|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  134 135 [136] 137 138   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
21.1.2011 15:26:13   
Lady26
Ma nismo ni mi na celavoooo je osisali jooooj....na 1cm user posted image ...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 3376
21.1.2011 15:31:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: puma

IZVORNA PORUKA: felix

stvrano mi se neda vise pisat ni javljat ...
al morala sam samo da Posebno kazemo Bravo za nasu drugaricu Lanuuser posted image user posted image user posted image i jelo.....
Tajra brzo ozdravljenje djeci!!!:-)))))))))

felix sto ti se ne da???
kako mi je drugar Anelko??? aaaaaaaa jesam vas sve pozeljela da se izmahalamo al nikako da se utrefimo...

zato sto haman vidim da samo ja kukamuser posted image niko nece da mi kaze kako da se postavim prema djetu da bude fer.....
Stvarno je posto nesnljivo nepodnosljiv Boze oprosti al tako jeuser posted image nekad se izderem,pucnem ga pa posle sjednem i placem bude mi krivo.....
Najgore sto mm.tu izmice guzicu ja moram da taj dio preuzmem.Pa nije ni cudo sto mu vise ide,letiii,cim ga vidi.....
Ja mogu otic na kraj svjeta nece me traziti dok je sa mm.a kad je samnom svi su mu o.k samo ja nisam.....
Nemozes ba sve pustiti na glavi bi sjediouser posted image
Ma mislimo i mi na vas,poslala bi ja nekad sms al anel mi sve potrosio tipka okrece br.i sav kred.ispariouser posted image

(odgovor članu puma)
  Neposredna veza do poruke: 3377
21.1.2011 15:32:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

sto ste je sisali tako?
Mi smo cupaviuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 3378
21.1.2011 15:39:49   
Lady26
Ma felix i ja sam tako isto govorila kao i ti, da mogla bih satima biti odsutna a Lana nista, ni ne bi znala da nisam tu...oni naviknu da smo tu stalno s njima i onda kad im tate/babe dodju s posla haos....to je cika, vriska...
Ali evo ja kako radim, Lana me ne "popusta", kad me vidi odmah trci i ne da mi da je spustim, nekad mi teta pomogne da skinem jaknu user posted image ...a meni srce kao Sarajevo...
I da, i ja znam user posted image i naruziti i pucnuti po guzi, mora se, kako ce nauciti da nesto ne smije, jer reci NE nije dovoljno, bar ne Lani jer ona onda mase prstom i govori ne ne al i dalje po svom...eh onda ja nastupam, a ako je mm tu, zahtjevam i od njega da reaguje kao i ja..inace user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3379
21.1.2011 15:42:09   
Lady26

sto ste je sisali tako?
Mi smo cupaviuser posted image user posted image

Ma kosica joj bila kao koncici...hem tanka, hem nema gustine...samo pramenovi, toliki da joj snalu nisam mogla staviti user posted image user posted image ...i odlucila sam da je osisam ne bi li joj krenula, i stavrno vec joj je pocela rasti i jaca je...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3380
21.1.2011 15:47:31   
Anoniman

Ma felix i ja sam tako isto govorila kao i ti, da mogla bih satima biti odsutna a Lana nista, ni ne bi znala da nisam tu...oni naviknu da smo tu stalno s njima i onda kad im tate/babe dodju s posla haos....to je cika, vriska...
Ali evo ja kako radim, Lana me ne "popusta", kad me vidi odmah trci i ne da mi da je spustim, nekad mi teta pomogne da skinem jaknu user posted image ...a meni srce kao Sarajevo...
I da, i ja znam user posted image i naruziti i pucnuti po guzi, mora se, kako ce nauciti da nesto ne smije, jer reci NE nije dovoljno, bar ne Lani jer ona onda mase prstom i govori ne ne al i dalje po svom...eh onda ja nastupam, a ako je mm tu, zahtjevam i od njega da reaguje kao i ja..inace user posted image user posted image user posted image

znas sinoc sam imala goste bio jedan djecak koji ima 5god jako jako nestasan i lopov voli se tuci gurat i namjerno neke stvari raditi.
Sinoc moje djete osamari iz cista mira a majka samo sjedi nemrda guzicomuser posted image user posted image
jos joj bio u krilu a moj mali prolazio bas tu gdje su oni sjedili nije ga pipno ovaj ga udari.
Ona nista Ja cu ej reko jos jednom da vidim da to uradis i ja cu tebe puc puc po guzi(da ga prepadnem)kad njegova majka neceuser posted image neodgoja sve mu igracke kad dodje polomi,ja teska srca sve al sve moram da posakrijevam.....
Anela gura,navodi ga na neke stvari sto nesmije ma haus.....
To je sve do odgoja/neodgoja.,......Nezelim da nekad kad moj anel poraste bude takav jer i on zna kad nije mu po volji,huji tuc se stipatuser posted image i bacat stvari.....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 3381
21.1.2011 15:47:48   
sheri

IZVORNA PORUKA: puma

stvrano mi se neda vise pisat ni javljat ...
al morala sam samo da Posebno kazemo Bravo za nasu drugaricu Lanuuser posted image user posted image user posted image i jelo.....
Tajra brzo ozdravljenje djeci!!!:-)))))))))

felix sto ti se ne da???
kako mi je drugar Anelko??? aaaaaaaa jesam vas sve pozeljela da se izmahalamo al nikako da se utrefimo...

zato sto haman vidim da samo ja kukamuser posted image niko nece da mi kaze kako da se postavim prema djetu da bude fer.....
Stvarno je posto nesnljivo nepodnosljiv Boze oprosti al tako jeuser posted image nekad se izderem,pucnem ga pa posle sjednem i placem bude mi krivo.....
Najgore sto mm.tu izmice guzicu ja moram da taj dio preuzmem.Pa nije ni cudo sto mu vise ide,letiii,cim ga vidi.....
Ja mogu otic na kraj svjeta nece me traziti dok je sa mm.a kad je samnom svi su mu o.k samo ja nisam.....
Nemozes ba sve pustiti na glavi bi sjediouser posted image
Ma mislimo i mi na vas,poslala bi ja nekad sms al anel mi sve potrosio tipka okrece br.i sav kred.ispariouser posted image

felix ti si mu mati, i niko mu nije ko ti! mogu oni sve pustati, a ti uvijek biti stroga, ali ti si i dalje ona koja ga je rodila. zato nemoj da te to obeshrabri, ti istraj u onome sto mu ne dopustas, jer mu to ne dopustas zbog njegovog dobra.user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3382
21.1.2011 16:02:56   
Anoniman
Hvala sheriuser posted image ja nedam da mi se penje na secijcu da se slomi ziv da mi cupa namjestaj,da skace sa taburea,da dira u solji vodu rukicom ,da tuce stipa djecu (jedino to radi kad mu se uzme igracka iz ruke)tad je ko cuki kad kost uzmes ispred nosauser posted image na to tesko utjecem.
Ucim ga kad sta govorim da me gleda u oci dok mu objasanjavam i bezbroj puta cu rec ne ne ne pucnit cu te nesmijes kaznicu te ne ne ....
Jednom nece poslusat vec drugi put hoceuser posted image .....
MM.popusta ja NECU ......ja sam snjim svaki dan od 0-0 sati trpim sve njegove bubice.
Ustrajat cu po svom pa vidjecu.....Vjeruj da lijepa rijec kod njega nepaliuser posted image Samo kad mi prekipi lonac glave vise tad se dreknem i jedino tad poslusa .i usuti nedira to i neradi sta nesmije.
Posle ga grlim ljubim i kazem moras mamu slusat pa te necu ruziti on me zagrli...al stvarno ko veliki kao da zna zagrli me....
Meni tad srce puca.......
Ma opametnice kad poraste al uce se dok su manji nema nista kad porastu i kad popustas popustas....da sam kao MM.,,anel bi davno kucu srusio a mi bili pod mostomuser posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 3383
21.1.2011 17:05:10   
bebac2
IZVORNA PORUKA: mojbebac

mnogo ste nam pomogli, idemo danas po ovu aventovu bocu pa da se i mi foliramo, nadam se da ce je htjeti konzumirati ...... joj da hoce malo ovog snijega napadati, pa da idemo u planine na sankanje!!!!!

mi imamo Nuk sa plasticnim kljunom,kosta isto oko 17km, zavisi gdje je kupis.Istu je koristio i stariji sin i odlicna je.na vrhu kljuna ima neku membranu (ili kako se vec zove)tako da ne moze da curi, osim kad se pije iz nje

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 3384
21.1.2011 20:56:18   
Hannica
IZVORNA PORUKA: bebac2

IZVORNA PORUKA: mojbebac

mnogo ste nam pomogli, idemo danas po ovu aventovu bocu pa da se i mi foliramo, nadam se da ce je htjeti konzumirati ...... joj da hoce malo ovog snijega napadati, pa da idemo u planine na sankanje!!!!!

mi imamo Nuk sa plasticnim kljunom,kosta isto oko 17km, zavisi gdje je kupis.Istu je koristio i stariji sin i odlicna je.na vrhu kljuna ima neku membranu (ili kako se vec zove)tako da ne moze da curi, osim kad se pije iz nje

I mi imamo ovu nuk-ovu ali ne zna da pije iz nje,moras bas povuci jako,osim toga nije bas prakticna za odrzavanje,ja sam juce cackalicom cistila onaj otvor i gumu ispod.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 3385
21.1.2011 21:24:49   
Srculence
Evo i nas.Nismo vam se javljali zato što su nam bili svekar i svekrva u gostima 2 danauser posted image Ali kod nas vam je od jučer luda kućauser posted image .Vodila ga na kontrolu kod Geže i opet ima upalu oba uha i jaku upalu grla.Prepisao mu je penciline .Danas smo išli u naš dom zdravlja pa je primio prvi.Toliko je plakao da mi je bilo došlo da i ja s njim plačemuser posted image user posted image Sreća da je dr. pristala da mu prepiše pošto je nalaz od privatnika...inače bi moralli plaćati i svaki dan taksijem do Dobrinje i nazad se maltretirati.
On je nervozan Bože sačuvaj i za svaku sitnicu plače...Al nadam se da bi mu trebalo od injekcija biti boljeuser posted image .

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 3386
21.1.2011 21:29:29   
Srculence
Felix draga tako ti je i kod mene identično što se tiče zabrana.Ja sve branim a MM sve pušta.Zato njemu D isto stalno trči kad je u kući.Al baš me brigauser posted image ...ja ću i dalje da branim ...nek se zna ko ga je rodio i nosio 9 mjuser posted image user posted image user posted image
PS:Meni dobro dođe kad Dino njemu ide da se i ja malo odmorim...a nek njega malo jašeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 3387
21.1.2011 21:35:17   
marinčii
srculence baš mi je žao Dineka da je opet bolestan,više i te baje baš baš su dosadne,nadam se da će te  inekcije brzo počet djelovati pa da bude boljeuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 3388
22.1.2011 0:33:07   
iv@ncica
ooo  vidim  svasta  nam se  ovdje  događa...a  nas  nema  nekoliko  dana  ;))))

bolesne  bebice  ozdravite  nam  brzouser posted image

mi  vam nikad  nismo  pili  hapu  na  bocu..moj  je  A.  dojio  13 mjeseci  i  tada  tek  poceo  malo  piti    vodu  i  caj  na  aventovu  s kljunom  iz  koje  se  ne  prosipa..i  sad  nam  je  ta i  super  se  odrzava  i  moze  dugo...a imali  smo i  ostalih  s kljunom, ali  su  bezezzezeze..inace  sve  jede  na  kasiku  od  6-stog  mjeseca...nekad  bi  bas  voljela d a pije  bocu  pa  da  mu  je  uvalim  bar  pred  spavanje ili  ujutro  kad  nam  je  strka  na  posao  i  u  vrtic..a  jos  ga  moram  hraniti...inace   vecinu  jede sam  malom  baby  viljuskom  i kasikom..osim  ovih  tecnih  stvari..a  zavece dobro  od  kad  se  rodio..
inace  smo  za  sad dobro...u  vrticu  vlada  sarrlah   i  pljuskavice..u  velikim  grupama...pa  nece  se  valjda  prebaciti  na  maleuser posted image ,  a  andrej  je  zloco  i  bas  je ziv, samo  trci  i  nesto  vise  prica....u  vrticu  je  zavrsio  par  puta  u  cosi  jer  ne  slusa  bas...i  gurnuo mi  je  frenda  nikolu..ali  je  zato  dobio  razgovor  i  lekciju  kuciuser posted image ,sad  je  u  toj  fazi  da  nekoga  gurne  ili  se  baci  kad  nije  po  njegovom...ili vristiuser posted image ...ali  nije  svakome..meni  kuci  ne  smije,  i  jednoj  teti  u vrticu..a  drugoj  drame  poravi ,,  a ona  dobrica  pa je  iskoristava...
mi  ostali  smo sočidni-...ja  stalno  u nekim projektima  i  guzvi...ali  uspjem  vam  pomalo uletituser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3389
22.1.2011 0:50:50   
malena_t
nas dugo nije bilo pa prvo user posted image svima

B. otkako je krenuo u vrtic non stop bolestan. Nije sastavio sedam dana u komadu i evo ga opet prekjuce povracao, juce proljev i danas temperatura 39...pa ima li kraja?????

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 3390
22.1.2011 1:10:21   
iv@ncica
malena- to  traje ..samo  da  viudis  d a je i koda  nas  tako  mjesecima unazad...stalno  nesto....i  trajat  ce  neko  vrijeme  dok  imunitet  ne profercera..zao  mi  je,  ali i nama je  tako user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 3391
22.1.2011 11:54:11   
Anoniman
srculence,zao mi je dineka dusa draga al bit ce bolje od boci sigurno i nama je tek od 2bilo znas kako dobrouser posted image user posted image stavljaj samo oblogice na guzu da ga neboli posle guza od boci mlake obloge ne prehladne ...

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 3392
22.1.2011 12:12:20   
dafri
pozz,
Srculence ,malena želimo što brže ozdravljenje
felix i moja je lopov u zadnje vrijeme,skakanje ,pentranje,prosipanje vode,kupatilo ma sve isto,mene sluša a mm-a tako,tako,ja ne galamim nešto previše jer me nema po čitav dan pa se poželimo jedna druge a i nisu ovo neki pravi lopovluci,mali su oni još

ja sam svoju odvela  kod tete i čitav dan ću uživati,jesam bezobraznauser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3393
22.1.2011 12:21:57   
Mya_81 RR
Ah, vječito neka borba user posted image

Srculence, Malena - nadam se da će sve to proći što prije user posted image Ma, samo da male guze ozdrave!

Felix, što se toliko oko toga brineš. Vjeruje da sve što ti proživljavaš proživljavamo i mi...i samo ti kukaj ako će ti biti lakše user posted image A tom malom dječaku, prvo opali šamar njegovoj mami, pa onda i njemu user posted image Šalu na stranu, i trebaš tako reagirati kad je mama ko koza user posted image Fakat ne volim takve!

Nama je sinoć u gostima bio mali prijatelj, ali nažalost nešto se nisu baš slagali. Ali smijeh su živi...onako mali i slatki. Samo su sad u fazi oboje da čim jedno uzme neku igračku odmah to hoće i ovaj drugi i tako je bilo cijelu večer. Ma, nemogući su user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 3394
22.1.2011 12:33:23   
Srculence
Evo nas bili smo jutros na boci...opet je plakaouser posted image user posted image user posted image .Hvala vam svima punouser posted image user posted image .Stavljamo oblogice na guzu biće to sve ok aBd.Mislim da bi već od ponedjeljka trebao početi bar malo bolje da mi jede jer ovo sad je užas živi ne jede skoro ništauser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3395
22.1.2011 12:50:39   
Anoniman
ma srculence bit ce bolje od druge boce vidjeces mi smo 2.puta primali pa znam iz iskustva.
Mya takve me osobe nerviraju uzassuser posted image user posted image samo sjedi noga preko noge cigara u ruke i boli je dupe da izvines.....
Sreca pa se i anel zna braniti al opet ovaj je veci.
Sinoc smo opet set_ali u goste i opet scena za igracke i otimanje plakanje i bacanje po podu,da ga uzmem toliko se bacio unazad ii lupio glavom da sam se sva prepala reko razbije je bogami....
On svoje recimo sve da a kad odemo kod ovi user posted image neidemo cesto taj mali mu nista neda rekla sam mu neces ni ti dobiti kad dodjes anelu kad si takav ti si veci i moras popustiti.
Anel je sad u fazi kad se penje na lezaj i dira prozore mrlja kremomuser posted image i vuce mi zelozine ....
Nesmijem ga na sek ostaviti samog
Nekad je tako smjesan boze dragiuser posted image neki dan pao trci mi i vice "mama mama njanji(ani) tako se vice sam opo(upo)user posted image
I zapamtio na bn-u pjesmu neznam kako se zove  pjevac ona pjesma "bomba bomba,sexy bomba"tako ide
I on ce mama,boba boba(bomba,bomba) kad je cuje na tv.vristi zove me da pojacam i pjeva boba boba.....
Cuna mu je toliko zanimljiva cim pempu,skinem bjezi dize bodi i otkad dole zaviruje dira smije se i popiski al uvjek tako ....
I smjesno mu kako piski......

< Poruku je uredio felix -- 22.1.2011 12:54:27 >

Neposredna veza do poruke: 3396
22.1.2011 13:16:11   
marinčii
hehe felix baš me nasmija boba boba,ma baš su nekad tako smiješni...tako matej neki dan na tvu-u vidio kako neka cura masira i on počeo meni stiskati ko on masira i smije se ,user posted image ..a stvarno ima svakakvi žena al opet nemoj sad se ići svađat sa ženom radi djece i to je glupo,ipak su to djeca znaš i sama da je njima nešto teško dokazat,ja Mateja pustim da se sam izbori za igračku ako mu baš ne ide onda se ja ubacimuser posted image user posted image ,a neznam stvarno je teško nezna čovjek kako bi se ni postavio prema njima

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3397
22.1.2011 13:19:30   
Mya_81 RR
Ma, koliko god da su nam zvrkasti i ponekad naše male zloće došli su u onu zanimljivu fazu kad ih je stvarno zanimljivo gledati kako se ponašaju.

Ja se rastopim kad gledam M kako se sama zaigra i onda ona nešto počne da priča, pa kad onim rukicama još počne mlatarati....ufffffffff....samo bi je gnjavila...

Srculence, za koji dan te injekcije već trebaju djelovati. I mi smo ih se naprimali dosta, šta ćeš, sve te bolesti su više manje sastavni dio njihovog odrastanja. Znam da je teško to sad tako gledati, ma, nije nam niti malo lako gledati ih kad su nam bolesni, ali proći će user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3398
22.1.2011 13:44:39   
rose 87
caoooo
vidim ima nam bolesnih bebica opet user posted image user posted image user posted image ,nadam se da ce brzo ozdravitiuser posted image user posted image user posted image
mi smo svratili na brzinu da vas pozdravimo,nervozni smo,nice nam ocnjak,sinoc se stalno budio u placu i jedva ga smirim a vec par dana ne silazi mi sa ruku,ali bukvalno,ako ga spustim pored sebe plac,ne mogu jesti,otici u wc ma nista,neznam kako vise da se nosim s tim,mazim ga koliko mogu,stalno smo zajedno,ali on se toliko isplace dok dignem krevet i dok odem do wc-a da na kraju i ja sjednem s njim da placem,nadam se da ce prestati kad nikne taj glupi zub,oh i ti zubi viseuser posted image user posted image user posted image
saljemo vam puno pusa

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3399
22.1.2011 14:31:24   
Anoniman
Marinci sta hos imas svog licnog maserauser posted image user posted image joj smjesan je pravo.
Mya, meni je isto smjesan njegov neki jezikuser posted image al nemoguce kako brblja neusucuje al tko ce ga razumiti....Kad mu ja kazem na nas maternji jezik razumije sveuser posted image cak poslusa kad je mami tesko ustat da uzme daljinski anel mi donese user posted image ....
Nekad trce po sobi sam gore-dolje dogre-dolje  dzogira ja lezala on dodje do mene svaki put i ljubne me ko veliki al vjeruje samo u usta u obraz neuser posted image bude tako sladak.

Rose,zao mi jeuser posted image joj ti zubi nije ni njemu lako sigurno mi smo stali na 7.haman nisam ni zavirivala viseuser posted image .....Spava dobro ,prilicn naravno mora se buditi jednom ili dva puta za hapu al posle zaspi odma i do 9.pola 10.odspavamo.
user posted image user posted image Da zubic izraste da ga nemuci ljubimo ga.

Moj zvrk,zaspo danas je ko bolji nasprem juce dokazan je nekim stvarima zaspo bez probelma,a nekad se neda.Mama ce posle da pravi kolac njamm njammm nasla lahki nekiuser posted image bez kora....Jede mi se slatko ma sanjam slatko tako uvjek pred pmsuser posted image

Ubijam sama sebe slatkisima mm.kaze samo se ti goji ako ovak nastavis vratices brzo kg.neka reko trenutno me nista nezanima samo mi se jede:-)

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 3400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  134 135 [136] 137 138   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  134 135 [136] 137 138   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *