|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  397 398 [399] 400 401   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
2.4.2011 23:23:00   
rose
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Rose kupila sam i ja bila, ali nisam imala kad da stavim, cim sam dosla kuci iz bolnice, samo sto sam se istusirala ja dobila nadrazaj...ma sto kaze Lady...izdrzao je Mujo i gore user posted image

ma hajd ako je nadrazaj crijeva sama izguraju bez da se puno naprezes...ali eto ovaj put se malo strpi pa nek cepici jos i podmazu user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9951
2.4.2011 23:23:34   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: ladyblue

evo sada ga moram voditi vani...mali otišao kod mame, mm radi i na mene i cuko padeuser posted image

Posteno se ismijah ovome,majke mi... Mada,vjerovatno nije smijesno...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 9952
2.4.2011 23:23:49   
Rimljankaa
Lady ti si legenda!

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 9953
2.4.2011 23:25:28   
ladyblue RR
evo ga gleda me ovim svojim buljavim očima i pita se hoću li ikada ustati da ga vodimuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 9954
2.4.2011 23:26:35   
rose

evo ga gleda me ovim svojim buljavim očima i pita se hoću li ikada ustati da ga vodimuser posted image

jos si tu? user posted image

Neposredna veza do poruke: 9955
2.4.2011 23:27:54   
Rimljankaa
Lady trebala bi ti i kokoske nabavitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam najbogat

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 9956
2.4.2011 23:29:38   
ladyblue RR
samo se vi zezajte samnom. smijat ću je i ja vama nekada...

Neposredna veza do poruke: 9957
2.4.2011 23:29:43   
Anoniman
Joj zbilja me podsjetiste moram i ja ici svog nahraniti i vodu mu promjeniti, tako mi ga nekad zao, od kako se Ana rodiala dosta sam ga zanemarila, a prije toga mi smo znali satima i satima setati user posted image

Neposredna veza do poruke: 9958
2.4.2011 23:31:11   
Rimljankaa

Kontam,previsise slobodnog vremenia...Da nedangubis bezveze user posted image

Ja sam najbogat

Neposredna veza do poruke: 9959
2.4.2011 23:31:49   
Rimljankaa

Joj zbilja me podsjetiste moram i ja ici svog nahraniti i vodu mu promjeniti, tako mi ga nekad zao, od kako se Ana rodiala dosta sam ga zanemarila, a prije toga mi smo znali satima i satima setati user posted image

A tek kad djecak dodje aBd :)

Ja sam najbogat

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9960
2.4.2011 23:31:50   
vjestica
i ja sam svog cuku zanemarila od kako sma rodila user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9961
2.4.2011 23:37:54   
ladyblue RR
Paco vas pozdravlja i kaže da ide da šeta

user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 9962
2.4.2011 23:40:58   
Anoniman
Ma sreca pa nas nije kucni pas, on je u dvoristu i po cijeli dan je pusten, jedino nocu ga zatvaramo u box njegov koji je 5*3metra, znaci nije bas ni tu skucen, ali nije komfor, ali opet mi zao jer smo navikli i on i ja, tako sam voljela njega na povodac i u nedogled setati, satima i satima...nisam sama, imam drustvo a niko me nista ne pita niti ko sta zanovjeta(kao npr sad Ana user posted image )

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 9963
2.4.2011 23:44:32   
vjestica
moja cura pravo voli cuku user posted image
već se počinje igrati s njim
meni je samo žao što ih ne mogu obje zajedno izvest u šetnju user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9964
2.4.2011 23:45:06   
Rimljankaa

Ma sreca pa nas nije kucni pas, on je u dvoristu i po cijeli dan je pusten, jedino nocu ga zatvaramo u box njegov koji je 5*3metra, znaci nije bas ni tu skucen, ali nije komfor, ali opet mi zao jer smo navikli i on i ja, tako sam voljela njega na povodac i u nedogled setati, satima i satima...nisam sama, imam drustvo a niko me nista ne pita niti ko sta zanovjeta(kao npr sad Ana user posted image )

hahaha,nemirnica mala... med medova..joj one kovrdzave kosice,a onih oka plavih...ljubomorna sam :) d aje ziva i zdrava..

Ja sam najbogat

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9965
2.4.2011 23:45:48   
Rimljankaa

user posted image

Hajde,hajde  Lady..Dok' je rad i obnova,nema odmora! :P

Ja sam najbogat

Neposredna veza do poruke: 9966
2.4.2011 23:47:02   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: vjestica

moja cura pravo voli cuku user posted image
već se počinje igrati s njim
meni je samo žao što ih ne mogu obje zajedno izvest u šetnju user posted image

Dobro ih smijes skupa pustiti,ustvari cuku kod malene. Mene bi bilo strah d aje ne ujede,ne ogrebe,da ona neproguta dlaku isl.

Ja sam najbogat

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 9967
2.4.2011 23:48:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

hahaha,nemirnica mala... med medova..joj one kovrdzave kosice,a onih oka plavih...ljubomorna sam :) d aje ziva i zdrava..

Hvala draga za komplimente za moju harambasu, mi jedva cekamo drugaricu da upoznamo :)))...Vidjela si, nemam ti sta govoriti user posted image , sekunde mirna nije i tako je non stop, dan, noc...

Neposredna veza do poruke: 9968
2.4.2011 23:48:54   
rose

ma u svoj toj situaciji mi pokusavamo malo i tebe nasmijati user posted image

Neposredna veza do poruke: 9969
2.4.2011 23:50:20   
vjestica
ma neće je ni uejst ni ogrebat, čak je pusti da je gnjavi i udara user posted image
a što se tiče dlaka, svi smo se mi nagutali njenih dlaka user posted image user posted image kad ih svugje ima (nađeš ih na nemogućim mjestima, tako da se ne sekiram zbog toga)
a kad vidim kako se moja princeza obraduje cuki user posted image user posted image predivno

Neposredna veza do poruke: 9970
2.4.2011 23:50:31   
rose

user posted image

kel ovo sa svadbe slicica?

Neposredna veza do poruke: 9971
3.4.2011 0:40:22   
Super Beba
Evo jednog kasnog javljanja...mi čitav dan u skitnji...došli kući, kupanjac i spavanjac :) Mama čak otišla i na kafu sa prijateljicom, a tata čuvao stražu :))) Sutra ponavljamo postupak, jer malom prija svjež zrak i sunce, a i meni - uspavljujuće djeluje na njega :))
A vidim i kod vas svega i svačega :)
Pozz za sve mame i bebice i laku noć vam!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 9972
3.4.2011 0:56:40   
ladyblue RR
jeste rose, ovo je sa naše svadbe...pa se i on okitio:)
našetali smo se, nahranila sam N i odoh i ja na spavanje...

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 9973
3.4.2011 11:13:43   
lejla80
Ola drage..evo ja tek sad pijem jutarnju user posted image Nahranila bebija nekad jutros..predala ga njegovom ćaći i ja nastavila tamo gdje sam stalauser posted image . Probudila se,opet ga nahranila i on zaspa a ja u miru malo da posjedimuser posted image Vi ste se sinoć baš raspisale,nisam više mogla ni da vas pratim od umorauser posted image .. Pola dana hodali vani a drugu polovicu pravila kolač user posted image user posted image ...vala zapisaću kad sam ga zadnji put napravilauser posted image user posted image user posted image ....Danas kontala prati prozore al haman da ćemo i to prolongirati za neki drugi put...čim bebi progleda spremamo se i idemo vanka jer izgleda da će danas biti prelijepo........

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 9974
3.4.2011 11:22:11   
Cickolini
Juuuutro vidim da ste bile aktivne sinoc. Ja ne kafenisem nego ocajavam user posted image user posted image user posted image ... Sinoc mi je bilo prelijepo na koncertu. Stavila sam Daaniu u 20h na spavanje. Mi dosli oko 03h i ona se budila u 05h da jede i opet spavala do 10h. Ma uspjela sam se i dobro provesti i naspavati... Glas mi otisao od pjevanja haha

Mi evo ocekujemo danas goste tako da nista od hodanja user posted image user posted image user posted image , ali smo se vala jucer i nahodali. Ja nju obucem samo u gegice i carapice na noge. Bez kapice i bez dekice. Bilo toplo i bojala sam se da je ne pretoplim ... a onda sam kontala da nije bilo malo hahaha

Ljubac za sve bebice od nas

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 9975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  397 398 [399] 400 401   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  397 398 [399] 400 401   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

trudnoca
amaniamanic

sve u svemu kad se osvrnete kakva vam je bila trudnoca..

odgovorite mi (94%)

odgovorite mi (6%)

Broj svih glasova: 52

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *