Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Rose kupila sam i ja bila, ali nisam imala kad da stavim, cim sam dosla kuci iz bolnice, samo sto sam se istusirala ja dobila nadrazaj...ma sto kaze Lady...izdrzao je Mujo i gore
ma hajd ako je nadrazaj crijeva sama izguraju bez da se puno naprezes...ali eto ovaj put se malo strpi pa nek cepici jos i podmazu
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
Joj zbilja me podsjetiste moram i ja ici svog nahraniti i vodu mu promjeniti, tako mi ga nekad zao, od kako se Ana rodiala dosta sam ga zanemarila, a prije toga mi smo znali satima i satima setati
Joj zbilja me podsjetiste moram i ja ici svog nahraniti i vodu mu promjeniti, tako mi ga nekad zao, od kako se Ana rodiala dosta sam ga zanemarila, a prije toga mi smo znali satima i satima setati
A tek kad djecak dodje aBd :)
Ma sreca pa nas nije kucni pas, on je u dvoristu i po cijeli dan je pusten, jedino nocu ga zatvaramo u box njegov koji je 5*3metra, znaci nije bas ni tu skucen, ali nije komfor, ali opet mi zao jer smo navikli i on i ja, tako sam voljela njega na povodac i u nedogled setati, satima i satima...nisam sama, imam drustvo a niko me nista ne pita niti ko sta zanovjeta(kao npr sad Ana )
Ma sreca pa nas nije kucni pas, on je u dvoristu i po cijeli dan je pusten, jedino nocu ga zatvaramo u box njegov koji je 5*3metra, znaci nije bas ni tu skucen, ali nije komfor, ali opet mi zao jer smo navikli i on i ja, tako sam voljela njega na povodac i u nedogled setati, satima i satima...nisam sama, imam drustvo a niko me nista ne pita niti ko sta zanovjeta(kao npr sad Ana )
hahaha,nemirnica mala... med medova..joj one kovrdzave kosice,a onih oka plavih...ljubomorna sam :) d aje ziva i zdrava..
Hajde,hajde Lady..Dok' je rad i obnova,nema odmora! :P
moja cura pravo voli cuku već se počinje igrati s njim meni je samo žao što ih ne mogu obje zajedno izvest u šetnju
Dobro ih smijes skupa pustiti,ustvari cuku kod malene. Mene bi bilo strah d aje ne ujede,ne ogrebe,da ona neproguta dlaku isl.
hahaha,nemirnica mala... med medova..joj one kovrdzave kosice,a onih oka plavih...ljubomorna sam :) d aje ziva i zdrava..
Hvala draga za komplimente za moju harambasu, mi jedva cekamo drugaricu da upoznamo :)))...Vidjela si, nemam ti sta govoriti , sekunde mirna nije i tako je non stop, dan, noc...
ma neće je ni uejst ni ogrebat, čak je pusti da je gnjavi i udara a što se tiče dlaka, svi smo se mi nagutali njenih dlaka kad ih svugje ima (nađeš ih na nemogućim mjestima, tako da se ne sekiram zbog toga) a kad vidim kako se moja princeza obraduje cuki predivno
Evo jednog kasnog javljanja...mi čitav dan u skitnji...došli kući, kupanjac i spavanjac :) Mama čak otišla i na kafu sa prijateljicom, a tata čuvao stražu :))) Sutra ponavljamo postupak, jer malom prija svjež zrak i sunce, a i meni - uspavljujuće djeluje na njega :)) A vidim i kod vas svega i svačega :) Pozz za sve mame i bebice i laku noć vam!
Ola drage..evo ja tek sad pijem jutarnju Nahranila bebija nekad jutros..predala ga njegovom ćaći i ja nastavila tamo gdje sam stala . Probudila se,opet ga nahranila i on zaspa a ja u miru malo da posjedim Vi ste se sinoć baš raspisale,nisam više mogla ni da vas pratim od umora .. Pola dana hodali vani a drugu polovicu pravila kolač ...vala zapisaću kad sam ga zadnji put napravila ....Danas kontala prati prozore al haman da ćemo i to prolongirati za neki drugi put...čim bebi progleda spremamo se i idemo vanka jer izgleda da će danas biti prelijepo........
Juuuutro vidim da ste bile aktivne sinoc. Ja ne kafenisem nego ocajavam ... Sinoc mi je bilo prelijepo na koncertu. Stavila sam Daaniu u 20h na spavanje. Mi dosli oko 03h i ona se budila u 05h da jede i opet spavala do 10h. Ma uspjela sam se i dobro provesti i naspavati... Glas mi otisao od pjevanja haha
Mi evo ocekujemo danas goste tako da nista od hodanja , ali smo se vala jucer i nahodali. Ja nju obucem samo u gegice i carapice na noge. Bez kapice i bez dekice. Bilo toplo i bojala sam se da je ne pretoplim ... a onda sam kontala da nije bilo malo hahaha
Ljubac za sve bebice od nas