|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  442 443 [444] 445 446   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
27.12.2009 0:30:28   
Ella_H
Helo Lejdis...
Kako mame kako bebice....
Harun je otisao s babukom na sankanje ili skijanje neznam
ni ja uglavnom su pjevali hajdemo na planine jer tamo nema zime
hehehe a ja sa svojim smrdom malim kuci evo ga kotrljao se po podu
prstim u ustima i zaspao mi je...Pozvani smo ko i u goste ali neznam
kad ce doci gospoda..Maleni voli sokic od jabuke jakooooo
voli i kasicu s bananicom i dobar je...
Ljubim sve cure i momke i sve njihove nove akrobacije...
Jedva cekam da i moj krene u zvrljanje hehe

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 11076
27.12.2009 10:27:02   
Apotekarka
Jutro...Mi swe nesto stalno budimo s placem par puta...Kontam sve je to od guzveuser posted image ...Nocas je jednom poceo u snu pricati i smijati se kao da nesto lijepo sanja dusa mala...Poceo se pomalo prevrtatina stranu mada je guzara teska...A taj sve zivo pojede nista ne odbija ali vode nece nikako ne znam sto da radim sem da mu caj pravim...Joj kako je lijepo buditi se s mm i bas mi pomaze puno oko malenoguser posted image ...Mene leđa neopisivo bole tko zna koliko je kilica nabrao ovaj mali zafrkant...Kupili smo bebimil 2 za koji dan cemo probati valjda nece odbiti,kazu da je puno gusta...Kupili smo i frutolino da papamo...
Zubica jos ni na vidiku ako ne nikne koji brzo dijete ce sve prste da pojede...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 11077
27.12.2009 10:31:20   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: Sonja
aaa vidi ti njih niko mog Adina da pozdraviuser posted image neka neka...

Mama, mama malo bolje citaj. user posted image user posted image

ja sam dobro procitala..u pozdravima i porukama Raffija nigdje user posted image
mi saljemo puno poljubaca svim drugarima, bez izuzetkauser posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 11078
27.12.2009 11:35:01   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Bravo

Uh, meni se čini da smo mi daleko od tih akrobacija, trenutno samo dižemo noge i to kad god nam se ugrabi prilika...ah, prava cura

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , joj baš me zanima šta bi rekao Minjin tata ovo pročitauser posted image

On je takav da mi ga je duša zezati po ovom pitanju...jadan odmah mu se na licu vidi da mu je muka user posted image tako da Pocahontas nisi daleko od istine, ali na svu sreću ne ide to tako user posted image

Bambi, dobro došli na našu slatku temicu user posted image user posted image

Ljubac za cijelu generaciju...posebno za Ajdina user posted image , a onda za našeg druga Rafija user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11079
27.12.2009 11:39:12   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Sahara, Noaa, dadada, prozivam vas vec 2 puta tamo na "potraga za s.f." falite mi... user posted image
user posted image user posted image user posted image

Mila, poslala sam ti mail ali kad ti ne citasuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Znas me. user posted image Odoh evo iz ovih stopa. user posted image
Maksuz zagrljaj i ljubac Rafaelu i njegovoj mami! user posted image
Bambi velika dobrodoslica Nanetu i tebi. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11080
27.12.2009 11:41:33   
anidla
bambi sad se opet druzimo, a? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj prdo zeza....sve je poremetio oko spavanja user posted image juce nije citav dan spavao, pa je frajer zaspao oko 5 popodne i spavao sve do 12 navece...nahranim ga, on zaspe pa do 3 ujutro...e od 3 ujutro je dernek bio user posted image user posted image user posted image user posted image naspavao se i kad je meni krenuo san na oci, on bi da mu drzim cucu jer ako ispadne iz usta belaj user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 11081
27.12.2009 11:42:06   
Anoniman
jutrooo
mi smo ustali oko 7.igrali se i zaspo oko 8 i do 9 produzili.Dala mu kasicu od banane i samo sto sam zadnji zalogaj dala povrati,valjda zgadilo mu se presvukla ga i kupanje sad spava.Naradila sam se odjutros umorila se.
Danas cu mu supice napravit zbog stolice,a zene moje on nece caja nikako na dan nepopije ni 10mluser posted image ja dam flasu on se igra s njom,po ustima cupa je gura ...
Bambi,mila dobro doslauser posted image user posted image ljubimo bebaca
kao i ostale drugare

Neposredna veza do poruke: 11082
27.12.2009 12:56:44   
mojbebac
dobar dan svima, mi se probudile u osam, super spavali, druzile se do pola dvanaest, bebac zaspala ja malo odmaram ....user posted image
anjica je prosto oduseljena kucom sveznalicom, non stop se igra sa njim od kako ga je dobila juce ..... i mi smo jutros ruckali bananu, a popodne corbica sa povrcem .... pusa svima ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11083
27.12.2009 13:03:17   
reallove
dobar dan..mi smo danas nemirni skroz,mama je vec umorna..Emin je rucao jabuku..sada se igra,spavanja nema do vecerasuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 11084
27.12.2009 18:25:38   
marinčii
pozdrav generaciji..mi ovi dana nismo bili kući pa se nismo javljali,čestitamo male rođendane ako smo koji preskočili i šaljemo user posted image user posted image ,ah da Minja je imala 6 mjeseci pa čestitamo velikoj curiciuser posted image user posted image user posted image ...mi smo evo već tri dana počeli papati pa skoro cijelu kašicu pojede..al nas i zubići muče..usnicu donju non stop uvlači..al od zuba ni traga..

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 11085
27.12.2009 19:00:31   
mudrost
' vecer generaciji:)
bravo za Mateja i Emina user posted image user posted image neka rucaju, da narastu veeeeliki momciuser posted image
mi smo sinoc super spavali,hB, a evo prije pola sata zaspala mi u narucju, nije vise mogla, pa veceras kako nam budeuser posted image raspolozena je pravo,otkako su joj gornje trice nikleuser posted image

nasa dusa Šejma 22.2.2009

...za cim moja dusa zudi,u Dzennetu Tvome ima...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11086
27.12.2009 19:04:30   
cija
-pozdrav,pozdrav user posted image

Kako su bebice i mamice?

Mi smo ok....sve se nekako vrti oko istog...sopavanje smo sredili ....ne sijeli se do ponoći i ne sopava se do podne user posted image user posted image user posted image

Malo mi pravi veliku razliku izmedju jutarnjeg,tj ,skoro podnevnog obroka...tako papa oko 12h kasicu,al malo vise pojede sto je je...i par puta do 16h povuce siku...to onako se igra...i tek se poslije napuca sike user posted image

al ako njoj tako odgovara nek jede....zib onaj sto je provirio malo nikao da krene skrpz,ali nema nervoze zasad.

Ljubimo sve male drugare i drugarice user posted image user posted image user posted image

I da...danas smo isle i po paketic i slikala se s Deda Mrazom...i bila je i drugarica Nora....malo su se druzile user posted image user posted image user posted image i slikale...mada nemamo pojma gdje su nas to mame dovele,al eto nek imaju za uspomenu,a nek su mame vidjele Deda Mraza user posted image user posted image

Naša bebica Ajlin-Annam je na svijet došla 19.06.2009 u 17.25h

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 11087
27.12.2009 19:08:15   
mudrost

IZVORNA PORUKA: cija

I da...danas smo isle i po paketic i slikala se s Deda Mrazom...i bila je i drugarica Nora....malo su se druzile user posted image user posted image user posted image i slikale...mada nemamo pojma gdje su nas to mame dovele,al eto nek imaju za uspomenu,a nek su mame vidjele Deda Mraza user posted image user posted image

nek su mame vidjele Djeda Mrazauser posted image user posted image user posted image
btw, prelijepo ti je ime bebici.. neobicno!user posted image

nasa dusa Šejma 22.2.2009

...za cim moja dusa zudi,u Dzennetu Tvome ima...

(odgovor članu cija)
Neposredna veza do poruke: 11088
27.12.2009 19:31:42   
Anoniman
moj aneluser posted image
user posted image

(odgovor članu mudrost)
  Neposredna veza do poruke: 11089
27.12.2009 19:56:04   
škorpija
ooo anelko papa nogiceuser posted image , prijatno

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11090
27.12.2009 20:03:06   
Anoniman
hvala skorpija bas su ukusneuser posted image user posted image ove none smudljive
anel skoro mrmlja mam mammmm mm.krivouser posted image user posted image pa mu sve govori ajde anele tat tat
mrmljal,mrmljal anel

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 11091
27.12.2009 20:06:11   
škorpija
moj govori samo bababa, a reče mi moja nena danas: eto i drugo će ti biti muško,a da je prvo počeo govoritit mamamama, onda bi kao bilo žensko, ma daj reko bježi, jezik pregrizlauser posted image , biće drugo aBd jedna cujica majauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11092
27.12.2009 20:14:42   
reallove
Bjavo za Anela,kako papa nogice med mali...pozz za sve mamice i jubimo drugare i drugarice(kod nas u stihovima hehehe)

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11093
27.12.2009 20:29:42   
Mya_81 RR
Marinčii, drago mi je da je Matej počeo papati...

Mi smo prije nekoliko dana prešli na AD 2 iz razloga jer onu jedinicu baš nije nešto puno pila, pa rek'o kad je već smanjila količinu neka pije nešto jače, kad se odjednom mala ''propila''...očito joj ovo mlijeko sad paše...a imamo dva čvrsta obroka...goji li se goji tako da mi o stavljanju nogica u usta možemo samo sanjati user posted image ...zasad ih može samo onako uhvatiti za koljena i baš mi je simpa u toj pozi user posted image

Škorpija, ma bit će curica...mora user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 11094
27.12.2009 20:32:02   
škorpija
user posted image biće, bićeuser posted image

a vidjela sam danas minjine nogice bebele ko i u dečka jojuser posted image

Neposredna veza do poruke: 11095
27.12.2009 20:39:12   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija
a vidjela sam danas minjine nogice bebele ko i u dečka jojuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kad vidim none od Cijine curice i od dečkića naših kumova koji su tu negdje po starosti budem iznenadjena kako imaju tako mršave nogice...valjda navikla na moju bucku...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11096
27.12.2009 20:43:41   
Anoniman
biće drugo aBd jedna cujica majauser posted image

oce skorpija mila bit ce curica aBduser posted image user posted image user posted image user posted image .....navijamo za to.....
A meni sveki  rece kao,kad beba stavi nonu u usta popio je 100litara mlijekauser posted image user posted image eh sad tko ce ga znat!!!
Mya a koliko ima tim bebama mjes.
Nije ni anel bas predebeo,normala tezina mislim a ima tanke kost kao i ja pa nije izrazito tolikouser posted image sad da je bucmast.Sve zavisi od bebe do bebe i gena

< Poruku je uredio felix -- 27.12.2009 20:45:47 >

Neposredna veza do poruke: 11097
27.12.2009 20:46:54   
škorpija
čuj 100 litara mlijekauser posted image user posted image user posted image , e to nisam znala, sad ću zapamtiti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11098
27.12.2009 20:52:02   
Mya_81 RR
Ciijina Ajlin je starija od nas 6 dana, a dečkić od kumova je mladji 20 dana...

A to za 100L nije istina...Minja živi dokaz user posted image ...popila garant i 200L dosad user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 11099
27.12.2009 20:58:03   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image ma znam to su samo price!!!!
Jel zaspala minjica.Anel malo spava jeo odspava uvijek 20min.hapu i ustane a zaspi ono pravo oko 22.i nebudi se.user posted image
tako da nema bljucna nimalo kad miruje

Neposredna veza do poruke: 11100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  442 443 [444] 445 446   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  442 443 [444] 445 446   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *