|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Weleda Baby krema i ulje

Weleda, 22.1.2014
Nježna zaštita i njega od prvih dana

image
/21


Nježna zaštita i njega od prvih dana

Weleda Nevenovo ulje bez mirisa i Nevenova krema za bebe

 

Weleda, sveobuhvatna njega za nježnu i osjetljivu bebinu kožu od prvih dana, pospješuje razvoj bebine kože uz pomoć najkvalitetnijih sastojaka iz prirode.

Weleda Nevenovo ulje bez mirisa idealno je za dnevnu njegu bebine kože. Aktivni sastojci, organskog, certificirnog uzgoja, ulja sezama i nevena ugodno griju bebinu kožu, stoga se ulje preporučuje za nježno masiranje bebe ali i čišćenje pelenskog područja. Malu količinu ulja nanijeti na dlanove i masirati kružnim pokretima.

(200 ml – 21,50KM)

 

Osjetljiva bebina koža brzo reaguje na iritacije u obliku crvenila i rana naročito u predjelu pelena, stoga joj je potrebna adekvatna njega. Preporuka babica je Nevenova krema za bebe, jer smiruje upalna područja, sprječava nastanak rana i njeguje efikasno kod iritirane kože i crvenila. Odabrani prirodni sastojci poput pčelinjeg voska, lanolina i cink oksida štite od vlage i bakterija, bez da utiču na disanje kože i djeluju protuupalno. Biljni ekstrakti nevena i kamilice smiruju kožu, dok visokokvalitetno bademovo i susamovo ulje njeguju i pospješuju regeneraciju.

(75 ml – 11,95KM)

 

Posebna ponuda u periodu od 01.01.2014. do isteka zaliha – uz kupovinu Nevenove kreme za bebe, Weleda vam poklanja Nevenovo ulje bez mirisa od 10 ml. Dostupno u svim bolje opremljenim i Weleda partner apotekama.

 

Preporučile babice. Dermatološki testirano i kod vrlo osjetljive i neurodermitisu sklone kože.

 

Pridružite se Weledi na: Facebook.com/weleda.ba


Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
5
Zdravo kretanje dojenčeta
Ne preporučuje se stavljanje djeteta u hodalice, pogotovo ne u one kojima pod dotiče samo vrhovima prstiju. Hodalice mog...
2
Masaža bebe i malo starijeg djeteta
Masaža je odličan način uspostavljanja i učvršćivanja veze sa djetetom, jer je svakom djetetu dodir neophodno potreban z...
2
Priprema na život sa bebom
Dolazak bebe će zasigurno unijeti i nešto nemira u vaš život. Na dolazak djeteta se pripremite već prije poroda.
2






Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *