|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  441 442 [443] 444 445   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
26.12.2009 12:25:01   
dafri
pozz,
danas idemo kod kuma na prvi rođendan Uninom drugu,baš se veselim,vjerovatno ćemo se morati vratiti do 7 jer ne vjerujem da bi je mogli tamo uspavati al nema veze.

Una je jutros odspavala sat i pol  ne pamtim da je ikada ,garant jugo od jučeuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11051
26.12.2009 12:34:18   
mojbebac
pozdrav svima.....
baravo za adina, pa vi ste samo 14 dana stariji a takve akrobacije, moja guzara ni ne puze, bas je lijena .....
joj ja samo gledam u nebo, cekam snijeg, bas mi bezveze da NG bude bez snijega ..... mi danas idemo po paketic ..... bice velika guzva, ne znam kako ce se user posted image  ponasati .....
nocas smo super spavali, od sedam do osam, i samo se jednom probudila da klopa ..... super sam se odmorila i naspavala... maloprije smo jeli frutolino ( pripremila sam ga sa vodom ) i svidja joj se ..... ljubimo sve male guze .... i pozdravljamo mamice ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11052
26.12.2009 13:55:38   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: Sonja
aaa vidi ti njih niko mog Adina da pozdraviuser posted image neka neka...

Mama, mama malo bolje citaj. user posted image user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 11053
26.12.2009 14:05:26   
Apotekarka
Hej...
Bravo za Adina...dusa draga...Nama jutros bili kumovi i posto je mala guzva u kaficu odlucilki da izvedemo se na kavu s djecicom,Ema je super bila a Antonio haos,stvarno s njim se nigdje nije prispilo a valjda ne voli guzve...A baka servis ne radi za blagdaneuser posted image ...Pocela sam ga pomalo stavljati u hodalicu sta cu kad sam i ja losa mamauser posted image ...Dobro sad kad su ovi praznici svi ce ga nosati i tajo mu tu ali bome ja evo s ledjima muku mucim pa 10 min 10...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 11054
26.12.2009 14:30:39   
Anoniman
apotekarko,mila i anel bi se samo nosao bude u sjedajki svega 10min.i kmeci oce nosanje.Sreca pa mm.servis baka user posted image pa pomaze koliko stigne od posla.
Ja sam za hodalicu al jos malo sad ce nam 6mje.za koji dan abd. zatim vakcina kontala sam ga sunetit poslije vakc.al to cu se posavjetovati s pedijat.smijemli tako da taman hodalica nam dodje tamo,pred kraj janura nemoze prije od ovih obaveza.user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 11055
26.12.2009 14:41:21   
reallove
kako su nam danas mamice i bebice..mi smo super hB,Emin je svaki dan veci lopov,jucer sam ga nasla ispod stolauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11056
26.12.2009 14:43:48   
Anoniman
sta radi lopov ispod stola,kako je stigao do tuuser posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 26.12.2009 14:44:36 >

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 11057
26.12.2009 14:46:18   
Apotekarka
He he raalowe mali ztafrkant...A felix nadam se da ce Anel biti dpobro nakon sunecenja...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11058
26.12.2009 14:47:03   
reallove
igra se on i sretan vristi,vec je poceo probleme praviti,sta nam radi Anel

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11059
26.12.2009 14:50:09   
reallove
ja ga stavim na pod,voli tako da se igra,i eto otisao ispod stola

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 11060
26.12.2009 15:01:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: reallove

igra se on i sretan vristi,vec je poceo probleme praviti,sta nam radi Anel
Anel,trenutno drinjauser posted image user posted image nece dugo evo virim vrtil se......
ma anel samo pravi belaja kad,ustane oce na ruke pa kad ga spustim vrti se ode niz krevet,none stavlja u usta heheh carapice svlaci,None provlaci kroz ogradicu okrece se na tibu pa vristi ruuzno mu stavi ruku ispod pa valjda smeta ga.....ma same nepodopstine radi al nek je ziv i zdrav.....

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 11061
26.12.2009 15:09:23   
reallove
Znaci Emin i drug Anel su isti i on se okrene na stomak i provlaci nogice kroz krevet,carape jos uvijek ne skidauser posted image ..ma neka su nam zivi i zdravi...Emin se vise ne nosi hB,odvikao se...

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11062
26.12.2009 16:50:31   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Sonja
Adin uveliko puze i neki dan ja ga ostavila na podu kad ja pogleda dijete se samo diglo iz krevet i stojiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo

Uh, meni se čini da smo mi daleko od tih akrobacija, trenutno samo dižemo noge i to kad god nam se ugrabi prilika...ah, prava cura user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 11063
26.12.2009 17:06:18   
Honey3
evo i nas malo da vas povirimouser posted image moja Esmica evo sad ustala a zaspala danas oko 12 mashallah i sinoc se nije budila nikako zaspala u 10 i jutros ustala u 8 i 30h i to i nezali se da je gladna jest pred spavanje sinoc popila prvi put 180ml pa joj valjda bilo dovoljno za citavu noc....vidim vase bebice izvode razne akrobacije mi jos nismo u toj fazi,ona samo mlati rukama i nogamauser posted image user posted image inace je mashallah mirna ko bubicauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 11064
26.12.2009 17:08:21   
Mya_81 RR
O, Zaha, baš ti zavidim...naspavaj se malo i za nas user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 11065
26.12.2009 17:17:44   
Honey3
Mya nemoj mi zaviditi,cekaj dok i tebi bude treceuser posted image user posted image tako to ide kako koje dijete sve mirnije...i moje prvo je bilo otrov i sad je tvrdoglava i ljutauser posted image samo neka su zivi i zdravi

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 11066
26.12.2009 17:38:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Sahara, Noaa, dadada, prozivam vas vec 2 puta tamo na "potraga za s.f." falite mi... user posted image
user posted image user posted image user posted image

Mila, poslala sam ti mail ali kad ti ne citasuser posted image , cestitam Zari stajanje bRez rukuuser posted image , i ja iscekujem prve korakeuser posted image
M i smo i dalje krezaviuser posted image
Andreju saljemo poseban pozdravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a ostalim drugarima i drugaricama malcice manje posebanuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 11067
26.12.2009 21:16:07   
Anoniman
Drage moje mamice,
evo da se upisemo i mi na ovu temu... Rodio sam se 24.12., imam crnu dugu kosu, slusam svoju mamicu, jos se navikavam na ovaj vanjski svijet... nisam skontao jos da se po noci spava a po danu sijeli, ali nema veze, skontacu i to...
Ja sam malko umorna, jer u toku dana ne mogu da zaspim, a po noci se malo cesce budi, pa sam kao nenaspavana... ali hvala Bogu odlicna sam... evo sada pijem kaficu, kontam da malo sta jedem, u tome ce se prdo probuditi da juca... jos mi nije nadoslo mlijeko kako treba, jos uvijek je to samo onaj kolostrum, ali njemu izgleda i to odgovara... a nadoci ce mlijeko... koliko se sjecam ono nadolazi tek treci cetvrti dan...
malo cete mi oprostiti, jos uvijek sam van fazona na ovoj temi, pa dok se malo ustelim, nisam bas listala pdf. bebe, pa dok ovarisem gdje je sta...
uglavnom samo da vas malo pozdravimo i da se javimo pa cemo se druziti ako Bog da cim malo budemo bolji...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11068
26.12.2009 22:17:11   
pocahontas
dobro dosla bambi user posted image neka je sretno rodjenje bebice user posted image
mlijeko ce ti nadoci, ne brini..nemoj do tada pretjerivati sa jelom i picem-jedi onoliko koliko ti organizam u tom momentu trazi, nista za dvoje..tek kada nadodje onda navali...sretno! user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11069
26.12.2009 22:20:56   
Anoniman
Bambi09, dobrodosli oboje, divno je vidjeti nove kolacice na temi, ljubi pile najmladjeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 11070
26.12.2009 22:28:51   
Hanady RR
Dobro došla Bambi09. Drago nam je da si Ok ia da je bebac Ok naravno, puno te pozdravljamo i jedva čekamo slikice da vidimo te duge kose.

E kod nas nema novina sem da je moja curica čak dva paketića dobila...da mi je neko rekao da se djete od 10 mjescei zna radovat paketićima nebih mu vjerovala. Sinoć joj mm sa posla donio joj kako ga rastrgala povadila sve slatkiše...skonta smoki i u lač da jede...a igračku vuče cjeli dan po kući za sobom.

Seku smo vodili kod deda mraza nju nismo da se nebi prepala jer se ona i babe prepadne ako ga nije cjeli dan vidjela...samo mama i mama. Al neće još dugo...kad je mama kod nane ostavi biće to cirkus teški.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11071
26.12.2009 22:43:44   
reallove
Bambi09 dobro nam doslauser posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 11072
26.12.2009 23:01:50   
Anoniman
user posted image Enisi i Nunichici

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 11073
26.12.2009 23:07:37   
škorpija

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Bravo

Uh, meni se čini da smo mi daleko od tih akrobacija, trenutno samo dižemo noge i to kad god nam se ugrabi prilika...ah, prava cura

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , joj baš me zanima šta bi rekao Minjin tata ovo pročitauser posted image

Bambi dobrodošli ti i tvoje laneuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11074
26.12.2009 23:18:07   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: škorpija

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Bravo

Uh, meni se čini da smo mi daleko od tih akrobacija, trenutno samo dižemo noge i to kad god nam se ugrabi prilika...ah, prava cura

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , joj baš me zanima šta bi rekao Minjin tata ovo pročitauser posted image

Niš, tata bi vjerovatno najradije kupio neku carobnu kremu da, cim se namaze,sve zaraste...uh ja ga pretjera...user posted image user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  441 442 [443] 444 445   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  441 442 [443] 444 445   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *