|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  459 460 [461] 462 463   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
19.4.2011 21:15:23   
mamin cvjetić
Možda i meni budeš prizvala koji zubić hehe

možda vam i prizovem user posted image user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 11501
19.4.2011 21:17:07   
Anoniman
samedi , mila kako ste mi vas dvije jel pocela malena bolje da rucki user posted image
pubimo  vas mnogoooooooooooooooo
user posted image Mi smo hb dobro anel poceo ruckiti sam pa sam hapy user posted image
Rose zao mi je , user posted image a dusa mala ma proce je abd nebriniuser posted image

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 11502
19.4.2011 21:19:22   
samedi
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: samedi

Rose,znam kako ti je,ali dešava se,tako ces se osjecati i kada (ako ikad) padne sa kreveta i sl,to su stvari koje se jednostavno desavaju nazalost user posted image nadam se da ce brzo proci i da cete i vi imati mirnu noc user posted image user posted image user posted image

Rose,adyblue,Nejra,mamin cvjetic, i sve ostale koje me nemate i koje ja nemam na FB molim vas da mi posaljete pp(ako zelite sa podacima) jer ja vama ne mogu poslati prva pp,nesto nece user posted image

ma znam...eto nije plikic veliki al kad vidim njenu malu rucicu zaboli me odmah user posted image

ne mogu ti poslati pp jer pise da ne zelis otkriti svoj profil...mozda iz istog razloga ni ti nama ne mozes poslati pp user posted image

evo sad citam na temi "Nasa forumasica oboljela od leukemije" da nesto pp ne radi nikome user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 11503
19.4.2011 21:23:23   
samedi
IZVORNA PORUKA: felix

samedi , mila kako ste mi vas dvije jel pocela malena bolje da rucki user posted image
pubimo  vas mnogoooooooooooooooo
user posted image Mi smo hb dobro anel poceo ruckiti sam pa sam hapy user posted image
Rose zao mi je , user posted image a dusa mala ma proce je abd nebriniuser posted image

Felix ne smijem da pricam detalje,strah me user posted image ,ali uglavnom HVALA BOGU bolje je,danas je ko nesto i ruckila al sad nece mlijeka user posted image ccc,pocela sam joj davati Pikovit juce al nesto ne vjerujem da je mogao djelovati za dan? Mozda joj je ipak laknulo sto je zubic nikao konacno user posted image Al sad mi je postala nekako,hmmm ne znam dal da upotrijebim rijec "agresivna" sve sto joj dodje pod ruku baca i to s uzitkom,uzela moju kremu za ruke i fijuuuuuuu na kompjuter baci,pa uzela cuclu sa onim lancicem i mene po koljenu opali da su mi suze na oci krenule. Sta je to? jel to neka faza ili??? I kad joj se nesto ne svidja,kada joj ne dam da ide kud ona hoce,uhvati je histerisanje i pocne se bacati iz ruku izvija se vristi na sav glas,zacene se od placa,hmm bas sam zbunjoza user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11504
19.4.2011 21:25:26   
samedi
Mamin cvjetic,dobila sam pp od tebe i dodala te :) Rose de pokusaj opet :)

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 11505
19.4.2011 21:26:42   
rose

IZVORNA PORUKA: rose

Rose,znam kako ti je,ali dešava se,tako ces se osjecati i kada (ako ikad) padne sa kreveta i sl,to su stvari koje se jednostavno desavaju nazalost user posted image nadam se da ce brzo proci i da cete i vi imati mirnu noc user posted image user posted image user posted image

Rose,adyblue,Nejra,mamin cvjetic, i sve ostale koje me nemate i koje ja nemam na FB molim vas da mi posaljete pp(ako zelite sa podacima) jer ja vama ne mogu poslati prva pp,nesto nece user posted image

ma znam...eto nije plikic veliki al kad vidim njenu malu rucicu zaboli me odmah user posted image

ne mogu ti poslati pp jer pise da ne zelis otkriti svoj profil...mozda iz istog razloga ni ti nama ne mozes poslati pp user posted image

evo sad citam na temi "Nasa forumasica oboljela od leukemije" da nesto pp ne radi nikome user posted image user posted image

izgleda proradilo...poslala sam ti pp

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 11506
19.4.2011 21:30:53   
Super Beba
Uh, žene drage, meni moj bebač zaspao oko 19.30 i još uvijek spava, ne trza se...a jeo oko 18.30...obično zaspe u 21h, ali punog želuca i tada zavari nekoliko sati...bojim se da me večeras čeka dernek i da će biti rano buđenje :(( čudno mi za njega..valjda ga malo opila kombinacija vjetra i sunca danas, pa se komirao user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 11507
19.4.2011 21:35:43   
rose
IZVORNA PORUKA: Super Beba

Uh, žene drage, meni moj bebač zaspao oko 19.30 i još uvijek spava, ne trza se...a jeo oko 18.30...obično zaspe u 21h, ali punog želuca i tada zavari nekoliko sati...bojim se da me večeras čeka dernek i da će biti rano buđenje :(( čudno mi za njega..valjda ga malo opila kombinacija vjetra i sunca danas, pa se komirao user posted image

a mozda i prespava do zore...u to vrijeme krenu spavati cijelu noc...ako su spavalice user posted image

Neposredna veza do poruke: 11508
19.4.2011 21:44:18   
Super Beba
rose - iz tvojih usta u Božije uši :)))

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 11509
19.4.2011 21:50:09   
Rimljankaa

:( moja jos nespava... Eno je u sobi,stavila je da spava,ali jos nespava..Kenjka,pa muz ili ja uljecemo da stavimo cucu u usta.. Eh....

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

Neposredna veza do poruke: 11510
19.4.2011 21:52:05   
Leena
Samo da mahnemouser posted image

Vegice, ozdravi nam sto prije, ljubimo te esma i ja!!!

Nejra, cestitamo bisercicuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 11511
19.4.2011 22:01:09   
rose
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

:( moja jos nespava... Eno je u sobi,stavila je da spava,ali jos nespava..Kenjka,pa muz ili ja uljecemo da stavimo cucu u usta.. Eh....

moja je standardno zaspala oko pola 8 user posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 11512
19.4.2011 22:05:33   
Super Beba
rose - i spavaće ti čitavu noć??
Moj mali još uvijek spava :) Komiran hehe...al baš lijepo spava, dig''o rukice, ne trza se...malo se protegne s vremena na vrijeme i nastavi spavati :) Da mi je neko rekao da ću željno iščekivati da se probudi, ne bih mu vjerovala hehe...ma haj, i ako bude derneka večeras, gledaću da sutra odspavam po danu...ako bude trebalo, pozvaću nekoga da pazi na njega dok ja spavam :)

A ja pametnica, umjesto da spavam sad kad i on, uzela gledati dr. house-a...e jesam budala...

< Poruku je uredio Super Beba -- 19.4.2011 22:06:37 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 11513
19.4.2011 22:06:44   
mamin cvjetić
Super bebo ne sekiraj ili će prespavati ili će se probuditi da jede i nastaviti do jutra

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 11514
19.4.2011 22:12:45   
m.i.n.a.
Samo da javim mladim i zgodnim mamicama da je Nikola gost na Hayatu u subotu u 6..Zenski razgovori..( a propo neku vece razgovora)heheheheheheheheheheheh

< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 19.4.2011 22:13:18 >

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 11515
19.4.2011 22:28:29   
rose

rose - i spavaće ti čitavu noć??
Moj mali još uvijek spava :) Komiran hehe...al baš lijepo spava, dig''o rukice, ne trza se...malo se protegne s vremena na vrijeme i nastavi spavati :) Da mi je neko rekao da ću željno iščekivati da se probudi, ne bih mu vjerovala hehe...ma haj, i ako bude derneka večeras, gledaću da sutra odspavam po danu...ako bude trebalo, pozvaću nekoga da pazi na njega dok ja spavam :)

A ja pametnica, umjesto da spavam sad kad i on, uzela gledati dr. house-a...e jesam budala...

da, obicno spava citavu noc user posted image  tu i tamo se promeskolji, stavi palac u usta i nastavi...nekad se probudi oko 4-5, dojim je i nastavi ali to veoma rijetko user posted image  kao da zna da mama radi ujutro user posted image

Neposredna veza do poruke: 11516
19.4.2011 22:29:26   
mamin cvjetić
Ej žene šta nam je sa esminom zna li ko nemogu je ni na Fb-u uganjati

Neposredna veza do poruke: 11517
19.4.2011 23:00:51   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

Ej žene šta nam je sa esminom zna li ko nemogu je ni na Fb-u uganjati

Evo me drage moje sad sam uhvatila vremenauser posted image
Salko u svom stilu dobrica spava od 7 a i Esma se ugasila oko pola10
ma nesto jke danas promukla..........ranit cu se.....isla sam juce po otpusno pa moramo je odvesti oko 13og na jos neke pretrage......jos nam ne javljaju termin za magnetnu.......a ja nerzvozna samo mislim da ce je uho opet zaboliti..
Uz to sam i dobila u subotuuser posted image
MM su se neke nepovoljne stvari izdesavale za posao......to je prica za sebe.
Kupila sam one ogrlice i to sam u Zenici nasla u crnoj boji,reko i njoj za imunitet jer je ona svoju izgubila,a Salko bali danas sam mu kupila sipera jos mokar je vazda.
Ljubim vas pa evo seka mi dosla da spava kod mene MM treca pa mozda opet uletim,nisam imala kadd ni citati vasuser posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 11518
19.4.2011 23:09:53   
mamin cvjetić
E miša mu esmina baš te snašlo sa svih strana ma svanuće ne sekiraj se .
I moj E ženo bali sve smokri i sebe i oko sebe user posted image a ja jošnisam kupila tu ogrlicu neznam ima likakve razlike u njima u boji kamena nemam pojma kavu bi prosvjetli meee a kkvo otpusno pismo ja ništa neznam doduše nisam par dana bila na temi i nisam sve ni isčitala tako da neznam o čemu se radi

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 11519
19.4.2011 23:22:18   
Rimljankaa
Evo i nas.. A je maloprije zaspala konacno!
A necu da se zalim,dobra je ona djevojcica,nije neka spavalica,ali enma veze. Nadam se da ce bar ujutru dati mami da malo odspava.

Nejra sretan zubic!!!!!!

Kako nam je Vegica? Je li prosla tura? je li imalo bolje? Brzo ozdravljenje...

m.i.n.a. hvala puno. I tvoj djecacic ce biti pravi ferajer :)

Nama okracala vreca za spavanje. N emoze A da ispruzi noge. Moram traziti veliku da kupim. Masala neka smao raste :)

Od maja pocinjem s airobikom u Zetri,pa ko zeli moze i d ami se pridruzi :) Samo se nadam da nece biti promjena s mlijekom.

Rose,vjerujem da si se nasikirala zbog plika,ali hvala Bogu da se na tom zavrsilo. proci ce brzo.

Bravo za nasu Nadju! :)

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 11520
19.4.2011 23:30:31   
mamin cvjetić
rage moje ja odo malo u jhorizontalu moji svi pospali odo i ja da im se pridružim

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 11521
20.4.2011 0:16:15   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Samo da javim mladim i zgodnim mamicama da je Nikola gost na Hayatu u subotu u 6..Zenski razgovori..( a propo neku vece razgovora)heheheheheheheheheheheh

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 11522
20.4.2011 0:20:38   
ladyblue RR
super bebo, moja N je počela sa 2 mjeseca da spava cijelu noć nadam se da će i kod tebe biti isti slučaj.

rose, draga moja "smotana" majko, oprži dijete. drago mi je da nije ništa strašno. stavi joj malo kaladonta na to mjeto da izvuče toplinu i proći će brzo.

N zaspala u 8h, standardno. nadam se da neće biti kao jutros, buđenje u 7h. mama nije navikla na ta rana buđenjauser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 11523
20.4.2011 0:41:44   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

super bebo, moja N je počela sa 2 mjeseca da spava cijelu noć nadam se da će i kod tebe biti isti slučaj.

rose, draga moja "smotana" majko, oprži dijete. drago mi je da nije ništa strašno. stavi joj malo kaladonta na to mjeto da izvuče toplinu i proći će brzo.

N zaspala u 8h, standardno. nadam se da neće biti kao jutros, buđenje u 7h. mama nije navikla na ta rana buđenjauser posted image

ma smotana...u trenutku sam zaboravila da moze to barnuti a inace pazim...al eto sekunda nepaznje i jos mi nije ni palo na pamet sto kenjka dok drugi put nisam dosla kuci s posla i muz mi nije rekao da dijete ima plik na rucici user posted image  sad cu joj malkice jekoderma staviti dok spava pa cu vidjeti kakvo je ujutro 

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 11524
20.4.2011 0:52:29   
Anoniman
o intervju sa Nikolom na pinku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 11525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  459 460 [461] 462 463   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  459 460 [461] 462 463   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Protesti
teacher75

Idete li na proteste?

Da, redovno, konacno da se nesto desava (17%)

Ponekad naletim malo da se tuspasim (12%)

Ne, imam pametnija posla (24%)

Isla bih ali sam sprijecena (48%)

Broj svih glasova: 42

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *