Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
rose ja sam tako R udarila od luster podigla ga i uopšte nisma skontala da je iznad luster a jednom sam ga udarila od štok od vrata, kako sam ga nosila i ulazila u sobu baš sam bila neodgovorna mama, mlada i neiskusna hvala Bogu pa je sve bilo ok
ma koliko god da pazis nezgode se dese, nazalost...ja stalno mm upozoravam da pazi na luster, on je dosta visok a u par navrata vidim da za sekundu masi kad je podize...juce htjedoh upozoriti dedu i odustanem...i eto desi se a on jos i nizi od mene
Ja maloprije zvala Omer Maslic za vakcinu i kazu ovu sedmicu ne vakcinisu, a i nemaju dosta vakcina na stanju, npr ovu nasu sto trebamo primiti. Ana bi mi trebala 15. primiti pa ja da to sve ispitam dok ne legnem u bolnicu da je mm samo odvede, ali nista od te ljubavi izgleda da ce vakcina cekati opet mene
Ne, ozbiljno, boli me stomak nesto strasno, i tako vec skoro mjesec dana, nekad gore, nekad manje... Pila sam neke grozne antibiotike, pa nakon njih jos i sumamed, i bas mi je zeznulo stomak... Jos sam pila i probiotik, ali nista ne pomaze
Esmica izasla malo sa tajom, a ja ostala kuci, nemam nesto snage ni da hodam...
Cickolini, mi se bas mimoisle, ja se u nedjelju vracam u Sa, a ti ode
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Helou i od mene..e bas se ismijah na sabahu a posebno Lady za drugo dijete i Taurus za udaranje o luster i stok...hehhehe. Helena ma cestitam na dobitku, vala te je krenulo u zadnje vrijeme..Odoh sad nahranit dijete pa se opet vracam
jel' ko spominje kafu sutra :))) Iman - što bezbolniji povratak na posao ti želim! Mali je jučer i danas baš nervozan - izgleda da su krenule gornje jedinice..danas čak odbija da doji :( i pitanje - znam da sa uvođenjem krute hrane se mijenja i stolica i znam da kod dojene djece ne mora biti stolice danima...međutim, moj mali je fakat učestao sa tim stolicama..ali od kad sam mu počela davati krutu hranu (ali da se razumijemo, to su max 2 čajne kašice dnevno), nema stolice! Ne bude je po 2 dana, onda bude nešto malo..i non-stop prducka...jel i to OK ili treba da se zabrinem?
jel'' ko spominje kafu sutra :))) Iman - što bezbolniji povratak na posao ti želim! Mali je jučer i danas baš nervozan - izgleda da su krenule gornje jedinice..danas čak odbija da doji :( i pitanje - znam da sa uvođenjem krute hrane se mijenja i stolica i znam da kod dojene djece ne mora biti stolice danima...međutim, moj mali je fakat učestao sa tim stolicama..ali od kad sam mu počela davati krutu hranu (ali da se razumijemo, to su max 2 čajne kašice dnevno), nema stolice! Ne bude je po 2 dana, onda bude nešto malo..i non-stop prducka...jel i to OK ili treba da se zabrinem?
cuj 2 cajne kasicice...a da mu pojacas malo?
< Poruku je uredio rose -- 10.8.2011 12:42:10 >
Super bebo, mogle bu sutra na kafu. da zovemo i cickolini. šta kažeš oko 11:30h? bujrum i ostale
dogovoreno! :) i super za bocu, ako ništa drugo, ne moraš više misliti na tu obavezu :) rose - ma probala ja, al neće previše, pa ga ja i ne tjeram..čisto da malo proba ukuse...jedino što baš voli je mrkva :) helena - čestitke na petici hehe...znaš sta kažu - zrno po zrno pogača, petica po petica i jackpot :P
Gledam maloprije kalendar, nama vrijeme za onu prvu vakcinu sto ide mjesec poslije pada 20. u subotu. E jel mi bolje otici u petak dan prije ili u ponedeljak, 2 dana poslije ili mi je to svejedno a ja se bezze opterećujem
Gledam maloprije kalendar, nama vrijeme za onu prvu vakcinu sto ide mjesec poslije pada 20. u subotu. E jel mi bolje otici u petak dan prije ili u ponedeljak, 2 dana poslije ili mi je to svejedno a ja se bezze opterećujem
poslije...vratiće te ako je prošlo manje od mjesec...
super beba...ma sve je to OK,ne brini,ustabilit ce se to s vremenom!
lady...ma vi ste hrabrice....sta bi...i ja i MM i smizlica nasa smo kukavice! hihihihhi
rose ma moja digne sve na noge cim udje u ambulantu pa je preko reda prime i svaki put pitaju-jeste vi sigurni da je dijete posve zdravo!?
Lejla...ma jest,kazem i ja sad cu ja aBd jackpot dobiti pa kakav kucerak zbaviti! Bit cete aBd onda i na rostilj pozvane!
Leena pa jesi sigurna da je od tableta-jel zeludac? Da se nisi strunila?
Joj Jelena...mogu misliti uzbudjenja ali i zalosti jer svoju Anusku ostavljas na par dana-al bit ces ti zaokupljena bebcetom pa ce ti lakse biti!
jelena ti sutra ideš u bolnicu, ako sam dobro skontala sretno draga i da nam se što prije javiš sa lijepim vijestima super beba ne brini ništa, sve je to ok sa stolicom možeš mu slobodno dati malo veću količinu dvije kašikice su malo ja kad sam počela E uvoditi kašice odmah sam joj davala po pola one male teglice, a već sada pojede onu veliku od 190 g znam da ti dojiš ali on je ipak veliki dječak