Leena
|
Jutro, drage moje! Ja danas ne radim , tj. moram nesto zavrsiti ali od kuce, a ne znam kako bih to od Esme, pa cu probati kada zaspi Malena_A, dobro je, zeza k'o velika! Jutros trazi hljeba za dorucak, ja joj namazala, sebi uzmem pahuljice, kad je vidjelja pahuljice, baci istog trene onu namazanu krisku i ote me kasiku . Ali, hajde, barem je pojela! Jedino sto sam morala cistiti na sabahu . Draga, za onaj kasalj i moja mama i Esmina kuma imaju to trenutno, s tim da se mojoj mami to cesto događa, a kod obje je alergija na suh zrak, s tim da moze biti i na vlagu ista reakcija. Pomaze ti prilicno islandski lišaj, ako ga imaš gdje naći.A probaj i ovo Jelenino:) Helena, ne damo mi tebe nikome sa ovim jutarnjim kaficama, gdje ih samo nalazis? ladyblue, ma to sa knjigama je uvijek ludilo... Vidi draga kod onih ulicnih prodavaca na drveniji, oni imaju te udžbenike što ih niko nema Cickolini, sretno sa pripremama , vi ste nase hrabre cure! Daja, draga, cuvaj se! HAHA, ma grozno je to... Samo Bog dragi zna zasto je to tako...
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|