|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  510 511 [512] 513 514   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
7.5.2011 11:29:41   
honey bunny
hvala na dobrodošlici user posted image Ja baš i nemam vremena da sve čitam user posted image user posted image user posted image , mala samo dudla, kaki i povraćauser posted image user posted image dok ja to sredim, ih user posted image malo sam još posmotana, ali uštelit ćemo se mi aBd user posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 12776
7.5.2011 12:42:32   
Sulty
HoneyBunny, polako.  Kad se rodi beba, rodi se i mama.  Ali naucices ti sve, ko sto smo i mi naucile.  Ti samo prati svoju bebicu i reaguj na nju i sve ce biti u redu.  Dobro nam dosle i ti i tvoja malena bebica.

Iman, luk i meni uvijek pomogne.  A mozes kupiti dr. Theiss mast od eukaliptusa.  Ona u sebi valjda ima i mente, pa to bas pomogne bebicama da joj ocepi te disajne puteve.  Ja sam Vegi mazala i pluca i ledja, pa joj (ako kaslje) jos dodatno stavim vatice preko da joj zgrije taj dio i tako je stavim da spava.  Mislim da i to bas pomogne.  Samo vodi racuna da je operes ujutro, jer ja nisam, pa su mi bile iskocile male neke bubuljice. I da, ne znam da li si ti to primjetila, ali ne ukapvaj joj kapi pred spavanje.  To mojoj Vegici napravi dodatni problem, jer onda ima svoje slinice i jos kapi.  Nadam se da ce nam djevojcica uskoro biti bolje.  A za dojenje, uzivaj.  Ja sam morala prestati dojiti kad je Vegi bilo 3 i po mjeseca i vjeruj mi i dan danas sanjam kako je dojim.  Tako mi je krivo sto se to tako desilo.  Hvala ti na lijepim zeljama za intervju. Evo Vegica mi spava, a ja ucim, da budem spremna za bilo koja pitanja.  Bas bih voljela da mi se to poklopi.  Kazem muzu, bas vjerujem da ce se to desit, jer to bi stvarno znacilo da se citav Kosmos fino potrudio da meni i Vegi sve bude potaman.  Hem bih ja uzivala u poslu (rekla sam ti vec da mi je uciteljski posao najljepsi i najplemenitiji.  ja mislim da bih ja bila najsretnija kad bih bila uciteljica :-), hem bih imala vremena za svoju dragu Vegicu.

Mama rodila svoju sjajnu zvijezdu 22.05.2010., a najmirisljaviji cvjetic 26.07.2012.

(odgovor članu honey bunny)
Neposredna veza do poruke: 12777
7.5.2011 13:24:39   
bint
bas ste vrijedne i razgovarale ste o svemu sto sma i ja htjela pisati...user posted image user posted image
sto se tice tog uvođenja novih okusa  ja bih uvela oko 6 mjeseca ako sve bude ok s mlijekom..jer mi je doktorica rekla da nema potrebe prije dok god napreduje dijete an mlijekuuu..pa taman sljedeca kontrola ce biti oko 5,5 mjeseci..al isto imam osjecaj da ce mi jako tesko pasti kad prestanem dojiti dijete,to je bas netso posebnoooo...ev vec mi se placeuser posted image user posted image user posted image razdrazljivost moja...
a draga lejla moj sad nece u kolica!!!nevjerovatno,pokusala sma i s tim polusjedecim polozajem al nista...ja ti vozim kolica i njega u rukama i on sav happy razgleda,guguce...a da,SRETAN MALI ROĐUSuser posted image user posted image
nek su nam zivi i zdraviii nasi mali piliciiiiuser posted image (
sunce weliki kiss za tebe i eminu...jucer sam vas spominjala u nasem bivsem kraju,,senita(ademova zena) i ja...kupili mi kurban od njih...kaze da je E premedenaaaaa....i kaze odmah je 'pukla' zelja da sebi rodi bebicuuser posted image user posted image a za H kaze da iam 6 mjeseciiii...bebeljuca jedanuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sve mame i bebe da avs ne nabrajam i da koga ne b ih zaboravila...

(odgovor članu Sulty)
Neposredna veza do poruke: 12778
7.5.2011 14:56:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lejla80

Uuuu e baš ste jutros poranile heheh..dok vas iščita i zaboravih šta sam pročitala Odmah na sabahu imam jedno pitanje: Kad ste djecu u kolicima počele podizati u polusjedeći položaj???

ja sam sa 6 mjes. digla sjediste u kolica .user posted image

(odgovor članu lejla80)
  Neposredna veza do poruke: 12779
7.5.2011 14:58:53   
Leena
Mi bili na Bb, ali nisam ni pogledala sta ima, jer je Esmic bila pospana, a kad sam je uspavala, vec se svi razbjezali user posted image

Iman, ljubi mi curu moju malu da mi brzo ozdravi!

Sulty, je li bolje Vegic? Kada imas intervju? Sretno! Ljubimo vas!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu bint)
Neposredna veza do poruke: 12780
7.5.2011 20:28:09   
Super Beba
Lejla - sretan 4. mjesec user posted image :))) da je u zdravlju i rahatluku, što bi rekli naši stari user posted image

Mi ušli maloprije u kuću, bili u hodnji, pa kod nane i dida...mali dobar, al začuđujuće, spavao je vrlo malo dok smo hodali...obično prespava čitav izlazak, a sada je bio budan 80% vremena...ali slušao je :) Al' dan je bio divan, jeeee! Imam osjećaj da sam i izgorila u licu :)))

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 12781
7.5.2011 20:33:49   
ladyblue RR
Lejla80, sretan mali rođendan!user posted image

mi smo bile u skitnji. hodale po gradu skoro 4 satauser posted image . N slušala, bila je extra. dobila je za nagradu nekoliko igračaka. jedva sam je držala budnom do pola 8. sutra će se opet rano probuditi...

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 12782
7.5.2011 20:40:30   
Super Beba
lady - je li se to N. vratila u "normalu" :))
A apropo igračaka, uh, meni legla plata, ne znam kako izdržah danas da ne uđem u baby centar (i DM naravno) user posted image ... al nisam ja neki karakter, sutra će garant biti BBI :)

< Poruku je uredio Super Beba -- 7.5.2011 20:42:22 >

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 12783
7.5.2011 20:45:08   
rose
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: lejla80

Uuuu e baš ste jutros poranile heheh..dok vas iščita i zaboravih šta sam pročitala Odmah na sabahu imam jedno pitanje: Kad ste djecu u kolicima počele podizati u polusjedeći položaj???

ja sam sa 6 mjes. digla sjediste u kolica .user posted image

ja sa 5 mjeseci...

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12784
7.5.2011 20:49:21   
rose
mi smo danas isli u fis vitez...bili vani od 10,30-17,30 i S je bila savrsena...u putu malo spavala po fisu razgledala opet u putu spavala i cak kad smo sjeli da jedemo odkunjala je dobar dio ...tu i tamo se meskoljila al je bila jako dobra...kupili smo joj ogradicu i crvene cipelice, 2 kompletica jagodica bobica (sesiric i hlace) i kacketic od dzinsa koji se veze pozada i tata i dedo su nesto hajrovali samo mama nije...al mama zato ima fotografije sa svojom curicom user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 12785
7.5.2011 20:56:21   
ladyblue RR
Nađa je ok. više nije ona mala mirna beba ali kada se igram s njom onda je dobra. danas je bila malo u hodalici pokušavala da dohvati cuku. bila je oduševljena. vrišti od sreće. narasla je i traži da se igram s njom. čekam da počne da sjedi samostalno pa mislim da će onda biti lakše jer će onda moći malo da se sama igra.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 12786
7.5.2011 20:59:05   
ladyblue RR
ja volim Hello Kitty i Minnie. danas joj je moja vjenčana kuma kupila veliku Hello Kitty a ja oduševljena. ona još ne konta, njoj svejedno samo da se može gurati u usta. gledala sam Minnie u onoj prodavnici Beba Kids u Ferhadiji i dok sam se ja nakanila da dam 60 KM, prodala se. valjda će opet doći da joj kupim.

Neposredna veza do poruke: 12787
7.5.2011 20:59:44   
rose
mogu misliti kako je slatka nkad vristi user posted image

Neposredna veza do poruke: 12788
7.5.2011 21:01:14   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja volim Hello Kitty i Minnie. danas joj je moja vjenčana kuma kupila veliku Hello Kitty a ja oduševljena. ona još ne konta, njoj svejedno samo da se može gurati u usta. gledala sam Minnie u onoj prodavnici Beba Kids u Ferhadiji i dok sam se ja nakanila da dam 60 KM, prodala se. valjda će opet doći da joj kupim.

i ja volim hello kittie...ali mislim da cu joj u beba kidsu kupiti onu veliku bijelu macu ako se nije prodala vec user posted image  i uskoro neku onu igracku sveznalicu  

Neposredna veza do poruke: 12789
7.5.2011 21:02:11   
rose
a pogleda ima li minnie u one to play u BBI...tamo imaju tih diznijevih likova u king size user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 12790
7.5.2011 21:07:09   
ladyblue RR
e da, vidite što sam na e-bay-u kupila za 0,99$ naljepnice za zid. došlo me sa poštarinom 8$.
user posted image

Neposredna veza do poruke: 12791
7.5.2011 21:09:03   
ladyblue RR
nije se maca prodala, još je tamo. vidiš, nisam se sjetila da idem u One 2 play. otići ću sljedeći put iako mislim da Hello Kittie nije Disney-ev lik.

Neposredna veza do poruke: 12792
7.5.2011 21:36:24   
rose

e da, vidite što sam na e-bay-u kupila za 0,99$ naljepnice za zid. došlo me sa poštarinom 8$.
user posted image

preslatko...objasnit ces mi proceduru kupovine preko e-bay user posted image

Neposredna veza do poruke: 12793
7.5.2011 21:37:10   
rose

nije se maca prodala, još je tamo. vidiš, nisam se sjetila da idem u One 2 play. otići ću sljedeći put iako mislim da Hello Kittie nije Disney-ev lik.

mislila sam na minnie kad sam ti pomenula one 2 play

Neposredna veza do poruke: 12794
7.5.2011 21:50:56   
lejla80
Hallo svima i puuuuno hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danas malko skitali,iskoristili ovaj divan dan. Bili malo u prirodi, pa nismo trošili puno para hehehhe..Žene moje i ja sam vam luda za Hello Kity i imam par sitnica al za sebe, šta ću kad sam baš djetinjasta user posted image Kupovala bi ja to i A al fakat ne ide mada ne bježim od veselih boja. Duša mi kupit mu nešto narandžasto, crveno,ljubičasto,žuto..više mi plave boje navrh glave. Rozo doduše ništa nemamouser posted image

Bint tvoj bebi se promangupisao hehhehe. Ovaj moj još uvijek uživa mada više ne spava u njima ko što reče SB. Prije bi zaspao čim ga spustim u njih, tačnije iz sjedalice ga uspavanog samo prebacim...al sad gospodin razgleda. Ne znam šta ću ako ne htjedne u njih,biće da sjedimo kući jer stvarno ga ne mogu dugo nositi. Čak i mm zabole leđauser posted image user posted image ko kad već debelguzica ima devet kg.

Lady naljepnice su preslatke..hoću i ja hehehhe Kad smo kod igračaka ja sam totalno poludila za Fisher Price..želim ih sve user posted image Sad zasad smo kupili onu Knjigu za sveznalice i fakat bebi sluša pjesmice. Onako su vesele i lijepo se čuje. Ne škripe kao kod nekih igračakauser posted image Sad sam se nafurala na onog cuku što svira i priča i jedva čekam da ga kupimouser posted image user posted image

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 12795
7.5.2011 21:55:18   
vila_7
IZVORNA PORUKA: rose

user posted image

preslatko...objasnit ces mi proceduru kupovine preko e-bay user posted image

i meni!!!! ovo je prelijepo a jeftino!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 12796
7.5.2011 22:01:24   
Super Beba
Meni su Fisher Price igračke (za kolica) extra (one što imaju štipaljku)...sve bih ih pokupovala :)) a dobre su i Lamaze edukativne (ima ih u TL)...

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 12797
7.5.2011 22:04:37   
ladyblue RR
imaju fenomenalnih naljepnica. sada ću ove malo držati pa ću kupiti druge, Hello Kitty naravno.user posted image
ove su stigle iz Hong Konga i trebalo im je 15-ak dana da dođu.
kada poredim sa ovim cijenama kod nas ovo se ispalti sedmično mijenjati.
ja sam inače jako zadovoljna e-bay-em i dosta stvari kupujem tako. naročito tene za djecu (muževu i sestrinu) a počela sam da gledam i stvari za N. sada nam ništa ne treba ali za jesen sam planirala da joj kupim nekih stvari kojih kod nas nema a jeftino se mogu kupiti.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 12798
7.5.2011 22:08:31   
ladyblue RR
i meni su FP igračke dobre ali ovo što kod nas dođe nije mi hiljaditi dio onoga što oni proizvode. čekam da odem gdje vani pa da joj nakupujem igračaka. ako imate koga vani, u IKEA-i ima super onih velikih mekanih igračaka koje su zgodne za male bebe a nisu skupe.

Neposredna veza do poruke: 12799
7.5.2011 22:16:32   
lejla80

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Meni su Fisher Price igračke (za kolica) extra (one što imaju štipaljku)...sve bih ih pokupovala :)) a dobre su i Lamaze edukativne (ima ih u TL)...

Gdje ima tih za kolica..kako ih samo ja nisam skužilauser posted image Ja sam se slomila tražeći te sa štipaljkom i na kraju našla u DM-u. Nije nešto edukativna i poskupa je s obzirom na to šta nudi al meni se ludo dopala i mogu je zakačiti na sve živo od krevetića, AS.,kolica......itd

A skužila sam ja i te Lamaze hehhehhe, sve bježim od te police u TLuser posted image user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 12800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  510 511 [512] 513 514   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  510 511 [512] 513 514   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ogrlica od ćilibara/jantara

Vjerujete li da ogrlice od jantara/ćilibara olakšavaju rast zuba kod beba?

Da (42%)

Ne (28%)

Ne znam (30%)

Broj svih glasova: 172

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *