Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Što ste se vi ženice raspisale jedva stigoh šta da pročitam i opet ništa neuprati .Kkad mi je čitavi dan u glavi konfuzija moji nervi se opet popalili boli me ko sami vrag ali šta da se radi.Mislila malo u šetnju sa bebijem ali kad su mi stepenice problem ne mogu da siđem a imam ih milion preći dok siđem sa 4 sprata tako da sam od te ideje odustala.A vala i ovo vrijeme ubi i ova dječica su tako nervozna zbog ovih promjena.Moj E se već evo dva dana nešto budi po noći po dva tri puta a to nije radio nepamtim pa se nadam da će se večeras smiriti i da se neće buduti.
Jelo baš mi je žao što je Anči bolesna ali i to če proći.
ostale ženice imate veliki pozdrav a bebice veliku pusicu.
Sulty,mislim da je ovo nešto onako mu došlo,a pričala sam ti za Hamzu,on je od rođenja pa do dvije godine tako kao Vega,sreća ja nisam spavalica i nije mi baš teško bilo,a plus nisam radila.Sretno ti na poslu,nema veze što je kratko,sama si rekla možda otvori neke nove mogućnosti,a bebi ako bude novi .Pionirske što se tiče,nije loše,ima zelenila,smrdi,ali navikla sam.Lijepo je bilo nekad i od smrada,kad je mm radio sa životinjama,kad dođe najsmrdljiviji-tad najviše para .Harun spava,ne možete vjerovati gdje,u kadici .
Ma ići ćemo vani,nego se smorila 16 slagalica od jutros Hamza složio,a mrsko mu poslije da spremi,pa me smunta i ja spremim,a dok on slaže Harun se slomi da vidi šta,kako,pa ga držim da vidi onako iz ptičije perspektive.Zaova mi došla kaže da otvorim vrtić koliko didaktičkih sredstava imamo.
Mahanje od mene ja u frci u 16 napravila fondantusu,juce kuhala,.........
to esmici za rockas?
Da mojoj princezi u nedelju ali mala raja ce doci sutra,nedelja ko god dode bujrum a ponedeljak slavi i u vrticu. Ici ce jos do 15-og pa opet krece od 1 septembra da odmori malo preko ljeta Salki sam maloprije dala zumanjce i eno sav se zacrvenio oko usta
Mahanje od mene ja u frci u 16 napravila fondantusu,juce kuhala,.........
to esmici za rockas?
Da mojoj princezi u nedelju ali mala raja ce doci sutra,nedelja ko god dode bujrum a ponedeljak slavi i u vrticu. Ici ce jos do 15-og pa opet krece od 1 septembra da odmori malo preko ljeta Salki sam maloprije dala zumanjce i eno sav se zacrvenio oko usta
a sto si pozurila sa zumancem...u ovoj mojoj brosuri pise tek oko 9-og mjeseca pa ni ne mislim ranije uvoditi
ja necu davati jaje do godine dana. Ne razdvajala ja zumance od bjelanceta pa cekaj hoce li biti alergije. Tek kada napuni godinu i cao. rose,kako joj pravis tikvicu? Ja skuham zajedno sa krompirom i to miksam,dodam onu Hipp rizu u prahu u kojoj ima AD i malo posolim. Bude extra ukusno.
< Poruku je uredio ladyblue -- 10.6.2011 17:07:32 >
Da pitamo generaciju jeste li vi imali iskustva sa antibiotikom sumamed,kakav je jeli to najjaci antibiotik.Malenom mi je evo dva dana temperatura 37,8 te spusti se te opet skoci na 38 i poceo je kasljati onaj suhi dosadni kasalj odvedem ga dr.kaze jako upaljeno grlo slusao je i pluca nista mi nije rekao Bojim se da mu nije otislo na pluca uradili smo bris grla u srijedu nam ngotov nalaz ne znam hocu li mu do tad davati sumamed bas me prepao dr. nista ga nisam stigla pitati.
koji ti je to doktor, da nije u Vrazovoj? to što kašlje i ima temp. može biti svašta a ne mora biti ništa osim obične prehlade. ja Sumamed ne bih dala tako olako. malo je to dijete a prejak antibiotik. nakon njega se ne smoju piti antibiotici 6 mjeseci a šta ćeš ako dobije upalu grla ili tako nešto? skidaj temp., daj neki sirup za iskašljavanje i sačekaj te briseve pa onda vidi šta ti je činiti.
e što se ja naletah danas. sreća nije bilo vruće a nije bilo ni kiše. a i N bila dobra. eno je spava. pustit ću je još pola sata pa moram je dizati i spremiti. mali ima maturu danas pa trebamo ići do škole. mrsko mi je pravo jer će mu doći "brižna" majka (koja nije bila u stanju ni da pita treba li mu šta za maturu a ne da se našalila i nešto kupila) i glumiti mamu koja se brine o djetetu. što ne mogu na rende kora! nešto me i stomak boli. vjerovatno mi je ovulacija a uz to sam se izgleda i prehladila.
ja necu davati jaje do godine dana. Ne razdvajala ja zumance od bjelanceta pa cekaj hoce li biti alergije. Tek kada napuni godinu i cao. rose,kako joj pravis tikvicu? Ja skuham zajedno sa krompirom i to miksam,dodam onu Hipp rizu u prahu u kojoj ima AD i malo posolim. Bude extra ukusno.
kuhao je mm jednom...nisam sigurna jel dodao krompir ali jos joj ne solimo hranu...pa joj je vjerovatno bljutava