Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
esmina, ne znam više ni ja...kad bi znala da su zubi, stavila bih joj ogrlicu da je sva od govana a ovako veze nemam šta je...
E nasmija me ti do suza sa ovim govnima hahahahahaahaha Nadam se da je N. bolje... Covjek postane isfrustriran kad je tako nemocan protiv te bestije zvane tura... Moja hB k'o pista, cak smo i izlazili vani, uspavljivala se poslije haman sat vremena... Ja se uspjela i ofarbati heheheheeh
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
Sta je ovo zatisje.... ja spakovala Anu, ode mi sutra kod bake i dede , pa sad Luka se probudio, doji, ja mahalam i trazim neke recepte, da iskoristim sto Ana nije tu pa da sta zimnice napravim.
Mersiha- do, mi je naumpalo da te pitam, jel poslije ciscenja sa MOP moras ti opet preci suhom krpom da pokupis one kao kapljice, ili ostavlja sve suho (ovo mislim na podove)????
Mersiha- do, mi je naumpalo da te pitam, jel poslije ciscenja sa MOP moras ti opet preci suhom krpom da pokupis one kao kapljice, ili ostavlja sve suho (ovo mislim na podove)????
nisam jos pod probala sutra cu,pa ti javim,ja mislim da netreba jer je krpa od mikrofiber
Mersiha akoBogda se pise aBd, a ne akb , zato kontam sta ti je sta pises Gdje cu zeno maslinovo ulje na bakteriju, bakterije se na masnom sire...cuti ne savjetuj nikog tako Luka evo rucki, cijeli dan bi na (.) bio. Anuska spava, ja cekam mm sa puta i iskreno tugujem sto mi Ana ujutru ode, ali nasla sam sebi zanimaciju dok je nema, uzivati sa Lukom, milion nekih obaveza po gradu pozavrsavati, zimnicu napraviti i odmoriti
Leence pozeljela sam vas bas, bas...ljubi mi princezu pametnu sto je boli zubic.
Imad, dusice prelijepa, srecan rodjendan i sve najljepse od srca...cestitke i roditeljima na takvoj ljepotici i pametnici. Ljube te Ana i Luka sa mamom i tatom
Strinina princezice, zelimo ti da mami i tati svaki dan uljepsavas onim svojim najslađim osmijehom i da nam ostanes najveselije dijete na svijetu! Ljube te tvoje strina i rodica!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Ne dam ja svoju sugu sugavu nikome ! Hajd mi samo javi negdje do 10 da znam da li da nosim to sa sobom, jer cemo mi rano izaci, sutra lutamo cijeli dan, ne radi se jupiiii
Ja ujutru kad se razbojnici probude i doruckuju idem da im ponovim briseve tako da nadam se da necu zaboraviti ti javiti, a i ako ne poneses, a mi ne odemo javim ti se da se vidimo ako budes free. nego sta imas da mi das, a?
eeee.... da ti je znati! Ama ima svasta nesto, a nesto od toga je za toplo vrijeme i necu da mi propadne , je l' ti jasno ista sada . Neces ti mene zaboraviti, sibnem tebi ja sms prije nego izađem
Meni iskreno zavisi odlazak sa njima na Boracko od toga koliko ce mi caprkati ranu ujutru, tj koliko ce me boljeti posle, dusa me boli sto mi cura ode ...mozda sam ja manita, ali ja bih sad plakala.
Jedino i ako budemo isli da se dogovorimo pa kad zavrsimo sa brisevima i mojom kontrolom da se nadjemo negdje na brzinu, jer cemo raditi u Starom gradu briseve, a planiram i privatno odmah kod moje dr da opet uradim da isti dan dam na dva mjesta uzorke jer me jedna dr ubjedjuje da drzavna mikrobiologija cesto pogrijesi pa se ja valjda za slamku fatam
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
bivša juga hahha felix
ko se sjeca , mozel reč dal je prije u to doba bilo
ljepše vrijeme dok je tito drzo " sve" konce pod rukama
il sad sadasnje vrijeme??
i mozetel navesti po, cem je bilo bolje vrijeme ??Doba???
da prije je bilo bolje (81%) ne sada je bolje (19%)
Broj svih glasova: 153
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!