|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  484 485 [486] 487 488   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
27.4.2011 10:58:42   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: helena_7

kakva je to bakterija MRSA o kojoj svi bruje ovih dana?

to ti je zlatni stafilokok

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 12126
27.4.2011 11:06:54   
Super Beba
rose - čestitamo zubić!!! user posted image user posted image user posted image
lady - user posted image za veselu i raspjevanu N.

Mi ćemo danas hodati, tj. do nekog tržnog centra...vjerovatno BBI...treba mi DM :)))

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 12127
27.4.2011 11:16:36   
Admiraaa
IZVORNA PORUKA: Super Beba

Mi ćemo danas hodati, tj. do nekog tržnog centra...vjerovatno BBI...treba mi DM :)))

i mi isto:)

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 12128
27.4.2011 11:18:27   
Leena
Rose, user posted image user posted image user posted image user posted image za zubic!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 12129
27.4.2011 11:20:37   
Admiraaa
IZVORNA PORUKA: rose

dobili smo zubic user posted image  tajo nasao user posted image user posted image user posted image

o mashaallah, prvi zubicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

znas li Rose za onaj obicaj da maloj nesto kupis kad joj nikne prvi zubic:) meni je to bas slatko, a bome i mustuluk  da das muzu hihihi

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 12130
27.4.2011 11:24:41   
Admiraaa
IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

Veče ženice evo i nas nakon male stanke moj user posted image zadnjih dana nervozan pravo samo plače bali gura sve živo u usta desni ga pravo muče a nigdje naznake da će igdje išta izbiti a on samo po njima trlja.Kupila sam mu onu ogrlicu od ćilibara pa da vidim hoćeli mu to bar malo olakšati.
pa ako imate kakv prijedlog čime bi mu još mogla olakšati vi pišite.

leydi kako malena princezica porčitah šta je bilo mogu samo zamisliti kako ste se obje prepale

Ema obavezno uradi taj bris što je sigurno sigurno je

Pozdrav za sve mame i bebe da vas ne nabrajam

ja imam ogrlicu punjenu nakim gelom i to se stavlja u frizider pa se onda da bebi da malo zvace, mslim ono da desni malo trlja. to umiruje bebe, moja jos nema nikakvih naznaka zubica ali voli to  drzati u ustima ali samo dok je hladno cim se ugrije baci.. ima u BBi ne znam samo u kojoj radnji mi je sveki kupila.mogu pitati ako hoces.

< Poruku je uredio Admiraaa -- 27.4.2011 11:25:49 >

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 12131
27.4.2011 11:28:42   
Admiraaa

IZVORNA PORUKA: ema_28

IZVORNA PORUKA: Iman83

A joj Ladyuser posted image ! Nadam se da se nije puno prepala, mogu misliti kako je tebi bilo kad si je vidjela.
Srce slatko.

Nama se opet pojavio sekret u nosu i ja joj čistim onim sprejem. Odličan je Boga mi, a i ona se navikla pa se ne buni kad joj špricam. A poslije njega sve se izlije van.user posted image

Čičkolini, D je med medova, a trakice za kosu, majko mila.

Ženice, gdje u Sa ima kupiti onih lijepij trakica za glavu, da potražim?

ma nigdje...ili ako su slatjke onda su nake cvrste...ja narucila od babysaurus da mi sasije najobicnije pamucne, u pet boja...moram joj samo jos poslati obim glave

ja sam najobicnije pamucne nasla u Bingu prije Hadzica, ima ih u svim bojama

imam 2 iz binga al nisu mi nesto ili ja mozda nisam boje upratila

ja sam kupila u onoj radnji baby shop bila je ovdje kod katedrale i neki dan otisla po jos koju kad radnju zatvorili. ima ova radnja haman i na socijalnom ili pofalicima nisam sigurna ali su pravo fine trakice, pamuk cisti i ima pravo lijepih boja sa nekim cvjeticem. ja sam kupila i u BBI centru ono na prizemlju ali me se ne svidjaju, vala cista sintetika.

< Poruku je uredio Admiraaa -- 27.4.2011 11:30:12 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 12132
27.4.2011 11:32:56   
Admiraaa
E sad vidjoh jesam ja zaredala ovo citiranje vala cu i ja ko vi od sad svima fino u jednom postu.meni nekako vako lakse ali vala je previseuser posted image user posted image

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 12133
27.4.2011 11:39:05   
m.i.n.a.
Jutric zene...

Ima li solja kafe viska,sad sam se sjetila da nisam popila jutros a isto pjana sam:))ja sam sinoc tako zaspala,ko komirana,kad je   se probudo na flasicu kaze sestra ti si njemu nesto pricala a ja veze nenmam sta..uglavnom seka mu je dala flasicu,hvala joj na tome:))

Rose cestitamo zubic..:))

HAHA  i vama mali rodjendan..:))

Taurus i  A nekako se zna zakasljucati a ostalo sve ok,veseo,jede,spava..onda sam skontala da gura ruke duboko ili se vrti pa mu pljuvacka krene na stranu..nadam se da nije sta ozbiljnije kod vas:))

Ja sam jutros kupila aptamil 1 i bas sam se najezila na cijenu..7 km-cica vise nego u dm..uff..al sta bi mu,dobro da ima ikako..A je sinoc imao potpuno zelenu stolicu,bas me zabrinulo to jer i u zadnje vrijeme nikako da je skroz zuta..sve mjesano a sinoc ni traga zutom..ovdje citam da aptamil ima vecu koncentraciju zeljeza pa zbog toga..Nadam se lijepom vremenu za maj da smugnemo gdje godili ako ce definitivno kisa onda bih ga osunetila krajem sedmice tako da ono dana sto se ne radi iskoristim sestrine ruke da mi pomogne oko njega..<:))

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 12134
27.4.2011 12:03:57   
Medi_87
pozdravcici od nas,M se uspavao kako je fin taman da mama ponovi za ispituser posted image
HAHA cestitamo mali rodjosuser posted image user posted image user posted image
Rose cestitamo malenoj zubicuser posted image user posted image user posted image
Cickolini ne odg ti meni na poruser posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 12135
27.4.2011 12:04:56   
Medi_87
Minooooooooo pa gdje si ti bona,kako A
Joj ja ne znam ni kako ide ta procedura u vezi s sunecenjem pa nek me neko prosvijetliuser posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 12136
27.4.2011 12:06:11   
mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: Admiraaa

IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić

Veče ženice evo i nas nakon male stanke moj user posted image zadnjih dana nervozan pravo samo plače bali gura sve živo u usta desni ga pravo muče a nigdje naznake da će igdje išta izbiti a on samo po njima trlja.Kupila sam mu onu ogrlicu od ćilibara pa da vidim hoćeli mu to bar malo olakšati.
pa ako imate kakv prijedlog čime bi mu još mogla olakšati vi pišite.

leydi kako malena princezica porčitah šta je bilo mogu samo zamisliti kako ste se obje prepale

Ema obavezno uradi taj bris što je sigurno sigurno je

Pozdrav za sve mame i bebe da vas ne nabrajam

ja imam ogrlicu punjenu nakim gelom i to se stavlja u frizider pa se onda da bebi da malo zvace, mslim ono da desni malo trlja. to umiruje bebe, moja jos nema nikakvih naznaka zubica ali voli to  drzati u ustima ali samo dok je hladno cim se ugrije baci.. ima u BBi ne znam samo u kojoj radnji mi je sveki kupila.mogu pitati ako hoces.

Admira hvala mila za informaciju svakako ću i to da potražim.

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 12137
27.4.2011 12:13:46   
mamin cvjetić
HAHA sretan mali rođendanko

Rose user posted image user posted image za mali biserčić

Joj neko spomenu kafu i ja bih jednu nisam je popila a da je niste spomenule vjerovatno nebi ni skontala da je nisam popila user posted image user posted image user posted image user posted image žena se zaradila po kući i oko kontanja šta da ponesem i spremim djeci kad krenem na vikendicu jer ostajemo par dana.

Vidim spominjete nestašicu aptamila 1 ja pa zar nije došao. Ja idem u konjic i prošli put kad ga ovdje nije bilo dole sam ga kupovala u njihovom DM-u pa ako ga bude javiću vam pa ako kome bude trebao nije problem da ponesem.

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

Neposredna veza do poruke: 12138
27.4.2011 12:14:23   
NejraS
cure, moj bebac se od jucer grci pravo, ne moze da kaki muci ga stomacic, nije valjda moguce da su mu sad grcevi poceli haman 2 i po mjeseca ima, a joj jest mi zao kako ga muci dusa mamina...

Neposredna veza do poruke: 12139
27.4.2011 12:14:59   
Admiraaa
HAHA i mi cestitamo rodjendan. tvoja i moja bebe dan razlike. moja sutra puni 5.

Neposredna veza do poruke: 12140
27.4.2011 12:16:05   
NejraS
i usout, da ne listam predhodne sve postove, neko je govorio da je nestalo aptamila, iako ga ne koristimo vidjela sam danas u merkatoru na alipasinom onom kod trolejbusa da ima aptamila 2 i 3....

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 12141
27.4.2011 12:26:21   
Emica_sa
Pa malo mu kamilice daj,meni je patronazna rekla da moze kamilica,pa probaj

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 12142
27.4.2011 13:05:27   
amiboj
Dobar dan drage zenice i sjatke bebice.
Da prvo cestitamo sve male rodjendancice. Roce cestitamo zubic user posted image
Ladyblue, mogu zamisliti koliko ste se prepale...joj, misa mu...nadam se da je ne boli cvorugica puno....
Mi smo isli malo vanka, kupovali pelene u dm-u i nije lose vani. Nije hladno, nije vruce, ne puse.... doduse mi smo isli u klokanici pa smo grijali jedno drugo user posted image
Evo ga tek maloprije zaspa od jutros od pola sedam.

Puse svimaaaaaa

14.10.10 - nas sin nam stigao u zagrljaj

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 12143
27.4.2011 13:06:51   
amiboj
Neko je trazio caj za probavu hippov. Kupila maloprije u dm na Dobrinji......

14.10.10 - nas sin nam stigao u zagrljaj

(odgovor članu amiboj)
Neposredna veza do poruke: 12144
27.4.2011 13:14:25   
Sulty
Cao drage moje,
Moja Vega tek sad prvi put zaspala. I to jedva. Nece i gotovo. A pada od umora.

Cickolini, sto se tice tih savjeta, sve ti to stoji. Bebu treba od pocetka tjerati da bude na stomacicu barem 15 minuta dnevno. Vecina beba se buni, ali dobar je fol leci na suprot nje, pa je gledati i pricati joj ili joj postaviti igracku ili ogledalce. To je bitno zbog jacanja vratnih i ledjnih misica, a i zbog probave. Kasnije, kad ucis bebu da puze, stavis joj igracku malo van njenog dometa, onda se ona mora odgurnuti da bi dosla do igracke. Ja se slazem da ne treba bebu stavljati da sjedi do 6. mjeseca. Ja svoju Vegu nisam iako je ona to silno zeljela i propinjala se koliko je mogla. Na noge ni slucajno. To treba dijete pustiti samo. Mi svoju Vegu niakda nismo vodali za rukice, ali bas nikada, a ona je opet prohodala u 9. mjesecu. Puzanje je najzdravije za bebu, zato ni posto ne forsirati hodanje. A hodalice ni slucajno. Treba dijete pustiti samo da napreduje. Moja Vega je recimo jako dugo znala ustati i tako stoji na sred sobe i cupka. Sigurno mjesec dana prije nego sto je napravila prvi korak. Kazem ti, nikad je nisam vodala za rukice. Ali zato je ona meni, hvala bogu, do sad pravo nekako spretna. Kako je sve to sama naucila, onda je naucila i dobro da pada, hvala bogu. Mislim da kad vodas dijete onda ono ne zna ni padati.

Haha, sretan mali rodjendanko.

Rose, cestitamo na zubicu.

Nama je izgleda 4. zubic poceo da nice. Vrisne milion puta u noci. Ali eto, opet se covjek nekako naspava. Vise ni sama ne znam kako user posted image .

Ljubimo vas sve...

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 12145
27.4.2011 13:16:35   
Anoniman
Al ste se raspisali, ne mogu sve da pohvatam user posted image
Lady bas mi je zao sto nam je princezica pala, ali bice to sve ok, vidis kako je ona dobrica kako se ona igra i guguce. Ja mislim da rijetko koje dijete prodje bez tog pada sa kreveta i moja je meni pala, ja sam bila sva prestravljena, cijelu noc dezurala pored kreveta...mm mi se smijao, kaze gora si ti nego ona, vise sam ja plakala, nego ona user posted image

Rose cestitamo zubic user posted image

Svim bebicamo cestitamo rodjendane user posted image

Ljubimo vas sveuser posted image

(odgovor članu amiboj)
  Neposredna veza do poruke: 12146
27.4.2011 13:17:53   
Sulty
Helena7, ti si legenda. Cio grad vec godinu dana bruji o MRSI, a ti ne znas sta je user posted image user posted image . Bas me nasmija. Doduse, sad nesto skontah, mozda nisi iz Sarajeva, pa sto bi onda i znala. To ti je bakterija kojom nam zarazavaju djecu u porodilistu Kosevo, a sad izgleda na zalost i u Vojnoj bolnici. Prvo napada kozu i djeci se pojavljuju kao osipi po kozi. Moja Vega je imala tu stafilokoku i imala je kao bubuljice po nogama i koki. Sreca, bila je samo u nosu i uspjeli smo je iskorjeniti kapima s kojim smo ispirali nosic. U pocetnoj fazi nije toliko zeznuta, ali kasnije moze da bude bas opasna i da stvara grozne rane po tijelu. Uglavnom, nije bezazlena. Najgore je to sto oni vec vise od godinu dana salju novorodjencat kkucama s tom bakterijom i ocigledno nista ne rade po tom pitanju.

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 12147
27.4.2011 13:26:39   
Medi_87
e drage moje d avas pitam izdojila sam 120ml M posto moram na ispit hoce li mu to biti malo aj idem od kuce u tri a vracam se oko pet

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 12148
27.4.2011 13:29:07   
Sulty
Medi_87, to ti je sasvim dovoljno.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 12149
27.4.2011 13:38:13   
Medi_87
ok hvala

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 12150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  484 485 [486] 487 488   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  484 485 [486] 487 488   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

"popularnost"
veeseelaa

može te li za sebe reći da ste kao školarac bili "popularni"? ili ste to i sada....

Da (41%)

Ne (12%)

U nekim periodima života da (26%)

Ne želim biti popularna, tako da i nisam bila (14%)

Uvijek sam željela biti IN al nije išlo (7%)

Broj svih glasova: 173

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *