|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  582 583 [584] 585 586   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
6.2.2010 14:11:28   
Apotekarka
moja Lamija nece da spava bez sise

moj opet bez dude cim nocu osjeti da je nema plac po 10 pua mu znam dudu ubaciti...i ja se pitam kako izdrzati kad se krene na posaouser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 14576
6.2.2010 14:15:28   
shejla
moja nece cuclu, nema sanse... hajde i nekako to navecer kad sam i ja u kuci - kod mene je posao poprilicno lezernog radnog vremena user posted image  pa ne moram poraniti. Nego preko dana, kako ce zaspati kad mene nema... Jer kad joj se spava onda je kenjkava, nece ni da sjedi, ni da "hoda"... Oci joj se sklapaju, ali trazi sisu

< Poruku je uredio shejla -- 6.2.2010 14:17:00 >

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 14577
6.2.2010 14:19:15   
Anoniman
Shejla, dobro je što si ti upratila kad tvoja curica treba na tutu.
Mene zanima i koliko vremenski je dovoljno da je držim na tuti (u fazi navikavanja). 
Također, ja sam protivnik korištenja tute svuda po stanu.  Želim tutu držati u wc-u i da se ona tamo i koristi (možda sam u zabludi da će dijete to tako htjeti, ali bih voljela da tako bude).  Moja tuta nema ručkice, već je manje-više klasična, pa se bojim da će Esmi biti dosadno i da će krenuti u istraživanje okoline, pa će se i prevrnuti sa tute.  Nije meni problem sjediti uz nju dok je na tuti (a neće biti ni teti koja je čuva)... nego, samo ne znam koliko je minuta dovoljno da sjedi tako i kad (poslije jela, spavanja i sl.).

(odgovor članu shejla)
  Neposredna veza do poruke: 14578
6.2.2010 14:24:14   
iv@ncica
[IMG]http://www.imagesforme.com/upload/7f5e810f.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/15e19949.jpg
http://www.imagesforme.com/upload/37d55714.jpg[/IMG]

evo napokon torte sa zakasnjenjem

< Poruku je uredio iv@ncica -- 6.2.2010 14:30:52 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14579
6.2.2010 14:26:24   
Nellica
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

moj opet bez dude cim nocu osjeti da je nema plac po 10 pua mu znam dudu ubaciti...i ja se pitam kako izdrzati kad se krene na posaouser posted image
t

Moja Ana takodje bez dude nema šanse da će zaspati, a glavna je fora po danu kad hoće da spava da pljucka dudu i moram joj je dodavati po 100 puta....

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 14580
6.2.2010 14:30:11   
Schecherlemica
Moj Aman jako voli dudicu,ali kad spava onda nema sanse da mu je bilo sta u ustima...
I kad je gladan,dudu nece ni pod razno...Ona mu dodje,onako,za igru...user posted image user posted image user posted image

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu Nellica)
Neposredna veza do poruke: 14581
6.2.2010 14:37:56   
w.pooh
eh moja ivoncice neće niko da ti pomogne user posted image user posted image evo meni dosadno na poslu pa ću ja user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
super torta user posted image a bebica preslatka user posted image

< Poruku je uredio w.pooh -- 6.2.2010 14:39:10 >

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 14582
6.2.2010 14:46:35   
shejla
je li ovo torta sa interneta skinuta ili ??? Ako ste je kupili, gdje???

pingpong, mislim da je dovoljno nekih 5 minuta... I najbolje je poslije spavanja i jela... Ili mozda mozes upratiti kada Esma kaki otprilike... Pretpostavljam da svi piske poslije spavanja, pa za pocetak probaj tada. Ako nece da sjedi daj joj nesto da se igra...sta ima veze, nece nista poremtiti ako se nauci ppiskiti i kakiti sa igrackom u ruci user posted image  I Lamiji dosade ove rucke i kugla nekada, pa joj dofatim sta mi se prvo nadje pod rukom. Nekad piski momentalno cim je posjednem user posted image  i onda je odmah dignem. A kada kaki sacekam par minuta, mozda 5-6... Ja donesem tutu u njenu sobu, jer nam je banja mala user posted image   i na donjem je spratu, pa je dole uvijek hladnije.

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 14583
6.2.2010 15:02:24   
Anoniman
Hvala, shejla... Evo već smo malo bili na tuti.  Prvo je bila zbunjena i uplašena al' je nakon 5 sekundi sve bilo ok.  Mama je čitala priču dok je curica sjedila.  Tuta je ipak ostala prazna, al' nema veze.  

(odgovor članu shejla)
  Neposredna veza do poruke: 14584
6.2.2010 15:05:28   
shejla
user posted image user posted image user posted image
super, za prvi put je dovoljno da je sjedila, da se nije prepala. Lamija se prvo bojala par dana, ono sva se ispravi i kad hocu da je posjednem i nema sanse da sjedne user posted image ...pa nekako na foru uz pricu, pjesmu, glupiranje mene i mm sjede user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14585
6.2.2010 15:11:51   
teacher75
mi bas fino prosetale, u skafander, pa u sling, setale sat i po po vilsonovom, srele jos neke poznate mame sa bebama u kolicima, bas nam je bilo lijepo user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 14586
6.2.2010 15:18:08   
Anoniman
user posted image  teacher75.  Ja se "nećkala", hoću-neću.  Ma, nešto me glava zaboljela, a valja mi noćas sa MM i malenom svakako izlaziti.
Mi se još uviijek nosamo u MT.

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 14587
6.2.2010 15:20:32   
teacher75
pa super ste, znaci nije tesko? ja sam kontala mozda uzeti mei tai za 2-3 mjeseca, malo me rame vec boli od slinga kad duze hodamo, mada i mi kad izadjemo preforsiramo se pa setamo po 2 sata bez pauze user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14588
6.2.2010 15:22:27   
Anoniman
Ma, uopće nije teško.  Više se umorim od svojih kila nego od Esminih user posted image

Neposredna veza do poruke: 14589
6.2.2010 15:41:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nellica

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

apotekarko i kod nas je tako,bez dude nema sanse da zaspi a inace je skoro pa stalno u ustima ...Cim osjeti da ju nema place.A nauci se i sam je stavljat u usta al,kad je budan i  kad je duda uz njega naravno,sam je stavlja...user posted image

ivancice,slikice su preslatkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nellica)
  Neposredna veza do poruke: 14590
6.2.2010 15:46:14   
Sonja
uh i meni je Adin tezak.ne mogu nikako napolju da ga nosim uvijak ga dam mmuser posted image jedva cekam da jos ovaj snijeg ode skroz pa u kolica
kolica su meni spasuser posted image user posted image

i ja A stavim samo par min. i to je dovoljno ..cim pocne negodovat ja ga pustim da ustane..uopste ga ne forsiram..ako hoce hoce ako nece ne morauser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14591
6.2.2010 15:49:47   
teacher75

IZVORNA PORUKA: pingpong

Ma, uopće nije teško.  Više se umorim od svojih kila nego od Esminih user posted image

cula sam da je mei tai super, a na kengurko se svi zale da je katastrofa. i sling je ok, ipak i lana ima preko 6 kg a ja je nosam po 2 sata bez pauze, a inace imam slaba ledja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14592
6.2.2010 15:54:48   
Anoniman
eee, teacherko, mislim da ne postoji niti jedna majka sa zdravim leđima : (  Mene ne bole uopće kad malenu nosim u MT, a inače je dovoljno da je izvadim iz krevetića i da sam cijeli dan savijena k'o kakva starica.
Ma, da hoće još prohodati, pa na none lagane : ) i za ruku je uzmem... ako Bog da : )

Neposredna veza do poruke: 14593
6.2.2010 15:59:16   
Anoniman
I mi smo setale u Mei Taiiiiiuuuuuuuuuuuuu, i hvatale kapi kiseuser posted image , ma i moja je otezala ali me ne bole ledja, zasaduser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14594
6.2.2010 16:02:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pingpong

eee, teacherko, mislim da ne postoji niti jedna majka sa zdravim leđima : (  Mene ne bole uopće kad malenu nosim u MT, a inače je dovoljno da je izvadim iz krevetića i da sam cijeli dan savijena k'o kakva starica.
Ma, da hoće još prohodati, pa na none lagane : ) i za ruku je uzmem... ako Bog da : )
kazu,sve je dobro dok sjedi cim se digne na noge niko ih ziv vise nestizeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14595
6.2.2010 16:04:29   
Sonja
do koliko kula moze beba u mt

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14596
6.2.2010 16:06:08   
Anoniman
Dobar dan zelimo svima...
sretno svima ko sta slavi... od rodjendana, zubica, tutane... user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam svoju Sabinu stavila na tutu cini mi se oko 10-og mjeseca i lagano dan po dan sjedila i ja kraj nje dok nije skontala za sta sluzi... a onda sam pratila od prilike kad bi mogla pi-pi ili ka-ka... tako smo do prvog rodjendana vec naucili i traziti tutu i koristiti je...
Nane mi je dobar masallah, isli smo malo na sijelo i ja sam prezadovoljna s njim kako se lijepo ponasao s obzirom na to koliko je ljudi bilo u kuci... nije mu smetala niti galama niti druga kuca niti kasni sati... sjelio je i on kao veliki cojo... al zato kad smo dosli kuci nije mogao cekati kupanje nego je odmah zaspao...
vani ne mozemo jer je kod nas jos uvijek hladno za njega... al jedva cekamo suncane dane da izadjemo i mi u setnje...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 14597
6.2.2010 19:03:45   
Ella_H
Poz mame i bebane..
Iv@ncice slike su superiska malena je secer i torta mi se pravo svidja
toliko mi se svidja da sam skoro pocela lizati monitor hehe
Ja malo odmaram pripremam se za odmor idemo sutra InshAllah
A i malo sam "on the low" plasim se da me ne uhapsi kakva svjetlost hehe
Ammar je pravi meddd maleni slusa , ruca svasta ali ipak voce mu je favorit
ali nema veze
Moj stariji na tutu nije nikad htio nekad na wc solju i sam je bacio pelene
kad mu je bilo dosta i od tad i nocu poceo spavati bez njih a ja sve kontala
i ubijala se pa kad ce, pa sto nece itd..
Bambi fino da te slusa malecki bit ce super i naviknut ce se na sve
ja nepravim nikakvu tisinu kad mali spava, usisavam pojacam tv itd...
Ljubimo sve mame i bebe cuvajte se i uzivajte

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14598
6.2.2010 20:12:48   
Nunichi
Ovo je strasno, nista ne mogu da pohvatam.  user posted image user posted image user posted image
Citala dvije stranice i kad sam krenula pisati shvatim da sam sve pobrkala... user posted image
Od sad papir i olovka i biljeske praviti sta kome cestitati, kome zagrljaj, kome pusa... user posted image user posted image user posted image
Al necete vi zamjeriti...ljubimo vas Zara i ja!

Ja sam vam na odvikavanju od rr...saznala sam da cu sad biti na radnom mjestu na kojem necu imati pristup netu, pa rekoh da lagano zapocnem odvikavanje. user posted image

Mi vam grozno spavamo, ma jezivo je kako se budi svakhi pola sata i kmezi. user posted image user posted image user posted image
Ali je tokom dana super, danas smo porodicno spartali mercatorom, ma ko bubica je bila u onim njihovim kolicima. user posted image

Eh sad da napisem ono sto sam zapamtila... user posted image
Cestitamo male rockase!
Mya avatar je premeden!
Iv@ncice slike su za 10, torta mi se jaaaako dopada...

Ljubimo sve drugove i drugariceeeeeeee, punoooo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 14599
6.2.2010 21:01:50   
marinčii
pozdrav i od nas,mi ko i obično subotom bili u hodanciji pa se nismo javljali,čestitamo Andreju i Ajni 10 mjeseci i šaljemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,vidim imamo puno slikica ma dječica su sva premedena ljubimo ih...

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  582 583 [584] 585 586   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  582 583 [584] 585 586   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Papa test
nina belucci

Gdje najbolje papa test uraditi? Preporuka..

dom zdravlja (47%)

privatno (50%)

bolnica (3%)

Broj svih glasova: 94

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *