|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  320 321 [322] 323 324   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
7.3.2011 0:44:55   
rose
hapa je duze drzi sitom pa vjerovatno zato duze i spava...moja je veceras nesto bila nervozna valjda citav dan ja sa njom pa joj dodijala...zaspala je oko 9 i ja je sad nahranila...i kako radim taman mi je 6,30 da ustanem nahranim je onda imam vremena i za kafu a i da se spremim...eventualno jos jednom siki do 8,30 i onda otrcim na posao...malo zakasnim user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 8026
7.3.2011 6:44:49   
idacha
jutrooooo...
ko je za kaficu, bujrujuuuum....
ja poranila, mm ispratila u Sauser posted image
Imi soava, hadzija moj... haos je nocu sa njim, svakih sat vremena se budi i place.. nocas, oko 4, kazem mm da predje u dnevnu i spava, jer od njega ne moze, a valja putovati, i stavim imija pored sebe u krevet... smrdo mali se nije okrenuo do 6.. u 6 se probudio, jeo i eno ga, hrce.. bas mi je cudno, jer inace stalno spava  svom kreveticu, nije da je navikao sa nama, pa da kazem zato place.. ne znam vise sta bih sa njim... to on priprema nas na nespavanje sa bebomuser posted image user posted image user posted image sto kaze mm, dok je bas beba bio, spavao po cijelu noc, a sada poceo nesto da zeza... kontam da su zubici ili samo faza.. procice...
Pupa je veeeelikiuser posted image Tarik udara, mashallah, ko veliki... :)

zelim vam svima lijep dan...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 8027
7.3.2011 8:28:39   
esmina i bebina mam
idacha vidim i ti si pravo poranila ja Salku ostavila sa tajom da spava,MM danas druga pa da ja Esmu odvedem u vrtic.
Mi smo ovih dana bili zauzeti pravo Esma nam imala prvu priredbu u obdanistu kako sam bila sretna pa je isla na grdaski maskembal sa mojima gdje je dobila prvu nagradu user posted image

A Salko je svaki dan sve tezi i tezi odvali mi ruke kad ga uzmem,jadan preko vikenda nije oka po dani sklopio od Esme ona se nikad nije gasila user posted image user posted image user posted image

Sad moramo malo obici teme sunecenje ako koja ima iskustva a narocito ove iz Ze-Do jer ga moramo u Zenicu voditi.
Javim vam se kad situacija bude mirnija user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 8028
7.3.2011 8:48:29   
Anoniman
Ljubac i od nas user posted image

Hormoni...uh kakvi su tek moji, ne stignem ni pomisliti user posted image

Leena platili smo je oko 300KM ne znam tacno, mm placao, 10maraka dole, gore nisam sigurna, uglavnom nije skuplja. Kod mene prijateljica uzela onu Brevi od 9 do 18 i kaze isto prezadovoljna. Uzeli u onoj neljubaznoj radnji(kako ih ja zovem) u Šentadi.

(odgovor članu esmina i bebina mam)
  Neposredna veza do poruke: 8029
7.3.2011 11:33:45   
lejla80
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Sad moramo malo obici teme sunecenje ako koja ima iskustva a narocito ove iz Ze-Do jer ga moramo u Zenicu voditi.
Javim vam se kad situacija bude mirnija user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja je sestra sunetila dijete u Primi, nadam se da znaš gdje je to. Triput sedmično dolazi tamo dr.Kukolj. Sve te košta oko 70 KM.u to ti ulaze one pretrage, sunećenje i kontrola. Ona je baš zadovoljna njihovom uslugom.

Neposredna veza do poruke: 8030
7.3.2011 12:05:35   
ladyblue RR
nazovem ja da vidim kada će mi doći krevetić i naravno, nemaju ga na stanju. baš me huja uhvatila. što će na web-u kada ga nemaju?! ovo samo kod nas ima.
zato, ako budete nešto htjele naručiti, prvo nazovite da vidite imaju li na stanju.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 8031
   [Obrisana poruka]
7.3.2011 12:18:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 8032
   [Obrisana poruka]
7.3.2011 12:22:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 8033
7.3.2011 12:29:51   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: lejla80

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Moja je sestra sunetila dijete u Primi, nadam se da znaš gdje je to. Triput sedmično dolazi tamo dr.Kukolj. Sve te košta oko 70 KM.u to ti ulaze one pretrage, sunećenje i kontrola. Ona je baš zadovoljna njihovom uslugom.

Hvala mila i ja sam o dr.Kukolju razmisljala pa cu vidjeti MM malo zateze kaze da je star.... Ma valjda cu ja to na svoj mlin user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 8034
7.3.2011 12:30:59   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: Iman83

Gdje su moje ženice?
Svašta ste ispisale,dok sam sve isčitala, pola sam zaboravila!
Uh, vidim spominjete hormone, šta da kažem: upravo sam se s mamom preko telefona posvađala, eto koliko mi treba! Fakat su mi se živci izlizali, a baš sam ih nekad imala....user posted image ....to nekad davno bilo!

Novost: kupili smo kolica!user posted image Pokušaću na kraju posta da postavim link, predivna su, crvene boje, PegPerego, koštaju 700 km,al uz povrat poreza i 10% popusta izašla nas oko 500 km. Mm me zeza ti opet najskuplja kupila, al hajd sad makar znam šta sam kupila. Tako su kompaktna, lagana i lako sklopiva, ma baš sam pronašla ono što sam htjela!

Mančica spava, jutros smo do 10 odvalile! Jučer je nisam vodila sa sobom, čuvala je sveki,pa sam umalo mastitis fasovala koliko mi je mlijeko nadošlo! Sva sam mokra bila dok sam kući došla! A ona srce mamino, čim me ugledala zijeva na memu!

Evo link, valjda bude dalo:

http://global.pegperego.com/admin/archive/product/images/FABRIC_00000156_PHOTO_00000245.jpg

Kolica su preslatka a najvaznije je da ste vas dvije zadovoljne,gdje ih kupiste na kraju nisam ove prethodne postove citala nemam kad.....

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8035
7.3.2011 12:32:53   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Leena

Evo i mene, redovno citam, ali se ne stigoh javiti... mm juce slomio skocni zglob, pa je u gipsu, a esma od juce nepodnosljiva... Sinoc se budila svaka 2 sata da jede, kao novorođenče, nisam mogla da vjerujem, ali je nista osim flasice nije smirivalo...

Sta nam bi striki, majko mila?
Uh, nadam se da ga ne boli, miša mu!
Ljubimo malu ljepoticu i nemoj da mi se žališ na slatkicu...jedva čekam da je vidim kako hoda! SLužbeno za 1. Maj smo u Sarajevu ako ne bi i kad prije dolazili!
Ljubimo vas puno tako slatke i nestašne...user posted image

Mozda nam je Leena bila nervozna pa sredila MM-a user posted image user posted image user posted image
Salim se nije vakljda nesto ozbiljno.......

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8036
   [Obrisana poruka]
7.3.2011 12:34:49   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 8037
7.3.2011 12:55:19   
ema_28

Veče drage moje..nadam se da ste sve dobro..Mi se danas vratili iz skitnje..otišli na par dana kod mojih i ostali cijele dvije sedmiceuser posted image . Vidim vi ste se baš ispisale. Valjda ću vas uspjeti barem donekle upratiti jer valja to sve iščitati. U međuvremenu smo predeverali i prvu prehladu..katastrofa kako sam se isprepadala bila..ni sanjala nisam da slinice i šlajm mogu predstavljati toliki problem......tek sad se bojim ove druge vakcine  user posted image user posted image

Vidim u posljednjim postovima govorite o kolicima i AS. Ja sam kupila grakova i danas sam naletila na jedan problemčić..naime mali je prilično porastao zadnjih dana i danas nisam mogla da podesim kaiševe na AS, jednostavno su postali prekratki. Vidim da vas dosta ima grakovu AS pa molim pomoć..nadam se da ima kakav link i za ovaj problemuser posted image

Skitala ti Lejla, lijepo lijepo user posted image a ja te neki dan dozivam da vidim sta ima novo kod vrsnjaka. Kako spava?? Ima li grceva?? SRETAN MALI RODJENDANKO user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 8038
7.3.2011 13:20:07   
amiboj

IZVORNA PORUKA: ladyblue

na koje hormone da se vadim?! jedino ako ne ulazim u klimaksuser posted image . imam punih 35.
ne dojim više pa da se vadim na hormone. nestalo mi mlijeka kada sam dobilauser posted image  tako da je hormonalni status uredan.

Jeeee, drago mi da nas ima jos u "godinama"....ma sta u stvari u godinama...u najboljim godinamauser posted image

14.10.10 - nas sin nam stigao u zagrljaj

Neposredna veza do poruke: 8039
7.3.2011 13:38:08   
lejla80
Ema_28 sretan i vama...hehhhe..stari seuser posted image user posted image user posted image user posted image i baš vrijeme brzo prolazi
Mi smo dobro hvala Bogu, bili dugo kod nane al nas vrijeme uopšte nije poslužilouser posted image a i beban se strašno razbolio, evo ga i sada jadan sav hropti al hvala bogu mnogo bolje diše..Inače od samog rođenja dobro spava...po tri četiri sata a noću nekad i više. U početku sam ga budila da jede a sad više to ne radim jer vidim da se sav zaokružio i da ga je svaki dan sve teže nositi na rukamauser posted image user posted image Grčeve nismo imali..al imamo problem sa zrakom kojeg se naguta ...sva sreća to uglavnom dobro podnosi. Štucanje je postalo moja svkodnevnica i više ništa ne poduzimam da ga spiriječim, jednostavno pustim da samo prođe. Drago mi je da su i tvoju curu popustili grčevi i da lijepo spavate.
Kako se snaslaziš vani sa njom?? Ja sam još uvijek sva ko na iglama...kad izađem sa bebom,jedva čekam da se vratim..al valjda će i to proći.

(odgovor članu ema_28)
Neposredna veza do poruke: 8040
7.3.2011 13:48:32   
ema_28
grcevi nam polako prolaze, sve ih rjedje ima pa smo malo dahnuli dusom. Mi isto uveliko hodamo ali vise po vikencicama i tudjim kucama nego vani jer mi je jos nekako hladno. Mene isto panika hvata kad pomislim na pravi izlazak u grad i dojenje. Ne znam kako cu to izvoditi ali jedva cekam da pocnemo setati.

Moja se cura isto malo prehladila, svakodnevno vadimo sline user posted image . Ne znam hoce li nam htjeti dati vakcinu za koji dan user posted image

Sto se spavanja tice ova moja je vec izbacila nocne obroke i spava u cugu od 10 do 6 ujutro. Onda jede pa nastavi do 9. Ma super beba user posted image

Bas sam neki dan pitala ove iskusnije mame za stucanje, moja bebara stuca bar 5 puta dnevno, ja vise ludim od toga. Ako skontas kakav lijek javi.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 8041
7.3.2011 14:16:02   
lejla80
IZVORNA PORUKA: ema_28

grcevi nam polako prolaze, sve ih rjedje ima pa smo malo dahnuli dusom. Mi isto uveliko hodamo ali vise po vikencicama i tudjim kucama nego vani jer mi je jos nekako hladno. Mene isto panika hvata kad pomislim na pravi izlazak u grad i dojenje. Ne znam kako cu to izvoditi ali jedva cekam da pocnemo setati.

Moja se cura isto malo prehladila, svakodnevno vadimo sline user posted image . Ne znam hoce li nam htjeti dati vakcinu za koji dan user posted image

Sto se spavanja tice ova moja je vec izbacila nocne obroke i spava u cugu od 10 do 6 ujutro. Onda jede pa nastavi do 9. Ma super beba user posted image

Bas sam neki dan pitala ove iskusnije mame za stucanje, moja bebara stuca bar 5 puta dnevno, ja vise ludim od toga. Ako skontas kakav lijek javi.

Svaka čast..pa i ti imaš vremena za spavanje user posted image .. kako si to postigla??
Ja vježbam dojenje sa maramom kako su me savjetovale žene al ovaj moj u zadnje vrijeme nešto čupa rukama i lupa nogama kad jede pa i tu imam problem..Ja naštimam maramu on je svučeuser posted image ..borba živauser posted image user posted image

(odgovor članu ema_28)
Neposredna veza do poruke: 8042
7.3.2011 14:25:12   
Super Beba
Mi smo počeli da dojimo (polu)sjedeći i borimo se :( do sada je bio ležeći položaj, ali previše se naguta zraka, pa sve izbljuca/ispovraća nakon dojenja....sve se tješim - sa drugim djetetom će biti lakše hehe

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 8043
7.3.2011 14:26:36   
Anoniman
Ema cestitamo na maloj spavalici, moja ni dan danas toliko ne spava. To ti je pravi spas.

Lejla ja pitam za tebe na razgovorima, tebe nema...vi skitali user posted image

Leence kako je tm, je li boli, meni jednom ruka bila u gipsu, jednom noga, joj kako sam bila nervozna, isto kao najveci invalid moguci. Ljubi nam Esmicu.

(odgovor članu lejla80)
  Neposredna veza do poruke: 8044
7.3.2011 14:31:21   
ema_28
Ma povukla tatine gene, voli spavati user posted image

Lejla, nisam ja nista postizala, jednostavno samo od sebe doslo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8045
7.3.2011 14:32:45   
Anoniman
Ema i ja i mm obozavamo spavati, a ova nema sanse, ne znam na koga li je, jedino na komsiju partijanera, koji po cijelu noc slusa glasnu muziku i ne spava, pa cura festa sa njim user posted image user posted image

(odgovor članu ema_28)
  Neposredna veza do poruke: 8046
7.3.2011 14:37:20   
ema_28
user posted image user posted image zato ce braco spavati, obicno je jedno mirno i spava a drugo nemirno i ne spava

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8047
7.3.2011 14:44:58   
lejla80
Jelena draga kod tebe je baš živo user posted image user posted image user posted image ...nadam se da si inače dobro. Trudna a još plus curica u vrlo aktivnom periodu..valja nju stići a nekad ti nije ni do čega.Razmišljaš li o porodu? I ja planiram još jedno aBd al kad se sjetim poroda uhhhhhh...ne znam bašuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8048
7.3.2011 14:59:08   
ema_28
Lejla draga, ti vec o drugom user posted image , mene sve strah da brzo ne ostanem trudna, to mi je postala nocna mora user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 8049
7.3.2011 15:02:06   
Zoe

Vidim u posljednjim postovima govorite o kolicima i AS. Ja sam kupila grakova i danas sam naletila na jedan problemčić..naime mali je prilično porastao zadnjih dana i danas nisam mogla da podesim kaiševe na AS, jednostavno su postali prekratki. Vidim da vas dosta ima grakovu AS pa molim pomoć..nadam se da ima kakav link i za ovaj problemuser posted image

Neznam, jesi li vidjela neko je već par stranica unazad dao objašnjenje, mislim da je čak i neka fotka pala..uglavnom da se riješitiuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu ema_28)
Neposredna veza do poruke: 8050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  320 321 [322] 323 324   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  320 321 [322] 323 324   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

u istoj kuci
bejbibi

da li zivite u istoj kuci sa mm-ovim roditeljima i kako izlazite na kraj stim?da li se slazete snjima?molim iskustva

da (38%)

ne (62%)

Broj svih glasova: 136

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *