Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Cickolini, ako ti je rekao da je AD iako me čudi jer osipa nema nigdje osim na licu, onda kupi Mustela kremu za AD. košta oko 40 EUR-a i fenomenalna je.
Oliii.. Nadam se da ste sve dobro i zdravo i da bebice super slusaju... Ja imam jednu dilemu ili sta vec...maloprije mama drzi Armana i on se smije,nije prosla minuta odjednom poce plakati ali ne derat se,nego polahko cvilit i zakoceni se..ja ga uzmem,pronosam smiri se..kad opet isto..namazem mu desne gelom i iznesem na balkon i ok..sad se sestra nakaslja li nije stvarno jako kad on se trznu i onaj tuzni izraz napravi..danas napolju pridje mu prijateljica i samo mu rekla dvije rijeci on u plac...a nije beba koja place,napraotiv uvijek je nasmijan,veseo,kad se probudi odmah prica,smije se...necu da vjerujem u uroke,vjerujem da ga desni trznu ili da je nesto trece ali mi sveki tu misao dade u glavu..doduse jest mu dosta ljudi prilazilo,pricalo..ja inace ne vjerujem u te stvari,nisam nikad ali mi je sad stvarno cudan....
kod mene je N ovakva bila ako ne i gora nakon što je pala sa kreveta. ja sam riješila problem homeopatskom terapijaom i nakon 3 dana dobila svoju staru bebu
Oliii.. Nadam se da ste sve dobro i zdravo i da bebice super slusaju... Ja imam jednu dilemu ili sta vec...maloprije mama drzi Armana i on se smije,nije prosla minuta odjednom poce plakati ali ne derat se,nego polahko cvilit i zakoceni se..ja ga uzmem,pronosam smiri se..kad opet isto..namazem mu desne gelom i iznesem na balkon i ok..sad se sestra nakaslja li nije stvarno jako kad on se trznu i onaj tuzni izraz napravi..danas napolju pridje mu prijateljica i samo mu rekla dvije rijeci on u plac...a nije beba koja place,napraotiv uvijek je nasmijan,veseo,kad se probudi odmah prica,smije se...necu da vjerujem u uroke,vjerujem da ga desni trznu ili da je nesto trece ali mi sveki tu misao dade u glavu..doduse jest mu dosta ljudi prilazilo,pricalo..ja inace ne vjerujem u te stvari,nisam nikad ali mi je sad stvarno cudan....
moja je u to uzrasti znala zaplakati kad nekog vidi prvi put ili kad nekog ne vidi odavno...i jos uvijek je sirila ruke na jake zvukove i znam da se znala bas prepasti ako spava i sushnem kesom...mislim da je to faza i da ce proci
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))
Moj se isto tako sinoć rasplakao nekoliko puta kad je ugledao moju svekrvu. Vrišti dijete, rijetko kad sam vidila onoliko suzica kod njega. Malo ga pronosam i umirim a on je pronađe u sobi pa ponovo u plač. Hehehhe, majke mi u po frke mi došlo da se počnem da se smijem.... Inače u zadnje vrijeme tako plače kad se probudi i ugleda nekoga nepoznatog....
Moj se isto tako sinoć rasplakao nekoliko puta kad je ugledao moju svekrvu. Vrišti dijete, rijetko kad sam vidila onoliko suzica kod njega. Malo ga pronosam i umirim a on je pronađe u sobi pa ponovo u plač. Hehehhe, majke mi u po frke mi došlo da se počnem da se smijem.... Inače u zadnje vrijeme tako plače kad se probudi i ugleda nekoga nepoznatog....
moja je tako reagovala na obje nane (svekrvu tada nije vidjela jedno mjesec dana i nije je se ni sjecala a mama dolazila rjedje nego tata...)i kad ih ugleda u plac i vrisku...onda je ja umirim...sjednem pored da ih gleda i upozna i onda im se pocne osmjehivati
Nego žene vidim i vi se zadeverale oko mora heheh..Ja još nisam ni probala kostime. Moram se prvo bacit malo na trbušnjake jer sam se baš ulijenila a fino me bilo krenulo poslije poroda Vala ostala mi ova crna linija preko stomaka,kad to prolazi?? A pupak se razvalio na sve liči osim na ono što bi trebao
Hvala vam na odgovorila..malo sam mirnija..da se pohvalimo da smo probali malko jabuke...juce i danas..na prve dvije kasike kreno vracat i ko davit se a ostalo da sam mu dala mislim da je mogao sve pojest..danas mu mahnem kasikicom ispred ociju on otvara usta:))
Hola! Ah, svega kod vas žena, a i kod beba :) Prvo da ne zaboravim - sretan rođendanko drugu Salki i ljepotici Daanii i da nam budu živi, zdravi i veseli :) Mi smo iskoristili sunce za skitnju. Danas izašli iz kuće prije 11, ušli u 19.30 :) Ja slomljena, al imam osjećaj da me je ova sparina umorila više nego hodanje...Ja sam uvela da mali spava u bodiju kratkih rukava, jer se užasnoo znoji ali kažu da je to sasvim normalno za bebe...najgore mi je kad ga izvučem iz AS, auuuu, mokar bude skroz! Haj dobro je dok ne smJdi... Helem, u DZ O. Maslić još uvijek nemaju DiTePer, tako da se nismo vakcinisali...a hoćemo na more polovinom juna, pa se nadam da ćemo dobiti bocu do tada...a još hoćemo i da sunetimo malog..ma planova kod nas tonu.. Vidim, bilo priče i o moru..ma ja se vala nešto i ne sekiram oko izgleda...tješim se da će baš to more da me povrati :) Šetnje do plaže, malo plivanja, ronjenja...
< Poruku je uredio Super Beba -- 24.5.2011 21:44:30 >
mi smo danas bili u šetnji na Ilidži, tamo kod onih hotela, baš je bilo lijepo toplo. N večeras zaspala oko 21h. sada je stavim poslije podne da spava i dignem je oko pola 7 pa je spremim za spavanje oko pola 9. ja oko 9 uđem u sobu a ona još budna, igra se i brzo nakon toga je i zaspala.
i ja takođe (mislim ne znam jesam li čestitala, ali može još jednom ) a što se tiče mora, da mi se dočepati mora, ma nema veze za višak i ja oblačim bikini, šta me briga mogu stati u svoje stare bikinije, samo je malo drugačija situacija - prije su mi odbro stajali dole, a gore ne (falilo mi ) a sad mi super stoje gore, a dole ne
i ja takođe (mislim ne znam jesam li čestitala, ali može još jednom ) a što se tiče mora, da mi se dočepati mora, ma nema veze za višak i ja oblačim bikini, šta me briga mogu stati u svoje stare bikinije, samo je malo drugačija situacija - prije su mi odbro stajali dole, a gore ne (falilo mi ) a sad mi super stoje gore, a dole ne
e zato trebas otici do skynija i kupiti posebno gornji dio i posebno donji..pa da ti oba dijela dobro stoje
ma ja sam odvojeno kupovala, uvijek mi je gornji dio zaostajao za donjim samo mi se prije više sviđao moj donji dio, a sad mi se više sviđa moj gornji dio prije mi je falilo gore, zato su mi lošije stajali gore sad ima svugdje viška, ali gore je taj višak taman, ali dole je baš višak a jbg ja ga sad zakomplikovah sad više ni pisac ne zna šta je pisac htio reći
ma ja sam odvojeno kupovala, uvijek mi je gornji dio zaostajao za donjim samo mi se prije više sviđao moj donji dio, a sad mi se više sviđa moj gornji dio prije mi je falilo gore, zato su mi lošije stajali gore sad ima svugdje viška, ali gore je taj višak taman, ali dole je baš višak a jbg ja ga sad zakomplikovah sad više ni pisac ne zna šta je pisac htio reći
ma hajde...kad stojis na plazi, drzi svoju curicu na boku i niko nece ni primjetiti viskove
srećom pa idem na divlju plažu a uvijek mogu jedan bok zamaskirati curom, a drugi četveronožnom curom (idemo radi džukelice na divlju plažu, a i radi svog mira, zna se desiti da na toj plaži nekad nema ama baš nikoga, ljepota)
FB
sa koliko god bi deci dozvolili da imaju svoj fb profil sta mislite o masovnim profilima dece od 8 god :-S
ne bih ranije od 15 god (55%) da se pitam i kasnije od 15 god (31%) pa i od 8-9 god nije rano (1%) ma fb ne znaci nista samo druzenje sa prijateljima moze od kad god hoce (3%) ili ....... (10%)
Broj svih glasova: 130
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!