|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  526 527 [528] 529 530   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
25.1.2010 20:32:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

user posted image evo jedna slikica
kome se to on ruga,user posted image mami
presladak je ..user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 13176
25.1.2010 20:32:52   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: teacher75

uh sad mi je jos draze sto sam rodila curicu da se jos ne sekiram i oko tih stvari!

Ma, i s njima zna biti problema. One nažalost češće mogu imati urinarne infekcije user posted image

IZVORNA PORUKA: škorpija
Kako god ljubimo našu curu, da je ona ovdje lakše bi nam bilo

Ma, sve je lakše u dvoje user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 13177
25.1.2010 20:33:54   
Mya_81 RR
Marinčii, presladak je vragolan mali....ruga se sigurno mami svojoj i misli si nema šanse da ti jedem ja to povrće user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 13178
25.1.2010 20:37:26   
mnn
večer, kako je sladak maleni marinči.user posted image  

alex zeza več tri noči neče da spava, budi s epo dva tri puta, jede.pa onda plače u krevetu..a ni preko dana ne spava..ja sam luda..neispavana..nikako da dodje to vrijeme spavanja da to djete zaspe i da se evo jednom probudi..a on nema šanse..ja izgledam ko zombi...a muž radi i sav bude koma..neče da spava preko dana više od 1h..veseo je, jede super.ne muče ga zubi...ma više neznam što mu je..samo znam da nemam više snage...user posted image user posted image

čestitamo svim bebama male i velike rodjendane!!!user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

Neposredna veza do poruke: 13179
25.1.2010 20:38:45   
ena23
Ja brojala- sinoc se moj nEmir budio 14 puta user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 13180
25.1.2010 20:38:59   
marinčii
hvala vam,a kome drugo nego mamiuser posted image ,joj danas je pojeo 4 kašikice špinata i krompira niko sretniji od mene to je zasad uspjeh,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 13181
25.1.2010 20:41:22   
ena23

user posted image

ma nita ne vajas, luzan si ko luzno pace majo... beeeeeeeeeeeeee  evo i tebi jezik

maricni, prelijep je!

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13182
25.1.2010 20:42:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ena23

user posted image ili da kazem user posted image , pa rekorder je maliuser posted image
Matej je presllllllllaaaaaaaaadaaaaaaaakuser posted image

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 13183
25.1.2010 20:43:22   
Mya_81 RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 13184
25.1.2010 20:45:18   
marinčii
hvala vam drage moje,i mi se sada česšće budimo po noći otkad nas zubići muče,prije smo se budili po jednom  a sad po 3 a nekad i 4 puta

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 13185
25.1.2010 20:47:18   
Anoniman
sahara,pa ti nas vise nefermasuser posted image user posted image user posted image ,,,zaboravila nas nasa najdraza  teta !!!!!
Ljubi ajnicu ...

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 13186
25.1.2010 20:49:19   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image nocna ptica beba  nema sta!!!!
mora da ga mama pustila prije da se dobro naspava pa nije mu se spavalo poslije ili....
mozda veceras bude boljeuser posted image

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 13187
25.1.2010 21:03:57   
ena23
IZVORNA PORUKA: felix

user posted image user posted image user posted image nocna ptica beba  nema sta!!!!
mora da ga mama pustila prije da se dobro naspava pa nije mu se spavalo poslije ili....

ma jok nego nije kakio evo 6 dana pa svako malo se napinje, cak i u snu, pa ga to budi... ma kolko placem nocu tolik ose i smijem jer on lezi pored mene i samo cujem kako se napinje i onda pocrveni sav pa place- al se ne budi... zato smo ja i tajo mu ko vampiri.
zato eno sad odvalio mali, ma ne trepce, ja ga budim evo treci put, sad sam g ana ruke bila uzela, svjetlo u sobi uplaila, vikala, pjevala... nece da se probudi... blago meni veceras u 4 user posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13188
25.1.2010 21:05:52   
ena23
da ga nisam ja rodila do sad bi ga izuderalauser posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 13189
25.1.2010 21:09:41   
Anoniman
Felix, ma nije istina da vas ne fermamuser posted image , pratim ja sve slicice i sta da ti kazem ,maleni je presladak i tako je porastao masala da vise ne moram da brinem user posted image , ljubi ga punoooooooo od nas dvije, a Ajna evo rusi sve sto stigne, ma postrojila nas je, svi smo pod njenom komandom, ja sjednem za racunar ona dodje i ugasi ga, i tako cijeli dan, sta god radim ako ona nije ukljucena u to - belajjjjjjjjuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13190
25.1.2010 21:10:16   
teacher75

ma jok nego nije kakio evo 6 dana pa svako malo se napinje, cak i u snu, pa ga to budi... ma kolko placem nocu tolik ose i smijem jer on lezi pored mene i samo cujem kako se napinje i onda pocrveni sav pa place- al se ne budi... zato smo ja i tajo mu ko vampiri.
zato eno sad odvalio mali, ma ne trepce, ja ga budim evo treci put, sad sam g ana ruke bila uzela, svjetlo u sobi uplaila, vikala, pjevala... nece da se probudi... blago meni veceras u 4 user posted image

pa sto mu ne das necega da ga protjera da se ne pati jadan??? mi smo tako jednom imali problema sa lanom i na kraju joj gurnuli toplomjer u guzu i odmah se pokakila

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 13191
25.1.2010 21:11:16   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13192
25.1.2010 21:15:06   
noaa
marinci luda slikica skroz ima i Noa jednu ovakuuser posted image user posted image user posted image da ti ovdje odg.za pelene otvorio se merkator ispod hotela Ero i tu sam ih naslauser posted image al suti nemoj nikom rec user posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

Neposredna veza do poruke: 13193
25.1.2010 21:25:45   
ena23
ma proslu kaku smo izazvali sapunom u guzi pa me strah opet te radikalne mjere primjenjivati... evo budio je se ,doso mu babo, kljuka ga cajem od komoraca a on prdi, da prostite. Jako sarmantan prizor. Odoh im pomoc user posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 13194
25.1.2010 21:27:29   
reallove

medu mali slatki...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13195
25.1.2010 21:29:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

Evo da se i mi tuspasimo, danas išli da sunetimo bebija ali ništa nismo uradiliuser posted image . Dr. Zvizdić nije mogao napipati iz prve desni testis pa se boji da je ostao nespušten i zato je predložio da uradimo prvo UZV, a onda ćemo vidjeti šta dalje. I čudio se kako niko od pedijatara nije primjetio da nešto nije u redu, ni oni  u domu zdravlja ali ni onaj metuzalem na pregledu u Sanasi koji smo radili kad smo zakazivali sunet. Zakazili smo kod dr. Vegar u subotu pa čemo vidjeti o čemu se radi.

A jojuser posted image ...sta je s tim cunama viseuser posted image user posted image user posted image ...sada mi dodje da odvedem A. da vidim je li kod njega sve uredu....citajuci sve ovo postala sam paranoicna pravo

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 13196
25.1.2010 21:30:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: reallove

medu mali slatki...

hehehehhe...secer praviuser posted image

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 13197
25.1.2010 21:32:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Felix, ma nije istina da vas ne fermamuser posted image , pratim ja sve slicice i sta da ti kazem ,maleni je presladak i tako je porastao masala da vise ne moram da brinem user posted image , ljubi ga punoooooooo od nas dvije, a Ajna evo rusi sve sto stigne, ma postrojila nas je, svi smo pod njenom komandom, ja sjednem za racunar ona dodje i ugasi ga, i tako cijeli dan, sta god radim ako ona nije ukljucena u to - belajjjjjjjjuser posted image

pametnica dragauser posted image ...ha ja...sta treba...ne gledas u njuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13198
25.1.2010 21:34:23   
scarlett
Evo i nas na ovoj temi, nismo do sada dolazili user posted image . Nadamo se da nas primate.user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13199
25.1.2010 21:35:40   
scarlett
Ena, jel ono tebi danas prvi dan na poslu da poželimo sreću?user posted image
Ni mi nismo imali stolicu 8 dana. user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 13200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  526 527 [528] 529 530   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  526 527 [528] 529 530   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *