Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dan.. vidim da ste se pravo raspricale na ovoj temi. ja srecom nemam problema sa S.apetitom. sad bi dadada rekla da vam vadim mast al ne vadim majke mi .. zasto ne pokusate sa medom .. med je odlican za apetit i za pojacavanje imuniteta .. il se vec pokusale
dan.. vidim da ste se pravo raspricale na ovoj temi. ja srecom nemam problema sa S.apetitom. sad bi dadada rekla da vam vadim mast al ne vadim majke mi .. zasto ne pokusate sa medom .. med je odlican za apetit i za pojacavanje imuniteta .. il se vec pokusale
ako noa ne bude jela do toga sirupa predlažem da dođe jedno 7 dana u sarajeva...za našim stolom i mrtvaci počeli bi jesti kaže moja mama
svima
mi smo velike al nećemo s ateme...ša me gabri mogu da pišem gdje hoću
Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali
Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
ajoj bas steta da nije pomoglo . razmisljam ....a kakav je vas apetit ili vasih muzeva? znam puno djece ciji su roditelji slabog apetita pa ni djeca ne jedu.
muzev dobar pravo a ja mogu po 2 dana da ne jedem preko stele posla u prvi razred 15 kg imala
ajoj bas steta da nije pomoglo . razmisljam ....a kakav je vas apetit ili vasih muzeva? znam puno djece ciji su roditelji slabog apetita pa ni djeca ne jedu.
muzev dobar pravo a ja mogu po 2 dana da ne jedem preko stele posla u prvi razred 15 kg imala
mislim da si nasla odgovor po pitanju djecijeg apetita.. bori se nema ti druge....
1 kg meda pojeden bez ikakvog pomaka
caj od mente daji isto dobar za apetit. sto se tice mene i jela ja bi mogla da citav dan nejedem .Ujutro Nikad ne doruckujem ne mogu.. Jedem oko 12 ili 1 kad bas ogladnim. Dok mm.ima redovne obroke..
caj od mente daji isto dobar za apetit. sto se tice mene i jela ja bi mogla da citav dan nejedem .Ujutro Nikad ne doruckujem ne mogu.. Jedem oko 12 ili 1 kad bas ogladnim. Dok mm.ima redovne obroke..
Vidim po slicicama hehehe, mama a zgodnica hehehe...Dr. Theiss Multi Vitamol sirup extra za apetit!
ma ja i suprug jedemo normalno...ja ne doručkuj nit večeram jednom dveno jedem, a auprug ne večera ostalo havlja...obroke normalne količine, nismo izbirljivi...al djeca mašalllah...kaže moja mama tebi samo d anjih nahraniš dveno treba 50 Km....
Obe imaju jutranje mlijeko domaće... tri obroka...2 užine...a pored toga da se razmijemo kiflice, štrudla, kroasani, štapići, monte, čokolada, ne spadaju u užine.....
A nisu bucke...mlađa malo jeste al opet ja njoj hljeb doziram da se ne razvali...a ona kad pitu vidi mogla bi po tepsije pojest da joj ko da
mada ima dijece koja porlaze nek faze sa tim jelom...moja su jedino tu fazu zaobišla...al fajat ako dijete ima kilažu i opšte zdravlje dobro ne treba brinut
< Poruku je uredio Hanady RR -- 15.2.2011 13:12:35 >
moja beba je debeljuca jer jos doji a inace slabo jede...ujutru pojede malo hljeba i popije caj, nekad al rijetko uzme malo sira i to je sve...za uzinu neko voce hipp pola kasice ili svjeze voce npr pola banane, kasnije jede povrce s mesom isto pola kasice...za uzinu opet dobije neku vocku ili kinder kremsnitu, puding ili nesto slicno i navecer jede vecinom cokolino ali nekoliko kasika...smanjili smo dojenje na 2 puta dnevno ali po noci slomi...rastu joj trice i cetvorke, jedna je vec izasla...budi se po noci nekoliko puta
Vidim po slicicama hehehe, mama a zgodnica hehehe...Dr. Theiss Multi Vitamol sirup extra za apetit!
Hvala al ja to neradim namjero sad da se zna da bi bila mrsava vec sto nemam apetita nekog posebnog nisam ga nikad ni imala nesto previse... Zato je anel na mene slang nazalost heheheh-.....
.mlađa malo jeste al opet ja njoj hljeb doziram da se ne razvali...a ona kad pitu vidi mogla bi po tepsije pojestuser posted image user posted image da joj ko dauser posted image
ja volim bebelu djecu da ima ih za sto ujesti za none rukice obraze.... Nije sad da ne volim mrsavu djecu volim al deblja su mi djeca uvjek bila sladja za pojest heheh Lutkica je nasa drugarica ....preslatka ....
noa ne bi na muku da ti prisjedam al Matej jede solidno ne mogu se buniti,ne baš ko cure od hanady al može proći, al opet je mršavko ni 11kg nema sa 19 mjeseci ,ja sam isto bila mršavica uvijek i nisam skoro pa ništa jela,sjećam se da su mi davali riblje ulje(tabletice od ribljeg ulja)to mi je malo pomoglo pa sam se i udebljala nekoliko kilica
al je sigurno sto kazeu stare nene "ko saliven" sav medic masallah Marinci i anel jede al dje te kg idu da je bar malkice ne aktivniji lijepile bi se a dje ce se lijepiti kad taj ih dok otrce 3 kruga po kuci kg. se stoplie Nemamo ni mi 11. kg jos .... Valjda ce do 6este god dobiti 12 kg
noa ne bi na muku da ti prisjedam al Matej jede solidno ne mogu se buniti,ne baš ko cure od hanady al može proći, al opet je mršavko ni 11kg nema sa 19 mjeseci ,ja sam isto bila mršavica uvijek i nisam skoro pa ništa jela,sjećam se da su mi davali riblje ulje(tabletice od ribljeg ulja)to mi je malo pomoglo pa sam se i udebljala nekoliko kilica
ma on doji tako izgledaju i djeca od moje sestre da ona doji ne bi se ja puno sekirala
da doji al samo po noći nekad jednom nekad dva puta,a bude dana kad ništa ne popije mene to više brine,al eto opet šta mogu pokušavala sam sve al on neće da pije i neće...pa koliko ona ima kila?pije li barem mlijeko?
ni ja ocito moje gene pokupio Ja anelu dajem sve sto deblja al nista jednostavno takve je sorte pa hajd mlijeko sa plazmom, bananu stavim u kasicu ili napravim kasicu od keksa i mlijeka gusce malo Jede slatko, pite, hljeba al nista heheheh Kud nemice ni u visini mozda da je za koji milimetar porasto primjetim po odjeci jedino malo u rukavima samo oskocilo a ostalo o.k moze mu jos uvjek Br bodica nosi 80. smjesan je kad odvedem ga ped. pa bude djece njegove god anel prema njima mrva a oni kao da imaju 2 pune godine ....Veci, deblji krupniji.. Isto tako i kad ovdje vidim slikice od nasi drugara svi su veci od A. kako god,okrenem pogledam ....
Al nema veze bitno da jede ....sta bi da nejede uh neda mi Bog
moj S ima 19 i pol kila ali uopste nije pretilo dijete...
mašala prava momčina,ja toliko nisam imala ni kad sam krenula u školu,zato više i ne smijem kukati na Mateja
ni ja ocito moje gene pokupio Ja anelu dajem sve sto deblja al nista jednostavno takve je sorte pa hajd mlijeko sa plazmom, bananu stavim u kasicu ili napravim kasicu od keksa i mlijeka gusce malo Jede slatko, pite, hljeba al nista heheheh Kud nemice ni u visini mozda da je za koji milimetar porasto primjetim po odjeci jedino malo u rukavima samo oskocilo a ostalo o.k moze mu jos uvjek Br bodica nosi 80. smjesan je kad odvedem ga ped. pa bude djece njegove god anel prema njima mrva a oni kao da imaju 2 pune godine ....Veci, deblji krupniji.. Al nema veze bitno da jede ....sta bi da nejede uh neda mi Bog
ja bila teza od uciteljice jest da je bila positna al eto ako cinjenica je cinjenica
da doji al samo po noći nekad jednom nekad dva puta,a bude dana kad ništa ne popije mene to više brine,al eto opet šta mogu pokušavala sam sve al on neće da pije i neće...pa koliko ona ima kila?pije li barem mlijeko?
ima 12,5 kg pije bebimil ujutru i pred spavanje al sad je 7 dana i to bila izbacila...ma mene ubi sto ona nema obroka normalnog uspijem joj ubaciti ponesto u usta al to je katastrofa pljuje,melja
ajde makar nek pije mlijeko,pa jeli puno pije(ajeve ,sokove)?maleni od moje jetrve pije puno i stalno pa onda se nalije toliko tekućine da ostalo slabo išta jede
< Poruku je uredio marinčii -- 15.2.2011 13:36:41 >