Anoniman
|
Jutro generacijo Mi se rijetko javljamo u zadnje vrijeme (posao, kuća, djeca, razne obaveze ).... I mi imamo 3 zuba (2 donje jedinice i neki dan je dobio gornju dvicu)- baš nema pravila kako rastu.... ja sam očekivala da će slijedeći zubić biti jedinica gornja ali..... I mi koristimo dentinox kapi, doduše vrlo rijetko. Ovaj zubić nismo ni "osjetili" hB osim što je više sikio nego inače Za vikend ćemo kititi jelku , mogu misliti kakva će biti reakcija. E da ja sad ne znam je li misli na mene al stalno ponavlja mamamamamamama , brrrrrrrrrr, dadadadada, imitira nas uveliko, čim se neko nakašlje i on kašlje , kad pitam kako B jede odma ko fol počne žvakati i mljackati njam njam, ma baš je simpatičan. I ja se upisujem na listu "loših mama" - prije par dana smo počeli da ga stavljamo malo u hodalicu i on je oduševljen. Bude par puta tokom dana po 5 min. I S sam stavljala, sve je ok, jeste da je prohodala tek sa 14 mj. e da li je to zbog hodalice ili ne - ne znam..... ali joj ništa ne fali, sasvim je ok Ljubac za generaciju i mamite. Veliko mahanje za Andreja, Ajnu, Zaru, Minju, Danijala i Ajdina
|