|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  453 454 [455] 456 457   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
18.4.2011 10:56:23   
vila_7
IZVORNA PORUKA: vjestica

bokser, i nije prevelik za stan
tršpi sva čupkanja, teglenja, grebanja, prst u oko i sl user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 11351
18.4.2011 10:58:01   
Anoniman
Mi imamo americkog stafford teriera, niej u stanu u dvoristu je, ali moje dijete medju prvim rijecima je rekla uko (cuko), Ato (Astor) i cim pocnem da je oblacim ona odmah govori ide nana papa ato, uko... To je ljubav samo takva i on nju obozava, a tek ona njega, znam da masa naroda ne voli sttaforde jer ih podsjecaju na pitt bullove, ali ova rasa obozava djecu, ja izderem li se na Anu, naruzim li je on odmah rezi na mene i brani je, a tek kako je cuva... Ja perem njemu dvoriste a on sjedi pored kolica, ako ona zakenka on dodje i sve njuskom me gura prema njoj u fazonu ostavi to place...

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 11352
   [Obrisana poruka]
18.4.2011 10:59:45   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 11353
18.4.2011 11:16:36   
vila_7
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi imamo americkog stafford teriera, niej u stanu u dvoristu je, ali moje dijete medju prvim rijecima je rekla uko (cuko), Ato (Astor) i cim pocnem da je oblacim ona odmah govori ide nana papa ato, uko... To je ljubav samo takva i on nju obozava, a tek ona njega, znam da masa naroda ne voli sttaforde jer ih podsjecaju na pitt bullove, ali ova rasa obozava djecu, ja izderem li se na Anu, naruzim li je on odmah rezi na mene i brani je, a tek kako je cuva... Ja perem njemu dvoriste a on sjedi pored kolica, ako ona zakenka on dodje i sve njuskom me gura prema njoj u fazonu ostavi to place...

a dusa slatka...... Ma i ja sam uvijek odrastala uz psa-ili su baka i dido imali,il kasnije moji nabavili,...pa znam kako je divno imati uz sebe takvog prijatelja!

Iman
...ma nemoj se sekirati,ne bi se ona ponudila da nije sigurna!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11354
18.4.2011 11:22:03   
ladyblue RR
Leena, Mops je extra pas ali se stravično lina. Kao da imam dogu ustanu a ne psa os 8kg. Prosto nevjerovatno. Mislila sam da je samo moj takav ali mi i ostali vlasnici ove rase kažu da imaju iste probleme. Ovo ti nije pas za dvorište, mora biti u stanu. ako imate dvorište, onda velikog psa i to je super stvar. Ja bih da imam dvorište kupila kvalitrtnog Njemačkog ovčara, dala ga na dresuru i imala super psa. Ovako sam osuđena na svakodnevno usisavanjeuser posted image

babina bebo, dobro nam došla. što se nosića tiče, to je ok. ukapaj malo kapi kao što su ti već savjetovali. nemoj odmah početi sa sisaljkom jer će iziritirati sluznicu. proći će to brzo.

rime, što se baljenja tiče, i kod mene je počeli sa 2,5 mjeseca i nikada nije prestalo. evo je već dobila 2 zuba i ja se nadala da će malo smanjiti-kad ono ništa. siperke mijenjam non stop i to je to. oko buđenja ti ne mogu dati nikakav savjet jer ja nisam imala tih problema...

lijep je dan pa ću gledati malo da izađem u šetnju iako sam se već smorila od čiščenja kuće. moram i ručak napraviti a nemam pojma šta bih.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 11355
18.4.2011 11:26:08   
lilix
pa gdje ste mi svi vi user posted image user posted image ???
evo i mene kao što reče delfin, ko padobranac user posted image
bebacha gdje si ti to pisala kad je kome rođendan, ne mogu da nađem, da se i ja malo podsjetimuser posted image
i nama se big rođendanko hB približio, organizacione pripreme su u toku, a sve kontam da ću nešto da zaboravim user posted image ; ipak se nadam da neću; mi smo rezervisali igraonu za malu raju i društvo, a imaćemo i post-partty za dede, nane, tetke, strine i sl.user posted image ...

svima veliki user posted image , pogotovo onoj mojoj staroj raji user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 11356
18.4.2011 11:30:51   
Dzenana_G
Lilix user posted image
Ja sam ovde bas rijetko, ali tebe nigdje user posted image
Joj kad se samo sjetim nasih raygovora od prije godinu dana, a posebno mog kukanja hocu li se ikada poroditi user posted image Mislim da sam sdvima bila preko glave i da ste molile Boga samo da se porodim.

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 11357
18.4.2011 11:33:14   
lilix
user posted image user posted image e moja Dženi, ko da je juče bilo user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 11358
18.4.2011 11:38:53   
Super Beba
Drage, dobar vam dan...u 2 dana kod vas svegaaaa....mi jučer čitav dan bili vani, pa nam navečer došli gosti - i kako oni preko vrata, tako i ja u krevet (šta će te vi raditi kad gosti odu - spavaaati!)...helem, jučer otišli do ferhadije za ališana da damo pomoć, pa na kafu, pa na rođendan..mali slušao dok je bio vani, al' ha smo ušli u kuću - počeo da vrišti, ja se prepala...nikad ga takvog nisam vidjela..kontam da nije nešto povrijedio, pa pipaj uho, none, ruke..ali jok..jednostavno, šok od kuće :))
Jutros smo išli na bocu (prvu!)...jedino što sam pitala doktoricu - da li će ga boca (BAREM) uspavati...kaže ona - jok...zabrinjava me ovo dijete, ne spava po danu nikako :) tako da se ni ja ne mogu ni minute odmoriti...jedino ga uspava izlazak..ne preostaje mi ništa drugo nego da u parku zadužim klupu :) Al haj, valjda je i ovo neka prolazna faza..a ako ne, naviću se valjda...
Vidim u prethodnim postovima ste pričale o izlascima...ja sam zamijenila noćne izlaske sa dnevnim...skoro svaki dan smo vani, doduše subota je moj dan, taj da izlazim solo na kafu sa prijateljicama...i to u kafić pred kućom, pa ako šta zatreba, blizu sam...doduše, ja sam se već navikla na mirnije noćne izlaske u trudnoći, a i nikad nisam bila od kafana i muzike...jedino mi fale odlasci na koncerte, a toga sam se i u trudnoći odrekla...ma ja se zadovoljavam sa kafom od 21h do 23h :)
Odoh sad malog spremati za izlazak, taman da iskoristimo ovo sunce!
Pozz svimaaaaaa!

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 11359
18.4.2011 12:03:18   
selmoni
Drage moje treba mi vaša pomoć kod moje Ajse pojvila se bjela tačkica ispupčena i vidi se izgleda kao zubić akada dotakneš neosjetiš ništa nervozna je place nevece i po danu kad spava u snu tacno je plac od bola jadnica ja danas da pipnem nista pod rukom mozda jos nije kozu probio a vrh je mali ispupcen bjel tackica vidi se pravo i kada zine vidi se ispupcenje. Jeli to zubić?

P.S ako jest onada je prvi

Zdravlje je na prvom mjestu
Mala lopuža stiže 20 septembra 2010 a možda i ranije Akobogda( Bogami stigla ranije i to dobro 25 augsta 2010)

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 11360
18.4.2011 12:06:29   
Lady26
Pozz, kad pipnes da li je ostro i siljasto, ako jeste, onda je zubic a ako nije moze biti fistulica koja prethodi zubicu...nista strasno... user posted image user posted image
Sorry ja kao padobranac, nisam sa ove teme user posted image
Pozz svimaaa

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu selmoni)
Neposredna veza do poruke: 11361
18.4.2011 12:21:18   
selmoni
Uprvo je izaslo nesto bjelo pomalo tvrdo kao i bjele tackice na desnima nema koliko nakon fistule izbije zub

Mala lopuža stiže 20 septembra 2010 a možda i ranije Akobogda( Bogami stigla ranije i to dobro 25 augsta 2010)

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11362
18.4.2011 12:23:54   
Lady26
Zubic kad izbije je ostar kao igla - bukvalno, vrh kad probije meso...
Jel ih to ima vise od jedne?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu selmoni)
Neposredna veza do poruke: 11363
18.4.2011 12:27:10   
selmoni
ne samo je ta jedna bila baš sam se sad zabrinula desni su joj natečene i vele i gore i dole

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11364
18.4.2011 12:29:45   
Lady26
Nema potrebe da se brines...nemam licnog iskustva ali kod nase jedne forumasice curica je imala isto to, druzimo se pa sam imala priliku i vidjeti....zato ti govorim da ce tu izaci zubic, samo malo strpljenja user posted image user posted image ....
No sikiriki, pusa curici user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu selmoni)
Neposredna veza do poruke: 11365
18.4.2011 12:33:10   
selmoni
hvala puno na podršci

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11366
18.4.2011 12:34:54   
Sulty
Selmoni, kucni fildzanom polako po tom bijelom dijelu. Ako ti odzvoni, zubic je user posted image . Stari trik nasih nana i odlican je.

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11367
18.4.2011 12:38:16   
selmoni
tog bjelog ispupčenje nema više nesto je bjelo izaslo kazu da je fistulica a da nakon nje idu zubi nadam se. Kako je tvoja ljepotica

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 11368
18.4.2011 12:48:34   
Almaa
selmoni i mi imamo tu bijelu fistulicu vec par dana i tacno se dva donja zuba ocrtavaju, ali nije ostro jos uvijek, primjetim i na bebi da je nervozna i bas mi slabo jede ovih par dana, jesu li vase bebe slabije jele kad im nicu zubici.?

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu selmoni)
Neposredna veza do poruke: 11369
18.4.2011 12:51:35   
Lady26
Eto vidis, nista strasno.... user posted image jos zenica ima iskustva s tim...
Almaa, hoce slabije jesti, jer ih sve vrijedja....malo strpljenja, tj malo vise i bit ce ok...
Mojoj curici nicu trojke i evo mucimo se danima sa jelom, mama ludi a ona provodi svoje user posted image ....bit cemo mirne kad svi zubici izadju, za koju godinu user posted image user posted image ....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 11370
18.4.2011 12:52:42   
selmoni
Ma ja poislila da je zub kad ono nesto bjelo izađe kako sam dotakla valjda ce izbiti zubić. Moja malena slabo jede od juče dans još manje stolica vodenasta ali ne četsta obrazi vreli aličelo nije nema temperaturu mjerila sam. I zadnjih 15 dana jako loše spava netraži flašicu nego plače isto da je neko udari pa se porobudi i plače zato što je nešto boli.

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 11371
18.4.2011 12:58:07   
samedi
IZVORNA PORUKA: lilix

pa gdje ste mi svi vi user posted image user posted image ???
evo i mene kao što reče delfin, ko padobranac user posted image
bebacha gdje si ti to pisala kad je kome rođendan, ne mogu da nađem, da se i ja malo podsjetimuser posted image
i nama se big rođendanko hB približio, organizacione pripreme su u toku, a sve kontam da ću nešto da zaboravim user posted image ; ipak se nadam da neću; mi smo rezervisali igraonu za malu raju i društvo, a imaćemo i post-partty za dede, nane, tetke, strine i sl.user posted image ...

svima veliki user posted image , pogotovo onoj mojoj staroj raji user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa draga lilix,jesam te pozelila,kad vidjeh tvoj avatar reko ne mogu da vjerujem svvojim ocima user posted image user posted image user posted image user posted image eh sad ce polako da nam se redaju rodjendani,ako se dobro sjecam prvo idu Idacha i Leena 21. user posted image user posted image user posted image Mi cemo u kuci slaviti sa rodbinom i nesto malo vece djecice jer nemamo malih beba medju rodbinom i poznanicima user posted image

Ja jutros nisam uspjela uhvatiti Nejri urin u onu vrecicu sve iscurilo,ostalo malo ali nedovoljno za nalaz,tako da imam jos sutra sansu da pokusam user posted image

Selmoni,kod moje bebe je to bijelo evo vec dva mjeseca na mjestu cetvorke ali nikako da izbije user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 11372
18.4.2011 12:59:11   
Lady26
Jesam li ti ja dosadna? Sorry ako jesam, ali sa najboljom namjerom...
Ako nisi vec, kupi neki gel za zubice i namazi joj desni, gdje primjetis da je nabubrilo, malo da joj olaskas, ako koristi cuclu, namazi donji dio cucle i daj neka sama cucla...to jeste samo trenutno olaksanje ali pomoci ce joj....
Sve to sto si nabrojala su simptomi zubica...

< Poruku je uredio Lady26 -- 18.4.2011 13:02:36 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu selmoni)
Neposredna veza do poruke: 11373
18.4.2011 13:00:44   
selmoni
ma nisi dosadana hvala ti na pomoci svaki savjet je dobro došao

< Poruku je uredio selmoni -- 18.4.2011 13:01:23 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 11374
18.4.2011 13:01:26   
samedi
IZVORNA PORUKA: bebacha

Leena nemoj pobjec.znas li kako idu rodendani sad.ja sam sve zaboravila.Samedi,Dzenana.Lilix-namjerno sam stavila ovako imena al mislim na bebeuser posted image

IDe prvo Leena,Idacha,Lilix,Mišur,Zoe,Ja,Dzenana,Delfin,Bebacha

ja mislim da je tako a vi me ispravite user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 11375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  453 454 [455] 456 457   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  453 454 [455] 456 457   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

namjestaj na rate
mamine oci

ne znam jel pravi naziv ankete :)al to mi prvo pade na pamet, naime zanima me jel ima neka fabrika namjestaja da daje namjestaj na rate,ali bez kredita ziranate i slicno...

da ima (88%)

ne nema (12%)

Broj svih glasova: 92

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *