Leena
|
Iman, hvala, dušo... Ma on ti to nekako u sebi, ne pokazuje, a znam da se jede, a ne voli pričati o tome nikako... Neki dan u Bihacu, kupio neke naocale i sveki ga gleda, kaze: Tata ti je imao iste i isto su mu stajale, on sav sija od sreće... Lady, i moja tetka je rodicu odvela tek kad joj je bilo 7 godina, mala htjela, kao svi imaju probusene, usla moja Sanja probusila jedno uho i kaze:"Mama, ovo boli, hajmo kuci." i tako hodala 2 godine sa samo jednim, onda je djeca u skoli zezala da je k'o djecak, pa onda nagovorila tetku da je vodi da i drugo probusi kad se ohrabrila Mina, cini mi se da ima neki lik preko pik-a da prodaje chicco proizvode i da pise da je iz Zenice, pa pogledaj, jos su povoljnije cijene nego kod nas. Taurus, ozdravi nam brzo! Helena, zao mi je zbog tvog psica ... Mogu misliti kako je teško nakon 15 godina. Mojoj prijateljici je isto nedavno uginuo pas, mislim da je jednako dugo bio kod njih, baš smo svi bili tužni... Samedi, ljubi nam hodalicu malu i nemoj draga biti neraspoložena, evo ti jedna i za raspolozenje
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|