|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

Zvijezda JOHNSON`S® baby kalendara, FEBRUAR 2014!

Uredništvo Ringeraja.ba, 7.12.2013
Subotom se pokušavamo odmoriti i uhvatiti zaostatak za privatnim obavezama od naporne sedmice. Nadamo se ipak da su mame danas uspjele popiti kafu i sa drugim mamama i komentarisati našeg prvog pobjednika objavljenog sinoć.

image
/21


Večeras vam subotu uljepšavamo sa zvijezdom februara! Naš Jovan će nam pomoći da izdržimo kraj zime i dočekamo proljeće.


Jovan iz Doboja

 

http://www.dodaj.rs/f/1I/j2/2VFF5NQQ/73-jovan-doboj.jpg

 

Vid je čulo vašeg djeteta koje se razvija posljednje. Zapravo, vid vašeg djeteta nastavlja se razvijati tokom čitave prve godine života. Precizno znanje o razvoju dječijih očiju i način njihove zaštite tokom prve godine života godinama je bilo u središtu pionirskih istraživanja u JOHNSON'S®-u. Spoznali smo da vaše dijete ne trepće ni blizu onoliko koliko trepćete vi. Zapravo, tokom prve godine, dijete trepće 2 do 5 puta u minuti, dok odrasli trepću 12 do 20 puta u minuti. Refleks treptanja koji se još uvijek razvija znači da beba treptanjem neće moći zaštititi svoje oči od iritansa ili slučajnih pljuskanja vode.

 

To smo znanje iskoristili kako bismo, prije više od 50 godina, razvili naš poznati NO MORE TEARS® (Bez suza) zaštitni znak, koji se dodjeljuje proizvodima koji prođu naš strogi četverofazni proces.

 

1.       Provjera sastojaka i sastava

2.       Nekliničko ocjenjivanje sigurnosti

3.       Kliničko testiranje

4.       Sigurnosni pregled

 

Svaka bočica JOHNSON’S® baby šampona u sebi nosi preko 50 godina kliničkoga istraživanja. Johnsonova jedinstvena NO MORE TEARS® (Bez suza) formula je nježna za oči poput čiste vode, idealna za nježno pranje bebine kose.

 

JOHNSON’S® baby – mame mu vjeruju već 100 godina.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
10
Zdravo kretanje dojenčeta
Ne preporučuje se stavljanje djeteta u hodalice, pogotovo ne u one kojima pod dotiče samo vrhovima prstiju. Hodalice mog...
2
Masaža bebe i malo starijeg djeteta
Masaža je odličan način uspostavljanja i učvršćivanja veze sa djetetom, jer je svakom djetetu dodir neophodno potreban z...
2
Priprema na život sa bebom
Dolazak bebe će zasigurno unijeti i nešto nemira u vaš život. Na dolazak djeteta se pripremite već prije poroda.
2






Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *