Leena
|
Lady, joj blago tebi kad mozes zvati te zene, i ja bih, ali jednom sam zvala prosle godine kad smo useljavali, neku agenciju, i sfuserile su sve, jos mm maltretirale da im kafe kuha, ja nisam bila kuci, inace bih ih odmah nogom nabila... A finih su para uzele... A prije sam, dok sam bila imala jednu tetu, sve mi je super radila, ali sad nasl astalni posao, pa ne cisti vise. A ogradica bude zakon kada nauce stajati, meni je ponekad dolazilo da je izljubim! Kad prohodaju, onda ih vise ne zanima, ali dok ne prohodaju divota... sad sam je dala drugarici i ona uziva, kaze moze izaci na balkon zapaliti, a da ne brine da se bebi moze nesto desiti... e, da... tako je i meni nekad bilo , sad ako odem do wc, moram je voditi sa sobom, jer inace me lom doceka... Amela, , pa tvoja princeza sve ljepsa i ljepsa, valja li to tako? Dobro smo, bolje nego ovih dana u svakom slucaju...
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|