|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  844 845 [846] 847 848   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
14.8.2011 13:04:57   
Leena
Drage moje, ja samo da mahnem! Sinoc iza ponoci stigli u Sa, jutros bili kod mojih, sad raspakivanje, pa idemo na prvi rođendan jednoj maloj princeziuser posted image ! Tek stigoh u Sa, vec neka trka:)

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 21126
14.8.2011 13:51:41   
Amam
Evo i nas user posted image
Bint sretan mali rodjendanko
Vidim jutros tema o kakici,sta je ovo svi do vrata prljavi user posted image i Emanko jutros uff proslo i na prekrivac user posted image a prije dva dana je toliko da sam morala da ga okupam user posted image nemo's dijete kutarisati.
Sto se tice presvlacenja ja nikad nisam pratila taj red,bjez' ba kad vidim da ga treba presvuc i presvucem ga.
Eh da vam nesto kazem ja jutros Emanku probala dati kasicu jabuka-mrkva dijete se ubilo jeduci user posted image hajde da probam hoce li a on jede li jede .
Znate ono kad sam vas smarala s deterdzentima i osipima i alergijama bla bla,ja prestala koristiti onaj smrdavi det.iz DM-a sad fino koristim obicni,kad sam bila ovo kod mame zaboravila ga ponijeti i pocnem mu prati ves spaunom niveinim vidim nema promjena i onda stavim det.doduse manje ali eto hB za sad je ok user posted image .
Imancici ljepotici velika pusa i drago nam je da je tura pobjegla user posted image
Mi cemo veceras kod muzevih na iftar-rostilj,a do tad odosmo u skitnju,ljubimo vas puno
P.S (ja cu samo jedan necu ko Helena user posted image user posted image )hvala na cestitkama i lijepim zeljama

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 21127
14.8.2011 14:26:00   
rose
i bint sretan mali rockas user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 21128
14.8.2011 16:53:43   
palachinken
Uh danas je veselo! Moja inace jako mirna beba, koja se inače fino spava i po pola sata se meskolji i budi, danas svako malo je budan uz vrisku iz petnih zila i odmah hoce na siku. Dojimo citav dan, a jedino se smirio u kolicima dok smo setali, tako da ga i sad kolicam po kuci.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 21129
14.8.2011 16:58:55   
mersiha 77
uh draga palchinken da ti to nije skok u razvoju,ja sam vala sita tih skokova samo da znas moj je visio na sisi po cio danuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 21130
14.8.2011 17:06:31   
palachinken
Vrlo moguce da jest, ma ne smeta mi, nek visi, zavalimo se oboje na krevet, ja gledam tv, on vuče user posted image samo mi neobicno da plače, nije dosad user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 21131
14.8.2011 18:43:56   
ladyblue RR
Super Bebo, Amam, bint, sretni mali rođendani!

mi smo se vratili sa vikendice. N je dobila gornju dvojku!

Jelena nam je izašla iz bolniceuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

Neposredna veza do poruke: 21132
14.8.2011 19:21:19   
HAHA
user posted image obradova me da je Iman bolje.user posted image za Nađu i zubić,kako to ona samo masanlah dobro podnosi.Jelena,baš brzo izašla,sad sam gledala švrćuuser posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 21133
14.8.2011 19:34:07   
Super Beba
lady user posted image za zubić! Da ga što prije uprlja hranom :)))
Lejla & Iman - kontala danas mu dati šljive, ali kako je baš baš kakio, preskočila sam je...sutra ću mu dati (imam hippovu kašicu, ali ću i kupiti šljiva, pa ih iskuhati i onaj sok od njih mu dati)...
I mi danas na vikendici...mali se kupao u mini bazenu i uživao..baš toplo bi danas
A čuj jelena već vanka user posted image user posted image sad će se ona nama nekad i javiti :)))

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 21134
14.8.2011 19:46:19   
vila_7
hej zene!

Evo mi se javljamo iz sad cetveroclane obitelji - dobili smo zeku user posted image user posted image user posted image . Pa odoh se malo informisati na internetu.

Iman
bas mi je drago d anema ture...mislilli smo na vas!

Super beba
...nek je vala više kakio,a sa sljivama malo pazljivije jer evo npr.Eva je na mene-ja kad pojedem dvije odmah na WC,a dnas njoj dala isto dvije da pojede,i ukakila se bas momacki! user posted image

HAHA
i ja sam gledala svrcu Jeleninog, al nisam mogla nista komentirati jer nije na njenom profilu.I bas je brzo izasla,a kod nas jos plus ne pustaju vikendom!

Lady
.....lijepa nasa dvojkica! Btw kupila sam BABYLOVE pelene i uopce nisu tvrđe od Pampersa-mozda malkice malkice,sutra ih probavamo-ne sviđa mi se smao sto su puno duboke al i to cemo rijesiti presavijanjem,a sviđa mi se sto nema onog glupog plavog gela.

palachinken...neka malo nek se zna ko je beba! user posted image

sretni rođendancici Super beba,bint i Amam sa malim zakasnjenjem!

Nama je pomogla hB ona WELEDA krema iz DM-a , al sad imamo problem sa osipom oko usta - to jos vuce otkako se oblizivala na vjetru! user posted image user posted image user posted image Pa ne znam da li bih smjela tu istu kremu,ili neku drugu predlazete?

< Poruku je uredio helena_7 -- 14.8.2011 19:48:42 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 21135
14.8.2011 20:35:38   
Super Beba
helena - i ja koristim babylove pelene i prezadovoljna sam sa njima...a kakva je ta weleda krema? Je li neka posebna za bebe, ima li više vrsta ili..? Da i ja jednu zbavim sutra :) Nisam odavno bakrila parem u DMu, mislim da ima čitava 3 dana heh..i hvala na čestitkama :)

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 21136
14.8.2011 20:40:34   
Leena
Sad sam pregledala Lukine slike... Medic mali medeni! A Ana, curetak pravi! Boze, odmah mi se rađa beba!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 21137
14.8.2011 20:44:48   
NejraS
cao sure,...nije nas bilo online 2 puna mjeseca...evo nas nazad user posted image user posted image user posted image
puno sam pozeljela da mahalam sa vama i radujem se novim razgovoriama ;))) puno vas sve pozdravljam
moj bebeac je sada veliki momak sutra mu je aBd pola godine ;))) tako da je svaki dan sve zanimljivije i zanimljivije...jos samo da hoce poceti bolje spavati user posted image user posted image
pozdrav za sveee

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 21138
14.8.2011 21:14:12   
esmina i bebina mam
bint sretan mali rodendanko  user posted image user posted image user posted image
Iman ma nisam osjetila da mi je nadoslo ono nesto extra doduse dojila sam ga oko 6 ujutro a vec u 2 je opet bio konektovan user posted image

Ostale mamice user posted image

ja evo pomalo perem i pakujem stavri jer ce brzo aBd utorak na srijedu user posted image bili danas kod mojih na vikendici Esma naravski otisla kod njih prespavati,cak nas je i ucjenila.Kaze necu na more pozelila sam nanu i dedu a ko nocim kod njih onda hocu user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 21139
14.8.2011 21:21:27   
Super Beba
NejraS - dobrodošla nazad :) Ti se baš negdje odmarala od neta :)

A gdje vi to gledate Lukine slike :)

A Esme lopužice user posted image

< Poruku je uredio Super Beba -- 14.8.2011 21:22:45 >

(odgovor članu NejraS)
Neposredna veza do poruke: 21140
14.8.2011 21:22:10   
esmina i bebina mam
Na jeleninom profilu user posted image na fb

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 21141
14.8.2011 21:22:43   
ladyblue RR
moja cura je danas nepodnošljivo nervozna, cijeli dan. spavala je samo sat vremena. hajde, rekoh, nešto neće. dođemo kući i da je okupam vidim da se sva osula o leđima. namažem je poslije kupanja, spremim za spavanje, dam joj mlijeko i stavim da spava. dijete se odjednom ukaki da ne vjerušeš. smrdi kuća cijela. presvučem je i vidim da ima proljev. pipala sam je, nije vruća. eno je zaspala pa ću vidjeti kakva će sutra biti situacija. ne mogu da povežem osip i proljev ni sa čim. ništa joj nisam davala osim njene hrane. jutros keksolino, za ručak Hipp kašica, poslije podne Hipp voće. nemam pojma šta bi moglo biti?!

< Poruku je uredio ladyblue -- 14.8.2011 21:23:11 >

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 21142
14.8.2011 21:25:47   
Super Beba
Lady - da nije nešto na vikendici pojela da ne znaš? Da je nije nešto (a nadam se da nije) ujelo, pa reakcija? A možda nisu povezane te dvije stvari user posted image Možda je proljev npr. od zubića, a osip od nečeg skroz lijevog....

Neposredna veza do poruke: 21143
14.8.2011 21:28:27   
vila_7
super beba....ma neka za guzu ja mislim-bacila sam omot - u tubi je i pise da je protiv crvenila i da ga sanira ako ga vec ima - u sebi ima sve organskog podrijetla- sezamovo i bademovo ulje, neven i kamilicu.13KM

Nejra
, nek si se ti nama "vratila"user posted image

Hajde Leena, eto kad malo zdravlje popravis eto i tebe u nove pobjede! Mene nesto jajnik danas ciejli dan boli-nemam pojma jel prehlada ili ovulacija! I ovaj mjesec fakat ne znam da li bi radije da dobijem pa da odem kod gin. ili da ne dobijem nego da sam trudnjacica user posted image

Esmina...kako grudi,bole li ?

Lady
...stvarno ne znam sta bi moglo biti ako si joj to sve vec davala user posted image Da ne raste odmah i druga dvojka,a osip od vrucine?

Neposredna veza do poruke: 21144
14.8.2011 21:28:51   
ladyblue RR
ma ne vjerujem da je proljev od zuba. jučer joj je izbila ta jedna dvojka i nije imala nikakvih problema. evo sve kontam da nije šta jela, ali nije joj niko ništa dao. cijelu sam je pregledala da vidim da je nije nešto ujelo, ali nema nigdje ništa.

Neposredna veza do poruke: 21145
14.8.2011 21:29:45   
vila_7
Ja vam odoh pajkiti,....umorna sam,a visim na internetu ko luda i istrazivam o zekonji! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 21146
14.8.2011 21:31:24   
Amam
IZVORNA PORUKA: palachinken

Uh danas je veselo! Moja inace jako mirna beba, koja se inače fino spava i po pola sata se meskolji i budi, danas svako malo je budan uz vrisku iz petnih zila i odmah hoce na siku. Dojimo citav dan, a jedino se smirio u kolicima dok smo setali, tako da ga i sad kolicam po kuci.

Eto vidis da se dijete ipak zainteresovalo za kolica user posted image
Da nisu grcevi uhh dusica malesna
Helena nisi nam rekla kako je eva reagovala na zeku???
Esmina,tako je to kad odrastu,meni je sad gotovo za sve tako,danas se naljuti na E drzala ga malo i on poce plakati,a ona na stepenice i puhlja user posted image .
NejraS dobro nam se vratila
Leena tamam ti je sad vakat,dijete ti poraslo masallah
Lady hvala,ljubni nam N i cestitke za bisercic
Mi se vratili sa iftara,E nervozan a kakio je 3x danas,nesto stalno podriguje,ja mu malo stavila toplu pelenu na stomacic,kontam da se nije prehladio user posted image
Jela to nesto brzinski pravo user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 21147
14.8.2011 21:33:16   
Super Beba
e jbg...nisam pametna...ma pratit situaciju ko što kažeš...haj samo da nema temp., da se ne moraš i s tim zezati..možda je neka zakašnjela alergijska reakcija - neku travku, cvijet i sl...jesi li možda mijenjala deterdžent, da osip nije od toga? A što helena kaže - danas je bilo vruće, osip može biti hladno od toga...a proljev - da nije pila malo hladniju vodu nego inače? 

Neposredna veza do poruke: 21148
14.8.2011 21:34:44   
esmina i bebina mam
lady i ja mislim da je taj proljev radi zuba  a za osip user posted image moze biti i od vrucine i ujeda i neke reakcije znas i sama.Je li reagovala kad je diras po osipuuser posted image

helena ok sam prosla nisam se dugo zadrzala a da jesam na pauzi bi u wc-u malo izdojila tek da napetost dojki popusti a ostalo bi ostavila Salki user posted image  

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 21149
14.8.2011 21:43:44   
ladyblue RR
esmina, nije reagovala. namazala sam je kremom pa ću vidjeti sutra kakva će biti.

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 21150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  844 845 [846] 847 848   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  844 845 [846] 847 848   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Vakcine
selebriti

Vakcinišete li djecu?

Da (75%)

Ne (5%)

Da, vakcinisala sam, ali ne planiram više (19%)

Ne, nisam vakcinisala, ali planiram početi (1%)

Broj svih glasova: 138

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *