|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  659 660 [661] 662 663   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
22.6.2011 10:19:00   
vila_7
rose...i ja stalno kombinujem- mislim iskreno,vise volim da ja napravim ,al vala kad mi se nekad neda zahvaljujem cika HIPP-u. Doduse otkako je zaova cuva ona i svekrva joj uvijek skuhaju nesto pepo ili jedu sta i one!user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16501
22.6.2011 10:21:43   
vila_7
vjestice ja sam negdje citala da mozes i maloj krezi user posted image davati da zvace-valjda onda desnima zvacu pa iako bez zubi,vjezbaju zvakanje-tako sam citala e sad user posted image . imas li sliku kolica da postavis? 

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16502
22.6.2011 10:28:18   
vjestica
e ova kolica sam kupila, na akciji 55 km user posted image
http://shop.magma.hr/Kolica-Lamba/20258/Product.aspx

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16503
22.6.2011 10:32:21   
canim
Lady gdje si i koju si hodalicu kupila ? Mi cemo ovih dana ici u potragu za hodalicom user posted image

2.1.2011 aBd ocekujemo najdrazi poklon :)

Nas najdrazi pokloncic dosao 4.1.2011... mamina curica :)

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 16504
22.6.2011 10:37:15   
m.i.n.a.
Uh da,i men ovo zanima,..ima li kakve razlike u tim hodalicama..meni prijateljica kupula jednu,satrla jezik objasnjavajuci kako njena nije obicna nego ima vise tockica a tako i stabilnija i neki dan je pitam hoce li malena u hodu kaze ma kakvi,sklonila je,vise puta se izvrnula iz nje..mislim znam da ce pasti i prevrnut se al kad je opisivala ja mislila raketa od hodalice:))

inace ne mislim ni ja biti savjesna mama nego cu uvesti hodalicu cim bude mogao..Bogami mi ruke odvali samo dok ga jedan krug pronosam po stanu a sve ga zanima i sve bi da dirne..hvala Bogu pa nije naucen da mora se nosat:))

Vjestice kolixca mi djeluju super..ja bih ih sad kupila al ne mogu vala i njih prtljazit:))

< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 22.6.2011 10:38:07 >

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 16505
22.6.2011 10:41:43   
vila_7
Mina legendo ..nek si i ti ostavila komentar na kritikama! user posted image

za hodalicu-ja sam svoju pocela stavljati sa 7 mjeseci al po 15-tak minuta,al pravo da vam kazem iako je kvalitetna i dobra,mene strah- moja vrcka se skroz nagne iz nje kad hoce nesto dobaviti s poda,jos se odgurne od bocne sipke i fakat mislim da moze ispasti-sad smo je i prestali stavljati- sigurnija je na podu.

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 16506
22.6.2011 10:42:40   
vila_7
IZVORNA PORUKA: vjestica

dobra neka akcija! user posted image user posted image user posted image user posted image   super su,moze li u lezeci?

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 16507
22.6.2011 10:45:59   
vjestica
ne, ima polusjedeći i sjedeći
a ja svoju curu sad ne smijem minutu ostaviti bez nadzora stavim je u ljulju ili u hranilicu kad moram šta uraditi ali i tu moram stalno gledati, jer se nagne i malo fali da ispadne
i meni je najsigurnija na podu
evo je sad , cuko spava, a ona je gnjavi i dira po njušci user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16508
22.6.2011 10:48:04   
m.i.n.a.
Pa draga Helena valja se bopriti sa moderatorima,vako je vise "nas"..hihihihihi...a dijete mi nakvo dobro,malo se zaigra,malo ga pronosam...malo lezim kraj njega...i super nam....svi happy a to nam je cilj..
Za hodu ja znam da ce kad tad ispast jer tako sva djeca..hihihi...bas tako da nesto dohvati i ode a ne mozes uviujek biti tu da uhvatis...sreca samo pa nekako kad padaju znaju kako past pa ne bude kakvih problema...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16509
22.6.2011 10:54:42   
Cickolini
Hej drage moje evo i mi da se tuspasimo ... evo hocu D da nahranim pa idemo u stenju. Ja sam prava savjesna mama ... nakupovala kasica nije mi ni palo na pamet da kuham hahah Ma kuhat cu kad budem imala vremena, ali sad hocu da proba ponekad razlicite ukuce, a kad joj bude sest mjeseci pocet cemo sa dohranom.

Opet ja i pitanjce ... moja D aBd u petak puni 5 mjeseci masalla, ali ono sto me brine je sto jos uvijek drzi sakice skupljene. Ispravi ih ona kratko da uhvati neki igracku ili samo ih nako malo opusti, ali dosta vremen asu joj skupljene. Zar ne bi do sad trebala da ih skroz ispravi. Jos nesto ona se prevrce sa stomaka na ledja, ali jos ne zna s ledja na stomak ... Ja se prepala da nesto nije u redu user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 16510
22.6.2011 10:58:24   
Almaa
IZVORNA PORUKA: helena_7

IZVORNA PORUKA: vjestica

ista su nam kolicauser posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 16511
22.6.2011 11:02:16   
lejla80
Cickolini prestani više tražiti mane toj curici...pa bona svaki dan joj nešto nađeš :)) I kad si već tu,kaži mi koju ono kremu koristiš za D lice..Nama je osip prešao malo i na rukice pa da i tu tvoju oprobamouser posted image

2011.
2016.

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 16512
22.6.2011 11:04:21   
Cickolini
Lejla sad sam se ismijala ... ma ne trazim joj ja nego svekrva pa mi suhu sveze ... Ja jos uvijek vjerna Bepanthen kremi :)

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 16513
22.6.2011 11:06:11   
lejla80
Vještice i Almaa kolica vam nisu loša..Moja sestra u njima voza malog evo već godinu i još se nisu raspala user posted image Doduše zimi po centrima,al i to se računa...Ja jedva čekam da mali prosjedi pa da ga strpam u naša crvena Brevi...tako mi se sviđaju, neki dan sam malu od prijateljice vozala u njima po stanu da oprobamuser posted image

2011.
2016.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 16514
22.6.2011 11:08:15   
m.i.n.a.
Cickolini...Daania je savrseno dobra..odahni:))A sake ima ispruzene kad hoce,kad nece skupi ih..ne pratim stalno,znam da cesto zna sve prste ispruzit a srednji skupljen al bolje i to nego obratno...evo sad uzeo cucu za ruckicu i nasadio na prst al ne moze izvuc prst pa trese rukom...hihihi jest smjesan...akio mislis jos davat kasice daj prije puta,mislim da je Daania navikla na vas ritam neki a put i boravak ovdje ce je mozda malo poremetit pa jos i hrana...
i da,gdje su slike male ljepotice...ccc..pa ni sliku da vidimo..jesi neka...

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 16515
22.6.2011 11:10:32   
lejla80

IZVORNA PORUKA: Cickolini

Lejla sad sam se ismijala ... ma ne trazim joj ja nego svekrva pa mi suhu sveze ... Ja jos uvijek vjerna Bepanthen kremi :)

Ma ja...hoće to svekrve user posted image i hvala za info..danas letim u apoteku

2011.
2016.

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 16516
22.6.2011 11:11:50   
vila_7
cickolini mani te "savjete" svekrve - kod mene je takva bratova zena,pa ja samo na IGNORE! Za rukice ne znam ti reci jer nisam ni posmatrala to, a za preokretanje i moja je tako, prvi put se preokrenula sa 4,5 mjeseca sa leđa na stomak, a dugo joj je trebalo obrnuto-a evo je beba super napreduje,hoda uz namjestaj,puza,.....

lejla
kako tvoj bebac?

Neposredna veza do poruke: 16517
22.6.2011 11:12:23   
m.i.n.a.
Cickolini bona..pusti sveki...samo reci ma jos je mala,naucice...ako si zabrinuta pitaj doktoricu jel okal i kad pitas ja ne bih njoj govorila nego tvrdi sasma da je ok..ti si stalno sa njom,primjetila bi sigurno da je sta ozbiljno...tako meni moja,staln pita navlacim li mu cunu,cistim li je..i meni dosadi vise i ja sad kazem..ma kako kad,kad se sjetim a pregledam na svakom mjenjanju pelenne...moja sveki je mehlem na ranu koliko mi je svekar bolna tacka al sam i ja postala osjetljiva p mi bilo koji komentar vise smeta od bilo koga...

Armanko se orece sa ledja na stomak stalno a obratno samo kada je bez trenerkice ili sorca,znaci samo bodi..

< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 22.6.2011 11:13:44 >

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 16518
22.6.2011 11:14:52   
vila_7
joj kod mene su hB svekar i svekrva super,a zaova da ne pricam! Imaju i oni savjete ali su ili stvarno dobri ili ako se ne slazem,oni odmah po mom nastave - ma za pozeliti - oni je sada i cuvaju!

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 16519
22.6.2011 11:18:14   
Cickolini
Mino evo je, zar je nisi vidjela ... stavila sa sliku na avatar ...samo je malo tamna hehe :)

Lejla ja taman odahnem, a svkrva mi skrece paznju. Reci tvoj mali i moja D su generacija hahaha Moja D moze biti na stomaku 5 minuta bez problema i onda se prevrne na jednu stranu. Sakice jos drzi stisnute ... svek ce me izluditi frrr

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 16520
22.6.2011 11:22:06   
m.i.n.a.
Pa vidim ja avatar ali ja bih sta konkretnije...:)))onako iz svih perspektiva,kad se rodila pa do danas..znas...ja bih to...hehehehehhehe

A sveki...gora ti sto joj dopustas da te iznwervira..to ja isto kazem za svog svekra al polahko i ja samo ne slusam sta govori i tako nastavljam....sve me strah da mi ne pukne film pa se ne ocepim..

Neposredna veza do poruke: 16521
22.6.2011 11:22:24   
rose
IZVORNA PORUKA: Cickolini

Hej drage moje evo i mi da se tuspasimo ... evo hocu D da nahranim pa idemo u stenju. Ja sam prava savjesna mama ... nakupovala kasica nije mi ni palo na pamet da kuham hahah Ma kuhat cu kad budem imala vremena, ali sad hocu da proba ponekad razlicite ukuce, a kad joj bude sest mjeseci pocet cemo sa dohranom.

Opet ja i pitanjce ... moja D aBd u petak puni 5 mjeseci masalla, ali ono sto me brine je sto jos uvijek drzi sakice skupljene. Ispravi ih ona kratko da uhvati neki igracku ili samo ih nako malo opusti, ali dosta vremen asu joj skupljene. Zar ne bi do sad trebala da ih skroz ispravi. Jos nesto ona se prevrce sa stomaka na ledja, ali jos ne zna s ledja na stomak ... Ja se prepala da nesto nije u redu user posted image

obicno prvo pocnu sa stomaka na ledja pa kasnije kad malo ojacaju idu s ledja na stomak...moja S je malo naopaka pa prvo krenula s ledja na stomak...a za sakice skupljene...ja se ne sjecam kad je S krenula da ih duze drzi otvorene..ali ja sam odrasla..34 godine...pa kada o necem razmisljam i nesto dumam i hodam ulicom...uhvatim se da sam jako stisnula sake i to s palcem unutra...ko beba...nemoj oko toga se zamarati...sve je ok s D user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 16522
22.6.2011 11:22:41   
lejla80
Helena mali je sad super...samo je promijenio sve svoje fine navike na koje sam bila ponosna...npr.budi se po noći i neće sam da se uspava user posted image ..vala nezgodno,taman sam se bila odvikla..Jesi ti našla kolica...tamo kod vas u Fis-u haman slabo roba dolazi..ja odavno čekam jednu hranilicu...pa ko zna možda i dočekamuser posted image

Mina a šta ti sad navlačiš ne kontam..zar nije završeno sa timuser posted image

Žene drage ja koliko sam živčana meni niko živ ne smije ništa reći ni sveki,ni mater...niko živuser posted image user posted image Oni samo razgovaraju kad ja započnem o tim nekim osjetljivim stvarima..hehhehehheh

2011.
2016.

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 16523
22.6.2011 11:23:43   
Cickolini
Ma svekrva mi stvarno nije losa, ali ima te neke komentare koji me izludjuju. Odgovorim ja njoj, ali se u mene neka suha uvuce pa se zabrinem da mozda nije upravu. Jucer zvala fizijatricu kaze beba od pet mjeseci treba da se okrece bez problema na obje strane, a moja D zna samo sa stomaka na ledja ... obrnuto nikako.

Pa mi svekrva govori ja je danas stavila na stomak ona bila 5 minuta i prevrnu se na jednu stranu. Kaze to ne valja, nesto nije uredu. Odbrusim ja njoj u sekundi, ali me izludjuje to.

Neposredna veza do poruke: 16524
22.6.2011 11:23:44   
BBubica
dobro vece od nas user posted image user posted image user posted image
mi se probudili u 6 jutros, nahodali i evo spava bebac , a i mama ce vec..al dok procitaj sve sto ste napisale, iiiiiiiiiii..bas ste vrijedne

sad mi je lakse kad vidim da nisam jedina koja daje svjeze voce user posted image
jutros smo kupili tresnje pa poslije spavanja cemo isprobati
dzan jede sve i voli sve, cak i onu ruznu HIPP brokulu

a ja igrackice operem pod vrucom vodom i to je to
one plasticne glodalice i sl bas ne perem svakih 5 minuta cim padnu na pod.nece mu nista biti.

a jednu sam ubacila u sterilizator s bocicama, onako izgledala je bas..bas tvrda..IZGLEDALA!
pogodite sta je bilo s njom
user posted image

pusa malim slatkim bebicama

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 16525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  659 660 [661] 662 663   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  659 660 [661] 662 663   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Uvodjenje krute hrane
Selma Kikoebu

Kad planirate poceti, ili kad ste pocele sa uvodjenjem dohrane (krute hrane) svojim bebama, i navedite jel se radi o dojenoj bebi ili ne?

Sa 4 mjeseca (34%)

Sa 5 mjeseci (26%)

Ispostovat cu ili sam ispostovala pravilo i NE prije punih 6 mjeseci (32%)

Neki vas odgovor (9%)

Broj svih glasova: 101

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *