Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
stvrano mi se neda vise pisat ni javljat ... al morala sam samo da Posebno kazemo Bravo za nasu drugaricu Lanu i jelo..... Tajra brzo ozdravljenje djeci!!!:-)))))))))
felix sto ti se ne da??? kako mi je drugar Anelko??? aaaaaaaa jesam vas sve pozeljela da se izmahalamo al nikako da se utrefimo...
zato sto haman vidim da samo ja kukam niko nece da mi kaze kako da se postavim prema djetu da bude fer..... Stvarno je posto nesnljivo nepodnosljiv Boze oprosti al tako je nekad se izderem,pucnem ga pa posle sjednem i placem bude mi krivo..... Najgore sto mm.tu izmice guzicu ja moram da taj dio preuzmem.Pa nije ni cudo sto mu vise ide,letiii,cim ga vidi..... Ja mogu otic na kraj svjeta nece me traziti dok je sa mm.a kad je samnom svi su mu o.k samo ja nisam..... Nemozes ba sve pustiti na glavi bi sjedio Ma mislimo i mi na vas,poslala bi ja nekad sms al anel mi sve potrosio tipka okrece br.i sav kred.ispario
Ma felix i ja sam tako isto govorila kao i ti, da mogla bih satima biti odsutna a Lana nista, ni ne bi znala da nisam tu...oni naviknu da smo tu stalno s njima i onda kad im tate/babe dodju s posla haos....to je cika, vriska... Ali evo ja kako radim, Lana me ne "popusta", kad me vidi odmah trci i ne da mi da je spustim, nekad mi teta pomogne da skinem jaknu ...a meni srce kao Sarajevo... I da, i ja znam i naruziti i pucnuti po guzi, mora se, kako ce nauciti da nesto ne smije, jer reci NE nije dovoljno, bar ne Lani jer ona onda mase prstom i govori ne ne al i dalje po svom...eh onda ja nastupam, a ako je mm tu, zahtjevam i od njega da reaguje kao i ja..inace
Ma nismo ni mi na celavoooo je osisali jooooj....na 1cm ...
sto ste je sisali tako? Mi smo cupavi
Ma kosica joj bila kao koncici...hem tanka, hem nema gustine...samo pramenovi, toliki da joj snalu nisam mogla staviti ...i odlucila sam da je osisam ne bi li joj krenula, i stavrno vec joj je pocela rasti i jaca je...
Ma felix i ja sam tako isto govorila kao i ti, da mogla bih satima biti odsutna a Lana nista, ni ne bi znala da nisam tu...oni naviknu da smo tu stalno s njima i onda kad im tate/babe dodju s posla haos....to je cika, vriska... Ali evo ja kako radim, Lana me ne "popusta", kad me vidi odmah trci i ne da mi da je spustim, nekad mi teta pomogne da skinem jaknu ...a meni srce kao Sarajevo... I da, i ja znam i naruziti i pucnuti po guzi, mora se, kako ce nauciti da nesto ne smije, jer reci NE nije dovoljno, bar ne Lani jer ona onda mase prstom i govori ne ne al i dalje po svom...eh onda ja nastupam, a ako je mm tu, zahtjevam i od njega da reaguje kao i ja..inace
znas sinoc sam imala goste bio jedan djecak koji ima 5god jako jako nestasan i lopov voli se tuci gurat i namjerno neke stvari raditi. Sinoc moje djete osamari iz cista mira a majka samo sjedi nemrda guzicom jos joj bio u krilu a moj mali prolazio bas tu gdje su oni sjedili nije ga pipno ovaj ga udari. Ona nista Ja cu ej reko jos jednom da vidim da to uradis i ja cu tebe puc puc po guzi(da ga prepadnem)kad njegova majka nece neodgoja sve mu igracke kad dodje polomi,ja teska srca sve al sve moram da posakrijevam..... Anela gura,navodi ga na neke stvari sto nesmije ma haus..... To je sve do odgoja/neodgoja.,......Nezelim da nekad kad moj anel poraste bude takav jer i on zna kad nije mu po volji,huji tuc se stipat i bacat stvari.....
stvrano mi se neda vise pisat ni javljat ... al morala sam samo da Posebno kazemo Bravo za nasu drugaricu Lanu i jelo..... Tajra brzo ozdravljenje djeci!!!:-)))))))))
felix sto ti se ne da??? kako mi je drugar Anelko??? aaaaaaaa jesam vas sve pozeljela da se izmahalamo al nikako da se utrefimo...
zato sto haman vidim da samo ja kukam niko nece da mi kaze kako da se postavim prema djetu da bude fer..... Stvarno je posto nesnljivo nepodnosljiv Boze oprosti al tako je nekad se izderem,pucnem ga pa posle sjednem i placem bude mi krivo..... Najgore sto mm.tu izmice guzicu ja moram da taj dio preuzmem.Pa nije ni cudo sto mu vise ide,letiii,cim ga vidi..... Ja mogu otic na kraj svjeta nece me traziti dok je sa mm.a kad je samnom svi su mu o.k samo ja nisam..... Nemozes ba sve pustiti na glavi bi sjedio Ma mislimo i mi na vas,poslala bi ja nekad sms al anel mi sve potrosio tipka okrece br.i sav kred.ispario
felix ti si mu mati, i niko mu nije ko ti! mogu oni sve pustati, a ti uvijek biti stroga, ali ti si i dalje ona koja ga je rodila. zato nemoj da te to obeshrabri, ti istraj u onome sto mu ne dopustas, jer mu to ne dopustas zbog njegovog dobra.
Hvala sheri ja nedam da mi se penje na secijcu da se slomi ziv da mi cupa namjestaj,da skace sa taburea,da dira u solji vodu rukicom ,da tuce stipa djecu (jedino to radi kad mu se uzme igracka iz ruke)tad je ko cuki kad kost uzmes ispred nosa na to tesko utjecem. Ucim ga kad sta govorim da me gleda u oci dok mu objasanjavam i bezbroj puta cu rec ne ne ne pucnit cu te nesmijes kaznicu te ne ne .... Jednom nece poslusat vec drugi put hoce ..... MM.popusta ja NECU ......ja sam snjim svaki dan od 0-0 sati trpim sve njegove bubice. Ustrajat cu po svom pa vidjecu.....Vjeruj da lijepa rijec kod njega nepali Samo kad mi prekipi lonac glave vise tad se dreknem i jedino tad poslusa .i usuti nedira to i neradi sta nesmije. Posle ga grlim ljubim i kazem moras mamu slusat pa te necu ruziti on me zagrli...al stvarno ko veliki kao da zna zagrli me.... Meni tad srce puca....... Ma opametnice kad poraste al uce se dok su manji nema nista kad porastu i kad popustas popustas....da sam kao MM.,,anel bi davno kucu srusio a mi bili pod mostom
mnogo ste nam pomogli, idemo danas po ovu aventovu bocu pa da se i mi foliramo, nadam se da ce je htjeti konzumirati ...... joj da hoce malo ovog snijega napadati, pa da idemo u planine na sankanje!!!!!
mi imamo Nuk sa plasticnim kljunom,kosta isto oko 17km, zavisi gdje je kupis.Istu je koristio i stariji sin i odlicna je.na vrhu kljuna ima neku membranu (ili kako se vec zove)tako da ne moze da curi, osim kad se pije iz nje
mnogo ste nam pomogli, idemo danas po ovu aventovu bocu pa da se i mi foliramo, nadam se da ce je htjeti konzumirati ...... joj da hoce malo ovog snijega napadati, pa da idemo u planine na sankanje!!!!!
mi imamo Nuk sa plasticnim kljunom,kosta isto oko 17km, zavisi gdje je kupis.Istu je koristio i stariji sin i odlicna je.na vrhu kljuna ima neku membranu (ili kako se vec zove)tako da ne moze da curi, osim kad se pije iz nje
I mi imamo ovu nuk-ovu ali ne zna da pije iz nje,moras bas povuci jako,osim toga nije bas prakticna za odrzavanje,ja sam juce cackalicom cistila onaj otvor i gumu ispod.
Evo i nas.Nismo vam se javljali zato što su nam bili svekar i svekrva u gostima 2 dana Ali kod nas vam je od jučer luda kuća .Vodila ga na kontrolu kod Geže i opet ima upalu oba uha i jaku upalu grla.Prepisao mu je penciline .Danas smo išli u naš dom zdravlja pa je primio prvi.Toliko je plakao da mi je bilo došlo da i ja s njim plačem Sreća da je dr. pristala da mu prepiše pošto je nalaz od privatnika...inače bi moralli plaćati i svaki dan taksijem do Dobrinje i nazad se maltretirati. On je nervozan Bože sačuvaj i za svaku sitnicu plače...Al nadam se da bi mu trebalo od injekcija biti bolje .
Felix draga tako ti je i kod mene identično što se tiče zabrana.Ja sve branim a MM sve pušta.Zato njemu D isto stalno trči kad je u kući.Al baš me briga ...ja ću i dalje da branim ...nek se zna ko ga je rodio i nosio 9 mj PS:Meni dobro dođe kad Dino njemu ide da se i ja malo odmorim...a nek njega malo jaše ...
mi vam nikad nismo pili hapu na bocu..moj je A. dojio 13 mjeseci i tada tek poceo malo piti vodu i caj na aventovu s kljunom iz koje se ne prosipa..i sad nam je ta i super se odrzava i moze dugo...a imali smo i ostalih s kljunom, ali su bezezzezeze..inace sve jede na kasiku od 6-stog mjeseca...nekad bi bas voljela d a pije bocu pa da mu je uvalim bar pred spavanje ili ujutro kad nam je strka na posao i u vrtic..a jos ga moram hraniti...inace vecinu jede sam malom baby viljuskom i kasikom..osim ovih tecnih stvari..a zavece dobro od kad se rodio.. inace smo za sad dobro...u vrticu vlada sarrlah i pljuskavice..u velikim grupama...pa nece se valjda prebaciti na male , a andrej je zloco i bas je ziv, samo trci i nesto vise prica....u vrticu je zavrsio par puta u cosi jer ne slusa bas...i gurnuo mi je frenda nikolu..ali je zato dobio razgovor i lekciju kuci ,sad je u toj fazi da nekoga gurne ili se baci kad nije po njegovom...ili vristi ...ali nije svakome..meni kuci ne smije, i jednoj teti u vrticu..a drugoj drame poravi ,, a ona dobrica pa je iskoristava... mi ostali smo sočidni-...ja stalno u nekim projektima i guzvi...ali uspjem vam pomalo uletit
malena- to traje ..samo da viudis d a je i koda nas tako mjesecima unazad...stalno nesto....i trajat ce neko vrijeme dok imunitet ne profercera..zao mi je, ali i nama je tako
srculence,zao mi je dineka dusa draga al bit ce bolje od boci sigurno i nama je tek od 2bilo znas kako dobro stavljaj samo oblogice na guzu da ga neboli posle guza od boci mlake obloge ne prehladne ...
pozz, Srculence ,malena želimo što brže ozdravljenje felix i moja je lopov u zadnje vrijeme,skakanje ,pentranje,prosipanje vode,kupatilo ma sve isto,mene sluša a mm-a tako,tako,ja ne galamim nešto previše jer me nema po čitav dan pa se poželimo jedna druge a i nisu ovo neki pravi lopovluci,mali su oni još
ja sam svoju odvela kod tete i čitav dan ću uživati,jesam bezobrazna
Srculence, Malena - nadam se da će sve to proći što prije Ma, samo da male guze ozdrave!
Felix, što se toliko oko toga brineš. Vjeruje da sve što ti proživljavaš proživljavamo i mi...i samo ti kukaj ako će ti biti lakše A tom malom dječaku, prvo opali šamar njegovoj mami, pa onda i njemu Šalu na stranu, i trebaš tako reagirati kad je mama ko koza Fakat ne volim takve!
Nama je sinoć u gostima bio mali prijatelj, ali nažalost nešto se nisu baš slagali. Ali smijeh su živi...onako mali i slatki. Samo su sad u fazi oboje da čim jedno uzme neku igračku odmah to hoće i ovaj drugi i tako je bilo cijelu večer. Ma, nemogući su
Evo nas bili smo jutros na boci...opet je plakao .Hvala vam svima puno .Stavljamo oblogice na guzu biće to sve ok aBd.Mislim da bi već od ponedjeljka trebao početi bar malo bolje da mi jede jer ovo sad je užas živi ne jede skoro ništa
ma srculence bit ce bolje od druge boce vidjeces mi smo 2.puta primali pa znam iz iskustva. Mya takve me osobe nerviraju uzass samo sjedi noga preko noge cigara u ruke i boli je dupe da izvines..... Sreca pa se i anel zna braniti al opet ovaj je veci. Sinoc smo opet set_ali u goste i opet scena za igracke i otimanje plakanje i bacanje po podu,da ga uzmem toliko se bacio unazad ii lupio glavom da sam se sva prepala reko razbije je bogami.... On svoje recimo sve da a kad odemo kod ovi neidemo cesto taj mali mu nista neda rekla sam mu neces ni ti dobiti kad dodjes anelu kad si takav ti si veci i moras popustiti. Anel je sad u fazi kad se penje na lezaj i dira prozore mrlja kremom i vuce mi zelozine .... Nesmijem ga na sek ostaviti samog Nekad je tako smjesan boze dragi neki dan pao trci mi i vice "mama mama njanji(ani) tako se vice sam opo(upo) I zapamtio na bn-u pjesmu neznam kako se zove pjevac ona pjesma "bomba bomba,sexy bomba"tako ide I on ce mama,boba boba(bomba,bomba) kad je cuje na tv.vristi zove me da pojacam i pjeva boba boba..... Cuna mu je toliko zanimljiva cim pempu,skinem bjezi dize bodi i otkad dole zaviruje dira smije se i popiski al uvjek tako .... I smjesno mu kako piski......
hehe felix baš me nasmija boba boba,ma baš su nekad tako smiješni...tako matej neki dan na tvu-u vidio kako neka cura masira i on počeo meni stiskati ko on masira i smije se , ..a stvarno ima svakakvi žena al opet nemoj sad se ići svađat sa ženom radi djece i to je glupo,ipak su to djeca znaš i sama da je njima nešto teško dokazat,ja Mateja pustim da se sam izbori za igračku ako mu baš ne ide onda se ja ubacim ,a neznam stvarno je teško nezna čovjek kako bi se ni postavio prema njima
Srculence, za koji dan te injekcije već trebaju djelovati. I mi smo ih se naprimali dosta, šta ćeš, sve te bolesti su više manje sastavni dio njihovog odrastanja. Znam da je teško to sad tako gledati, ma, nije nam niti malo lako gledati ih kad su nam bolesni, ali proći će
caoooo vidim ima nam bolesnih bebica opet ,nadam se da ce brzo ozdraviti mi smo svratili na brzinu da vas pozdravimo,nervozni smo,nice nam ocnjak,sinoc se stalno budio u placu i jedva ga smirim a vec par dana ne silazi mi sa ruku,ali bukvalno,ako ga spustim pored sebe plac,ne mogu jesti,otici u wc ma nista,neznam kako vise da se nosim s tim,mazim ga koliko mogu,stalno smo zajedno,ali on se toliko isplace dok dignem krevet i dok odem do wc-a da na kraju i ja sjednem s njim da placem,nadam se da ce prestati kad nikne taj glupi zub,oh i ti zubi vise saljemo vam puno pusa
Marinci sta hos imas svog licnog masera joj smjesan je pravo. Mya, meni je isto smjesan njegov neki jezik al nemoguce kako brblja neusucuje al tko ce ga razumiti....Kad mu ja kazem na nas maternji jezik razumije sve cak poslusa kad je mami tesko ustat da uzme daljinski anel mi donese .... Nekad trce po sobi sam gore-dolje dogre-dolje dzogira ja lezala on dodje do mene svaki put i ljubne me ko veliki al vjeruje samo u usta u obraz ne bude tako sladak.
Rose,zao mi je joj ti zubi nije ni njemu lako sigurno mi smo stali na 7.haman nisam ni zavirivala vise .....Spava dobro ,prilicn naravno mora se buditi jednom ili dva puta za hapu al posle zaspi odma i do 9.pola 10.odspavamo. Da zubic izraste da ga nemuci ljubimo ga.
Moj zvrk,zaspo danas je ko bolji nasprem juce dokazan je nekim stvarima zaspo bez probelma,a nekad se neda.Mama ce posle da pravi kolac njamm njammm nasla lahki neki bez kora....Jede mi se slatko ma sanjam slatko tako uvjek pred pms
Ubijam sama sebe slatkisima mm.kaze samo se ti goji ako ovak nastavis vratices brzo kg.neka reko trenutno me nista nezanima samo mi se jede:-)