Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Mala mu jel vi to morate na vak. sa 18 mjes. ja sam abd planirala u utorak odvest anela na kontr.kod nase ped. da provjerim zeljezo .I da ako bude mogao primiti tu vak. Pa se pitam dal je moze primiti ako nona ponekad i sad slini .???
ma ja to je ta..jednom nas zvala al A bio bolestan pa sada opet ocekujem da nas pozovu eh i mi smo bili vani skoro 2h igrali se u snijegu malo setali,samo se nadam da nas nece kostati doktora ovo poslepodne .... ma ne mogu ga ni u kući drzati vise NA GLAVU MI SE POPNE DOK NE IZAĐEMO...vidi uključio mi caps lock
hvala dadada sacekat cu al cu ga odvest u utorak abd da provjerim nalaze i da nam da nesto za imunitet.Tako nam rekla da dodjemo posle antib. Joj mene evo grlo reze uzas nesmijem pit antib odma se odradi dole na m. kanale ili gljivice ma vise mi zime na vrh glave
Mi smo se danas našetali bili smo vani skoro 4 sata vrijeme je bilo baš divno,Matej opet cijeli dan nije spavo pa je bio toliko nervozan nikako mu ugodit,evo maloprije je zaspo nadam se da će noć biti mirna.. Mya nadam se da je Minjica dobro i da si uspjela srediti da ostaneš s njom,znaj da mislimo na vas i želimo da što prije budete svojoj kući i da se ovo nikad više ne ponovi
jutro Mya nedajte se zubic je nikao,imamo jos jedan ocnjak tako da je super,dojenje smo skoro ukinuli imamo samo podoj pred spavanje i tako mi je drago da je ovako lako to prihvatio,ovih dana cemo na bocu,onu s godinu jos nismo primili,nimalo me ne raduje ,hoda sve bolje,sad i kad padne doceka se na rukice ,brzo cemo praviti kolace pa cemo vas pocastiti
samo sam navratila da vidim kako je drugarica M... saljemo joj puuuuno pozitivnih vibri i virtualnog zdravlja da sto prije izadje iz bolnice i bude sa svojom mamicom i da se vise niiiiiiikada ne vrate konvulzije...
Minjica je bolje vidim ...mogla bi i kuci ubrzo? Mi smo dobro, hB, nadam se da ce tako i ostati jer imamo vakcinu 10., nema vise nocnih podoja i tako sam sretna zbog toga...
...nego da vas pitam je l' vam se desavalo da vam bebe placu zbog skidanja carapa, pidzame, majice i sl....V. vec nekoliko jutara neda skinuti pidzamu, mijenjati pelenu.. kad mu skinem, uzme pidzamu u ruke pa je malo grli, malo place, malo zarije glavu u nju, bude tako smijesan, a neda vise ni da mu perem guzu, dok je prije trcao sam u kupatilo kad kaki
evo da vam javim da je Minja opet u bolnici, opet je imala konvulzije . urin joj je ok, i malo leukociti poviseni, a najgore je sto Mia ne moze osatti sa njom jer nema mjesta u bolnici
bas mi je zao za malu Minju, a cuj nema mjesta kao da bi inace imala svoj krevet. roditeljima puno strpljenja i hrabrosti, a aBd bice mala curica ok.
ja sam se sve nadala da kada ovo moje starije dijete napuni 2 godine ce da spava a on opet po sto puta zna da se probudi u noci
Evo da se i ja javim...nemam nista novo da vam pisem, cisto da se javnem... Mya bas mi je zao djevojcice, misha mu....mi smo jednom sa 6mj lezale u bolnici zbog infekcije m. kanala, ne dao Bog nikome...uzasni su, jedino dobro je sto sam bila s njom, jer je bila mala pa su mi nasli krevet...
kod nas majka i leze na jednom krevetu.nemaju oni krevetca za djecu tako da se uvjek ima mjesta a bas mi ostavile same da se brine o njima znam kad sam sa A. ostala moram do wc . nemam ga gdje ostaviti (inf. tekla) ja zamolim tetu da ga pricuva sek. samo brzo cu ona se navila da sam znala nebi pitala a kamoli da ga pricuvaju samog bez mene . I kad je trebao stolicu da vadim , kad kaki donese onu kutijicu ja nisam znala da ja to moram niko mi nije rekao pitam jel kad kaki da uzmem uzorak ili ce te vi da vas zovnem kad kaki. Ona ce pa naravno da ces ti ti si mu majka necu ja valjda Ma uzas sto lady, rece neponovilo se nikad vise nikom
Felix, ja sam prvu vece provela na stolici pored Laninog krevetica (jedino mi pred zoru neka fina sestra rekla da legnem u prazan djeciji krevet da bar malo odspavam) a tek drugi dan su mi nasli smjestaj, Lanci i ja zajedno u krevetu, nije mi smetalo samo da sam uz nju...
Felix, ja sam prvu vece provela na stolici pored Laninog krevetica (jedino mi pred zoru neka fina sestra rekla da legnem u prazan djeciji krevet da bar malo odspavam) a tek drugi dan su mi nasli smjestaj, Lanci i ja zajedno u krevetu, nije mi smetalo samo da sam uz nju...
na neuropedijariji nema ni k od kreveta za majke,djeca imaju male one bebi krevete i spavaju tu, neka ti sestra zna dozvoliti da legnes sa bebom ali ne sve. a ja pet noci spavala na stolici kao i moje cimerke zato mi nije jansno kako kod Mye nema mjesta, za sta za stolicu ili sta
Mi smo bile na nefrologiji, ljetos, 5 dana, prvu noc sam bila na stolici a ostale sam spavala normalno na krevetu sa Lancikom popola... Sto su djeca starija, 2-3 godine, mamama ne dozvoljavaju spavanje, mogu ostati do 9-10 navece i to je to, sutra ranom zorom mogu opet doci, drugacije ne...nazalost... Eto starije dijete ne treba majku , svasta...
pozz generaciji,uh Matej je opet noćas se nekoliko puta budio ,vrtio se okrećo zgura me ma umor je s njim spavat a neće u kreveticu,uh vidim pričate o bolnicama i mi smo jednom nažalost bili kod nas sve do 9 godina roditelji mogu biti s djecom al bome nedo Bog da ikad više budem morala ,baš je užasno pa kako mogu tako malo dijete ostaviti bez mame,ma srce mi se para kad samo pomislim da je sama ,stvarno su grozni
ja sam gledala the king's speech sinoc, fenomenalan je:) sto se tice nas subota 1 budjenje, ali smo se probudili ranije i isli u setnju, tj legli smo u 12 30, jeli u 5 i probudili se u 10 skroz...sinoc 3 budjenja ali smo legli u 22 30 a probudili se u 9 30...nekad spava jednom a nekad dvaput po danu? ako spava dvaput ide oko 12 30 ili 01 na spavanje a ako je jedno po danu onda u 22 30? kako je navici da spava samo jednom pa da ranije ide spavat?
leona mi smo izbacili jedno spavanje tako sto smo prvo pomjerili za nekih sat,sat i po,a kad odspava zabavljamo ga do 9h,obicno izadjemo negdje ili nadjemo nesto sto mu je zanimljivo,nadam se da ce i vama uspjeti
Ja ti nemam savjet jer moja koliko puta da spava (bilo jednom ili 2x), standardno je u 21h u krevetu, nekad zaspe odmah a nekad za max pola sata... Spava u 11 (nekad 1-1,5) i opet oko 15-15,30 nekih sat vremena...Ne kazem, ima dana kad spava samo 1, i to u 11 ali tad odspava po 2h ili cak duze, ali opet navece u krevet u 9...tako je bar dosada bilo, nadam se da ce i ostati , odgovara mi .
Ženice samo d avam javim Mya je ostala na dnevnom boravku pokraj malene u bolnici. Ona misli da o znači da večeras kada dijete uspava ona ide na spavanje kući pa opet jutrom kod Minje.
Meni je drago da je sa njom... Sve se nadam ostat će i noć kraj nje...ali kad su već ovako bezobrazni u bolnici onda je dobro i da je kraj svoga pileta danas.
Pusa za sve
< Poruku je uredio Hanady RR -- 7.2.2011 14:36:55 >
Mi maloprije s Bjelasnice, sankali smo se puna dva sata, Vedolini je uzivao maksimalno, vrijeme ..evo ga zaspao, racunam na 2 sata spavanca minimalno...MM je na odmoru i ako bude ovu sedmicu ovakvo vrijeme ici cemo svaki dan ...
Mya se nije javljala, pretpostavljam da je sa Minjom danas...mislimo na vas dvije ...