Leena
|
Jutro, moje dame! Ja krenula citati, pa na pola odustala , zakasnit cu na posao, danas nisam u kancelariji, pa nema rr na poslu Moram vam ispricati situaciju od sinoc, meni je i sada toliko sega, da vam ne mogu opisati, probat cu doci do slike da vam postavim ... Ja bila vani sa Esmom, dosle kuci, krenuli gledati utakmicu, njoj se prispavalo, kazem ja mm: hajde ti gledaj, ja cu je uspavati, pa me eto tamo... Krenula je ja uspavati, ona samo ustaje u kreveticu, zeza... I kaze: dodi(dođi)... I meni dodijalo, ja uđem kod nje u krvetac (joj ne mozete zamisliti kako to izgleda, kako god ste zamislile, smijesnije je). E sad, izdrzljiv je krevetac, jer je onaj Cilekov veliki koji se poslije transformise u krevet za veliko dijete... I uspavljivala ja nju, pjevala.. pjevala... I na kraju budi me neki cudan zvuk: mm stoji iznad nas, valja se od sege i slika tu sramotu! Nad dvije zagrljene u kreveticu spavamo! Izgledamo kao mrav i slon! Vidjet cete kad mu objasnim da necu izbrisati sliku, nego bas naprotiv Mina, hvala draga!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|