rose
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 Dobro jutro, ni jutros urina ni na vidjelu...izludiću! Nemam tutu, a i da imam, mora biti sterilno,, pa bi joj svejedno morala nataknuti onu vrećicu, a kako da to uradim na tuti, kad su im one ljepljive trakice skroz slabe, pa bi još gore spadale! Iman je isto, curi nos, bale usta, kašljuca, hvala Bogu pa makar nema ture. Lady, ja Iman uvijek dajem jogurt svježe iz frižidera, nikad joj ništa nije bilo, ne znam ni šta bi joj bilo, misliš da im to može nasmetati? HaHa, drago mi je da se drugu grad svidio, a ja se nadam da ćemo se idući put moći vidjeti...jučer je baš bilo užas s Iman. Eno je nešto kenka, bjegam! Puse svima! sterilno treba samo za urinokulturu...imas opciju da u tutu stavis casice i nju da sjedi pa piskit ce valjda u neku...i za obicnu analizu urina ti je dovoljno i 10 ml...tako se ne opterecuj kolicinom...vrecice su totalno unfriendly..ako mozes kupi tutu, operi i dezinfikuj alkoholom...poredaj nekoliko onih sterilnih casica i nafatat ces valjda u neku...spoji u jednu ako ih je vise popiskila i nosi...e vec kod urinokulture treba biti sterilno mada mozes i ovo...ja sam svojoj hvatala u epruvete...pije sok, vodu i piski ...cekala je 2 sata ali sam uspjela
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|