Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
zaspo sam uzeo jastuk i zaspo,tako mi je ruzno neobicno sto nije ziv,horan veseo, dusa me boli kako se pati sad slabije jede od danas nije ni cudo koliko lekova samo ima piti sva se spetljam koji da dam .... I ja sam na jutro apaurin popila da se zeludac smiri.... Nadam se da ce sve brzo biti iza nas ....Stvarno ova zima me dotukla vise.... Hvala svima
Ma ne mogu ti opisati koliko mi je zao...Anelka a boga mi i tebe...
zaspo sam uzeo jastuk i zaspo,tako mi je ruzno neobicno sto nije ziv,horan veseo, dusa me boli kako se pati sad slabije jede od danas nije ni cudo koliko lekova samo ima piti sva se spetljam koji da dam .... I ja sam na jutro apaurin popila da se zeludac smiri.... Nadam se da ce sve brzo biti iza nas ....Stvarno ova zima me dotukla vise.... Hvala svima
felix, ljubice probaj sa persenima, umjesto apaurina. kad vec moras za tim posegnuti, da je bar malo manje hemije cuvajte se
Od mog rodjaka curica (starija od Lane 6mj) je do skoro tukla sve zivo...vrsnjake, malo starije, mamu svoju ...jedva su je dovikli, a tata (moj prvi rodjak) joj to sa ponosom prica kako je spucala djecaka od 2-3 godine i sl...ma mislim hallooooo
ama i mene tj nas zna A. tuci, stipati i gristi...nikad nije to uradio nekom drugom...i ja smatram to fazom...mjerenje snage...prirodna pojava...cudno bi mi bilo da to nikad ne uradi...ipak smo i mi zivotinje
naravno da mu to ne dopustam i da mu skrecemo paznju kako to ne valja...a onda nas zagrli...pa mazi...i naravno da mu nikad ne bih dopustila da udari drugo dijete...a sto se tice otimanja igracaka i to...e tu mu pustam na volju...doduse prije toga posmatram kako se to dijete ponasa prema njemu...ako je neko senzibilno dijete trazim od A. da mu vrati igracku...a bogami ako je neki "haranbasa" pustim ih da se otimaju
pustim i ja, npr kad se Nora i Minja i Ajlin igraju, one i otimaju jedna drugoj igracek, ali se ne tuku. ali moju bebu je djecak, prvo gurao, onako, a onda ju zgurao sa stolice??? i ja luda sto sam reagovala doduse, ja sam haman po svim standardima looda
ma reagovala bih i ja ima jedan mali u mom komsiluku...vec je ko od brda odvaljen, a stariji je od mog A. mozda pola godine...eto kad Andrej s svojih 13 i nesto kg. izgleda ko paucak prema njemu...taj mali uleti ko tornado na igraliste...a njegova mater samo stoji po strani i smije se komentarisuci...vidi ovog mog ...e vala ja svaki put branim A. od njega...ako je potrebno
ja sam stvarno krava, ali ja prema ovom djetetu zaista nemam pozitivne vibre. kad smo mu otisli na rodjendan, sve nas je gadjao loptom,i ja mu rekla da cu mu vratiti a njegovi se smiju na te njegove igre. ili sretnem njega i oca, ai on tati na ramenima, a liku obrazi krvavi jer ga on grebe zato sto mu nesto ne da . a ono mrš im je izgleda nacin da si pokazu koliko se vole. i ja zaista osjecam da moram svoju mrvu zastititi, ali opet mi bude zao da pravim sad selekciju s ovim ces se druziti, sa ovim ne. mislim, imam li ja to pravo? mada mi zdrav razum govori da imam, jer ja sam ju rodila
Od mog rodjaka curica (starija od Lane 6mj) je do skoro tukla sve zivo...vrsnjake, malo starije, mamu svoju ...jedva su je dovikli, a tata (moj prvi rodjak) joj to sa ponosom prica kako je spucala djecaka od 2-3 godine i sl...ma mislim hallooooo
e ovo i meni nije niakko jasno. ja i moje dijete smo idioti jer se ne zelimo tuci, a oni su kao dase, bolji, jaci jer im je udarac odgovor na sve. nije moje dijete manje vrijedno, ako ju ja ucim da se fino igra sa drugom djecom
Hajde "razumjela" bih da je musko ali curicu tako uciti, van pameti... Sad je vec ok, kaze mi neki dan njena mama kad smo isli kod njih na kafu : Vidi kako se sad lijepo igra, cak je nijednom nije udarila ...stvarno se ona trudi i pokusava da je odvikne ali tata joj je On stariji od mene 9mj i kad smo bili mali stalno me tukao i cak me jednom bacio na beton, i danas osjecam posljedice toga hahahahahaha
lady tako me tvoji smajlici nasmiju uvjek Hvala vam sad cu malo sta prisalabrcnit, pa odo ves iznijet rucka anelu nastavila srca pa mi sveki jutros(vidjela nemogu na sve stic) pa malo mi posklonjala po kuci razbacanost Hvala joj...Rekla sam sebi i mm. a i vama da se vise nikad necu pozaliti na anela bogami bolje da se u noci dva puta pa i 100puta budi samo da je zdrav nego ovako ... Proce ovo znam,al u meni je toliko strah usao da nije normalno jer znate sami da svaki mjes. boluje nesto pitam se kakvi ce nal biti al necu da razmisljam o tome sta bog da ...neka bude , ako ovako nastavim docu do 40kg Evo stalno ga pratim, nema ture dala parc. rekla mi kad dodje 39 dat cepic ja nisam ili ipub parce ako nespane odma cepic. Ako je hitna situacija ,tura visoka vraca se cepic slobodno daji na 8. sati voltaren Ili ako si sve sirup.dala tura se vrati daji parc.na 4 sata a ipubf na 6. Al,ja se nadam da ce danas biti bolje
tu smo , tu smo, mi vas redovno pratimo...ali malo smo ljenguze da sta pisemo....a valja malo i po gradu promahalati.. Mi nosmo jos primili MRP...znal iko koliko se to moze odgadjati...mene nesto strah da je primi dok je ova gripa.
Nisam ni ja Lanu vodila, sacekat cu jos malo...nece pobjeci, dok malo otopli... Doduse kad ju je trebala primiti bila je prehladjena, pa onda iduci mjesec opet al sad je do mene ...ne vodi mi se jos...
Moja Lady, svasta mi se izdesavalo u zadnje vrijeme ali ne mogu ti sada o tome. Uglavnom sad je sve u najboljem redu pa cemo se sada cesce cuti. Ljubi tu malu princezu, preslatka je .
Felix draga,e hebemu misa,bas mi je zao Anelka.Ne daj se ,mila,proci ce i to... Niina nek si nam se vala javila,ja vas bas pozelila. Lady dobri ti tii smajlici bas
za sve bolesne bebare a felix ti fino jedi, ko ce oko anela titrati ako i ti padnes pa mi smo mame moramo biti jake mada se i meni srce nedavno cijepalo adna temperaturu 39,5 samo bi spavala, ma rijeci jedne nije progovorila cijeli dan ona koja nikad ne prestaje pricati, ali izvukli smo se, samo polako
vidim bilo prica o padanju, udaranju stolova, ja prvo adni poljubim i kao pusem, pa sad odna cim se udari ide prema meni da pusem, a onda ona ode do stola ili gdje se vec udarila i priprjeti mu prstom i kaze ne ne adnu udarati
sheri bogami i ja adnu branim od tih velikih nasilnika koji su navikli da imaju sve igracke, pogotovo ako je puno starija od nje pa je jos i guraju e onda mama stupa na scenu jest da me zezaju da cu pobiti svu djecu, ali bogami nisam takva
pusa svima
Matej 10.7.2009. Andrej 9.12.2014. Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!
Ma ja se uglavnom i javljam kad Amancek pajki,pa ispade da dijete non-stop spava. A prije par dana zaspao sa igrackom i nazuljao obascic.Ja sve kontam proci ce, ali bas ima modru flekicu preko obrascica... A ja sam kriva,trebala sam skloniti igracku dok dijete spava,uglavnom to i uradim,ali eto...
Ma ja se uglavnom i javljam kad Amancek pajki,pa ispade da dijete non-stop spava. A prije par dana zaspao sa igrackom i nazuljao obascic.Ja sve kontam proci ce, ali bas ima modru flekicu preko obrascica... A ja sam kriva,trebala sam skloniti igracku dok dijete spava,uglavnom to i uradim,ali eto...
Joj draga tek skontah da si ti sve mi nesto poznato al nikako da upalim ljubimo generaciju i bas nam fali stara raja
joj felix bas mi je zao ,valjda ce vam biti bolje a bas sam vas htjela pitati kako vi reagujete na to djecije gurkanje,moja prijateljica ima djevojcicu stariju 8mj. od mog E.,stalno se gurka i vuce ga za rukicu,baca igracke na njega,cak je i mene jednom osamarila jer nije od mame dobila sta je htjela,kad se vidimo ja jos uvijek cuvam E. u krilu ili ga ja vodam ili se igram sa njim jer nemogu dopustiti da se igraju sami,nikad neznam sta moze da se desi,iskreno prijateljica mi je stvarno draga ali vise i ne volim da se vidjamo bas zbog tih situacija
Ma nista bez stare raje Jesi li to skontala po slikici i flekici na obrascicu? Ma evo malo novi i laksi nick,onaj vala bio prekomplikovan... Ljubi nam drugara Jedva cekamo proljece,suncane dane,pa i neku zajednicku setnjicu aBd ...