Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dobro jutro i od nas,evo uspavljujem ga u krilu i pišem,nešto mu teško da zaspe,umorio se,nekoliko puta prepuzao sobu.Počelo je skrivanje stvari i sitnih igračaka.
HAHA tvoj Harun bas brzo propuzao,mogu misliti kako je sladak!
Da vas pitam- beba mi ima (ja mislim) pelenski osip - 2-3 crvene mrlje. Čime da to sankcionisem? Perem vodom,mijenjam cesto pelene i kupila sam cinkovu Nivea kremu. Ne prolazi pa zna li neko ucinkovitije nesto?
Da vas pitam- beba mi ima (ja mislim) pelenski osip - 2-3 crvene mrlje. Čime da to sankcionisem? Perem vodom,mijenjam cesto pelene i kupila sam cinkovu Nivea kremu. Ne prolazi pa zna li neko ucinkovitije nesto?
Probaj sa Bepanthen kremom ... ona je za osip savrsena :)
lady,neće ne boj se,to ona samo malo.helena,jeste rano,a Hamza nije nikad puzao,a prohodao sa nepunih 9 mjeseci,pa ako bude na brata i on će rano.Osipa što se tiče mislim da ti je dobra ta krema što mažeš,nisam nikad imala s njim iskustva,ali Hamza kad je bio mali imao je netoleranciju na neke namirnice i pravili su mu u apoteci kremu,koja je između ostalog sadržavala cink.
HAHA tvoj Harun bas brzo propuzao,mogu misliti kako je sladak!
probaj sa Bepantenom ako ne prođe imaš Mustela kremu baš za pelenski osip. malo jeste skuplja ali odmah prolazi od nje.
Dobar jutar i od mene.. lady - ko ti išta znači za utjehu, i ja sam ti k'o zombi :) Moj od jutros od pola 7 se uskenkao, ni on sam ne zna šta bi :) A ja danas heibet nekakvih obaveza, ne znam odakle da krenem :(
Mamina djevojcica - 24. januar 2011 Mamin djecak - 07. decembar 2012
N se opet probudila u pola 7. nasapavana, igra se....a ja-zombi
pazi ovako...shvati to ko pripremu za povratak na posao...svakako ces morati ustajati u ta doba da stignes i nju i sebe spremiti i odvesti u jaslice...sto se prije naviknes, bolje za tebe
oooooooooooo jutro evo i nas malo da se javnemo nemam bas puno veremna pa nisam stigla ni iscitati sta se desavalo, uglavnom ljubac za sve bebironcice, ja sam malo prehladjena stislo me uzas, samo kisem i smrcem :-( nego moze li mi neko objasniti kako da napravim onu pumpicu za nosic sa crijevom od infuzije :-9 pumpicu imam crijevo imam e sad kako cu ordinirati s njom
oooooooooooo jutro evo i nas malo da se javnemo nemam bas puno veremna pa nisam stigla ni iscitati sta se desavalo, uglavnom ljubac za sve bebironcice, ja sam malo prehladjena stislo me uzas, samo kisem i smrcem :-( nego moze li mi neko objasniti kako da napravim onu pumpicu za nosic sa crijevom od infuzije :-9 pumpicu imam crijevo imam e sad kako cu ordinirati s njom
Napraviš malu rupicu na dnu pumpicu, kako bi mogla crijevo ući...kad staviš pumpicu u nos, onda kreneš uvlačiti sadržaj preko crijeva :)) Ja sam tako skontala princip ove "uradi sam" pumpice...s tim da sam ja sebi kupila u Kozmu na Malti tu sa crijevom i još je nisam isprobala, nije bilo potrebe...a do tada sam samo kukala što je nemam :S
koliko sam ja skontala...crijevo ide do plasticnog dijela pumpice i provuce se kroz onaj gumeni...tebi drugi kraj u usta...a ne znam sto ces improvizovati ako ima u kozmu za 7 KM pumpica na taj fazon bez mogucnosti da usisas bebine slinice
draga moja rose, imam ja do posla još skoro 6 mjeseci pa mi rano da se počnem pripremati kontat ću ja već nešto. ako nastavi ovako, neću joj dati da ide na spavanje u pola 8 nego ću je držati duže budno pa da probam pomjeriti jutarnje ustajanje. nisam ja navikla na ovo, meni je ovo elementarna nepogoda.
draga moja rose, imam ja do posla još skoro 6 mjeseci pa mi rano da se počnem pripremati kontat ću ja već nešto. ako nastavi ovako, neću joj dati da ide na spavanje u pola 8 nego ću je držati duže budno pa da probam pomjeriti jutarnje ustajanje. nisam ja navikla na ovo, meni je ovo elementarna nepogoda.
ma nikad nije rano da se podje s pripremom ko nakon trunoce i nocnih pohoda u wc nocna dojenja se odrade s pjesmom ...ma ja mislim da ce ti se opet probuditi s pticama i prvim suncem...probaj zamraciti spavacu sobu?
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))
oooooooo, gdje si Jelo?! stvari stoje ovako: - Soraja plače kada se kupa - Nađa se budi u pola 7 - Vegi je danas rođendan - Rime i dalje u ilegali - Esmina vodi Esmu na magnetnu ovih dana - više beba bilo na vakcinama i nije bilo problema - tukicina beba plače bez razloga
ma ona je jednostavno naspava i hoće da ustane. probudi ss, igra se u krevetu, još malo cucla prst i onda hoće da ustane. stavim je u hranilicu i ona nešto pjeva, igra se...naspavana.
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))
ma ona je jednostavno naspava i hoće da ustane. probudi ss, igra se u krevetu, još malo cucla prst i onda hoće da ustane. stavim je u hranilicu i ona nešto pjeva, igra se...naspavana.
pa neće dijete da joj propadne dan :)) što reče rose, da spustiš roletne, hoće li to išta pomoći? Mada, kod mene to ne pije vode...kad mu je ćejf da se probudi, on se budi..a ja bih tako rado spavalaaa...fali mi da odlomim barem do 10h...ovo mi je gore nego buđenje za posao...k'o kad sam radila od 9h, a do posla mi 10 min..ja se budila u 8, 8:15...s tim da ne zaboravimo da prije nije bilo buđenja tokom noći hehe (a ja čak i u trudnoći nisam imala česte pohode na WC, što je mi je bilo čudno, jer sam inače vodopija i nikad ne sjedam u ljetnu baštu/kafić koji nema wc)...