lejlašh
|
Zeze - ne budi luda da radis po kuci, nego lezi kad beba spava, spomenuces me kasnije kad te budu ledja bolila godinu dana, a kad drugo dodje tek onda neces imati vremena da legnes, vjeruj mi Aida - nadam se da nije nista strasno sa stolicom, mozda beba malo strajkuje zbog ovih vrucina, bitno je da piski redovno, stolica moze pozeleniti i kada malo duze stoji u peleni - cista hemija felix - bice zubica, ne sekiraj se, niko nije krezav ostao lilix - ma ne peglaj vise, samo bodice mozda koji idu direktno na tijelo, vec su veliki, olaksaj sebi zeno draga. Ja sam se snasla, sveki mi radi u veseraju i ja njoj posaljem pamucne pelene na peglanje i bodice, a ostalo vise i ne peglam, bila sam luda sa Merjem i jos uvijek osjetim posljedice u ledjima Meri29 - pusa za kolegicu plesacicu, drage cure nase Mene je moj pisonja juecr pravo izmorio, skoro cijeli dan je bio budan, a samo bi da je na rukama i da razgleda. Jedva ga uspavasmo sinoc, sreca jedino to hB dobro spava nocu i samo jednom se budi da doji. Zato je pisuljica nesto nervozna, ma oboje su, on mi stalno bljucka, a ona kenjka. Kad te krene....Ma bice bolje aBd. Pusa maloj raji i sabur mamama
< Poruku je uredio lejlašh -- 27.8.2010 11:50:06 >