Leena
|
Drage moje, ja maloprije s posla dosla... Esma me cekala, zaspala je tek kad smo se pomazile Umorna sam kao pas.... Malo sam citala sta ste pisale... Jelena, a kad bi taj antibiotik trebao djelovati po njihovom?! Meni to sve predugo traje, a nije bezopasno... Bas me sekira... Lady, je li spala tura? Iman, kako mi je cura strinina? Helena, slazem se sa tvojim prijedlogom, ali iz drugih razloga... Cisto zato sto niko nema vremena po 4 sata iscitavati sta je ko napisao. Isla sam ja malo na temu 1-2 i zenice su divne, kao i vi, sve je super, samo ih je previse (isto kao sto ce i nas uskoro biti ako svi budemo ostajali i nakon sto bebe napune godinu), i onda dok procitas sve ne mili ti se pisati... Ili odustanes vec na pola. Svako po 1 post i eto 5 novih stranica dok si trepnuo. Uglavnom, ja mislim da, pored savijeta koji se dobijaju na RR bitno je i ovo druzenje, i ne bih voljela da mi ovo ukinu.. Mislim neko je pisao na sugestijama nesto u stilu: boli me briga kad ste spavale, jele, kakile... kome se ne cita, nek ne cita... Mislim da smo jedne drugima bitna podrska i drugarice u pravom smislu te rijeci. Moje trudnice sa treceg tromjesecja su nasle novi nacin komunikacije, jer su ovdje svi ignorisali dugo zahtjeve vecine... Mislim, ipak je portal tu zbog nas, ipak je vazna svaka posjeta, ipak je vazna svaka forumasica i glupo je sto zbog istih stvari jedna po jedna odlazimo iako je taj problem vrlo lako rjesiv, kao sto su na nas zahtjev otvorena ova tema umjesto bebe 2009/2010 i kako su se vec prije zvale... tada su one bile besmislene, jer je bila velika razlika između bebe rođene u januaru 2009 i decembru 2010... i opet nas je bilo previse. Ne znam zasto svi "sugestije" shvataju kao kritike...
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|