|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  518 519 [520] 521 522   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
24.1.2010 12:35:23   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: dadada

Ma ko nam je to postao zajc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image

dadada gdje nadje ove likove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image p.s. skonta li ikada kako se zovu one patike?

sahara, cestitamo starijoj djugajici zubic - konačno user posted image user posted image

škorpijice, sretno sutra nasem drugu Ajdinu...javi kako je proslo..drzimo vam fige da sve prodje super i da ne bude problems user posted image

Mya, prvi put u životu cujem za to..otidji kod dr. obaveznouser posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 24.1.2010 12:48:30 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12976
24.1.2010 12:42:16   
marinčii
vidim imamo svašta za čestitati,pa čestitamo Ajni na zubićuuser posted image ,i Zari maleni roćkasuser posted image user posted image user posted image ...ako smo šta preskočili sorry,kad sve pročitamo nadoknadimo mi touser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 12977
24.1.2010 12:51:20   
Anoniman
Draga nasa Zarice, sretan ti rodjendanko, i da nam budes lijepa i vesela i zdrava, i da ponekad slusas mamu i tatuuser posted image , saljemo ti jednu haljinu user posted image user posted image user posted image

A drago nam je da se drug Rafo konacno usrecio sa curamauser posted image

Ajdinu zelimo puno srece sutra, super da ce biti uspavan, i bice to dobro aBduser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 12978
24.1.2010 12:55:30   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: sahara

Draga nasa Zarice, sretan ti rodjendanko, i da nam budes lijepa i vesela i zdrava, i da ponekad slusas mamu i tatuuser posted image , saljemo ti jednu haljinu user posted image user posted image user posted image

A drago nam je da se drug Rafo konacno usrecio sa curamauser posted image

Ajdinu zelimo puno srece sutra, super da ce biti uspavan, i bice to dobro aBduser posted image

i mi Zarici zelimo sretan roČkasssss user posted image evo joj od Rafija šnala da skloni šiške da joj ne idu u oči user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12979
24.1.2010 12:57:18   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sahara

user posted image user posted image user posted image user posted image

Curice slatka, i mi ti želimo sve najljepše user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12980
24.1.2010 13:00:37   
Anoniman
I mi se pridružujemo čestitkamauser posted image user posted image user posted image
A drugarici Zari šaljemo mantilić za proljeće user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 12981
24.1.2010 13:22:41   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image
Hvala na poklonima, divni su. user posted image user posted image A i na cestitkama... mi evo imamo lambadu cijeli dan, ganjamo se i vristimo, milujemo se, pa se malo cupamo. user posted image
Uzivamo u izlezavanju, danas je dan off. user posted image
Puse pacicima i mamama...

Skorpija sretno sutra...cuvamo fige da sve prodje kako treba. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12982
24.1.2010 13:28:28   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija
Jeste sutra nam je dan D u 15 sati, biće uspavan pa barem me to tješi, neće se derati za vrijeme operacije da se doktor koncentrira i uspije to fino odraditi, ne daj bože da ne odreže previšeuser posted image  

Mene odnevdavno nenormalno bole ružni zglobovi , ne znam jel to zbog poroda ili starostiuser posted image , ali pretpostavljam to nije isto što i ta mrtva kost

user posted image user posted image user posted image Uh, nemojte se s tim zezati user posted image

I meni se čini da sam sva rasklimana od poroda user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12983
24.1.2010 13:31:58   
Mya_81 RR

Mene odnevdavno nenormalno bole ružni zglobovi , ne znam jel to zbog poroda ili starosti , ali pretpostavljam to nije isto što i ta mrtva kost

ne bole me ružni zglobovi već ručniuser posted image

ma, ružni ružni user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12984
24.1.2010 13:32:45   
malenaa
drage moje,pliz help...dino mi vec treci dan ima tecnu stolicu,od kako se osunetio.. jede cvrstu hranu vec duze vrijeme i od tada mu je stolica bila cvrsta ali evo ovih dana kriza, il zeleno,crnkasto,narandzasto,zuto...dva puta ili jednom u toku dana. nisam ga htjela voditi jos doktoru jer ne vidim promjene na njegovom ponasanju i nema mi temp hvala bogu. ali vec sutra cu otici ako nastavi. ima li ko slicno iskustvo s tim?? mozda zbog zubica, ili moje ishrane il.. ma nemam pojma sta bi moglo biti??? ako ko ima kakav savjet kako sta raditi ili zbog cega bi moglo biti plizzzz pisite. kisss veliki ...
p.s. sorry sto se ne javljamo cesto,ali meni je dino mashallah bas hiperaktivan ja ne mogu nist stici a i trudim se biti van kuce,jer pocinjem raditi 1.marta :( pa smo stalno u skitnji

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 12985
24.1.2010 13:34:36   
Sonja
i mi se pridruzujemo cestitkamauser posted image user posted image user posted image

uh jest zimaaaaauser posted image
jedva sam dosla do sveki..
A evo pajki...bas mi je nervozan,jedva se s njim snalazimuser posted image ne znam kako da mu ugodim vise...da samo hoce ovi zubici izac pa da malo bude rahat..

skorpija sretno sutra
pusa svima

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12986
24.1.2010 13:40:56   
Mya_81 RR
Malenna, ja sam čitala da kod proljeva nije bitan broj vodenastih stolica već opće stanje djeteta. tako da ako je dijete OK, onda nije briga. Naravno treba se pazti da dijete ne dehidrira. Daji puno tečnosti da pije, a onda imaš dosta stvari koje mu možeš davati da jede, npr. riža i banana...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 12987
24.1.2010 13:46:37   
marinčii
apropo user posted image zglobova i mene bole odkad sam rodila na obe ruke,nekad mi tako preskoči ili iskočiuser posted image ne znam kako bi to objasnila al onda nekoliko minuta ne mogu pomaknuti palac dok se to ne vrati samo,ma užas mislim da ću ih morat ići slikat

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 12988
24.1.2010 14:00:53   
Anoniman
bas smo toliko bili ruzni,pa nas niko nekomentirauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 12989
24.1.2010 14:01:06   
škorpija
apropo zglobova i mene bole odkad sam rodila na obe ruke,nekad mi tako preskoči ili iskoči ne znam kako bi to objasnila al onda nekoliko minuta ne mogu pomaknuti palac dok se to ne vrati samo,ma užas mislim da ću ih morat ići slikat

ISTO OVAKO, stvarno nešto unutra se čuje kako škljocne i onaja malo mrda i opet se vrati u normalu, a bole zglobovi i palac, stvarno šta bi to moglo bitiuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 12990
24.1.2010 14:02:08   
škorpija
ma felix pa znaš da je anelko meden, samo mi je na većini fotki ovo kad je stariji tužan, il ga ti nikad ne uhvatiš da se smije

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12991
24.1.2010 14:02:15   
marinčii
IZVORNA PORUKA: felix

bas smo toliko bili ruzni,pa nas niko nekomentirauser posted image user posted image user posted image user posted image
ej draga tek vidjeh slikice,ma medeni je A ,ne mogu vjerovati da je to on kako je sad porastao pa se i promjenio 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 12992
24.1.2010 14:03:07   
škorpija
Sretan rođendan drugarici ZARIuser posted image , a vama svima hvala na podršciuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12993
24.1.2010 14:04:04   
Anoniman

ma felix pa znaš da je anelko meden, samo mi je na većini fotki ovo kad je stariji tužan, il ga ti nikad ne uhvatiš da se smije
vecinom slikan izasnauser posted image i posle sunecenja
moram ga lovit hornog eno pjevusi  kakio pa sretan

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 12994
24.1.2010 14:04:20   
Apotekarka
Evo i mene...Bili smo na kavici kod kumova islui pogledati radove kod njih(ljudi napravili kucu pa unutra sređuju)...
Antonio spava ostalo snicli od gostiju pa cu kasnije samo prilog neki skuhati,uh sto volim takve goste pa makar se i ne koprcala sinoc imam rucak danasuser posted image
Cerstitamo rodjendancice i mali zubic saharinoj princezi...
Felix bas je Anel majusan bio sad vec pravi djecak,a joj nemojda mi cice vise rastu dovoljne su mi,jest da su malo deformisane od poroda jedna veca jedna manja sta bi bilo da sam dojila godinu a ne 20 danauser posted image
Malena da nece malenom zubic u mog nikad stolica nije zuta uvijek je sarena,zelena,narandzasta,crnkasta, valjda kako svasta jede ali nije tecna...a kazu da od bebimila iu bude cesto zelena...
Mya ebemu vise kod mene i tebe uvijek nesto ako su bebe dobro nama nesto faliuser posted image
Skorpija sretno sutra,bit ce sve ok...
J vam kasnije idem s prijateljicom na kavu(stigla iz mOstara)a mm ce da bude dadilja evo kuham supicu pilencetu kad ustane da papa...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 12995
24.1.2010 14:04:42   
reallove
Ja vako mlada a zglobovi me zezaju,poslije poroda pocelo,noge me posebno zezaju,nekad sjedim  na podu,igram se sa Emin pa problem ustati..user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 12996
24.1.2010 14:06:33   
Apotekarka
mene opet leđa u krstima ujuto jedva ustanem to vec duze vrijeme traje uopce se ne mogu pravo ispraviti isto sam kakva pogurena babauser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 12997
24.1.2010 14:08:45   
škorpija
ma meni je to čudno jer me fakat nikad ništa nije boljelo,a poslije poroda, raspadam se, užas, kao da mi se tijelo rašarafilo u zglobovimauser posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 12998
24.1.2010 14:17:52   
Anoniman
evo veseljaka,horan kakio pa se smijeuser posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 12999
24.1.2010 15:21:06   
škorpija
e ovakav mi je naljepši, ljubi gauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  518 519 [520] 521 522   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  518 519 [520] 521 522   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *