Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
evo i nas , vidim raspisale ste se, neka, neka...i mi smo u istoj fazi, nemogucoj, pentra se, toga me najvise strah, u sekundi je na trosjedu i jos trci preko njega kad ga vidim premrem...nama izlaze trojke tako da smo se ponovo vratili na milion podoja na dan, a bili smo sveli na svega 2-3 u 24 sata...
felix, nemam tvoje brige da slucajno ne vratim kg, ja svoje trudnicke nisam ni izgubila ...jooooj...
bolesnim bebicama brzo ozdravljenje zelimo ja i moj zvrk ...ljubimo...
joj pricate o kilama ,tekja nisam ni ja svoje izgubila,i u zadnje vrijeme me bas muce,mada me vec 2-3 ljudi pitalo jesam li smrsala,ima ih dosta,i trenutno imam bas jaku volju za skidanjem pa vidjet cemo dokad ce me drzat(svaka me godine to uhvati i drzi kratko nalalost)
mi smo bolje,mada kasljemo uzas al valjda to sazrijeva unutra
ljubac za sve
Znam da ću vam sad vaditi mast ali sta me briga Moram se pohvaliti Ja sam nedavno stala u svoje prdtrudničke hlače, jest da bih u stomaku trebala skinuti još malkice da mi onako fino sjednu, ali ih mogu nositi I to su mi uvijek bile najdraže zimske hlače
uh meni nije problem odjeca,pa cak ni hlace,stanem u sve od prije,ja sam dosta dobila prije trudnoce dok nisam radila,njih ustvari trebam i skinut ,a u trudnoci 12 od kojih je vise od pola ostalo negdje u rodilistu
Znam da ću vam sad vaditi mast ali sta me briga Moram se pohvaliti Ja sam nedavno stala u svoje prdtrudničke hlače, jest da bih u stomaku trebala skinuti još malkice da mi onako fino sjednu, ali ih mogu nositi I to su mi uvijek bile najdraže zimske hlače
Bravo Mya. Ja cu se pozaliti,meni su moje predtrudnicke hlace velike, .Od svog indijanca nema vremena ni da se najedem posteno.
mogu i ja u sve svoje prijasnje hlace bez problema al maijce mi male sve dugi kratki rukav kao da sam se prosirila tj.kratke u duzini u sirini o.k . ahh.... Ja imam 57kg a pre trudnoce kad sam se udala 52kg imala .U trudnoci sam imala ravni 73kg bila sam ko bumbar kad pogledam slike i snimke iskreno ne volim to nigledat bas sam bezveze Ja sam svog barabu kupala sad gleda svoje dv-ove od rodjendana i s mora i uzivio se neodmice od tv moram ga s necim zanimat....smjesan je gleda i sve ponavlja za sobom samim jos trazi autici kad ugleda a ti davno dali sve svoje baceni,a on vice na tv i kaze dajjjjjjj dere se
hannice ako si taman nenabacuj ja bi voljela da dodjem do 55 kg bar ako mognem al mene unisti svaki mjesec pms tad jedem ko luda slatko,slano ma sve cak i kasno pred spavanje oko 21 ili 22.kaze mm nemoj bolan sanjat ces neces cut anela ako se budi oborit ce te to,neka ba reko pusti me ...... Marinci ,i ti vratila kg. ...... Ma hajd konatm ove god.sigurno necu na more pa bas me briga ocu da jedem svejedno mi nekad a nekad mi krivo... Opet dobra sam nisam bas tolika mogu se pohvaliti jos uvej me ljudi na cesti oslavljaju sa "gosodjica"ili djevojka ja bi tad bas se nasmijala kad kazu. Bas kad sam ginicu isla i skrenem se do trg. kad ispred mene zaguzvalo a covjek ce izvolite djevojko sta ce te !!!!!!
izgleda da smo sve nakon 20 mjeseci ipak došle na svoje...ja sam isto nedavno stala u svoje omiljenje farmerice (mislim da sam to i objavila ovdje negdje na forumu ali ne znam gdje ) ljubimo vas sve....
btw, nismo se javljali dugo, bolesni smou krug prvo beba grlo, pa ja prehlada 10 dana polomio me kašalj suh suuuuh, sve be bolio, pa opet evo beba od mene pokupio valjda taman kada mu je grlo prestalo...sve od nove godine vučemo i katastrofa smo loši..vadili krv, imunitet mu je pao ali biće bolje..nedamo se....kupila sam mu danas dr. Theis sirup jer kašlje, popio je danas posljendju dozu sumameda (ukljucila mu dr. kao navodno posto mu je imunitet pao ipak da pije da mu ne bi neka bajka otisla na pluca iako je trenutno viroza kod njega, odnosno ovo sto sam ja imala-dakle prehlada) i evo pije također imuno baby sirup (neki talijanski, je li ko kad cuo za njega, kaze teta u apoteci da je dobar
izgleda da smo sve nakon 20 mjeseci ipak došle na svoje...ja sam isto nedavno stala u svoje omiljenje farmerice (mislim da sam to i objavila ovdje negdje na forumu ali ne znam gdje ) ljubimo vas sve....
btw, nismo se javljali dugo, bolesni smou krug prvo beba grlo, pa ja prehlada 10 dana polomio me kašalj suh suuuuh, sve be bolio, pa opet evo beba od mene pokupio valjda taman kada mu je grlo prestalo...sve od nove godine vučemo i katastrofa smo loši..vadili krv, imunitet mu je pao ali biće bolje..nedamo se....kupila sam mu danas dr. Theis sirup jer kašlje, popio je danas posljendju dozu sumameda (ukljucila mu dr. kao navodno posto mu je imunitet pao ipak da pije da mu ne bi neka bajka otisla na pluca iako je trenutno viroza kod njega, odnosno ovo sto sam ja imala-dakle prehlada) i evo pije također imuno baby sirup (neki talijanski, je li ko kad cuo za njega, kaze teta u apoteci da je dobar
onda se nadam da cu i ja za 5 mjeseci doci na svoje, i dalje sam za 1 konfekcijski broj veca nego prije i takva kilaza stoji vec godinu dana, ni gore ni dole sto se tice prehlada, isti smo, ja bila bolesna pa prenjela lani upalu grla, bila na nekom bosanskom sumomedu 5 dana zbog bojazni da ne ode na pluca. i dalje pomalo kaslje ali je bolje
< Poruku je uredio teacher75 -- 22.1.2011 21:22:29 >
Marinci ,i ti vratila kg/ da jesam se popravila al i dalje mi svi govore pa što si tako mršava ,a ja sva sretna što sam se popravila i udebljala a niko to da primjeti ,ja jedem često pizzu i to dosta kasno ni mrvke se ne pazim,sreća imam brz metabolizam pa se kilice lako ne ljepe ,
Marinci ,i ti vratila kg/ da jesam se popravila al i dalje mi svi govore pa što si tako mršava ,a ja sva sretna što sam se popravila i udebljala a niko to da primjeti ,ja jedem često pizzu i to dosta kasno ni mrvke se ne pazim,sreća imam brz metabolizam pa se kilice lako ne ljepe ,
ovak je kod mene sta me briga sta ko vice......Da vidis moju sestru i mene rekla bi jel udata ima 2.djece . Inace ona je krupnija od mene krupne kosti visocija nije ona debela debela vec krupna i punasna .....Dok sam ja prema njoj ko cura kakva,sta sam joj puta rekla nemoj jest al dzaba kad se curi trazi valjda ce nekad smrsat ,mada ona jos nerazmislja o tome. Pocahontas,zao mi je vas nadam se da cete se brzo oporaviti od sirupa /imunitet mislim
teacher,pocahontas nadam se da će te brzo ozdraviti..ljubite i čuvajte dječicu kod nas počeo snijeg koji nije baš čest ovdje a meni sve čudno svako malo virkam na prozor
hannice ako si taman nenabacuj ja bi voljela da dodjem do 55 kg bar ako mognem al mene unisti svaki mjesec pms tad jedem ko luda slatko,slano ma sve cak i kasno pred spavanje oko 21 ili 22.kaze mm nemoj bolan sanjat ces neces cut anela ako se budi oborit ce te to,neka ba reko pusti me ...... Marinci ,i ti vratila kg. ...... Ma hajd konatm ove god.sigurno necu na more pa bas me briga ocu da jedem svejedno mi nekad a nekad mi krivo... Opet dobra sam nisam bas tolika mogu se pohvaliti jos uvej me ljudi na cesti oslavljaju sa "gosodjica"ili djevojka ja bi tad bas se nasmijala kad kazu. Bas kad sam ginicu isla i skrenem se do trg. kad ispred mene zaguzvalo a covjek ce izvolite djevojko sta ce te !!!!!!
Pa nije tzo bas dovoljno za moju visinu,172.moglo pi proci jos jedno 2-3 kg.
dobro jutro generacijo... evo malo i nas da vam se javnemo ako nas je neko pozelio... mi vas jesmo... sinoc smo u 22 sata bili vani na snijegu... bilo nam je predivno... nismo se puno zadrzavali da se Nane ne bi nahladio, ali dovoljno je bilo pola sata mozda malo jace... al zato danas idemo u "setnju" na sankama... vidim tema je i vracanje u garderobu od prije trudnoce, pa mogu reci da sam i ja uspjela uletiti... jest da jos malo ima "viska" oko stomaka, ali nije problematika, skinucemo i to... a znam da je OT ali da su se vama "rasirili" kukovi? mislim spali su kilogrami i poprilicno je sve spalo, ali imam osjecaj da su kukovi puno siri i da sam sad bas ono 90 - 60 - 90
jutro kod nas je snijeg od jutros napado auuuuu,a necisti se neprestaje padat . spavali smo onak s budjenjem naravno gdje bi to bilo da se nebudi pusa svima
dobro jutro generacijo... evo malo i nas da vam se javnemo ako nas je neko pozelio... mi vas jesmo... sinoc smo u 22 sata bili vani na snijegu... bilo nam je predivno... nismo se puno zadrzavali da se Nane ne bi nahladio, ali dovoljno je bilo pola sata mozda malo jace... al zato danas idemo u "setnju" na sankama... vidim tema je i vracanje u garderobu od prije trudnoce, pa mogu reci da sam i ja uspjela uletiti... jest da jos malo ima "viska" oko stomaka, ali nije problematika, skinucemo i to... a znam da je OT ali da su se vama "rasirili" kukovi? mislim spali su kilogrami i poprilicno je sve spalo, ali imam osjecaj da su kukovi puno siri i da sam sad bas ono 90 - 60 - 90
Meni nisu,ali voljela bih da jesu malkice. Nadam se da cemo i mi danas ugrabit malo vremena da izdjemo na snijeg.Malo sam zauzet oko pravljenja torte.
pumice kad je nane bio vani mogla bi i ja anela onda izvesti mada me strah prehlada al vidjecemo.Mada on se boji snijega strah ga stat na none ako tako opet bude necu biti vani da ga nosam.Kod nas pada neprestaje ....
Jesam se i ja prosirila u kukovima .... Ljubi djecicu milu......
ma samo ga dobro obuci, utopli, da se ne stopi previse ja adnu izvodim po svim vremenskim uslovima, osim kad previse vjetar puse ili kad kisa pada posto se boji kisobrana
je li jos ijedno dijete ima fobiju od kisobrana ili smo mi izuzetak, nedavno smo kisnule do prodavnice jer ona odmah u vrisku kad se kisobran rasklopi
maloprije ja u kuhinji pravim neki kolac,on trazi plazmu zagrizo 2 puta ostalo izmrvio po podu ,doslo mi da placem od nereda,izvadio sve kese iz ladice i to za 2 minuta cini mi se,joj na dane je sa nestaslucima stvarno nesnosljiv
pozz ,joj kod nas nema snijega počeo je bio padati al presto ova glupa bura puše ne možeš nigdi proviiriti. hannice ma ni 5 kg ti ne bi bilo puno na tu visinu felix slobodno ga izvedi neće mu ništa biti ko što reče megi samo ga dobro utopli i pazi da nije mokar megi mi nemamo strah od kišobrana al ima puno drugi stvari koje ga plaše mala86 a znam kako je s tim njihovim nestašlucima nekad bap izlude,Matej meni jučer 3 puta perilicu isključio od suđa ja mu zabranim al on se nekako uvuče u kuhinju i opet ,ma baš me bio naljutio puma ljubi dječicu i uživajte na snijegu
pozz, marinčii da ti pošaljem koju pahulju kod nas je zabijelilio, bili na sankanju, cura se umorila eno je spava i mi kao i megi svaki dan idemo vani zato felix slobodno ga izvedi, a po kući je samo što pokupiš sve hajd opet ponovo,pa se i ne trudim previše mala uživaj,i mi smo sinoć curu ostavili i fino se proveli,neka nam naših servisa šta bi bez njih i ja mogu obući stare hlače,stomak bi se još malo trebao stesati ,nadam se do ljeta