Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Poz drage moje. Da nam Anelko sto prije ozdravi i sva djeca . Dadada hajd ti meni na virtualnu kafu dobar kolac i dinstanu dobru teletinu, malo se nauMachi i super. Nemora ti mm znat a kad dodjes kuci samo se oblizuj i govori jesam gladna nisam nista jela. Tako ja nekad radim malo promjenim ambijent .
dobar jutar...mada nama i nije tako dobar ...treci dan kako pije antibiotik, stanje se uopce ne popravlja, kaslje, slini, kise, bez temp. i od jutros kad se zakaslje, jadnicak se drzi za uho, jooooj...
felix, kakva bi noc? nisam jucer bila tu, citam da ste se i vi bas namucili ...ostale bebe nisu mnogo bolesne, neka tako i ostane...
pozdravljamo sve
jutro! a misa mu, i te ture, i kasljanje, is is sve od malih djecaka i djevojcica! mi smo hB dobro, zdravo, veselo, rasplesano(sto svima vama od srca zelimo). mi smo jucer, nakoooon stooooo godina, napokon setale sa svojom drugaricom slatkicom Minjom, a najvjerovatnije cemo i tudej (ako majstori odu na vrijeme) pozdrav svima, i zelimo vam da sto prije ozdravite
jutro anel se sinoc budio u pola 4. opet tura dala sirup i spala al jedva zaspo, jutros sam stavila kesicu jos uvjek spava neznam jel pi pi ,trebam vidjet Iskreno bojim se neznam od cega i zasto se tura vraca a pije antib.tako me strah ako jos danas bude imao, bojim se.......
Neposredna veza do poruke: 5229 RE: Bebe od 1 - 2 godine 18.2.2011 9:28:57
IZVORNA PORUKA: felix
jutro anel se sinoc budio u pola 4. opet tura dala sirup i spala al jedva zaspo, jutros sam stavila kesicu jos uvjek spava neznam jel pi pi ,trebam vidjet Iskreno bojim se neznam od cega i zasto se tura vraca a pije antib.tako me strah ako jos danas bude imao, bojim se.......
felix budu jaka. ja vam zelim brzo ozdravljenje, to je jedinio pametno sto imam reci
jutro ,nismo se nijednom budili,legla sam ga u 9ipo,ustao u 7 odvela sam ga u vrtic, napravila kavu,ma uživancija.. felix,tekja da djecica brzo ozdrave
jutro! a misa mu, i te ture, i kasljanje, is is sve od malih djecaka i djevojcica! mi smo hB dobro, zdravo, veselo, rasplesano(sto svima vama od srca zelimo). mi smo jucer, nakoooon stooooo godina, napokon setale sa svojom drugaricom slatkicom Minjom, a najvjerovatnije cemo i tudej(ako majstori odu na vrijeme) pozdrav svima, i zelimo vam da sto prije ozdravite
Reci da im je bolje da odu na vrijeme nego da im ja Minju šaljem
pozdrav dobro nam došla.....tačnije došli mama i novi drugar
draga znam da brineš al nije to sigurno ništa opasno mi smo imali temperaturu 5 dana ja sam ludila jer svi nalazi bili dobr i eto sem urina ,možda je i kod vas to..al proće
< Poruku je uredio Hanady RR -- 18.2.2011 10:21:50 >
jutro! a misa mu, i te ture, i kasljanje, is is sve od malih djecaka i djevojcica! mi smo hB dobro, zdravo, veselo, rasplesano(sto svima vama od srca zelimo). mi smo jucer, nakoooon stooooo godina, napokon setale sa svojom drugaricom slatkicom Minjom, a najvjerovatnije cemo i tudej(ako majstori odu na vrijeme) pozdrav svima, i zelimo vam da sto prije ozdravite
odmah cu aj njima reci da mi imamo dogovorene proteste sa minjom jeste vi nabavili pišču
jutro felix jos uvijek vas muci tura,nedajte se i ja se bojim temp. od kad je bolovao trodnevnu groznicu,nadam se da ce danas rijesiti od cega sve to tekja i vama saljemo da na sto prije ozdravite
Vi prostestiratee lijepo boga mi jel bar za sta korisno ? Ja sam jutros tetu zamolila lijepooooo koliko sam mogla onako rano da ne uci Lanu kad se udari od nesto da tuce taj "predmet" ili od sta se vec udari....to mi se ne svidja nikako...jutros dok je cekala da joj donesem mlijeko, udarala je ogradu kreveta jer nije mogla izaci, sve mhm mhmh i udara...da je vise puta tatu lupila jer je spavao, nije se okrenuo...Jesam li pogrijesila?! jos mi kaze teta, onako UVRIJEDJENA jer sam joj skrenula paznju pa kao kako cu je drugacije smiriti kad je udari i ako pocne plakati... Misha mu vise i prehlade, upale i ture....nadam se da ce nalazi biti ok i da ce brzo ozdraviti
odmah cu aj njima reci da mi imamo dogovorene proteste sa minjom jeste vi nabavili pišču
Naravno da smo se pripremile
Moje dijete za divno cudo jutros protestvuje hranu, hoce samo hljeb i pavlaku da jede, nista drugo, mislim da joj prija jer je zubici ubise, dr rece minimalno cetiri su krenula, a meni neda ni prici vilici da pogledam. Uglavnom i dalje ratujemo, mene i dalje drze po malo kontrakcije i ako i apaurin i dobrostn i utrogestan pijem, tako da se ne zna koja je nervoznija, ona ili ja .
Ja sam jutros tetu zamolila lijepooooo koliko sam mogla onako rano da ne uci Lanu kad se udari od nesto da tuce taj "predmet" ili od sta se vec udari....to mi se ne svidja nikako...jutros dok je cekala da joj donesem mlijeko, udarala je ogradu kreveta jer nije mogla izaci, sve mhm mhmh i udara...da je vise puta tatu lupila jer je spavao, nije se okrenuo...Jesam li pogrijesila?! jos mi kaze teta, onako UVRIJEDJENA jer sam joj skrenula paznju pa kao kako cu je drugacije smiriti kad je udari i ako pocne plakati...