|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!

ČLANCI

NEPLODNOST

Uživaj dok ne dođu djeca!

Autor: Uredništvo Ringeraja | 19.3.2024
image

Jedva čekam da hodam raščupana jer moram da se brinem o bebi, nemam vremena da se pogledam u ogledalo… Jedva čekam da nemam vremena ni za šta drugo osim za moje čedo.

Držala sam ga i plakala. Pitala se koja je to majka ostavila svoje dijete. Kakva majka može da zaboravi dijete koje je rodila? Kako joj san dolazi na oči? Kako živi sa saznanjem da je dijete uzalud doziva?

TRUDNICA

Samo ti rodi, lako ćemo sutra - al` malo sutra!

Autor: Lolamagazin.com | 2.8.2022
image

Nisu nam mnogo toga rekli o tome kako će biti kad postanemo majke. Onih prvih dana kad bauljamo još raščerečene, sa očima rakuna, sisama kao kamen i strunom od živaca. Mnogo toga važnog su nam prećutali. Svjesno, s dobrom namjerom. Ali put do pakla zna biti popločan dobrim namjerama.

Ako ste ikada morali guglati kako se nositi s pelenskim osipom ili koliko malo sna možete preživjeti dok odgajate bebu, niste sami.

TATA I DJECA

Najčešći strahovi muškaraca

Autor: Uredništvo Ringeraja | 21.8.2021
image

Kao što su trudnice uz sretno očekivanja djeteta opterećene raznim strahovima, tako i budući očevi skrivaju razne muške strahove. Provjerite koji su najčešći!

SVE O BEBAMA

Marfijev zakona kada imate djecu

Autor: Uredništvo Ringeraja.ba | 18.10.2018

Roditeljstvo ima svoje svoje srećne trenutke, zabavne stvari koje klinci govore i najslađa maženja pred spavanje. Rekla bih da je 90% potpuno predivno, uz momente histerije.

ODGOJ, RAZVOJ I NJEGA

Šta se dešava kada roditelji prezaštite djecu?

Autor: Uredništvo Ringeraja.ba | 1.1.2018

Poteškoće nastaju onda kada u načinu vaspitanja preovlađuje udovoljavanje, tj. fokusiranje isključivo na zadovoljenje dječijih želja odmah i po svaku cijenu.

MAMA POSLIJE POROĐAJA

ZADOVOLJNA MAMA – BRIGA O SEBI

Autor: Uredništvo Ringeraja.ba | 25.2.2017

Tokom 3 mjeseca trajanja projekta mame će imati priliku vježbati, družiti se i razmjenjivati iskustva sa ostalim polaznicama programa, te kroz smjeh i zabavu dobiti novu dimenziju motivacije i podrške. Prijavite se!

STRANA 1 OD 1




Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji dio trudnoće vam se najviše dopao ili najlakši?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *