Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Idemo svi uciniti jos jedno dobro djelo ... pozivom na broj: 092-880-821 ili slanjem sms poruke na broj: 063-888-50 donirajte 1 KM za nabavku specijaliziranog vozila namjenjenog za Osnovnu skolu za djecu s posebnim potrebama Mostar..Hvala u ime nase djecice ♥
Je li vasa djeca stvarno vec znaju pjesmice ili vi mene zezate ...ovaj moj jos nije maknuo od mama, tata & co...ja se fakat pocinjem brinut citajuci vas...nema mene na ovoj temi vise ...odoh na bebe od 0-1
Moja R. super prica, cijele recenice, ali ona ima sestru mentora I zna cijelu pjesmicu Ringeraja
Zato starija do drugog rodjendana znala samo desetak rijeci
Idemo svi uciniti jos jedno dobro djelo ... pozivom na broj: 092-880-821 ili slanjem sms poruke na broj: 063-888-50 donirajte 1 KM za nabavku specijaliziranog vozila namjenjenog za Osnovnu skolu za djecu s posebnim potrebama Mostar..Hvala u ime nase djecice ♥
stavi ovo na temu humanitarnost
da stavi temu na pdf humanitarnost
bona sta se brines...i moj A. na bebećem spreha ..niko ga ne konta ... osim mene i to nekoliko stvsri....sve je obozava pokoya ..a patu zove papko ..ostalo je mama, tata, va-vau, muuu, bi-bi...bapa-lopta....I uperen prst i vriska u ono sto hoce ..ne brini se...bitno je da se odaziva kad ga zoves..da reagira na svoje ime in da uspostavljua kontak ocima, te de se vec nekako glasa ..a ostalom ce doci...
a ovo radi samo kad mu se da...inace nas drzi na ignore i gleda tv
haj...sad mi je malo lakse... ...ja jadna nemam pojma ...danas zena starija me pita...jel prica...reko, ne...kaze ona i bolje ja reko ma prica mam...tata i to...kaze ona...e to je bitno ...valjda nije znala sta da mi kaze...pa ko ono kad dijete jos nema zuba...bolje...bice cvrsci
Je li vasa djeca stvarno vec znaju pjesmice ili vi mene zezate ...ovaj moj jos nije maknuo od mama, tata & co...ja se fakat pocinjem brinut citajuci vas...nema mene na ovoj temi vise ...odoh na bebe od 0-1
Moja R. super prica, cijele recenice, ali ona ima sestru mentora I zna cijelu pjesmicu Ringeraja
Zato starija do drugog rodjendana znala samo desetak rijeci
ma samo ih treba pustiti da oni sami skontaju kad ce sta uraditi,mislim da svako forsiranje ima kontraefekt
Kad ste spomenule pahuljice koje jedu vase bebice, citala sam temu al nista nisam nasla...mogu li one jesti muesli ili sta vec Kupila sam joj babylove proso, babylove 3 vrste zitarica (ono u prahu i pravi se sa mlijekom), ali me zanima sta jos smije, ima skoro 14mjeseci (mada ne pratim puno tablice, probala sve i svasta)
moj bebac odavno jede muesli, ali ja zitarice kratko prokuham da omeksaju i onda umiksam sa vocem, ponekad dodam malo jogurta ili mlijeka. babylove proso smo kupili ali nam stoji neiskoristen jer je fakat neukusan, ni slatko ni slano
Kad ste spomenule pahuljice koje jedu vase bebice, citala sam temu al nista nisam nasla...mogu li one jesti muesli ili sta vec Kupila sam joj babylove proso, babylove 3 vrste zitarica (ono u prahu i pravi se sa mlijekom), ali me zanima sta jos smije, ima skoro 14mjeseci (mada ne pratim puno tablice, probala sve i svasta)
moj bebac odavno jede muesli, ali ja zitarice kratko prokuham da omeksaju i onda umiksam sa vocem, ponekad dodam malo jogurta ili mlijeka. babylove proso smo kupili ali nam stoji neiskoristen jer je fakat neukusan, ni slatko ni slano
Ja k'o svabo trajlalalala, koje muesli, mislim na pakovanje, marku i sl., ja bih isto Lani kupila ali ne znam koje, od milion ponudjenih ne znam koje smije a koje ne...
Ja k'o svabo trajlalalala, koje muesli, mislim na pakovanje, marku i sl., ja bih isto Lani kupila ali ne znam koje, od milion ponudjenih ne znam koje smije a koje ne...
i mene ovo zanima!
Moja curica se jutros probudila 6,45 cila i vesela, raspolozena, a ja....nisam mogla ustati do 7,20 (blago meni za vikend )...dobila sam prstic u oko , htjela je da me pomazi, provukla rucicu kroz resetke i.....
Moja curica se jutros probudila 6,45 cila i vesela, raspolozena, a ja....nisam mogla ustati do 7,20 (blago meni za vikend )...dobila sam prstic u oko , htjela je da me pomazi, provukla rucicu kroz resetke i.....
moj je opet budio ja vise neznam sta da radim vristi okrece se uvija se ubi sve oko sebe!
Salmy da nisu zubici?! Ili da nije sta ruzno sanjao? Nekad se Lani znalo desiti da se probudi placuci, ali zbog ruznih snova, tj ako se puno smijala u toku dana ili plakala, sve prozivljava na spavanju...
i mene ovo zanima!
ma mislim da moze bilo koje...samo mozda izbjegavati s orasastim plodovima...imaju obicni...samo zob, s vocem suhim ili cokoladom..one vec sve to smiju..pogledajte police za dijabeticare...ili u dm-u...mada citam tekst jucer, koliko je zapravo pogresno to djetalno hranjenje...po najnovijim studijama djeci vec od 4 mjeseca treba uvoditi cvrstu hranu...dakle sve ono sto se do nedavno mislilo pada u vodu
ja sam uzimala od nestle cornflakes s medom...jako su ukusne...mada A. ni to nece...on je na onim rizinim pahuljiama s okusom cokolade...to voli
Ja izbjegavam kupovinu tih proizvoda, ali nazalost nisam dosljedna. Navrati me onaj moj "coek"...
Mladja jos nije jela ni salamu ni hrenovke, ali starija jeste, nazalost.
ma nista joj nece biti od malih kolicina...treba samo izbjegavati da to bude sastavni dio jelovnika...ko u vrticima...i naravno gledati da nije najjeftinije
Salmy da nisu zubici?! Ili da nije sta ruzno sanjao? Nekad se Lani znalo desiti da se probudi placuci, ali zbog ruznih snova, tj ako se puno smijala u toku dana ili plakala, sve prozivljava na spavanju...
A neznam vise i zubici svi u isto vrijeme idu pa onda ruzne snove sanja svaku noc Najgore je sto je nemiran,prebacim ga kod nas i on udara gura se izvija se...Boze sacuvaj.Ali ujutru kad dobije mlijeko spava ko tica,evo do ovih doba! Ma vise mi nista nije jasno
A joj...ne znam bas...nisam pametna, najgore sto ne znaju ni reci sta ih muci pa covjek ne zna kako da im pomogne...sve je nagadjanje, mozda je ovo ili je mozda ono... Mi hvala Bogu spavamo mirno vec 3 noci, ne budi se da me trazi... lijepo paja
Meni kazu da Lani dajem virslice i salamu za dorucak al ja nisam za to...mislim ja ih jedem ali ne zelim ih njoj davati, bar ne jos...
ja joj ne bih to nikako davala, ja i sama rijetko jedem virsle a salamu nikada, samo volim dimljena pileca ili pureca prsa, najcesce na pizzi. mama mi je pricala kako je prije rata isla u posjetu nekoj fabrici i gledala kako se prave pastete i virsle i kad mi je to opisala zgadila mi je i jedno i drugo- sve ono najgore, iznutrice,crijeva, itd.. strpaju u to...