|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.1.2011 17:29:13   
tekja
evo i nasuser posted image , vidim raspisale ste se, neka, neka...i mi smo u istoj fazi, nemogucoj, pentra se, toga me najvise strah, u sekundi je na trosjedu i jos trci preko njegauser posted image kad ga vidim premrem...nama izlaze trojke tako da smo se ponovo vratili na milion podoja na dan, a bili smo sveli na svega 2-3 u 24 sata...

felix, nemam tvoje brige da slucajno ne vratim kg, ja svoje trudnicke nisam ni izgubilauser posted image user posted image ...jooooj...

bolesnim bebicama brzo ozdravljenje zelimo ja i moj zvrkuser posted image ...ljubimo...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3401
22.1.2011 17:35:32   
mala86
user posted image cao svima

da nabrzinu napisem par rijeci dok mi se indijanac nije probudio,neda mi za komp nikako user posted image ,grabim kad spava
sinoc smo imali goste do kasno,veceras mi idemo(baka ostaje sa malcem user posted image )

joj pricate o kilama user posted image user posted image user posted image ,tekja nisam ni ja svoje izgubila,i u zadnje vrijeme me bas muce,mada me vec 2-3 ljudi pitalo jesam li smrsala,ima ih dosta,i trenutno imam bas jaku volju za skidanjem pa vidjet cemo dokad ce me drzat(svaka me godine to uhvati i drzi kratko nalalost)

mi smo bolje,mada kasljemo uzas al valjda to sazrijeva unutra

ljubac za sve

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 3402
22.1.2011 17:40:08   
Mya_81 RR
Znam da ću vam sad vaditi mast ali sta me briga user posted image Moram se pohvaliti user posted image Ja sam nedavno stala u svoje prdtrudničke hlače, jest da bih u stomaku trebala skinuti još malkice da mi onako fino sjednu, ali ih mogu nositi user posted image I to su mi uvijek bile najdraže zimske hlače user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 3403
22.1.2011 17:45:46   
mala86
uh meni nije problem odjeca,pa cak ni hlace,stanem u sve od prije,ja sam dosta dobila prije trudnoceuser posted image user posted image user posted image user posted image  dok nisam radila,njih ustvari trebam i skinutuser posted image ,a u trudnoci 12 od kojih je vise od pola ostalo negdje u rodilistu

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3404
22.1.2011 18:32:27   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Znam da ću vam sad vaditi mast ali sta me briga user posted image Moram se pohvaliti user posted image Ja sam nedavno stala u svoje prdtrudničke hlače, jest da bih u stomaku trebala skinuti još malkice da mi onako fino sjednu, ali ih mogu nositi user posted image I to su mi uvijek bile najdraže zimske hlače user posted image

user posted image user posted image user posted image Bravo Mya.
Ja cu se pozaliti,meni su moje predtrudnicke hlace velike,user posted image .Od svog indijanca nema vremena ni da se najedem posteno.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 3405
22.1.2011 20:15:02   
Anoniman
mogu  i ja u sve svoje prijasnje hlace bez problema al maijce mi male sve dugi kratki rukav kao da sam se prosirilauser posted image user posted image tj.kratke u duzini u sirini o.k .
ahh....
Ja imam 57kg a pre trudnoce kad sam se udala 52kg imala .U trudnoci sam imala ravni 73kg bila sam ko bumbar kad pogledam slike i snimke user posted image iskreno ne volim to nigledat bas sam bezvezeuser posted image
Ja sam svog barabu kupala sad gleda svoje dv-ove od rodjendana i s mora i uzivio se neodmice od tv moram ga s necim zanimat....smjesan je gleda i sve ponavlja za sobom samimuser posted image jos trazi autici kad ugleda a ti davno dali sve svoje baceni,a on vice na tv i kaze dajjjjjjj dere seuser posted image

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 3406
22.1.2011 20:23:42   
marinčii
i ja mogu sve prijašnje hlače obući ,imam 57 kg ko i felix ,sad sam i dobra imala sam 54 prije mjesec dva dana,za Božić sam se malo popravilauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3407
22.1.2011 20:30:42   
Hannica
Cini mi se da sam ja nagora,55 kg.Cak mi je i muz rekao da trebam nabacit koju kilicu,a on to nikad ne govori.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3408
22.1.2011 21:08:31   
Anoniman
hannice ako si taman nenabacuj ja bi voljela da dodjem do 55 kg bar ako mognem al mene unisti svaki mjesec pmsuser posted image tad jedem ko luda slatko,slano ma sve cak i kasno pred spavanje oko 21 ili 22.kaze mm nemoj bolan  sanjat ces neces cut anela ako se budi oborit ce te to,neka ba reko pusti meuser posted image ......
Marinci ,i ti vratila kg.user posted image user posted image ......
Ma hajd konatm ove god.sigurno necu na more pa bas me briga ocu da jedemuser posted image svejedno mi nekad a nekad mi krivo...
Opet dobra sam nisam bas tolika mogu se pohvalitiuser posted image jos uvej me ljudi na cesti oslavljaju sa "gosodjica"ili djevojkauser posted image ja bi tad bas se nasmijala kad kazu.
Bas kad sam ginicu isla i skrenem se do trg. kad ispred mene zaguzvalo a covjek ce izvolite djevojko sta ce teuser posted image !!!!!!

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 3409
22.1.2011 21:17:10   
pocahontas

user posted image user posted image user posted image user posted image
izgleda da smo sve nakon 20 mjeseci ipak došle na svoje...ja sam isto nedavno stala u svoje omiljenje farmerice (mislim da sam to i objavila ovdje negdje na forumu ali ne znam gdjeuser posted image user posted image user posted image )
ljubimo vas sve....

btw, nismo se javljali dugo, bolesni smou krug prvo beba grlo, pa ja prehlada 10 dana polomio me kašalj suh suuuuh,  sve be bolio, pa opet evo beba od mene pokupio valjda taman kada mu je grlo prestalo...sve od nove godine vučemo i katastrofa smo loši..vadili krv, imunitet mu je paouser posted image ali biće bolje..nedamo se....kupila sam mu danas dr. Theis sirup jer kašlje, popio je danas posljendju dozu sumameda (ukljucila mu dr. kao navodno posto mu je imunitet pao ipak da pije da mu ne bi neka bajka otisla na pluca iako je trenutno viroza kod njega, odnosno ovo sto sam ja imala-dakle prehlada) i evo pije također imuno baby sirup (neki talijanski, je li ko kad cuo za njega, kaze teta u apoteci da je dobaruser posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 3410
22.1.2011 21:21:51   
teacher75
IZVORNA PORUKA: pocahontas

user posted image user posted image user posted image user posted image
izgleda da smo sve nakon 20 mjeseci ipak došle na svoje...ja sam isto nedavno stala u svoje omiljenje farmerice (mislim da sam to i objavila ovdje negdje na forumu ali ne znam gdjeuser posted image user posted image user posted image )
ljubimo vas sve....

btw, nismo se javljali dugo, bolesni smou krug prvo beba grlo, pa ja prehlada 10 dana polomio me kašalj suh suuuuh,  sve be bolio, pa opet evo beba od mene pokupio valjda taman kada mu je grlo prestalo...sve od nove godine vučemo i katastrofa smo loši..vadili krv, imunitet mu je paouser posted image ali biće bolje..nedamo se....kupila sam mu danas dr. Theis sirup jer kašlje, popio je danas posljendju dozu sumameda (ukljucila mu dr. kao navodno posto mu je imunitet pao ipak da pije da mu ne bi neka bajka otisla na pluca iako je trenutno viroza kod njega, odnosno ovo sto sam ja imala-dakle prehlada) i evo pije također imuno baby sirup (neki talijanski, je li ko kad cuo za njega, kaze teta u apoteci da je dobaruser posted image user posted image

onda se nadam da cu i ja za 5 mjeseci doci na svoje, i dalje sam za 1 konfekcijski broj veca nego prije i takva kilaza stoji vec godinu dana, ni gore ni doleuser posted image sto se tice prehlada, isti smo, ja bila bolesna pa prenjela lani upalu grla, bila na nekom bosanskom sumomedu 5 dana zbog bojazni da ne ode na pluca. i dalje pomalo kaslje ali je bolje

< Poruku je uredio teacher75 -- 22.1.2011 21:22:29 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 3411
22.1.2011 21:39:00   
marinčii
Marinci ,i ti vratila kg/
da jesam se popravila al i dalje mi svi govore pa što si tako mršavauser posted image ,a ja sva sretna što sam se popravila i udebljala a niko to da primjetiuser posted image ,ja jedem često pizzu i to dosta kasno ni mrvke se ne pazim,sreća imam brz metabolizam pa se kilice lako ne ljepe ,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3412
22.1.2011 21:51:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

Marinci ,i ti vratila kg/
da jesam se popravila al i dalje mi svi govore pa što si tako mršavauser posted image ,a ja sva sretna što sam se popravila i udebljala a niko to da primjetiuser posted image ,ja jedem često pizzu i to dosta kasno ni mrvke se ne pazim,sreća imam brz metabolizam pa se kilice lako ne ljepe ,

ovak je kod meneuser posted image sta me briga sta ko vice......Da vidis moju sestru i mene rekla bi jel udata ima 2.djece .
Inace ona je krupnija od mene krupne kosti visocija nije ona debela debela vec krupna i punasnauser posted image .....Dok sam ja prema njoj ko cura kakva,sta sam joj puta rekla nemoj jest al dzaba kad se curi trazi user posted image valjda ce nekad smrsat ,mada ona jos nerazmislja o tome.
Pocahontas,zao mi je vas nadam se da cete se brzo oporaviti od sirupa /imunitet mislimuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 3413
22.1.2011 22:08:28   
marinčii
teacher,pocahontas nadam se da će te brzo ozdraviti..ljubite i čuvajte dječicu
kod nas počeo snijeg koji nije baš čest ovdje a meni sve čudno svako malo virkam na prozor

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3414
23.1.2011 9:10:54   
Hannica
IZVORNA PORUKA: felix

hannice ako si taman nenabacuj ja bi voljela da dodjem do 55 kg bar ako mognem al mene unisti svaki mjesec pmsuser posted image tad jedem ko luda slatko,slano ma sve cak i kasno pred spavanje oko 21 ili 22.kaze mm nemoj bolan  sanjat ces neces cut anela ako se budi oborit ce te to,neka ba reko pusti meuser posted image ......
Marinci ,i ti vratila kg.user posted image user posted image ......
Ma hajd konatm ove god.sigurno necu na more pa bas me briga ocu da jedemuser posted image svejedno mi nekad a nekad mi krivo...
Opet dobra sam nisam bas tolika mogu se pohvalitiuser posted image jos uvej me ljudi na cesti oslavljaju sa "gosodjica"ili djevojkauser posted image ja bi tad bas se nasmijala kad kazu.
Bas kad sam ginicu isla i skrenem se do trg. kad ispred mene zaguzvalo a covjek ce izvolite djevojko sta ce teuser posted image !!!!!!

Pa nije tzo bas dovoljno za moju visinu,172.moglo pi proci jos jedno 2-3 kg.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3415
23.1.2011 9:55:03   
puma
dobro jutro generacijo...
evo malo i nas da vam se javnemo ako nas je neko pozelio... mi vas jesmo...
sinoc smo u 22 sata bili vani na snijegu... user posted image user posted image user posted image user posted image bilo nam je predivno... nismo se puno zadrzavali da se Nane ne bi nahladio, ali dovoljno je bilo pola sata mozda malo jace... al zato danas idemo u "setnju" na sankama... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vidim tema je i vracanje u garderobu od prije trudnoce, pa mogu reci da sam i ja uspjela uletiti... user posted image user posted image user posted image user posted image jest da jos malo ima "viska" oko stomaka, ali nije problematika, skinucemo i to... a znam da je OT ali da su se vama "rasirili" kukovi? mislim spali su kilogrami i poprilicno je sve spalo, ali imam osjecaj da su kukovi puno siri i da sam sad bas ono 90 - 60 - 90 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 3416
23.1.2011 9:55:42   
Anoniman
jutro
kod nas je snijeg od jutrosuser posted image user posted image napado auuuuu,a necisti se neprestaje padat user posted image user posted image .
spavali smo onak s budjenjem naravno gdje bi to bilo da se nebudiuser posted image
pusa svima

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 3417
23.1.2011 10:16:42   
Hannica
IZVORNA PORUKA: puma

dobro jutro generacijo...
evo malo i nas da vam se javnemo ako nas je neko pozelio... mi vas jesmo...
sinoc smo u 22 sata bili vani na snijegu... user posted image user posted image user posted image user posted image bilo nam je predivno... nismo se puno zadrzavali da se Nane ne bi nahladio, ali dovoljno je bilo pola sata mozda malo jace... al zato danas idemo u "setnju" na sankama... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vidim tema je i vracanje u garderobu od prije trudnoce, pa mogu reci da sam i ja uspjela uletiti... user posted image user posted image user posted image user posted image jest da jos malo ima "viska" oko stomaka, ali nije problematika, skinucemo i to... a znam da je OT ali da su se vama "rasirili" kukovi? mislim spali su kilogrami i poprilicno je sve spalo, ali imam osjecaj da su kukovi puno siri i da sam sad bas ono 90 - 60 - 90 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni nisu,ali voljela bih da jesu malkice.user posted image Nadam se da cemo i mi danas ugrabit malo vremena da izdjemo na snijeg.Malo sam zauzet oko pravljenja torte.user posted image

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 3418
23.1.2011 11:00:22   
Anoniman
pumice kad je nane bio vani mogla bi i ja anela onda izvestiuser posted image user posted image user posted image mada me strah prehlada al vidjecemo.Mada on se boji snijega user posted image strah ga stat na none ako tako opet bude necu biti vani da ga nosam.Kod nas pada neprestaje ....

Jesam se i ja prosirila u kukovimauser posted image ....
Ljubi djecicu milu......

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 3419
23.1.2011 12:02:39   
megi
pozdravcic

user posted image  za naneta mogu misltii kako je uzivao u snijegu, i moja cura voli snijeg, ali prvo malo da pojede pa onda setnja user posted image

ma felix slobodna ga malo izvedi nece se prehladiti od koje minute na snijegu,

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3420
23.1.2011 12:10:25   
Anoniman
eh hvala megi bas evo zuijim po net ocel mi tko odg nisam pametna sama sta da radim dosadno mu samo kmeci  izvest cu ga pa sta bu buuser posted image hvala mila

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 3421
23.1.2011 12:19:43   
megi
ma samo ga dobro obuci, utopli, da se ne stopi previse
ja adnu izvodim po svim vremenskim uslovima, osim kad previse vjetar puse
ili kad kisa pada posto se boji kisobranauser posted image

je li jos ijedno dijete ima fobiju od kisobrana ili smo mi izuzetak, nedavno smo kisnule do prodavnice jer ona odmah u vrisku kad se kisobran rasklopiuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3422
23.1.2011 12:27:53   
mala86
jutro svima

kod nas baka servis radi ovaj vikend!juce isli u goste bez malca,joj mira,ne mogu vjerovat da sam uspjela kafu popit na miru user posted image user posted image user posted image ,i veceras cemo u kuglanu opet baka user posted image user posted image user posted image user posted image

kad smo dosli on spava al jutros oko pola 5 se probudi,place,nece meni,nece mm,i tako jedno 15 min,okrece se,baca user posted image ,zaspe pa opet place joj Boze

maloprije ja u kuhinji pravim neki kolac,on trazi plazmu zagrizo 2 puta ostalo izmrvio po podu user posted image user posted image user posted image ,doslo mi da placem od nereda,izvadio sve kese iz ladice i to za 2 minuta cini mi se,joj na dane je sa nestaslucima stvarno nesnosljiv user posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 3423
23.1.2011 12:51:18   
marinčii
pozzuser posted image ,joj kod nas nema snijega počeo je bio padati al presto ova glupa bura puše ne možeš nigdi proviiriti.
hannice ma ni 5 kg ti ne bi bilo puno na tu visinuuser posted image
felix slobodno ga izvedi neće mu ništa biti ko što reče megi samo ga dobro utopli i pazi da nije mokar
megi mi nemamo strah od kišobrana al ima puno drugi stvari koje ga plaše
mala86 a znam kako je s tim njihovim nestašlucima nekad bap izlude,Matej meni jučer 3 puta perilicu isključio od suđa ja mu zabranim al on se nekako uvuče u kuhinju i opet ,ma baš me bio naljutio
puma ljubi dječicu i uživajte na snijegu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 3424
23.1.2011 13:10:27   
dafri
pozz,
marinčii da ti pošaljem koju pahulju kod nas je zabijelilio,
bili na sankanju, cura se umorila eno je spavauser posted image
i mi kao i megi svaki dan idemo vani zato felix slobodno ga izvedi,
a po kući je user posted image samo što pokupiš sve  hajd opet ponovo,pa se i ne trudim previše
mala uživaj,i mi smo sinoć curu ostavili i fino se proveli,neka nam naših servisa šta bi bez njih
i ja mogu obući stare hlače,stomak bi se još malo trebao stesati ,nadam se do ljeta

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 3425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *