Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
tura ga obara mila stalno se penje pa silazi vodila ga kod grozne na hitnoj samo se nasekirala i isplakala od huje Znas kako ga tura slozila ima uvecane krajnike sutra nam neginu boce
a joojjjjjjjj pa zar opet duša draga šta ga to spopalo,pa baš mu se neda pravo ozdraviti...
natipka cijelo štivo i izbaci me taman kad sam išla na poslati dobar dan mamicama.... evo da pokušam sada...to za huju mi je jako poznato,vriska plač dernjava lupanje i bacanje..sve prošli i još uvjek prolazimo kod doktora me stid koliko vrišti,pregled preznoji sve nas u prostoriji a ljudi nas čudno gledaju kada izađemo a tek kada treba noktiće rezati ..ruke mu sredim dok spava al noge nikako,nego ga mm drži a ja režem..e tad se pravo isplače.. a sada da vas pitam:kada i kako početi prati zubiće djetetu?????? on sada uzme četkicu i grize ju a to da ću ja moći izribati mu zubiće-malo suta jer kakav je divlji i nedokazan
trebas sto prije poceti, zakon el.cetkica (imas u dm-u ) 16 KM nema poblema.ti je stavis u usta a on dok se snadje ti vec gotova.vjeruj i ja se patila sa obicnom i onda mi teta fina logoped to preporuci, dobro za masazu desni i kao pomoc kod pricanja
probat ću sa njom samo se nadam da ne zvrči puno jer je mali gospodin osjetljiv na zvukove
neznsm mala mu sta je kud nikog na ped.nema vec neka deseta na dezuri nije nas htjela primiti bez uputnice sa hitne a na hitnoj bila jos gora odvratna nije dala uputnicu nego cemo vec nekako noc progurat pa do ujutro abd hitna je bila puna puncata....
felix drži se,da noc bude mirna bez ture Nikola spava od 7ipo, nestalo nam struje i evo taman dosla, bas je nevrijeme vani,kisa pljusti ko luda.. ranije cu u krevet da se naspavam.. pooozdrav svima i laku vam noc
neznsm mala mu sta je kud nikog na ped.nema vec neka deseta na dezuri nije nas htjela primiti bez uputnice sa hitne a na hitnoj bila jos gora odvratna nije dala uputnicu nego cemo vec nekako noc progurat pa do ujutro abd hitna je bila puna puncata....
uff oni na hitnoj su pravo ..ni nas zadnji put nisu htjeli poslati na ped.sreća njemu su pomogli sirupi želimo vam mirnu noć od i da nam Anel brzo ozdravi
felix želim vam noć bez temp,i da bar malo odspava duša draga marijanna mi koda ne živimo u istom gradu,kod nas nije nestajalo struje
citav Bijeli brijeg je bio u mraku, onda nisi blizu nas ma grozno,dok sam nasla svijece,Nikola se poceo komesati,strah me bilo da se probudi pa prepadne.. dosla za 15-ak minuta al i sad trza kao da ce opet nestat..
da znas samo koja je bila sestra od dok. beske sto radi tamo u dz .Zaboravi ime starija bas je zena odvratna moram tako rec nama nije nista dala sem cepica i bolje idem ped. da nelupam svako mal antib neki ipak su mi takmo svi znas eto i sama ... Uh kad ce jutro drago eno lezi mm pored njega
uff oni na hitnoj su pravo ..ni nas zadnji put nisu htjeli poslati na ped.sreća njemu su pomogli sirupi želimo vam mirnu noć od i da nam Anel brzo ozdravi
felix zao nam Anelka..nadamo se da nije nista strasno i da ce se brzo sanirati akobogda.. mi smo hvala Bogu danas kakile 2x, stenjala je 45min...a davala sam joj kompot od sljiva i sljive onako raskuhane iz kompota, valjda je to otvorilo pozz svima, cuvajte nam
Anelko, slusaj me sada! Nastavis li tu svoju dragu mamicu sikirati moracemo se ti i ja posvadjati! Nego posto si mi naprosto neodoljivo sladak oprosticu ti, ali samo ako obecas da ces ubuduce spavati po cijelu noc, da ces baciti dudicu, da se vise neces razbolijevati i da ces odmah otrcati svojoj mamici i dati joj jedan veliki zagrljaj!
Eh sad, posto znam da je ovo nemoguce, a i apsurdno za traziti, nadam se da sam te bar malo nasmijala felix, i zelim ti da Anelko BRZO BRZO ozdravi i vrati se svojoj staroj rutini !
Veliki zagrljaj od Lune & mame!
evo i mene na ovoj temi,vidim da ima dosta djecice bolesne i moja M je od jutros sa curenjem nosa,a proliv ima jos od petka i to drugi put u mjesec dana inace je svako toliko bolesna i na antibioticima...za sad hB nema turu,a nadam se da je nece ni imati,mada se vec jednom budila veceras,vjerovatno ju nesto boli.... svoj bolesnoj dječici zelim brz oporavak
veče, felix,Natty želim vam mirnu noć bez temperature dadada nadam se da će se tm disciplinirati,i ja bih trebala ,pušim,pijem ,tulumarim
neko je pitao za rezanje noktića,ja još uvijek to radim na spavanju iako teti dozvoli da joj odreže na rukama a meni ne,na nogama mi je a zubiće peremo odavno,nedavno smo počeli koristiti kaladont,naravno sviđa joj se i traži još
Poz mame i bebare kako ste? Zelim da sve bebice ozdrave sto prije i ne sekiraju mame. Ja sam sva slomljena i u grcevima od A. nema mira mali nikad, i mi vazda zajedno pa i wc-u ni tamo nisam rahat. Kako jedva stojim na nogama bukvalno i klanjam sjedeci ko prava nena . Sta mislite hocu li dozivjeti da imam unucad zene? Puuuusa svima velika i navijajte za proljece da setamo malo s bebama bit ce lakse aBd.
mala mu...moj se vec navikao na rezanje noktiju na rukama...doduse u pocetku je i tu bio haos...sad cak i sam trazi...on bi svaki dan...kaze mi iiiiiiii odvede me do police gdje makazice stoje a onda mu ja na komp moram pustiti ovo on mi na krilu sjedi a ja mu fino na miru rezem noktice...e na nogama ni nama ne upali svaki put...najcesce uspijem odrezati nokte samo na jednoj nozi za jedan dan ...pa onda sljedeci dan druga noga ...malo je popustio kada je vidio mene i mog muza kako rezemo sebi...pa valjda skontao da i on hoce
a sto se zuba tice...i tu je kako kad...nekad bez problema nekad mi ne da....i samo da vas obavjestim da sam nasla kalodont bez flora tj. s malom kolicinom od 0-6 colgate u dm-u
mala mu...moj se vec navikao na rezanje noktiju na rukama...doduse u pocetku je i tu bio haos...sad cak i sam trazi...on bi svaki dan...kaze mi iiiiiiii odvede me do police gdje makazice stoje a onda mu ja na komp moram pustiti ovo on mi na krilu sjedi a ja mu fino na miru rezem noktice...e na nogama ni nama ne upali svaki put...najcesce uspijem odrezati nokte samo na jednoj nozi za jedan dan ...pa onda sljedeci dan druga noga ...malo je popustio kada je vidio mene i mog muza kako rezemo sebi...pa valjda skontao da i on hoce
a sto se zuba tice...i tu je kako kad...nekad bez problema nekad mi ne da....i samo da vas obavjestim da sam nasla kalodont bez flora tj. s malom kolicinom od 0-6 colgate u dm-u
e ljubim te de stavi sliku tog kaladonta ja taman posla da pitam koji da kupim da ne rovim po dm-u
joj dadada citam post pa se ...kao prvo iiiiiiii nam je cim otvori oci, kad ga pitam ko je to kaze ipo (mnogo mi dijete gleda ajnstajna )...nokte na nogama sijecemo i po tri dana, plaho je skakljiv vjerujem, a koristimo i mi istu pastu
Zelim Anelku i njegovoj mamicimirnu noc bez ture...
Ella, pa bas si iscrpljena...drzim fige da bude bolje
felix želim vam noć bez temp,i da bar malo odspava duša draga marijanna mi koda ne živimo u istom gradu,kod nas nije nestajalo struje
citav Bijeli brijeg je bio u mraku, onda nisi blizu nas ma grozno,dok sam nasla svijece,Nikola se poceo komesati,strah me bilo da se probudi pa prepadne.. dosla za 15-ak minuta al i sad trza kao da ce opet nestat..
ja sam na balinovcu ,a je baš prava oluja odavno kiša nije ovako padala
nebi me cudilo da su to ovi nasi prelijepili naljepnicom od 0-6 kontajuci slabo djeca od 0-3 peru zube
ja sam mu kupila ovu prvu...zec...sta li je vec...plavi zec ...samo na ovoj nasoj pise od 0-6 a na ovoj slici stoji od 0-3 pa sam malo konfjuz...sto bi englezi rekli
nebi me cudilo da su to ovi nasi prelijepili naljepnicom od 0-6 kontajuci slabo djeca od 0-3 peru zube
suti...ja odmah u glavi imam film da se rade ove paste za nase trziste u zimbabveu ...a ovo od 0-6 je odstampano...ne moguce da su nasi upleli prstice ...mada...opet ...ma bjazi noa....vidis da sam ovih dana rastresena