Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutric moj M se bas raspavao sinoc bas mi cudno bilo ha ha ha zaspao u 8 probudio se u 2 pa u 6 i opet zaspao evo sad se probudio Dzeni sretan rodjendan velikoj djevojcici
Mi danas idemo u Belgiju da D pregledaju i ti strucnjci pa nam pozelite srecu.... Napola sam luda od metoda, terapija i ostalih cuda... Nek mi Bog oprosti, ali mislim da je njih dosta samo otimanje novca roditeljima koji bi sve dali za svoje dijete ...
Dzeni sretan rodjendan nasoj ljepotici i nek nam je ziva, zdrava i sretna puuuuuuno puuuno godina sa svojim roditeljima ...
ojjj zene drage al se ismijah sinoc,ali ja sam poslje trinaeste stranice otisla spavati kad vidim vi jutros nastavile Lady,Jelena,Iman joj situacije i na kraju nista ja jutros ustala ko da me je traktor pregazio,ustani daj da doji,pa daj mu cucu evo sad se vracam u normalnu uz jednu kaficu
ha ha ha ja citam i gledam i skontam nesto ja 50kg mm 90 ali brate nijesam ja postavila temu ha ha ha i ne znam nijednog sportistu osim mm Obucu ali nije on
ja sam sinoć vrištala od smijela a mm me gleda i konta "kakvu ja budalu oženih"
Ma jok konta ...
Kontam da nije moj ... bio u BiH na godisnjem (a rekla je da je jos dva dana u BiH), mada moj ima jedno dijete (koliko ja znam mozda ima jos koje da ne znam), trenira rekreativno (pa sportista je), poznat je (bio je par puta na TV kad su ga zaustavljali da odg. na anketno pitanje) ... samo za mog je 3u2 tanko
Kontam da nije moj ... bio u BiH na godisnjem (a rekla je da je jos dva dana u BiH), mada moj ima jedno dijete (koliko ja znam mozda ima jos koje da ne znam), trenira rekreativno (pa sportista je), poznat je (bio je par puta na TV kad su ga zaustavljali da odg. na anketno pitanje) ... samo za mog je 3u2 tanko
reći ću ja tm-u kako ti njega ocrni na forumu
ja sam sinoć vrištala od smijela a mm me gleda i konta "kakvu ja budalu oženih"
Ma jok konta ...
reći ću ja tm-u kako ti njega ocrni na forumu
Cuj ocrnila ga ... 3u2 .... pa o njemu masta sad pola foruma
JOK JA BOGAMI Ja mislim samo o svom a moj nema misice,samo ima duge prste i svira gitaru Moj nije jupiiiiii nema sanse neodgovara opisuuuuuuu poslje ove teme sinoc je bilo dobro samo nasim muzevima,bilo jebanih sinoc a i jutros bogami