|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  555 556 [557] 558 559   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
30.1.2010 23:27:02   
iv@ncica
vecer  mame !user posted image
izvjesce  - mi   smo  sad  vec  jako dobro,  djecak  se  prolopovio,  nista  ga  ne  zanima, dodijalo  mu  u  kuci,  ali  ce  prije  prohodati  nego  puzati  izgleda, samo  bi  tracao  po  kuci,  uhvati  me  za  jedan  prst i  trci  po  kuci  ko  konja me   navodi  gdje  bi  on,  i  cim  nije  tamo  gdje  je  planirao  ukopa  se  na  mjestu i  ni  makac, otpadose  leđa  kuku... i  sad  pisala  sam  to 100 puta  da  sto  god  nauci  po  danu  on po  cijelu  noc  vjezba..evo sad  i  ovo  setanje,  pa  se  skoci  na  noge  u  3 po  noci  i  zgrabi  me  za  prst  i  galami  da  se  seta kuku,  pa  evo  dan,  ali i noć  me  ukopa user posted image   ..ali  nek je  prosla ova  prehlada..pa  taman...maloprije  je  plakao  na  mog  ujaka  inace  nije placko,  nesto  mu  nije  sjeo..jadan  covjek  mlad  posjedio  pa  mu  ne pase  bijela  kosa..user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 13901
30.1.2010 23:28:17   
iv@ncica
ja  sam  danas  nesto  nabrijana  i  nervozna..ne  znam  ni  sama  zasto..valjda  mi  dodijalo  u  kuci vise..pa  jadni  muz  fasovo od  moje  nervoze  kavgu..sta  cu  moram  negdje  se  istrest ;))
a  joj  kad  smo  kod  kokauser posted image ,  mene  moija  nesto boli..uhhh

skorpija  drzim  fige  sta  drugo  da  kazem,  ni  sama  ne  znam  sta  bih  u  toj  situaciji
apotekarka-  sretan  rođendancic  i  ozdravi  nam  tiuser posted image
tajra-znam  kako  ti  je..u  nas taman  proslo ...saljemo  vam  za  poklon  punom   C  vitamina..;)))
marijanna- u  nas  ti  je  klasika  skoro svaka  noc  takva...a  ako  su  mu  pocele  zube  to  ti  je  pocetak...ili  ti  je  imao  buran  dan..ne  brini sad  ce  brzo  otopliti..a  ja  tada  na posao user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 13902
30.1.2010 23:32:52   
teacher75
ja sam bas potresena onom vjescu sa GAK-a. ne mogu sebi doci, evo sve vrijeme razmisljam o toj jadnici

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 13903
30.1.2010 23:49:55   
iv@ncica
uzas..strahota user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 13904
30.1.2010 23:50:13   
Anoniman
škorpija, sretnouser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 13905
31.1.2010 0:02:00   
Srculence
Škorpija sretno držimo fige i šaljemo user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jeste li čuli za ovouser posted image :
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/100130061

< Poruku je uredio Srculence -- 31.1.2010 0:10:48 >

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13906
31.1.2010 0:02:37   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Srculence

Škorpija sretno držimo fige i šaljemo user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jeste ličuli za ovouser posted image :
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/100130061

cula sam, bas grozno

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 13907
31.1.2010 0:26:27   
Hanady RR
Pozdrav drage moje...mene kad ima ima me i previše a kad me nema nema ni da provirim...i evo bila sam fina i sve iščitala i ko luda sam, nemogu sve da pofatam al uglavnom

pocahontas samo hrbro sa izdajanjem ako treba biće i 200ml kad zagusti al eto rafo je počeo da sluša samo mi je žao što je na lijeku al ako pomaže onda OK.

Škorpija draga ebem mu miša baš mi žao za operaciju, nedaj se mila i ne,moj se puno sikirati, znam teško je da se ne sikiraš al ipak potražite još koje mišljenje...nisma pametna al baš mi žao i tebe i njega. No već sam ti rekla starija zaova je tu operaciju kod sina imala i on je sada zdrav i prav momak od 13 godina.

Ovi silni osipi po licu...ja to fino umijem svojim mlijekom a pored toga imam uvijek hipermangana pa sa kamilicom zrno dva i imijem malenu...mada nama pomaže i Niveina krema za osjetljivu kožu kad idemo vani obavezno se mažemo.

Žao nam je zbog temperaturica i nosića i malih povraćanj al sve se to proći mora prije ili kasnije.

E moja seka je kući svojoj sa dijagnozom nije ti ništa...nju zaista ne boli ali...nakon ove teme o GAK-u gluho bilo sva pretrnuh. Mada zaista ona se super osjeća al kad miruje. e definitvno postokji cista na desnom jajniku ali kažu vodena je i ona ne raste i puca pri porodu...tako da taj bol ona ne izaziva.

Farah spava super mi smo neki ritam uvele nebih da puno pričam o tome da je ne ureknem.

Ljubim sve i sory ako sam šta izostavila, al budem ja već uletila u fol pa samo 48 sati nisma bila tu.user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 13908
31.1.2010 8:40:28   
Anoniman
Dragi drugari,
moja maca je jučer proslavila svoj prvi rođendan i svima vam šaljemo po komad ukusne rođendanske torte...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 13909
31.1.2010 8:43:38   
sheri
sretan rodjendan drugarici!!!!

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13910
31.1.2010 8:44:28   
Anoniman
Hvala puno, nadam se da vam se svidjela torta : )

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 13911
31.1.2010 8:45:31   
sheri
tortica je fantasticna user posted image user posted image user posted image user posted image
i, kako je slavljenica provela svoj prvi rodjendancic?

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13912
31.1.2010 8:57:22   
marinčii
čestitamo prvi rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 13913
31.1.2010 9:00:30   
Mya_81 RR
Našoj slatkoj drugarici želimo sretan prvi rodjendan!!!
Puno smijeha, ljubavi, zagrljaja, poljubaca, uživanja i igre joj želimo!!!

user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 13914
31.1.2010 9:03:13   
Anoniman
oooooooooo, prvi pravi rodjendan

SRETAN 1. RODJENDAN

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 13915
31.1.2010 9:04:39   
marinčii
pozdrav generaciji,mi smo imali mirnu noć sa 2 buđenja i odspavali do pola 8,evo već va dan ,matej po danu odspava dva puta po 2 sata ja baš iznenađena al se nadam da će nastaviti tako,meni odgovarauser posted image ,al me zato izludi sa svojim jelom...pa dojio jutros u 5 i ja kontam oko 8 ipo ću mu dati kašicu od jabuke i on pojede 3 kašike i neće više ni usta da otvoriuser posted image al eto sreća htio je dojiti pa me to tješi
tajra malenoj želimo što brže ozdravljenje

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 13916
31.1.2010 9:08:39   
Sonja
cestitam rodjendan nasoj dragoj drugariciuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo juce isli malo kod mojih ..dosla mi tetka pa da i nju malo vidimo...
Adinu je nikao i drugi gornji zubic sad desniuser posted image
tako da sa imamo 6zubicauser posted image user posted image user posted image user posted image
al on je i dalje nervozan...samo mene trazi a ja sam smorena...
morat ce on na odvikavanje od meneuser posted image

uh umalo da zaboravim...
Skorpija bas mi je zao sto morate na OPuser posted image
nemoj se puno sikirati bit ce to ok..sreca pa ste sad saznali za to na vrijeme..
izljubi nam druga punooouser posted image

< Poruku je uredio Sonja -- 31.1.2010 9:10:16 >

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 13917
31.1.2010 9:28:49   
Anoniman
skorpija nemoj se molim te brinuti i slusati gluposti,dobro se raspitaj vidi ima li drugo rijesenje prije operacije,a ako ne uspije pa nije to nista strasno, cula sam dosta slucajeva takvih a nikad nisam cula da se nekome iskompliciralo zato no sikiriki,sve ce biti dobrouser posted image  mi smo sinoc prilicno dobro spavali,2 budjenja za hranjenje i opet spavanje,kad bi bar tako uvijek bilouser posted image  i jos da se pohvalim sinoc je bilo puuuno (sto bi iv@ncica rekla) koprcanjauser posted image

Neposredna veza do poruke: 13918
31.1.2010 9:36:13   
škorpija
Sretan rođendan drugarici Esmiciuser posted image , ljubimo je punouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13919
31.1.2010 9:37:22   
Anoniman

Hvala svima na čestitkama! 

IZVORNA PORUKA: sheri
i, kako je slavljenica provela svoj prvi rodjendancic?

hehehe... zaspala je prije nego su gosti došli... pa kad se probudila i ugledala masu ljudi u sobi... uhhhh, nastala je dreka i vriska user posted image .  No, ubrzo je bila ona dobra curica, smijala se i pjevala i sama sebi aplaudirala.
Dirala je prstićem tortu, ali je nije htjela ni probati user posted image ... bila joj je valjda čudna.

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 13920
31.1.2010 9:38:30   
škorpija
ah ja se već danas manje brinem, ma znam ja da operacija nije teška i da će sve aBd biti u redu, samo JA nikad nisam bila u bolnici osim na porodu ona 2 dana, pa je mene strah bolniceuser posted image , ajdin i tako ništa ne konta, a i bolje nego da konta, sigutno je teže s većim djetetom

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13921
31.1.2010 9:41:16   
scarlett
pingpong čestitke i od nas sa zakašnjenjem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 13922
31.1.2010 9:41:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija
ah ja se već danas manje brinem, ma znam ja da operacija nije teška i da će sve aBd biti u redu, samo JA nikad nisam bila u bolnici osim na porodu ona 2 dana, pa je mene strah bolniceuser posted image , ajdin i tako ništa ne konta, a i bolje nego da konta, sigutno je teže s većim djetetom

No sikiriki... bit će sve dobro... šaljemo veliki user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 13923
31.1.2010 9:51:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

ja bas nesto kontam kako sam jucer mahinalno napisala da sacekas jos...a onda kada sam malo procitala o tome i postove drugih Hurmasica dodje i meni iz guzice u glavu...sigurno je bolje to rijesiti dok je jos mali...dok jos ne konta...

A ja vala odoh sljedece sedmice kod dr.mire da vidim cunu, fimozu, jaja i sve sto ide u paketu...hebemti cune vise

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 13924
31.1.2010 10:10:23   
ena23
Esmi sretan rodjendaaaaaaan! Evo poklona, lijepa haljinica i odgovarajuce stramplice user posted image user posted image user posted image valja?

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  555 556 [557] 558 559   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  555 556 [557] 558 559   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *