|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  625 626 [627] 628 629   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
17.2.2010 1:10:26   
noaa
Hvala svima na cestitkama od Noe(curice)user posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 15651
17.2.2010 1:17:57   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noaa

Hvala svima na cestitkama od Noe(curice)user posted image user posted image user posted image user posted image

Čuj zar je Noa curica.....svaštauser posted image user posted image user posted image user posted image

čestitamo i mi sa zakašnjenjem...al nije Farah kriva mama joj je pukla malo user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 15652
17.2.2010 8:31:26   
delly
jutro drage kako ste mi ? kako bebare?? user posted image user posted image evo mi lijepo spavali samo se budili u 7.10 jeli i mala jos pajki a ja uzivam u jutarnjoj kafici user posted image
noa i jest zensko ime , imam rodicu s takvim imenom ali vidjela sam da neko i muskima tako nadjeva ime a ima i NOEL.

nego da vas pitam , ja bi promijenila nick kako to da radim ??? user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 15653
17.2.2010 8:44:53   
mala mu
dobro jutro drage mame i user posted image kako stemi????
evo da sa zakašnjenjem čestitam rođendančiće noaa sve najbolje i evo mali user posted image za malenu....
vidim vaše user posted image znaju puzati ovaj moj ništa ...ustvari samo se prevrće sa leđa na stomačić i obrnuto.kada je na stomačiću malo se ko bori nogicama i digne guzu pa se prevrne i sve tako..ma valjda će skontati kako ideuser posted image ..
al' smo zato majstori u hodalici...sto iz boravka smo maknuli pa sada imam jedan mali koji mičem i vraćam kada ko dođe...

e a sada da vas pitam nešto:  Ahmed mi je bio malo bolestan(povišena temp.i kihanje i malo kašlja),pa nam dr.dao paracetamol sirup,amoxibos  sirup i šljezov sirup pa još i neke kapi Fenesiti ili tako nekako..e sad sve to ide iza jela svakih 8h i to nam je terapija od nedjelje..uglavnom sve mi jede kao i prije i pije isto al' mu je stolica sada rijetka... ja kontam da je to od tih silnih sirupa i hemije pa da vidim šta vi mislite..i kaki češće nego prije,zna i 4 puta kakiti....šta sada????trebam li reagovati ili

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 15654
17.2.2010 8:55:42   
delly
jutro mala mu , bas mi je zao sto ti je mali buban user posted image , ali sto toliko tih silnih sirupa??? ja mislim da je najvjerovatnije od toga ,jer to je inace "posljedica" kod malih beba da bude rjeda stolica ili proljevuser posted image procitaj na kutijama sta pise a najbolje nazovi doktora i kazes mu situaciju jer svako djete drugacije reagira

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 15655
17.2.2010 9:04:45   
mamaajna
to je od antibiotika,moj je imao na xiklav i pembritin takvu reakciju,dok su drugi bili ok.samo upamti na koje ti antibiotike tako reaguje i odma kazes ljekaru za u buduce,to nesto u sastavu ljeka nepase djetetu

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15656
17.2.2010 9:05:18   
marinčii
jutro i od nas.čestitamo sve rođendane i šaljemo user posted image user posted image ,a bolesnim bebicama želimo da što prije ozdraveuser posted image user posted image ,
mi smo noćas se budili 3 puta i nešto smo kmečali u snu ja sve očekujem 2 zubić al ništa još,kod na skiša pada pa mi je raspoloženje user posted image
mala mu proljev je vjerovatno od antibiotika,neznam koje ad pijete al sigurno ima svoju formulu protiv proljeva pa možda da mu to daš ,al ipak je najbolje da zovneš doktora i da ga upitaš,
pusa za sve bebare

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15657
17.2.2010 9:07:11   
delly
marinci pozdrav kako je mali ??? zubici ga muce??? user posted image
evo mi nasli i 4. zubic sinoc user posted image

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 15658
17.2.2010 9:12:45   
mala mu
danas prestajem sa paracetamolom al' ne vjerujem da je od njega jer i prije smo ga pili i šljezov isto...ma ni ja ne znam zašto mu je dao toliko hemije al' eto vidjet ću šta i kako....
e blago vama vi imate zube...mi ćemo izgleda dočekati i 1.veliki rođ.krezaviuser posted image user posted image
sve predznake za zubiće ima al' ne kreću još..

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15659
17.2.2010 9:15:39   
Mya_81 RR
Mala Mu, cure su ti već rekle, taj proljev je sigurno zbog antibiotika. I nama je od xiklava tako bilo. Sve što ti možeš raditi je da mu daješ hranu koja malo zatvara - banana, kuhana jabuka, pire...i neka pije tečnosti što više da ne dehidrira i to je to user posted image Nije ništa strašno 

Mi smo strašno nervozni već par dana user posted image A k tome je počela i puzati pa poludi kad je maknem kad dodje do nečega što ne smije dirati user posted image tako da mi uglavnom provodimo dan u cendranju i plaču user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15660
17.2.2010 9:19:40   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: delilah
noa i jest zensko ime , imam rodicu s takvim imenom ali vidjela sam da neko i muskima tako nadjeva ime a ima i NOEL.
nego da vas pitam , ja bi promijenila nick kako to da radim ??? user posted image

Po našem Noa je muško ime, ali je to danas postalo jedno od onih imena koja se daju i curicama i dečkima, tako da ovdje imamo i jednu slatku curicu Nou i slatkog malog dječaka Nou user posted image I kod nas je bila ta opcija imena za curicu user posted image

A za nick se moraš obratiti administratoru. Pitaj Višnju.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15661
17.2.2010 9:20:29   
delly

IZVORNA PORUKA: mala mu

danas prestajem sa paracetamolom al' ne vjerujem da je od njega jer i prije smo ga pili i šljezov isto...ma ni ja ne znam zašto mu je dao toliko hemije al' eto vidjet ću šta i kako....
e blago vama vi imate zube...mi ćemo izgleda dočekati i 1.veliki rođ.krezaviuser posted image user posted image
sve predznake za zubiće ima al' ne kreću još..

ako nije prije reagovo na to onda moda i nije to user posted image

a za zube se nesikiraj doce kad izbije jedan ovi drugi samo navale . evo mojoj vec nekoliko sedmica gornja vilca natecena i bjeli se .

ali boze imam kolegicu malog mucili zubi i nikad izbiti i u 7. mj 7 zuba mu naglo izbilo to je bio horor temeratura 41 user posted image nedo bog nikome

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 15662
17.2.2010 9:22:10   
Anoniman
pozz
mi smo zaspali oko 21.budio je u 2jeo pa u 4.nesto cendro al uspjeo je zaspat i opet jeo oko pola8.Tad je i usto.
A se prolopovio samo kmeci nigdje suze,sve baca sto mu das ,pljuje cupa grebe,,mora biti sve po njegovom inace se baca isteze

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 15663
17.2.2010 9:24:14   
marinčii
delilah evo dobro je sem što je malo nervozanmjučer je pojeo pola kašice od mrkve i jabuke pa sam baš bila ugodno iznenađena,delilah čestitamo curici i 4 zubićuser posted image user posted image mašala nema još ni 7 mjeseci i već 4 zubića,nama evo kako je prvi izbio prije mjesec dana već a drugog još nema na vidiku
mya bravo za Minju i puzanje mogu misliti kako je slatka..
mi još ne pužemo diže guzicu i pokušava odgurava se nogicama al još mu ne ide

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 15664
17.2.2010 9:24:16   
mala mu
IZVORNA PORUKA: delilah

ali boze imam kolegicu malog mucili zubi i nikad izbiti i u 7. mj 7 zuba mu naglo izbilo to je bio horor temeratura 41 user posted image nedo bog nikome

uh nedo Bog,valjda nas neće ta nesreća snaći...

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15665
17.2.2010 9:25:49   
delly
mya kad je mala propuzala??? cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je predivnooo user posted image user posted image
moja nista lezi na stomacicu i to rjetko kad user posted image ona uopce nespava na stomaku ma nistauser posted image i kad je malo na stomaku to se izvija odguruje nogom dize guzicu ali nekrene nigdje samo se okrece u krug user posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15666
17.2.2010 9:27:44   
mala mu
IZVORNA PORUKA: felix

A se prolopovio samo kmeci nigdje suze,sve baca sto mu das ,pljuje cupa grebe,,mora biti sve po njegovom inace se baca isteze

pa di si ženo..kako si mi...kako momčina?????
e i moj ti isto ovako čupa grebe i pljuje a buni se isto kada mu uskratim nešto..ako ga vratim sa hodnika ili mu ugasim crtaniuser posted image user posted image user posted image user posted image
baš se brinem kako ću ga dovesti u red ako me sada ovako postroio i on diktirauser posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15667
17.2.2010 9:27:58   
delly
ma nesikiraj se marinci doce zubi ,samo da ih neboli puno i brate da nemaju temperature ,... moja bome sad posteno slini sve joj se nis bradu zna cjediti user posted image . a sto je smjesno ima samo dole zube kad se nasmije ispadnu dole zubici a gore krezavo user posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15668
17.2.2010 9:29:33   
Anoniman
Jutrica i od nas.
Mi smo spavali - solidno. Kako zna biti, i ovo je dobro od 23-2:30 onda sam ga prenijela kod sebe i tako je dojio do 7 i onda laganini na nogice user posted image .
mala mu, sigurno je od svih tih silnih sirupa user posted image
delilah evo tema vezana za promjenu nick-a
NICK
i mene puca prenos da promjenim nick al vidjet ću još, javit ću vam ako promjenim user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15669
17.2.2010 9:29:52   
Anoniman
A nevoli na stomaku on puze na ledjima odguruje se nogama prema goreuser posted image
Cim se privali na stomak vriska nevoli i nezna se jos vratit na ledja pa odma uzbuna.
Joj,jest lopov uzadnje vrijeme nista neslusa,,(((
Al neka je zdrav sta cu,proce ga valjda i ova faza zanimljivosti i trpanja u usta sve sto netreba
Sada ga sve zanima sto,nije za njega

(odgovor članu delly)
  Neposredna veza do poruke: 15670
17.2.2010 9:30:23   
delly
vidi ti malih bunilica user posted image felix zna se ko je gazda u kuci user posted image od mali nogu .sta ce biti kad akobogda prohoda??? user posted image i moja sefira ,i kad joj ugasim tv , dere mi se i to tako da mi zuji u usima user posted image user posted image . sinoc mm joj gleda zubice a ona nece ,i sad da joj opere zubice ona vrisnu i to posteno ma mene usi zabolile user posted image user posted image eno je pjeva nesto ustala je user posted image user posted image user posted image odoh je izgnjaviti sada user posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15671
17.2.2010 9:31:42   
Anoniman
E da, zaboravih napisati, to za ime Noa.... ja sam shvatila da je to ime sada kao što je nekada bilo Vanja, Saša..... za oba pola user posted image

Drugu Andreju sretan rođendan, mi se sjetili user posted image  user posted image user posted image
Biće tortica vrlo brzo, biće user posted image user posted image
Pa žene drage djeca nam pravooooo brzo rastu, ljubim ih sve redom al što već neko reće zbog toga sam i user posted image  i user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15672
17.2.2010 9:33:06   
delly

IZVORNA PORUKA: felix

A nevoli na stomaku on puze na ledjima odguruje se nogama prema goreuser posted image
Cim se privali na stomak vriska nevoli i nezna se jos vratit na ledja pa odma uzbuna.
Joj,jest lopov uzadnje vrijeme nista neslusa,,(((
Al neka je zdrav sta cu,proce ga valjda i ova faza zanimljivosti i trpanja u usta sve sto netreba
Sada ga sve zanima sto,nije za njega

eh i moja na ledima se odguruje , neki dan mi preko igraone sto imamo u db noge prebacila preko vani vjese ja se prepala mm je odma spustio dole to user posted image user posted image . al sad kad je kupamo jao nama sad se naucila odgurivat i skroz se dize jer ima fino mjesto da se odgura pa jedno cuva drugo kupa user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15673
17.2.2010 9:35:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

E da, zaboravih napisati, to za ime Noa.... ja sam shvatila da je to ime sada kao što je nekada bilo Vanja, Saša..... za oba pola user posted image

Drugu Andreju sretan rođendan, mi se sjetili user posted image  user posted image user posted image
Biće tortica vrlo brzo, biće user posted image user posted image
Pa žene drage djeca nam pravooooo brzo rastu, ljubim ih sve redom al što već neko reće zbog toga sam i user posted image  i user posted image

user posted image ...ljubimo mi tebe, naseg druga Benju i stariju drugaricu Saru

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15674
17.2.2010 9:36:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

E draga, i ja nekih dan napisah maltene istu recenicu, znam kakao ti jeuser posted image
Nasem Andreju sretnih 11 mjeseci zele teta sahara i Ajnica, evo i jedna muska igracka - autic na daljinskiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  625 626 [627] 628 629   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  625 626 [627] 628 629   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *