|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  438 439 [440] 441 442   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
23.12.2009 21:35:30   
Apotekarka
Joj felix bas mi je zao,i Antonio ne voli velike guizva bas me sad zabrinjava kako idu praznici svi se puno posjecuju ali kontam bit ce nas dosta dok ga svi pomalo iznosaju bit ce meni lakse...A da nisu ztubici jesu li rukice stalno u ustima jer tako i Antoniu dođe dan citav dan place,kmeza,ruke u usta kad namazem calgel malo se smiri i tako...Jos ako mu zubici nedaju zaspati tad je haos spava mu se a boli...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10976
23.12.2009 21:38:36   
Mya_81 RR
Nama je i sinoć i večeras bilo potrebno uspavljivanje, što stvarno ne pamtim kad nam se desilo...i jedva je zaspala...sad ne znam je li do vremena, je li do zuba, znam samo da se nadam da neće potrajati user posted image

Mislim da ću u krpe uskoro, jer sam baš nešto iscrpljena...a ko zna kakva me večer čeka, tj. koliko budjenja ćemo imati user posted image

Apotekarka, i ja sam sva happy zbog Božića...sutra idem van da finaliziram kupnju poklona što mi je preostalo user posted image user posted image user posted image

Felix, hvala user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10977
23.12.2009 22:24:03   
mojbebac
definitivno mislim da vrijeme utice  na bebe .... bar sto se moje bebe tice, mislim da je nekako drugacija u ova dva dana, a sve to pripisujem ovim strasnim turbulencijama vremena....
mi smo danas kupile psica sveznalicu za paketic, i presladak je stvarno..... ljubim sve bebare ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 10978
24.12.2009 0:35:09   
cija
Mislim da se ne trebate brinuti za to bljucanje.Jednosztavno takav organizam...i ne čitajte više po netu!!Ne budite lude ko ja u trudnoći....nema šta nisma čitala u početku i analizirala!!!!

S bebama vam je sve ok...to što su neke manje više ljutice,neka su...takav karakter user posted image

Jedino što mamice trpe,al Bože moj.Sve će to proći!user posted image user posted image user posted image user posted image

A vrijem je za viruse i mene kao meteopatu user posted image user posted image user posted image user posted image

Al eto,danas smo bile vani skoro 3 sata,da nadoknadimo propušteno user posted image Bile smo na zraku.

I mi u nedjelju idemo na po paketić i slikanje s Deda Mrazom ... user posted image user posted image

Ja jedva čekam kao da ću se ja slikati i dobiti paketić user posted image user posted image a mogla bih i za sebe uplatiti user posted image user posted image user posted image user posted image

@Sheri.....rekoše mi da će u nedjelju biti dosta beba user posted image

Naša bebica Ajlin-Annam je na svijet došla 19.06.2009 u 17.25h

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10979
24.12.2009 8:12:11   
dafri
Jutro,Una je juče bila tako nervozna ja je ostavila kod svojih i otišla na kafu i frizuru čitavo su je vrijeme nosali a ona kenjkala,tako i kada smo došli kući sve do spavanja.
Ne pamtim kad je takva bila,možda je muči stomak nije kakala.
Danas trebamo ići na bebi grupu ,slikanje za kalendar ,baš mi se ide a ako bude ovakvauser posted image ionako  svaki put napravi dernekuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu cija)
Neposredna veza do poruke: 10980
24.12.2009 8:41:43   
marinčii
jutro i od nas generaciji.,mi smo fino spavali do pola 8 sa 3 buđenja kad smo dojili i jednom se toliko rasplako iz sna ja ga malo uzela zagrlila i nastavio spavatiuser posted image ,danas ćemo opet papati kruškicu,jučer pojeo 3 kašikice izgleda da mu se svidilo jer ništa dosad nije toliko pojeo,,,mi danas već idemo u sveki pošto za Božić i Badnjak budemo dole a dan posle Božića idemo kod moji,eto želim svima koji slave Božić čestitati i zaželjeti da ga provedu što ljepše sa svojim najmilijima..pusice od mene i Mateja

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 10981
24.12.2009 8:52:38   
Mya_81 RR
Hvala, Marinčii...i mi vama želimo sve najljepše user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo sinoć išli na spavanje oko pola 8, jer nije popodne ništa spavala i nije više mogla izdržati do pola 9...ali sam je morala uspavljivati...možda je bila i previše umorna i nervozna...uh, više i to dešifriranje zbog čega, zašto, kako, koliko user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 10982
24.12.2009 8:55:07   
pjenica mala
Dobro jutro i od nas
mislim da me većina vas''ne poznaje'', ali i ja se želim uključiti na ovu temu.
Pa evo za početak jedan topli pozdrav od mene i moje male bebuške -dječak, sutra aBd punih 4 mjeseca.
Pozz

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 10983
24.12.2009 9:10:14   
mamica87
pjenica mala dobro nam doslauser posted image user posted image user posted image i zelim svima dobro jutro drage mojeuser posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu pjenica mala)
Neposredna veza do poruke: 10984
24.12.2009 9:16:23   
Mya_81 RR
Dobro nam došli, pjenice mala  user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu pjenica mala)
Neposredna veza do poruke: 10985
24.12.2009 10:47:06   
Anoniman
jutrooo
mi smo sinoc jedva zaspali,jesmo se ispatili isplakali,i zaspali oko 22.haman ga i desni muce sinoc sam ga dva put,presvlacila bodi mokri iz usta cjedi rukice neda vadit iz usta,Jutros poranili oko 6.user posted image inace nikada nerani,zaspo nekako do pola 8.i poceo kmecat.Papli kasicu posle malo vise bljucnili,isflekali se kupala ga plako inace se voli tusirat a jutros neznam kako smo se okupali obadvoje.I zaspo da oce prespavat fali mu sna ......
Kud uzadnje vrijeme nece caja ,ma nikako dam flasu on se igra snjom,user posted image ma na dan nepopije ni 10ml.
Kaki dobro,al je malo gusto jer nepije dosta tekucine da bude stolica bas normalno.
Danas sam mu skuhala kamilice,mozda ce nju htjet piti.
Ja sam umorna ko,pas nikako mi nije dobar uzadnje vrijeme samo je po rukama kmeci,malo spava .
Divim se majkama koje su same suser posted image kako sve izmognu.
Meni sveki malo pripomogne 5min.5.dosta A mm.da nepricam bez njega bi crkla.....

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 10986
24.12.2009 10:56:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Joj felix bas mi je zao,i Antonio ne voli velike guizva bas me sad zabrinjava kako idu praznici svi se puno posjecuju ali kontam bit ce nas dosta dok ga svi pomalo iznosaju bit ce meni lakse...A da nisu ztubici jesu li rukice stalno u ustima jer tako i Antoniu dođe dan citav dan place,kmeza,ruke u usta kad namazem calgel malo se smiri i tako...Jos ako mu zubici nedaju zaspati tad je haos spava mu se a boli...
Mila,moja ni A nevoli guzve njemu je dosta kad gdje odem 3.sata i dosta a cim budem citav dan on se unervozi,nece da spava place ma ni sam neznam koji mu je vrag.A jest ima malo  udjela i zubica,rukice nevadi iz usta sve sto mu das trpa u usta,bodi,simpere samo menjamo Mazem i ja njemu desni,al cim stavim prst u usta pocne ih jestuser posted image ko cuko,godi mu kad ih masiram....
Rekla sam nigdje vise necu snjim,dulje od 3.sata.Kud nece mom,tati ma nema sanse cim ga uzme cim ovaj zaplaceuser posted image user posted image juce je tajo,morao dva put izac vani kad je plakao da se ovaj smiri...
Nije navikao na njega,oce mami i sekama
Pa je tajo,rekao da ce posvadjat mamu i Anela hehehe ,zeza zato sto njemu nece...

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 10987
24.12.2009 11:36:31   
Honey3
pjenice dobro dosla mi se znamo sa teme "razgovori u iscekivanju"....felix zao mi je sto tvoj Anel toliko place kod tvojih vjeruj da znam kako je i moja starija kcerka je redovno oplakivala kod mojih i to bi budi pravi dernek izmuci se i ona jadna a i mi i svaki put sam govorila da necu ici ali nisam mogla izdrzati,a jos malo proci ce to moja sad velika curetina mashallah.....procitala sam u jednom tvom postu da Anel pije 150ml,pa koliko puta dnevno jer i ova moja malena toliko pije a dosta je mladja od njega da joj nije puno jos pomalo i doji

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10988
24.12.2009 11:48:53   
škorpija
pjenice dobrodošla, tvoj nick mi je ostao u sjećanju ka dsma na jednoj temi pročitala zašto si ga uzela, baš slatkouser posted image

zaha ne sekiraj se koliko jede, ona je još mala i ne interesira je puno toga osim hrane, kad počne više da se zanima za svijet oko sebe manje će jesti, moj bebi je najviše jeo u tom periodu a sad kad popije 100 ml ja sma prezadovoljna

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 10989
24.12.2009 11:50:56   
Niobe
Nunichi, ljubi zaru i cestitaj joj rođendanka malog user posted image user posted image
Voli je njen momak user posted image user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 10990
24.12.2009 11:53:44   
škorpija
uuu čestitam i ja roćkas zariciuser posted image user posted image user posted image , a znači i ona voli putereuser posted image

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 10991
24.12.2009 11:53:49   
anidla
drage moje,
evo me malo i na ovoj temi jer visim na onoj atopijski dermatitis...tako sam nasekirana, povracam, ne jedem...znam da uvijek postoji gore od goreg, ali ja se borim a ne znam s cim se borim...
cini mi se da je neka forumasica napisala ne citajte po internetu, i u pravu je...samo trazim slicne simptome na licu kao kod mog Noe i ja haman da sam sama njemu postavila dijagnozu....doktor kaze da je kod njega ekcem i da su se upalile lojne i znojne zlijezde...nije mi jasno....danas idemo na kontrolu da vidimo da li prelazimo na drugu kremu...
od prve kreme sve mu se povuklo, ali gdje nece kad je jaka ima kortikosteroida i antibiotika u sebi...stalno u njega gledam jel mu se vraca i ne mogu da si pomognem...mm stalno glalmi na mene, govori nek je ziv i zdrav nek je vitalan a sve ostalo...boze moj...

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 10992
24.12.2009 11:58:09   
Honey3
skorpija rucki li jos sta tvoj Ajdin?ma ja mislila da joj je malo a kad vidim koliko drugi jedu onda kontam da joj nije puno,mada je ne bi izgladnjivala,ona mashallah fino napreduje nije debela,taman jeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 10993
24.12.2009 12:04:19   
škorpija
ajdin ima 2 čvrsta obroka (slatki i slani) i 5-6 flašica Ad i 1-2 noćna dojenja, on je debeljuca ali vrlo pokretan i živ, prije je dobijao na kilaži kilogram pa čak i 1.5 kg mjesečno, a sad 200-300 grama. i ja sma se sekirala da puno jedem ali sad kontam hvala bogu neka jede kad može. ne dajem mu ništa sa šećerom, sokove i slično, a pije smao vodu i ponekad čaj

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 10994
24.12.2009 12:04:35   
Honey3
anidla nemoj se toliko sekirati,sve mi majke uspostavimo djeci dijagnozu a nigdje veze a i sto se interneta tice ja prva nesto previse ne istrazujem  i nevjerujem,tradicionalno je najboljeuser posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 10995
24.12.2009 12:06:49   
Honey3
to je najbitnije neka su oni samo zdravi a vidim i na slici da je bebac mashallahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 10996
24.12.2009 12:08:57   
škorpija
anidla ako se toliko sekiraš uzmi onu kozmetiku iz linije a-derma, ne vjerujem da tvoj bebi ima dermatitis, ali ova kozmetika može smao pomoći, neće odmoći i nemoj se nervirati prenosiš to bezveze na dijete, dobro kaže tvoj muž, reci hvala bogu nek je živ i zdrav a to će proći kad e budeš najmanje nadala

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 10997
24.12.2009 12:13:02   
anidla
pa ni meni nije jasno ako je dermatitis...mislim da se on genetski nasljedjuje a kod nas niko nije imao, ni astmu...nista....sve sam mu ukinula, sve kupke, omeksivac...kupamo ga samo cistom vodom....kazu da je to cudno s kozom, nikad ne znas sta je i od cega je i sta je uzrk jer je moglo biti bilo sta....dusha moja, sad je on ona beba kao kad se rodio, dijete spava, rucki, kaki, a kad je budan ne place....
a sta da trazim iz te kozmeticke linije?

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 10998
24.12.2009 12:16:28   
škorpija
mislim da će ti biti dovoljna kupka i krema, ali najbolje da pitaš u apoteci, samo da znaš da je dosta skupa kozmetika, ali svi je hvale kao spas za bebe sa izuzetno osjetljivom kožom, što je vjerovatno slučaj kod vas. pogledaj i na internetu ukucaj a-derma i izaći će ti njihova stranica sa detaljnim objašnjenjima

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 10999
24.12.2009 12:18:18   
anidla
nisu mi pare bitne za moje zlato....s amo da mu se ne vraca vise...hvala ti draga moja Krajiska user posted image jedva cekam februar i put pod noge za Kladusu user posted image
ljubi sina user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  438 439 [440] 441 442   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  438 439 [440] 441 442   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *