|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  414 415 [416] 417 418   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
8.4.2011 9:07:53   
rose
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

sunce ja koliko znam da je to sa kilazom sasvim u redu ali valjdas ce se i Lejla Ka javiti user posted image a za duzinu mi je koma user posted image user posted image user posted image
rose pa sta bi na kraju za tu kadicu user posted image
canim znas li koliko kosta ona stolica za kadu

nisam jos sial u merkator da vidim...cekam da nana dodje za vikend...pa da ostavimo Sorajicu sa njom a mi cemo ici da vidimo ima li stalka...al zato sam joj kupila super podlogu za igranje user posted image

Sto bi moj MM rekao sam nek se trosi pa daj sta das user posted image user posted image user posted image user posted image

jasta...kad nemam zivaca sebi kupovati niti znam sta bih...onda kupujem njoj user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 10376
8.4.2011 9:11:30   
rose
IZVORNA PORUKA: Cickolini

I moja D spava po noci, ali po danu da mi je vratiti na ono kad je spavala u komadu, a ne u komadicima heheh
Medi ja bih ti rado poslala stalak. Ovdje ih ima kupiti i polovnih do 10-tak eura. Novi su skupi. Ja sam svoj zajedno sa kadicom platila 79 eur. Imam jos jedan koji ne koristim to nam je poklonila jedna prijateljica. Ona ga je koristila. Ne znam kako bi ti ga mogla poslati, mozda po busu hehe Glomazan je to je problem, a vjerujem da je u Sarajevu skup.

Holandjani cuvaju ledja u svakoj prilici. Imaju sva moguca pomagala da se ne saginjes. I frizeri im sisaju na stolicama. Mozda si cula da se ovdje zene vecinom poradjaju kuci. Dodje im babica i vjeruj mi i tad bracni krevet na kojem se poradjaju podugnu u visinu takvu da se babice ne moraju saginjati. Sva pomagala dobijes u Kram paketu (uloske, alkohol, prostirke za krevet ... ma sve)

hehe cickolini...nju sada zanima okolina...nema od spavanja po 2-3 sata u komadu nista...onda ce opet doci faza kad ce spavati 2-3 sata poslije podne...moja je tako imala period kad je po danu spavala samo 5-15 minuta...onda nakon 7 dana odvali citav dan...sada opet oko pola 2 zaspi i spava do pola 5 evo vec nekoliko dana

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 10377
8.4.2011 9:29:23   
Medi_87
Ubi me ova reklama leteca zelite li njegovanu kozu bez strijauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 10378
8.4.2011 9:35:28   
rose
IZVORNA PORUKA: Medi_87

Ubi me ova reklama leteca zelite li njegovanu kozu bez strijauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja ni ne vidim reklame...odmah skrolam tekst user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 10379
   [Obrisana poruka]
8.4.2011 9:41:51   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 10380
8.4.2011 9:42:29   
vila_7
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Jesi li sigurna da ti je propisala za imunitet, jer Feroglobin se daje za zeljezo, da tvoja beba nije malokrvna?

Ma sto je najgore,uopce nije malokrvna,prije 3 sedmice vadila nalaze zbog viroze,i zeljezo nije moglo biti bolje! A ovaj put nije uopce ni vadila nalaze nego kao eto jer je imala virozu a primila jucer i vakcinu. Meni stvarno to bezveze jer znaci uopce nije radila nalaze zeljeza,pa sam odlucila da ne dam. Valjda necu pogrijesiti.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10381
8.4.2011 9:45:12   
vila_7
Iman83 kad pravis te kasice jel joj solis i pouljis? Ja svojoj moram malo skroz masl.ulja (ali ono extra djevicansko) i malo soli,inace nema sanse da pojede nego hoce povratiti. Mislim da su je zafrkale kupovne kasice jer su malo jaceg okusa a nekad sam primorana dati joj-ja na poslu a MM je cuva,pa kad nece moju,da joj kupovnu. Al kad sa soli i uljem (MALO) napravim ,uvijek skoro sve pojede

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 10382
8.4.2011 9:46:04   
vila_7

IZVORNA PORUKA: Medi_87

ja ni ne vidim reklame...odmah skrolam tekst user posted image

ne zelim,bas sam cool ovako ispartana ko zebrica! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 10383
8.4.2011 9:48:41   
vjestica
helena so ne bi trebala davati bebi nikako u prvoj godini, jer previše opterećuje njne bubrege
a što se tiče ukusa, u početku i ako ne prihvata, nema veze, navići će se vremenom

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 10384
8.4.2011 9:53:18   
vjestica
ja nigdje ne vidim reklamu za kremu protiv strija user posted image
ma meni samo da je ovaj stomak zategnuti prije mora, alo nikako da se nakanim da vježbam user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 10385
8.4.2011 9:54:43   
vila_7
Ma znam vještice, al eto nisam do 7 mjeseca,tek od neki dan krenula jer mi onako vise nije htjela,a probala je par puta kod baka supice (pravljene za nas) i ne bi ih nikad prestala jesti da ja ne prestanem je hraniti. Znam da ne treba , al eto tek sam od 7. krenula pomalo.

Jos jedno pitanje: ako beba nije alergicna na vocni jogurt , jel to znaci da nije ni na obicni i pavlaku?

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 10386
8.4.2011 10:37:45   
taurus
jutro mamice i user posted image

mi evo ustale nahranile se i presvukle
mama pije kafu a beba spavauser posted image

vidim pričate o stomaku, moram se pohvaliti da svaki dan radim trbušnjake
ali jutros sam se vagala i dalje imam 3 kg više nego prije trudnoćeuser posted image

jelena kako si nam ti danas

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 10387
8.4.2011 10:39:43   
dubravka01
Dobro jutro,

Uuuuu al nas nije dugo bilo, svašta ste se napisale..
helena_7 moj maleni je 6,5 mjeseci,počeli smo sam kašicama kad je napunio tačno 6m, i evo znači već 15-tak dana iz dana u dan lagano probamo nove okuse, niti jednom jos nije pokazao oduševljenje, uglavnom uvijek više toga završi van nego li on pojede,nekad mu dam kupovnu kašu, nekad sama izmiksam.
U početku mi je bilo ono šta ću kako ću,dijete mi ne zna da jede,neće, ne sviđa mu se..a sad sam se opustila, ponudim mu, uzme dvije -tri kašikice i dosta...
pa kontam,mi cemo ovako polako,mama ce biti strpljiva a on ce kad tad nauciti da jede, niko nije ostao na siki cijeli zivot

Kod nas se svasta izdesavalo poslednjih dana...tuznog,radosnog ali takav je zivot.

Glavno je to da danas idemo na pregled i vadit nalaze za sunet,sva sam nekako user posted image drago mi,žao mi, krivo mi,i tuzna i sretna ma ne znam vise ni ja,samo da aBd prođe sve dobro uz Boziju pomoc.

Iman,rose,lady,esmina,ninushka,jelena i sve ostale mamice i user posted image puno vas pozdravljamo i saljemo user posted image

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 10388
8.4.2011 10:53:51   
Anoniman
Medi u Turbo LImaci imas ove stalke i pravo su povoljni mi smo imali, ali brzo ga beba preraste, ustvari meni je muka bila poljevati joj jer uvijek malo vode i nikako saprati djete, pa sam presla pod tus u kadu.
Helena sto se tice ishrane djeteta cak je i pozeljno da svaki dan u slani obrok ubacis po malu kasiku masilinovog ulja ili putera, djetetu treba dodatna masnoca. A sto se tice soli nama je nutricionista rekla niposto prije devetog mjeseca, ali u devetom samo kap stisnes dva prsta i sto ostane medju njima to stavis u obrok jer tada bebi pocinje nedostajati joda pa treba malo popraviti, s tim da ja nisam pocela soliti do godine, nekako mi rano bilo, ali bas i sad kad solim znaci samo par zrna soli, ali ja uzmem onu jodiranu so, sto proizvodi Hrana i vino skupa jeste, ali je kvalitetnija i onda kap stavim.

(odgovor članu dubravka01)
  Neposredna veza do poruke: 10389
8.4.2011 11:15:39   
Anoniman
Taurus draga ja sam bolje hvala Bogu, po malo jos bolucka bubreg, ali na nogama sam user posted image , znaci nije strasno. Jos idem svako jutro i vece na injekciju, kazu stanje bolje jer me svako jutro uz gledaju, ali nije jos najbolje. Anuska razbojnik pravi postala ovo je strasno. Tako je ljubomorna da ona od ljubomore sve sebi cupa kose, samara se, udara glavom od pod itd...juce sretnemo jednu poznanicu sa bebom, a ja i zaova anu drzimo za ruku, samo sto smo se obratile bebi ona se ote i sjede na beton i poce glavom udarati...ja ne znam bi li plakala ili se smijala...em celo crveno, em nju huja ne popusta, em sva prasnjava i onda slijedi faza samaranja. Uglavnom pouka ne gledaj i ne obracaj se drugoj djeci.
Mi danas idemo na kontrolu, tj vodim Anu kod ORL da prekontrolisemo sluh, nadam se najboljem... Tajo nam jos na putu, pa cu se ja nekako usuditi i voziti, jer mi muka vise od nadrkanih taksista i ostalog da oprostite.
Rime i meni su prvo posumnjali da beba pritisce zivac neki, ali posto smo mi mali 250grama jos to nije moguce, tako da se ta mogucnost iskljucila odmah.
Ljubimo vas user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10390
8.4.2011 11:18:05   
rose

Medi u Turbo LImaci imas ove stalke i pravo su povoljni mi smo imali, ali brzo ga beba preraste, ustvari meni je muka bila poljevati joj jer uvijek malo vode i nikako saprati djete, pa sam presla pod tus u kadu.
Helena sto se tice ishrane djeteta cak je i pozeljno da svaki dan u slani obrok ubacis po malu kasiku masilinovog ulja ili putera, djetetu treba dodatna masnoca. A sto se tice soli nama je nutricionista rekla niposto prije devetog mjeseca, ali u devetom samo kap stisnes dva prsta i sto ostane medju njima to stavis u obrok jer tada bebi pocinje nedostajati joda pa treba malo popraviti, s tim da ja nisam pocela soliti do godine, nekako mi rano bilo, ali bas i sad kad solim znaci samo par zrna soli, ali ja uzmem onu jodiranu so, sto proizvodi Hrana i vino skupa jeste, ali je kvalitetnija i onda kap stavim.

u BBI ih nema

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10391
8.4.2011 11:32:05   
dubravka01

u BBI ih nema

rose imaš na Ilidži u TL, bar je bilo prije 2 dana.
Ima onaj za polulezeci polozaj i ovaj okrugli za sjedenje.

19-09-2010 najsretniji dan u zivotu :))

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 10392
8.4.2011 11:53:04   
Anoniman
U TL na ILidži, nadji ima negdje njihov broj na netu pa nazovi i pitaj da ne skitas, bilo je prije dva-tri mjeseca, 

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 10393
8.4.2011 12:06:03   
rose
IZVORNA PORUKA: dubravka01

u BBI ih nema

rose imaš na Ilidži u TL, bar je bilo prije 2 dana.
Ima onaj za polulezeci polozaj i ovaj okrugli za sjedenje.

ja trazim stalak za kadicu a ne kadicu user posted image  ne kontam sta to ima za sjedenje? user posted image

(odgovor članu dubravka01)
Neposredna veza do poruke: 10394
8.4.2011 12:06:27   
rose

U TL na ILidži, nadji ima negdje njihov broj na netu pa nazovi i pitaj da ne skitas, bilo je prije dva-tri mjeseca, 

gdje je tacno TL na ilidzi?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10395
   [Obrisana poruka]
8.4.2011 12:11:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 10396
8.4.2011 12:11:17   
Anoniman
Mi prohodaliiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (konacno user posted image guzna moja digla guzu)

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10397
8.4.2011 12:12:26   
vjestica

Mi prohodaliiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (konacno user posted image guzna moja digla guzu)

čestitamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10398
   [Obrisana poruka]
8.4.2011 12:14:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 10399
8.4.2011 12:15:48   
HAHA
IZVORNA PORUKA: vjestica

čestitamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridružujemo se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 10400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  414 415 [416] 417 418   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  414 415 [416] 417 418   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ljepsi poklon za 8.Mart
Katarina3

Koji vam je ljepsi poklon za 8.mart?

Ruza (45%)

Karanfil (1%)

Odlazak na veceru sa muzem/momkom (35%)

Kucni ambijent (10%)

Neka sitnica okvir ili slika,figura itd... (9%)

Broj svih glasova: 98

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *