sheri
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 Meni bas smeta....jer vec sam pisala, dobila sam neki dan papu u glavu i to 2x...jutros udara krevetac, pa tatu....i fino joj kazem, zamolim je, kazem nemojte jer JA to ne radim ali radi moja sveki (i njoj sam skrenula paznju, rekla je nece vise, ali kao nekad se tako radilo)...na tom je ostalo... Inace jako je "cudna", ne podnosi kritiku, odma slozi neku facu, kao zaboga ona ne grijesi i ne bude joj pravo, vjerovatno jer sam ja kao mlada pa sta ja znam...Al to je vec za neku drugu temu ... ahaaa, nisam upratila ovo sa papom, i to da i vas pucne to ni ja ne bigh dopustila, ali pod pa sta. gazi po njemu anyway. a kad joj ispadne beba, ili neka igracka, zajdno ju poljubimo da prodkje, i pomilkimo. ja ne mislim da grijesim oko ovoga. jedno su stavri, a drugo ljudi. i nikad ne bih dopustila da tuce druge ljude. e kad smo kod ovoga tuce ne tuce, mi smo imali nedavno situejšn, goste sa sinom koji je 8 mj stariji od N. i od momenta kad su nam usli u kucu, mali ju je poceo gurati, otimati joj njene igracke koje je ona njemu pokazivala i nosila da se igraju, i na kraju ju je gurnuo sa stolice . ja sam, koja inace nikad ne histerisem, i zgrozavam se nad tim, vrisnula i uhvatila svoje dijete. da bi njegova mam onako hladno rekla izgleda da se mama prepala vise od curice. mene je moje jednoipolgodic+snje dijete idvelo u drugu sobu, i kad sam ja htjela da se vratimo gostima ona nije htjela a njihv komentar na ovo je bio, on se obicno igra sa nekom starijom djevojcicom, i mora se boriti, i zato tuce sve oko sebe jesam li ja nenormalna, ako mislim da ovo nije samo ono djecije guranje, udaranje i sl?
< Poruku je uredio sheri -- 18.2.2011 11:19:03 >