|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  566 567 [568] 569 570   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
24.5.2011 18:59:49   
ladyblue RR
Cickolini, ako ti je rekao da je AD iako me čudi jer osipa nema nigdje osim na licu, onda kupi Mustela kremu za AD. košta oko 40 EUR-a i fenomenalna je.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 14176
24.5.2011 19:11:16   
m.i.n.a.
Oliii..
Nadam se da ste sve dobro i zdravo i da bebice super slusaju...
Ja imam jednu dilemu ili sta vec...maloprije mama drzi Armana i on se smije,nije prosla minuta odjednom poce plakati ali ne derat se,nego polahko cvilit i zakoceni se..ja ga uzmem,pronosam smiri se..kad opet isto..namazem mu desne gelom i iznesem na balkon i ok..sad se sestra nakaslja li nije stvarno jako kad on se trznu i onaj tuzni izraz napravi..danas napolju pridje mu prijateljica i samo mu rekla dvije rijeci on u plac...a nije beba koja place,napraotiv uvijek je nasmijan,veseo,kad se probudi odmah prica,smije se...necu da vjerujem u uroke,vjerujem da ga desni trznu ili da je nesto trece ali mi sveki tu misao dade u glavu..doduse jest mu dosta ljudi prilazilo,pricalo..ja inace ne vjerujem u te stvari,nisam nikad ali mi je sad stvarno cudan....

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 14177
24.5.2011 19:35:12   
ladyblue RR
kod mene je N ovakva bila ako ne i gora nakon što je pala sa kreveta. ja sam riješila problem homeopatskom terapijaom i nakon 3 dana dobila svoju staru bebuuser posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 14178
24.5.2011 20:03:42   
rose
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Oliii..
Nadam se da ste sve dobro i zdravo i da bebice super slusaju...
Ja imam jednu dilemu ili sta vec...maloprije mama drzi Armana i on se smije,nije prosla minuta odjednom poce plakati ali ne derat se,nego polahko cvilit i zakoceni se..ja ga uzmem,pronosam smiri se..kad opet isto..namazem mu desne gelom i iznesem na balkon i ok..sad se sestra nakaslja li nije stvarno jako kad on se trznu i onaj tuzni izraz napravi..danas napolju pridje mu prijateljica i samo mu rekla dvije rijeci on u plac...a nije beba koja place,napraotiv uvijek je nasmijan,veseo,kad se probudi odmah prica,smije se...necu da vjerujem u uroke,vjerujem da ga desni trznu ili da je nesto trece ali mi sveki tu misao dade u glavu..doduse jest mu dosta ljudi prilazilo,pricalo..ja inace ne vjerujem u te stvari,nisam nikad ali mi je sad stvarno cudan....

moja je u to uzrasti znala zaplakati kad nekog vidi prvi put ili kad nekog ne vidi odavno...i jos uvijek je sirila ruke na jake zvukove i znam da se znala bas prepasti ako spava i sushnem kesom...mislim da je to faza i da ce proci

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 14179
24.5.2011 20:04:40   
rose
e da skoro je tako se jako rasplakala da je zamalo dah izgubila kad ju je moj tata prepao...a samo ju je pomirisao (napravio neki sustavi zvuk)...jedva smo je smirili

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 14180
24.5.2011 20:21:54   
lejla80
Moj se isto tako sinoć rasplakao nekoliko puta kad je ugledao moju svekrvu. Vrišti dijete, rijetko kad sam vidila onoliko suzica kod njega. Malo ga pronosam i umirim a on je pronađe u sobi pa ponovo u plač. Hehehhe, majke mi u po frke mi došlo da se počnem da se smijem....
Inače u zadnje vrijeme tako plače kad se probudi i ugleda nekoga nepoznatog....

2011.
2016.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 14181
24.5.2011 20:27:11   
rose
IZVORNA PORUKA: lejla80

Moj se isto tako sinoć rasplakao nekoliko puta kad je ugledao moju svekrvu. Vrišti dijete, rijetko kad sam vidila onoliko suzica kod njega. Malo ga pronosam i umirim a on je pronađe u sobi pa ponovo u plač. Hehehhe, majke mi u po frke mi došlo da se počnem da se smijem....
Inače u zadnje vrijeme tako plače kad se probudi i ugleda nekoga nepoznatog....

moja je tako reagovala na obje nane (svekrvu tada nije vidjela jedno mjesec dana i nije je se ni sjecala a mama dolazila rjedje nego tata...)i kad ih ugleda u plac i vrisku...onda je ja umirim...sjednem pored da ih gleda i upozna i onda im se pocne osmjehivati user posted image  

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 14182
24.5.2011 20:38:29   
lejla80
Ma ja to je sad faza kad prepoznaju likove. Moj je baš bio smješko pravi al sad se slabo smije nepoznatima..Ono baš se uozbilji kad mu neko priđe..hehhehe...user posted image user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 14183
24.5.2011 20:43:17   
lejla80
Nego žene vidim i vi se zadeverale oko mora heheh..Ja još nisam ni probala kostime. Moram se prvo bacit malo na trbušnjake jer sam se baš ulijenila a fino me bilo krenulo poslije porodauser posted image Vala ostala mi ova crna linija preko stomaka,kad to prolazi?? A pupak se razvalio na sve liči osim na ono što bi trebaouser posted image user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 14184
24.5.2011 20:46:09   
m.i.n.a.
Hvala vam na odgovorila..malo sam mirnija..da se pohvalimo da smo probali malko jabuke...juce i danas..na prve dvije kasike kreno vracat i ko davit se a ostalo da sam mu dala mislim da je mogao sve pojest..danas mu mahnem kasikicom ispred ociju on otvara usta:))

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 14185
24.5.2011 21:35:19   
Super Beba
Hola!
Ah, svega kod vas žena, a i kod beba :) Prvo da ne zaboravim - sretan rođendanko drugu Salki i ljepotici Daanii i da nam budu živi, zdravi i veseli :) user posted image user posted image user posted image
Mi smo iskoristili sunce za skitnju. Danas izašli iz kuće prije 11, ušli u 19.30 :) Ja slomljena, al imam osjećaj da me je ova sparina umorila više nego hodanje...Ja sam uvela da mali spava u bodiju kratkih rukava, jer se užasnoo znoji user posted image ali kažu da je to sasvim normalno za bebe...najgore mi je kad ga izvučem iz AS, auuuu, mokar bude skroz! Haj dobro je dok ne smJdi...
Helem, u DZ O. Maslić još uvijek nemaju DiTePer, tako da se nismo vakcinisali...a hoćemo na more polovinom juna, pa se nadam da ćemo dobiti bocu do tada...a još hoćemo i da sunetimo malog..ma planova kod nas tonu..
Vidim, bilo priče i o moru..ma ja se vala nešto i ne sekiram oko izgleda...tješim se da će baš to more da me povrati :) Šetnje do plaže, malo plivanja, ronjenja...

< Poruku je uredio Super Beba -- 24.5.2011 21:44:30 >

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 14186
24.5.2011 22:28:39   
ladyblue RR
ja jutros uredno čestitam Salki rođendan sa danom zakašnjenja. do malo prije sam mislila da je danas 25. pukla sam totalno.

mi smo danas bili u šetnji na Ilidži, tamo kod onih hotela, baš je bilo lijepo toplo.
N večeras zaspala oko 21h. sada je stavim poslije podne da spava i dignem je oko pola 7 pa je spremim za spavanje oko pola 9. ja oko 9 uđem u sobu a ona još budna, igra se i brzo nakon toga je i zaspala.

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 14187
24.5.2011 23:21:16   
Super Beba
Ne znam da li se sjećate vi ove emisije, ali eto, meni nešto naumpade :)
http://www.youtube.com/watch?v=yLK-ruqhChw&feature=related
A kako pjesma kaže, tako i ja vama :) Laku noć i da fino spavate, bez (puno) buđenja i bez plača :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 14188
24.5.2011 23:25:32   
rose
ja se uopste ne sjecam jesam li drugu Salki cestitala rodjendanka (mislim da jesam) ali evo opet...od viska glava ne boli user posted image  (osim kad se treba na more user posted image )

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 14189
24.5.2011 23:35:04   
vjestica
IZVORNA PORUKA: rose

ja se uopste ne sjecam jesam li drugu Salki cestitala rodjendanka (mislim da jesam) ali evo opet...od viska glava ne boli user posted image  (osim kad se treba na more user posted image )

i ja takođe (mislim ne znam jesam li čestitala, ali može još jednom )
a što se tiče mora, da mi se dočepati mora, ma nema veze za višak user posted image user posted image
i ja oblačim bikini, šta me briga user posted image
mogu stati u svoje stare bikinije, samo je malo drugačija situacija - prije su mi odbro stajali dole, a gore ne (falilo mi user posted image user posted image ) a sad mi super stoje gore, a dole ne user posted image user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 14190
24.5.2011 23:37:58   
rose
IZVORNA PORUKA: vjestica

IZVORNA PORUKA: rose

i ja takođe (mislim ne znam jesam li čestitala, ali može još jednom )
a što se tiče mora, da mi se dočepati mora, ma nema veze za višak user posted image user posted image
i ja oblačim bikini, šta me briga user posted image
mogu stati u svoje stare bikinije, samo je malo drugačija situacija - prije su mi odbro stajali dole, a gore ne (falilo mi user posted image user posted image ) a sad mi super stoje gore, a dole ne user posted image user posted image user posted image

e zato trebas otici do skynija i kupiti posebno gornji dio i posebno donji..pa da ti oba dijela dobro stoje user posted image user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 14191
24.5.2011 23:45:29   
vjestica
ma ja sam odvojeno kupovala, uvijek mi je gornji dio zaostajao za donjim user posted image user posted image
samo mi se prije više sviđao moj donji dio, a sad mi se više sviđa moj gornji dio user posted image user posted image
prije mi je falilo gore, zato su mi lošije stajali gore
sad ima svugdje viška, ali gore je taj višak taman, ali dole je baš višak
a jbg ja ga sad zakomplikovah user posted image user posted image
sad više ni pisac ne zna šta je pisac htio reći user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 14192
24.5.2011 23:50:00   
rose
IZVORNA PORUKA: vjestica

ma ja sam odvojeno kupovala, uvijek mi je gornji dio zaostajao za donjim user posted image user posted image
samo mi se prije više sviđao moj donji dio, a sad mi se više sviđa moj gornji dio user posted image user posted image
prije mi je falilo gore, zato su mi lošije stajali gore
sad ima svugdje viška, ali gore je taj višak taman, ali dole je baš višak
a jbg ja ga sad zakomplikovah user posted image user posted image
sad više ni pisac ne zna šta je pisac htio reći user posted image user posted image

ma hajde...kad stojis na plazi, drzi svoju curicu na boku i niko nece ni primjetiti viskove user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 14193
24.5.2011 23:51:12   
canim
Ja samo nabrzinu da cestitam male rodjendane Salki i Daaniji i Iman na busenje usiju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 14194
24.5.2011 23:52:23   
vjestica
srećom pa idem na divlju plažu user posted image user posted image
a uvijek mogu jedan bok zamaskirati curom, a drugi četveronožnom curom user posted image user posted image
(idemo radi džukelice na divlju plažu, a i radi svog mira, zna se desiti da na toj plaži nekad nema ama baš nikoga, ljepota)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 14195
24.5.2011 23:53:06   
vjestica
a i živim u nadi da ću smršati do ljeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 14196
25.5.2011 0:32:55   
Anoniman
Zene ja sam prosle godine kupila super kostim u P.S.-u i pravo nedostatke pokriva, cak sam bila i ponosna na sebe na plazi user posted image

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 14197
25.5.2011 0:37:00   
rose
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Zene ja sam prosle godine kupila super kostim u P.S.-u i pravo nedostatke pokriva, cak sam bila i ponosna na sebe na plazi user posted image

koliko ja skontah ti ni nemas nekih nedostataka ni trudna a kamoli netrudna user posted image  a sta je PS?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14198
25.5.2011 0:38:50   
Anoniman
Hvala draga na komplimentima ali nije bas tako... P.S je PS fashion...robna marka user posted image

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 14199
25.5.2011 0:42:08   
Anoniman
Evo ovaj kostim sam ja upila i odusevljena sam sa njim i ako ja obozavam dvodjelne.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=428524691677&set=a.428523831677.217055.42710941677&type=1&theater#!/photo.php?fbid=428524701677&set=a.428523831677.217055.42710941677&type=1&theater&pid=5542056&id=42710941677

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  566 567 [568] 569 570   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  566 567 [568] 569 570   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

FB

sa koliko god bi deci dozvolili da imaju svoj fb profil sta mislite o masovnim profilima dece od 8 god :-S

ne bih ranije od 15 god (55%)

da se pitam i kasnije od 15 god (31%)

pa i od 8-9 god nije rano (1%)

ma fb ne znaci nista samo druzenje sa prijateljima moze od kad god hoce (3%)

ili ....... (10%)

Broj svih glasova: 130

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *