|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  390 391 [392] 393 394   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
1.4.2011 16:58:24   
Rimljankaa
I mi smo setale. Mama sebe pocastila novim cipelama! I jednom super ljetnom majcicom kratkih rukava. Uh,odmah se lakse dise. Jos sma jedne hlace super vidjela,ali moja mica cica se rasplakala pa mama nije mogla probati.

Dok se kolica vozaju super je,cim stanemo odmah frka. Pa tako mama sparta i ne stoji.. K'o zuca. Kuci dosli,standardno dreka,nece da spava,a san je mori.
Bila sma spremna na to cim sma je izvela,ali prosto mi zao da bude u kuci kad je lijepo vrijeme.

I evo sad jedva je uspavah,da bar hoce 1h odspavati,jer inace ce biti nervozna kao pseto...

Odoh sad citati sta ste piskarale...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 9776
1.4.2011 16:58:55   
Rimljankaa
Dzenana_G,kad si tu,da te pitam, ti si mi se prijavila za FB????

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 9777
1.4.2011 17:01:13   
Rimljankaa
Bravo za nasu vrsnjakinju i drugaricu Daniju!!!!  Hrabrica mala!!! Ljubimo je. Mi idemo ovih dana da kukove snimimo. A 21.4. aBd vakcina..Tako je se bojim...

Ja sam najbogat

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 9778
1.4.2011 17:08:10   
Dzenana_G
Prvo da pozdavim mamice i bebice.
Mi nekako ne stignemo da vam se javimo cesto, pa ovako ko padobranci ulijecemo.
Ozdravile smo obje hvala Bogu. mene malo muce vrtoglavice, neznam sta mi je zadnjih dana. Nejla se nesto budi non stop po noci, pa slabo spavam.
\uglavnom ganjamo se po kuci, penejmo na sve zivo user posted image Smori user posted image
Rimljanka jesam to sam ja user posted image

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

Neposredna veza do poruke: 9779
1.4.2011 17:16:34   
Rimljankaa
Kako me nadje zeno? Hahaha,hajde super...user posted image user posted image

Jos malo pa se mozemo i na kafi druziti i posetati nase princeze user posted image

Ja sam najbogat

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 9780
1.4.2011 17:23:35   
Dzenana_G
Skontala sam te na proslom BB. Pisala sam ti ovde to, ali vjerovatno nisi vidjela.
Onda si dodala onaj profil na fb rucni radovi za bebe, a to ja uredjujem za moju mamu i tako user posted image
Dolazis li sutra na bb

< Poruku je uredio Dzenana_G -- 1.4.2011 17:30:20 >

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

Neposredna veza do poruke: 9781
1.4.2011 17:37:25   
Mamica24
E svaka čast... apsolutno niko se ovdje nije sjetio da čestita mom Bekiru 1 rodjendan... al

nema veze... baš sam nešto razočarana... valjda se nisam nadala!!!

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 9782
1.4.2011 17:45:30   
Rimljankaa
Mamice,pa gdje ti je ticker???

Puno je ovdje djecice,ko bi to sve upratio! Nemoj kvariti sebi danasnji dan...

Bekiru sretan rodjendan!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Da je ziv i zdrav jos puno,punoooo godinaaa!!!!!!!

user posted image

Ja sam najbogat

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 9783
1.4.2011 17:47:10   
Mamica24
Bekir... mamino i babino neprocjenjivo blago - 31. 03. 2010.

sve vrijeme piše ispod mojih postova.. al nema veze... ne znam ni što sam očekivala!!

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

Neposredna veza do poruke: 9784
1.4.2011 17:52:02   
Super Beba
Draga mamice,
od mene i mog bebača, sa zakašnjenjem - Bekiru sretan 1. rođendan + 1 dan :) user posted image user posted image
Želim mu puno zdravlja, veselja i sreće i da vas sluša i uveseljava jooooš punooo puno godina!
Čuvajte ga, pazite i mazite user posted image

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 9785
1.4.2011 18:52:39   
rose
Bekiru sretan 1 rodjendan da poraste veliki i jak, bude zdrav i pametan user posted image

btw. mislim da se ovdje zenice i sjete cestitati rodjendan ako su s nekom mamom jako bliske ili ako sama mama napise da je bebici rodjendan...

i mojoj sorajici cestitaju tek kad ja napisem da joj je puni mjesec, 2-i, 3-i, 4-i i ne ocekujem da neko prati tickere ili potpise da bi se sjetio...meni je vazno da se sjetimo mm i ja i da se radujemo tome i oglasim na sva zvona da smo dosli do jos jednog malog rodjendana...i tako sve do prvog velikog user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 9786
1.4.2011 19:27:30   
ladyblue RR
hahaha, rose, ja sam se prošli mjesec sama sjetila Soraje....

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 9787
1.4.2011 19:28:08   
ladyblue RR
Sretan rođendan malom Bekiru. Još puno lijepih i sretnih godinauser posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 9788
1.4.2011 19:52:54   
Super Beba
u stanju u kakvom sam sada, iskreno, ne znam bi li se na prvu sjetila svoga rođendana...
doduše, kad su me na prijemu u bolnicu za porod pitali koliko smo MM i ja u braku - ja zatrokirala...nisam se mogla sjetiti datuma/godine vjenčanja nikako...stid me bi user posted image ...i dan danas znam da zablokiram kad je u pitanju datum - toliko o mom pamćenju user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 9789
1.4.2011 20:18:38   
lejla80
Sretan rođendan malom Bekiru...da ih doživi još puno puno u zdravlju i veselju..sa svojom porodicomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mamice nemoj tako lahko da se ljutiš i sama znaš kako mozak slabo fercera poslije porodauser posted image ..evo baš jučer meni sestra veli .."draga Lejla koliko li si ti ćelija izgubila na porodu".....Sva sreća pa se moždane ćelije obnavljajuuser posted image user posted image user posted image

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 9790
1.4.2011 20:30:21   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

hahaha, rose, ja sam se prošli mjesec sama sjetila Soraje....

ti i ja smo posebna prica s nasim horoskopskim znakovima, horoskopskim znakovima nase djece, njihovim navikama spavanja i nasim godisnjicama braka user posted image ...ja sam se sjetila da je Nadji 5 punih mjeseci dan nakon boce al u svom behutu oko Sorajine nervoze ne sjetih se cestitati user posted image ...e sretan joj mali rodjendancic s danom zakasnjenja user posted image

Neposredna veza do poruke: 9791
1.4.2011 20:39:23   
rose
kad smo kod rodjendana...meni se unazad do prije par godina desavalo da ujutro znam da je mami rodjendan...i dok dodjem do posla i na poslu totalno zaboravim koji je datum...tada sam u novcanik stavljal stikere "mama rodjendan" user posted image onda sam sve rodjendane kojih sam se sjetila ukucala u mob s podsjetnikom u 10.00 i ne dozvoljavam da me frka na poslu omete...cim zapisti zovem user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 9792
1.4.2011 20:57:18   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: rose

kad smo kod rodjendana...meni se unazad do prije par godina desavalo da ujutro znam da je mami rodjendan...i dok dodjem do posla i na poslu totalno zaboravim koji je datum...tada sam u novcanik stavljal stikere "mama rodjendan" user posted image onda sam sve rodjendane kojih sam se sjetila ukucala u mob s podsjetnikom u 10.00 i ne dozvoljavam da me frka na poslu omete...cim zapisti zovem user posted image

Zato ja mislim da su mobiteli grozniiiiii - hem što zbog njih ne pamtim više rođendane, oslanjam se na reminder, hem što haman ni jedan broj ne znam napamet više...a da ne govorim i o kalkulatoru heheh..sabiranje mi je postalo viša matematika user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 9793
1.4.2011 21:08:58   
rose
ja znam samo 1 broj napamet...kucni (od mame i tate) ostalo nista...cak ni mm mobitel (nekoliko puta sam pokusavala da ga naucim ali je nauceno uskoro izvjetrilo iz glave) user posted image a da ne pominjem da ne znam ni tatin mobitel napamet 

Neposredna veza do poruke: 9794
1.4.2011 21:52:51   
m.i.n.a.
Vece...
Samo da vas sve redom lijepo pozdravim..pozelim lijepovece i prelijep vikend..
Mama nemoj se ljutiti..ja vjerujem da ovdje pola zena ne zna ni da sam i ja clan foruma pa stabi..mozda ove sto smo zajedno gurale trudnocu..:)ali zato ce svaka pokusat dati savjet ili se nasmijati kad treba..
Tvom sincicu zelim jos puuuuno sretnih godina..:)Pozz svima...
I da..mi smo dobro,i dalje setamo..:))

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 9795
1.4.2011 21:52:54   
idacha
caos, dragice nase...

Najprije, po redu, Bekiru da cestitamo1. rodjendan... da bude zdrav, sretan i pametan mami svojoj dugo, dugo godina...
a, tebi, draga Mamice, cestitamo sto si sa danasnjim danom dobila svog djecaka, svog momka, i sve najljepse da upamtis od njega...

eh,.... mi i dalje deveramo sa turom... spadne, pa se vrati... sinoc sam ga i masirala alkoholom, rukice i nogice, i plus stavila obloge na nogice.. malko se preznojio... tura nije toooooliko visoka, danas nije prelazila 38, ali je opet temperatura, a ja je se groooozim nacisto... nisam oka sklopila sinoc, ni danas, a ne vjerujem ni da cu veceras..
Moj guzi je hhaos nervozan, kenjkav, placljiv... samo ide zamnom i vice maaaaaaa-maaaaaa i trazi da ga nosam... privija se ko malo mace..
danas mama galami sto ga nosam i ona ga uze sebi... ja, naravno, opet sebi.. ona, ko ljutito meni rece kako sam nezbiljna i kako se zezam, zbog bebe... rekoh da mi je zao sto je bolestan i da je logicno da imi hoce meni.. kaze mama ''pa ne zelim mu ja lose, nije njemu ruzno kad ga ja nosam'', rekoh ''draga mama, nije, znam.. ni meni nije ruzno kod majke, al kad sam bolesna, najvise volim kad me ti zagrlis'', ona, dusa moja, bez po rijeci dade mi imija i rece ''ma, u pravu si''...

i mm je danas dosao kuci, tako da su ama i on napravili primopredaju :) jos mm da me iznenadi rece kako je cijelu nedjelju uzeo godisnji.. maloprije, svo troje legli zajedno, da bi Imi zaspao, a mm ga pozelio pravo... a, imi nece njemu, gura ga, okrece se samo meni... bas mi nesto bilo zao mm.... a, zao mi i mog guzija..

eto, kilometarski post, nemojte zamjeriti... samo da se ''ispucam'' :)
odoh mjeriti turu....

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 9796
1.4.2011 22:11:48   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Vece...
Samo da vas sve redom lijepo pozdravim..pozelim lijepovece i prelijep vikend..
Mama nemoj se ljutiti..ja vjerujem da ovdje pola zena ne zna ni da sam i ja clan foruma pa stabi..mozda ove sto smo zajedno gurale trudnocu..:)ali zato ce svaka pokusat dati savjet ili se nasmijati kad treba..
Tvom sincicu zelim jos puuuuno sretnih godina..:)Pozz svima...
I da..mi smo dobro,i dalje setamo..:))

Upravi user posted image ,mozda i do Holandije dodjes :) :)

Ja sam najbogat

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 9797
1.4.2011 22:16:35   
m.i.n.a.
AkoBogda Rime..jos mjesec i po...;)

Neposredna veza do poruke: 9798
1.4.2011 22:19:27   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

AkoBogda Rime..jos mjesec i po...;)

Taman ti toliko treba user posted image user posted image

Ja sam najbogat

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 9799
1.4.2011 22:19:58   
m.i.n.a.
Jah...

Neposredna veza do poruke: 9800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  390 391 [392] 393 394   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  390 391 [392] 393 394   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

slobodno vrijeme
Medić*

Sta najvise citate u slobodno vrijeme

raznu strucnu literaturu (26%)

samo vjersku literaturu (5%)

knjizevna djela (12%)

nemam vremena za citanje (19%)

bilo sta (38%)

Broj svih glasova: 103

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *