|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  440 441 [442] 443 444   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
25.12.2009 9:01:37   
dafri
Čestit Božić svim forumašicama koje slave ovaj praznik,Minji sretan polurođendanuser posted image user posted image

Mi smo juče bili na bebi grupi i Una je bila užasna,bilo je oko 10 beba koje su bile relativno mirne a Unauser posted image ,i onda svako komentariše kako je nemirna.Morali smo tatu zvati za sat vremena da dođe po nas.Slikali smo se za kalendar nisam ni uspjela vidjeti slike.
Ona pokušava puzati,postavlja se u četvoronožni položaj par sekundica i čini mi se da je to frustrira jer ne može,tako je isto kenjkala prije okretanja.

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 11026
25.12.2009 9:03:31   
dady
Zaboravili smo vam se pohvaliti,imamo i drugi zubić,a i treči je na vidikuu!!! Sve donji,a gornji još nigdje!user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 11027
25.12.2009 9:16:16   
Mya_81 RR
Dafri, i moja je takva...odmah u ono histericno kenkanje krene kad joj nesto ne ide...ali to je normalno, jer sta oni jos znaju...a te sto kazu da je ne mirna slobodno posalji na jedno mjesto user posted image  user posted image user posted image user posted image

Dady, pa već toliko zubićaaaaaaa....user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 11028
25.12.2009 9:50:40   
dady
Pa da!user posted image Prvi je dobio s 5mj. i 15 dana ,drugi odmah 7 dana poslje,pa smo imali malu pauzu i sad treči samo što ne izađe!user posted image user posted image user posted image Malo je nervozan al smo kupili neke biljne kapljice i pravo mu pomažu!

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 11029
25.12.2009 9:57:31   
Mya_81 RR
Koje kapi....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 11030
25.12.2009 10:10:26   
dady
dentinox,osnovni sastojak je tinktura kamilice,i uopće nema puno drugih sastojaaka!

< Poruku je uredio dady -- 25.12.2009 10:11:15 >

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

Neposredna veza do poruke: 11031
25.12.2009 10:26:40   
Anoniman
Jutro generacijo user posted image
Mi se rijetko javljamo u zadnje vrijeme (posao, kuća, djeca, razne obaveze user posted image ).... I mi imamo 3 zuba (2 donje jedinice i neki dan je dobio gornju dvicu)- baš nema pravila kako rastu.... ja sam očekivala da će slijedeći zubić biti jedinica gornja ali.....
I mi koristimo dentinox kapi, doduše vrlo rijetko. Ovaj zubić nismo ni "osjetili" hB osim što je više sikio nego inače user posted image
Za vikend ćemo kititi jelku user posted image , mogu misliti kakva će biti reakcija.
E da ja sad ne znam je li misli na mene user posted image  al stalno ponavlja mamamamamamama user posted image , brrrrrrrrrr, dadadadada, imitira nas uveliko, čim se neko nakašlje i on kašlje user posted image , kad pitam kako B jede odma ko fol počne žvakati i mljackati njam njam, ma baš je simpatičan. I ja se upisujem na listu "loših mama" user posted image  - prije par dana smo počeli da ga stavljamo malo u hodalicu i on je oduševljen. Bude par puta tokom dana po 5 min. I S sam stavljala, sve je ok, jeste da je prohodala tek sa 14 mj. e da li je to zbog hodalice ili ne - ne znam..... ali joj ništa ne fali, sasvim je ok user posted image
Ljubac za generaciju i mamite.
Veliko mahanje za Andreja, Ajnu, Zaru, Minju, Danijala i Ajdina user posted image

(odgovor članu dady)
  Neposredna veza do poruke: 11032
25.12.2009 11:44:39   
dafri
Mya,ignorišemo mi takve samo sam morala napisatiuser posted image user posted image
Uni se sviđa jelka a kad naveče upalimo lampice oduševi seuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11033
25.12.2009 12:07:13   
Anoniman
mya,sretan rodjendan minjiciuser posted image user posted image
Mi smo sinoc zaspali oko 22.i do 9 jutros spavali,zacudo veliko valjda bio umorna pa je sad sve namjeriouser posted image Dva put se budili,jeli.Jutros smo pojeli svu kasicu frutekovu od banane njam,obozava ju....
Bili malo van pa sad spava,jao kod nas puse vjetar odnese,sreca pa jutros kad smo bili van nije puhao sad nek puseuser posted image mi smo jutros iskoristili vrijeme.
Svima koji slave bozicne praznike cestitamouser posted image

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 11034
25.12.2009 15:19:33   
malenaa
evo i mi da se prijavimo na taj spisak losih mama heheh cuj losih??? ko to rece da ga bijem. samo baljezgaju bluposti... svake godine nest novo. moj dino ima vec 10-15 dana je u hodalici , obozava je... a i meni je draga vala odmorim, nasminkam se a on pored mene urlice, jos ima telefon i nekakva zvonca pa samo pjeva i pritisce. zivjela hodalicaaaaaaaa !!! hehe :) kisss svima...
p.s. cestit bozic i najljepse zelje svima koji slave...

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11035
25.12.2009 15:31:12   
mudrost
da se i mi javimo danasuser posted image
kod nas sve ok, super spavali,hBuser posted image
mya_81 cestitamo maji lodjendanuser posted image
dady i kod moje su nikli prvo donje jedinice i dvice i tek onda gornji poceli nicat. btw, Dawud mi je najdraze musko ime, tako se fino osjecam kad izgovorim to imeuser posted image

nasa dusa Šejma 22.2.2009

...za cim moja dusa zudi,u Dzennetu Tvome ima...

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 11036
25.12.2009 16:38:04   
škorpija
Sretan rođendan našoj Minji ljubimo je punoooouser posted image user posted image user posted image i šaljemo klovna da je zabaviuser posted image .

Čestit Božić
svim ženicama koje slave i naravno njihovim porodicama

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mudrost)
Neposredna veza do poruke: 11037
25.12.2009 16:49:14   
Anoniman
Evo da se i ja kratko javim, iako postoje teme za touser posted image , ja ovdje cestitam Bozic svim slavljenicama i slavljenicimauser posted image
Cestitam i mali rodjendan Minji i sve zubOVe koji su narasliuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11038
25.12.2009 17:39:25   
belmac
javljamo se prvo da ljubimo sve  bebare, onda da čestitamo sve rođkase, zubove, praznike...

kod nas sve neka trka-frka. amna je guzara velika, fino ruča, spava, ali već 9. mjeseci i skoro čitava sedmica, a ona nema ni jedan zubOv. mamina krezuba!user posted image
seka mi se porodila i rodila mi jednu malu mrvicu. tako sam po prvi put postala tetka. baš je nekako poseban osječaj, s obzirom da mi se nikad niko tako blizak nije porađao i rađao.user posted image samo da vidite malu mrvicu...mašallah! amna prema njoj izgleda kao đin! user posted image user posted image non-stop sam kod seke i uživam s mrvicom!
toliko od nas za sada!

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11039
25.12.2009 20:28:26   
škorpija
Čestitam tetkauser posted image user posted image user posted image , vidjeli smo mrvicu i baš je slatkica, mašalah

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 11040
25.12.2009 20:43:45   
mnn
večer evo i nas malo..aleks ne spava zeza sada malo tatu svoga...

čestitamo i mi zubiče, rodjendane male...user posted image user posted image user posted image user posted image

idem sada dalje u akciju ako zaspe aleks...ako ne slijedi nunanje pjevanje i ostalo...rastu nam dva gornja zuba pa je nervozan jako...sve ga boli...pa se budi po noči...joj...jedva čekamo da izadju.kupila mu za Božić hodalicu od graca crvenu, uživa u nju..ma obožava je..več je krenuo juriti a ja za njim...user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11041
25.12.2009 20:47:23   
Mya_81 RR
Hvala svima na čestitkama i (poklonima user posted image )

Mi smo danas proveli odličan dan i curetak je bio super raspoložen iako nije skoro ništa spavala...sinoć sam joj pravila torticu za pola godine i kad smo je stavili pored da se slikamo prva reakcija joj je bila da bi i nju odmah stavila u usta jer sad smo u fazi da ama baš sve što dohvati grize user posted image ...i dobili smo na poklon od bake i dede hranilicu, ali nije baš oduševljena, valjda treba vremena da se navikne jer je dosad papala sjedeći u AS...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11042
25.12.2009 22:02:27   
mojbebac
hejjjjj..... sta se radi? moja cura zaspala, andjelcic mali, danas je bila super, cijeli dan smo skitale i kupovale pokloncice ..... moramo da se pohvalimo da smo danas ruckale malo hljeba, ja joj stavljala komadice, a ona sama uzimala i stavljala u usta ..... kako je bila smjesna!!! saljemo vam svima puno popljubaca i da lijepo spavate ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

Neposredna veza do poruke: 11043
25.12.2009 22:34:01   
Anoniman
Drage moje slavljenice ...i ja vam od srca cestitam bozicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...nemojte se prejestiuser posted image

Cestitam i Minji rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I ljubim vas sve

Saljemo nasim drugovima i drugaricama Zari, Minji,Benji, Ajdinu, Anelu, Aci,Antoniu ...jedan
slonovskiuser posted image

A nasoj cupaviciuser posted image

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 11044
25.12.2009 22:45:01   
Nunichi
Da se i mi prijavimo danas, bile smo kod majke 2 dana.
Cestit Bozic onima koji slave, nadam se da ste mislile na nas danas dok ste papale silne lijepe kolace. user posted image user posted image

Cestitamo sve rockase koje smo fulale, malene zubice, prve hapice i ostalo. user posted image
Mi imamo novi fazon od juce, kako smo napunili 9 mjeseci, a to je svaki telefon i daljinski stavlja na uho kad joj kazemo halo. user posted image Cirkus pravi, i to nekako zavrne rukicu, ma preslatka je.
Pocela je po par sekundi stojati, a da se ne pridrzava ni za sta. Ja samo cekam da napravi korak, jedva cekam da setam s njom. user posted image

Ljubimo sve drugove i drugarice... posebno Andreja i njegovu ljepsu polovinu Ajnu, Benjamina, Nou, Emira, Adina, Adriana...

Sahara, Noaa, dadada, prozivam vas vec 2 puta tamo na "potraga za s.f." falite mi... user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11045
25.12.2009 23:51:57   
Apotekarka
Vecer...
Najprije ljepotici Minji sretan rođendanuser posted image user posted image user posted image
Mi smo sinoc isli kod mm na veceru i nocili i bas me iscrpilo,Antonio je ukupno spavao od 2 h nocas pa do 6,citav dan kemka,nerovozan,a svijet svako hoce da ga pronosa,vidi...Ja iscrpljena,opet zlijezda zeza,leđa me uhvatila skroz ne mogu se okrenuti...Kolaca smo se naruckili...i svega ostaloga...Sad Antonio pajki u svom krevetu jadnik bas mi je zao sto se tako iscrpio ali eto ti obicaji..Najgore mi je spremanje njegovih stvarim,nosanje taqmo-ovamo...na kraju svi umorni ali eto...glavno je da smo nas troje skupa...on nocas cim vidi da nije u svom kreveticu plac bas se pitam kamko bi da mora negdje ostao..Bas veceras govorim ma da dođe  ne znam ti tko on ga bez velike potrebe nece nigdje nociti...Ovih dana opet gostiju i svega bas vidim da mu prevelike guzve bas smetaju...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11046
26.12.2009 1:02:18   
Anoniman
Svim dragim mamitama katoličke vjeroispovjesti, od srca želim čestit Božić!
Našoj dragoj Minji sretan rođendan, evo kupili smo vam lager Lumpi pelena pošto nema Mercatora u Ze da sami si kupite user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 11047
26.12.2009 9:30:15   
Mya_81 RR
Ma, pelene će nam super doći user posted image

Mi smo još u problemima sa spavanjem...stvarno ne znam šta joj je da se počela tako često buditi...

Jučer smo gužvu kad bake i dede jako dobro podnijeli tako da se nadam da će tako biti i sutra navečer jer imamo jednu feštu i ostajemo na spavanju user posted image ...mama se nada da će cura odmah zaspati nakon hranjenja u 20h pa da se malo zabavi s ljudima user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11048
26.12.2009 11:26:13   
Sonja
evo i nas malo
prvo da cestitamo sve sto se ima cestitatiuser posted image
i da se zahvalimo na cestitkamauser posted image

aaa vidi ti njih niko mog Adina da pozdraviuser posted image neka neka...

Adin uveliko puze i neki dan ja ga ostavila na podu kad ja pogleda dijete se samo diglo iz krevet i stojiuser posted image user posted image user posted image user posted image
bilo mi je pravo drago al sam se i prepala da nece past jer se ne drzi bas najbolje...
pravi je vragolan...samo zeza penje se vristi
i ponavlja kad mu kazem EJuser posted image user posted image

ljubim vas sve puno puno...

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

Neposredna veza do poruke: 11049
26.12.2009 11:51:34   
Anoniman
pozz,mala raja.Mi smo sinoc zaspali oko 23.igrali,se gucali vristali,cupali umorili se i zaspali ustao oko 9.papali kasicu ,malo se nosali i sad spava.
Sonja,Bravo za Adina user posted image user posted image user posted image user posted image ljubimo ga
kao i  nase sve drugareuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
  Neposredna veza do poruke: 11050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  440 441 [442] 443 444   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  440 441 [442] 443 444   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *