Rimljankaa
|
Joj m.i.n.a. ja nisam neko ko nepazi na izgled i kome je svejedno kako izgleda,ali sta je tu je.. Imam i ja strije. I zanemarila sma ih,a nije da ih je malo. Zato imam svoju ljepoticu. I ko god pogleda,znace zbog cega su,a ja cu s ponosom da ih nosim. Voljela bi da ih nema,ali sta je tu je.... A grudi,ja sam prije poroda imala trojku,i sad je malo vece,nisu previse ni porasle. Ali su mi bile bas dignute i cvrste grudi,ma kao silikoni. I cvrste na dodir. A sad sma primjetila da kad su pune mlijeka,isto su cvrste,ali kad A jede,nekako skroz su mekane i mlitave,ali i dalje uspravno stoje. Bas preksinoc ja i mm promatramo,jesu li pale,pa smo skontali da jos nisu,hahahha.... A,iskreno d avam kazem,ja kako sma psotala mama,nekako sma samouvjerenija i sama sebi ljepsa sto se izgleda tice. Ili sto je stomak nestao,pa sad kad nesto obucem i licim na nesto... Ali nekako kao da sam sinula ko zena kako se porodih
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
|