dubravka01
|
Jutrić i od nas, Sunce,Medi,Amani sretni vam rođendani. A za sve nove avatare Što se vezivanja tiče, ja još ne primjećujem neku pretjeranu vezanost malenog niti za mene niti za mm, par puta je samo ostao bez nas dok smo išli u kupovinu i sve je bilo ok..a spavanja što se tiče, kod nas je u fazama, imali smo do sada fazu uspavljivanja s krpicom, fazu uspavljivanja sam za sebe (nesto pjeva ko fol i zaspe),pa fazu dude-cucle, fazu u krevetiću cijelu noć, i sad smo trenutno u fazi stjesni mamu jer je kod nas u krevetu A za tu meni svi govorili bit će ne redovna poslije poroda,nećeš odmah dobiti bla bla bla, ne računajuće 40-nicu ja dobijem 2mj poslije poroda regularno kao i prije i do sad ni jednom ne izostade svaki put dođe, a baš mi je u trudnoći bilo lijepo bez nje, još se ponadala u ove priče, reko ihhhh ja ću dojiti aBd baš ću da se odmorim, al' eto ništa od toga. Mi smo jučer ugrabili jednu dužu šetnju,a i dans ćemo van samo da ne pada... I da, da vas pitam, vezano za vrtić, mi bi malog od septembra/oktobra aBd u vrtić (kad prođe rođendanko). E sad, vidim neki konkurs sad ima za upis, jel to zmači ako ga sad ne odvedemo na taj upis, poslije neće moći krenut u 9./10. mjesecu??? I još samo ovo,hoću da vam napišem ima skoro mjesec, od suneta našeg malenog,kako smo počeli koristiti kantarion ulje za čundicu,ja sam posipala i guzu istim jer me bilo strah da mi krema ne ode na čunu,nikad nismo imali niti jednu tačkicu,crvenilo ili bilo šta...znači sad će skoro 2 mj. kako mu sve dolje zalijevam s kantarionom,skroz rijetko koristimo kremu,baš kad moramo. Šta napisah....kafa mi oči otvorila pravo