|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  215 216 [217] 218 219   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
19.2.2011 18:47:01   
Mya_81 RR
Baš mi je drago da je Anelko bolje...neka je odspavao, san mu je jako potreban user posted image

Cura kažu da je bila relativno ok, mm je sad tamo s njom, uskoro ih očekujem user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5401
19.2.2011 19:23:06   
Anoniman
ma superiska nisam ni sumnjala u nasu M. znala sam da ce slusati zasto nebi slusalauser posted image Ljubni nam je kad dodju .

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 5402
19.2.2011 19:29:01   
Mya_81 RR
Evo cura uživa s rodjakom...baš ih je gušt gledati zajedno jer ga Minja naprosto obožava user posted image

Ljubimo i mi našeg drugara punooooooo....samo neka on nama ozdravi što prije user posted image Je li nije danas imao temp.?

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5403
19.2.2011 20:09:20   
Anoniman
lalalalaaaaalala

mene glava boliiiii...boliiii me glaaavaaa....a glava me boli od Andrejaaaa...danas citav dan nije jeo...a ja mu nisam htjela praviti pom....o nervozi i histeriji vam ne moram ni pricati......elem, nakon 10 sati natezanja...sta mislite sta moj Andrej sada jeeeeeeedeeeeeeuser posted image user posted image user posted image ...lallalallaaaaaaaalallalalal

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 5404
19.2.2011 20:12:04   
Natty
vjerovatno jede pom user posted image

...ko ne valja sebi,neće nikome...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5405
19.2.2011 20:14:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Natty

bJavoooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Natty)
  Neposredna veza do poruke: 5406
19.2.2011 20:56:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

bJavoooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

cao supatniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image noa pojela zdjelu griza sa pahuljicamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni to koda mezim kruh s kruhom al ona pojedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5407
19.2.2011 21:06:53   
Anoniman

dobila si bingo prije meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj dadada stvarno ti nije lako al se bas al bas navuko na pomfrit user posted image stvarno covjek nezna sta bi....jel jede sam ili se navuko i na kecapuser posted image hjojj , dusa slatka ovo kad mu budes pricala kad abd bude momak veliki, ima da ti se smije sta ce drugo
.Al eto bar nesto oce jest sta bi da citav dan strajkuje , od zraka da zivi bolje i pomf. nego vazduh cisti

Mya, nije anel vise ima jake ture od juce .
Mene glava boli grlo, ma sve me boli bjezim od anela mm ga cuva mada on samo oce meni a strah me ga uzeti ...

< Poruku je uredio felix -- 19.2.2011 21:08:49 >

(odgovor članu Natty)
  Neposredna veza do poruke: 5408
19.2.2011 21:21:06   
Natty
da znate da bi i ja sad mogla malo pomfrita sa kečapom njam njam ...nije djete ludo zna šta valja user posted image
feliks samo nek je malenom bolje,a kako i sama kazes tebi je lakse da izdrzis nego njemu user posted image user posted image user posted image da brzo prodje

...ko ne valja sebi,neće nikome...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5409
19.2.2011 21:29:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: dadada

cao supatniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image noa pojela zdjelu griza sa pahuljicamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni to koda mezim kruh s kruhom al ona pojedeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oooooo griz se jede...pazi da se ne prejedeuser posted image user posted image user posted image user posted image

eno ga spaaaaaaaaavaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

danas nam je bio jedan od onih dana i jedva sam cekala da zaspeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5410
19.2.2011 21:32:20   
Anoniman

da znate da bi i ja sad mogla malo pomfrita sa kečapom njam njam ...nije djete ludo zna šta valja user posted image
feliks samo nek je malenom bolje,a kako i sama kazes tebi je lakse da izdrzis nego njemu user posted image user posted image user posted image da brzo prodje
ma bjer ba...ja sad kad pom. vidim hoce nesto da mi bude

felix...jedi sto vise narandzi...limunade...to te vjerovatno uhvatilo jer si se premorila ovih dana...nedaj se

(odgovor članu Natty)
  Neposredna veza do poruke: 5411
19.2.2011 21:41:31   
dafri
pozz,
cura spava a i ja ću ubrzo,sinoć bili u gradu ostali do kasno a slaba nam kondicijauser posted image
felix drago mi je da je A.bolje,nadam se da ćeš i ti do sutra biti ko novauser posted image
tekja  e baš je taj kašalj dosadan,sad će to brzo proći inhaliranjem
srculence user posted image ,žao mi je zbog svekra
dadada fakat je A kralj,čitav dan će čekati i dočekati pomfrit

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5412
19.2.2011 21:43:38   
Lady26
Pozz
Da i ja napisem koju...Lanci spava, mama jede puru, gleda tv i cita sta ste pisale...
Danas smo bili u Sirokom, 0 bodova...ne znam sta sam ocekivala al razocarah se...user posted image
Dadada jel fakat nista, ama bas nista ne jede po cijeli dan?!

< Poruku je uredio Lady26 -- 19.2.2011 21:44:12 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5413
19.2.2011 21:45:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Pozz
Da i ja napisem koju...Lanci spava, mama jede puru, gleda tv i cita sta ste pisale...
Danas smo bili u Sirokom, 0 bodova...ne znam sta sam ocekivala al razocarah se...user posted image
Dadada jel fakat nista, ama bas nista ne jede po cijeli dan?!
pojede narandze ili jabuke...banane bojkotuje uzadnje vrijemeuser posted image
dakle voce...i poije jogurt...to je to
slatkise mu nedajem osim kada fino pojede nesto...tipa zeljanicu neki dan

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 5414
19.2.2011 21:49:18   
Anoniman
AL pije ti mlijeko to oce jel da koliko popije ml..
Lady, mila lanci zaspala ljubim je i zelim mirne snoveuser posted image user posted image ...Moj je horan evo hoda skoro dudu trazila negdje je zagubio i vice po sobama mama moa duda dajjj ....Jedva nadjo , sreca kod sveki dam jednu dvi rezerve u sebe se nemogu pouzdat bas .....

< Poruku je uredio felix -- 19.2.2011 21:50:40 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5415
19.2.2011 22:01:44   
Anoniman
mlijeko pije...hvala bogu...oko 0,5l dnevno

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5416
19.2.2011 23:29:59   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image sto nadjoh super link tj.site http://imehrvatsko.net/apex/f?p=108:IMENA:2638356374529287::NO:RP:P_IME:Andrej

upisah se...pogledajte i ukucajte ime vase user posted image ili vasih ukucana...meni sve potrefilouser posted image user posted image user posted image

p.s noa...provjerih ja za svaki slucaj i tvoje....definitivno smo si same kriveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5417
20.2.2011 0:15:43   
Ella_H
Ola muchachas.
Mi smo dobro i mi smo imali
jedan od onih dana kad jedva cekam da zaspi
gluho bilouser posted image .
Sahara nek je sa srecom u novom ti domuuser posted image .
I moj A u zadnje vrijeme te krompirici, makaroncici i tako te stvarcice,
al je zato uzeo danas mladi zeleni luk papa ima te cudne neke ispade.
Felix kako je to lijepo kad ti pises da si bila mala mrsava,
ja se sve sjecam kad sam i ja bila al vise nisam ni blizuuser posted image , tjesim se malo.
Pubimo svu djecicu is is virusi od nas.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5418
20.2.2011 13:45:31   
Anoniman
pozdrav
anel je dobro al ja nisam sinoc me groznica hvatala pa vrucina , nije neka prehlada al je nemoc uzas flasu od 1l jedva dizem .
Samo bi spavala lezala, strah me da anela ne zarazim jer kasljem.
Ella-H ja sam i dalje mrsava kao da nisam rodila , mama me ruzi sto nejedem sto sam smrsala eto samo od sebe , vjeruj malo brige sikirancije, nejelo ,bolest i eto ja se istopi.
Voljela bi da sam deblja kao kad sam imala posle poroda 63.kg tad sam bila taman bilo me sa svi stranauser posted image i siski i guze .....
Sad sam dosla u sve stvari posle poroda i trudnoce a ona odjeca , posle poroda mi sad velika spada s mene .
Uh kako je meni zima samo dosadila user posted image user posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 5419
20.2.2011 13:49:15   
marinčii
felix joj pa baš i tebe uhvatilo,drži se puno tečnosti i vitamina i bit će bolje,,ljubi nam Anelka punoo user posted image user posted image A o zimi šta reći i meni je baš dosadila,lipo sunce i šetnjice 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5420
20.2.2011 14:13:45   
Anoniman
vala bas marinci drago ljetoooooooooo

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5421
20.2.2011 14:34:08   
iv@ncica
cao  cure..pa  kako  ide user posted image user posted image
mi  vam  opet  vadili  nalaze  sve..pa  opet  sutra  terba  krenuti  s urinokulturama...ma  visse  mi  je  zlo..ali  samo  nek  ih  ne  boli..sve  je  lakse
saharo- user posted image   za  novi  dom
felix- user posted image za  anela...a  ti  kupi  onaj sto  sad  reklamiraju sa  T  nesto...ljudi  kazu  da  im  je  pravo  pomoglo
dadaa i  noa-jeste  li  vadili hemoglobin  i zeljezo  klincima,  jer  je  odbijanje hrane  za  to  karakteristicno...evo  u  nas  se  dogadja...e  procitah  nam  o  ovim  andrejima..ma sta  da  ti  kazem..bingouser posted image ...eto  moj  je  bar  jeo..a  sad  je  poceo  kao  i  tvoj..samo  bi  nutele  i  snicleuser posted image ..ali  smo  vadili  nalaze  pa  mensecini  da  je  anemican, a   to  je  uzrok  ne jela,  a  noice  probala sam  ja  taj  dr. Tays  sirup..ok  je  i  jeo  je  tada  sve  zivo...samo  sto  meni  je  problem  imunitet..pa  sam  sad  uzela  ehinal sirup  za  imunitet na  bazi  meda i  propolisa i  ehine  koja  je prirodni  izvor  vitamina  c...koliko  vidim  ima  dosta  zadovoljnih..pa  cu  kad  povadim  sve  nalaze  i  vidim  s  dr.  ukljuciti  mu ga.

mi  vam  opet  malo  imamo  problema  s  vrticem,  vratila  se  teta  s  bolovanja i  to  mu  je  4-ta  promjena  u  6 mjeseci..pa  je  opet  malo  podivljao,  nervoza,  plac,  odbijanje  hrane...i  naravno  buđenje  po  noci...pa  stvarno  cu  da  poludim..taman  mi  djecak  krene  na  bolje  i  uhoda  se....i    kao slag  na  kraju 1.3  odlazi  i  druga  teta ,  a vraca  se  s porodiljnog  stara- njemu  nova teta ..znaci  5  teta u  pola  godine..pa  djete  ce  da  mi  svisne..od  sokovauser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5422
20.2.2011 17:05:37   
Anoniman
jest me strah da ga nezarazimuser posted image kasljem ,nos curi , nesvjetimi se groznica citav dan mi zima mm radi drugu veceras pa ce doc do 7 kuci da donese mi lijekova tj tih sto se otapaju u casu vitam.
A oce meni ja ga nesmije uzet strah me , dusa moja i on kasljuca ....
Toliko mi je dosadilo sve da bi sjela i plakala ko kisan godina pa nikad dahnit dusom uuser posted image user posted image ako nije anel jesam ja i sve tako u zacaran krug se vrtimo......
Ma tusi me vise sve u kuci zatvorenom, ovi virusa i zime crjkli dabogdauser posted image user posted image user posted image
eto ojda se lakse mi odma ......
P.s nemojte misliti da bi ga sveki odnijela na pola sata da ga pricuva pa makar kmeco na glavi bio, al nema veze izdrazat ce ciko muja , .......

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 5423
20.2.2011 17:24:07   
Anoniman
ivancice..da je malokrvan... ne bi me cudilo...mislim kakva mu je ishrana jednolicna....jedino sto ga vadi i sto mene tjesi jeste sto konzumira stvarno zadivljujuce puno vocauser posted image user posted image

sto se tih preparata tice...ja nisam bas pristalica...ako mogu ikako da ih preskocim, preskocicu...jedino ako bas bas moramo...majarr mi je isto rekla za neki sirup a ja sve odgadjam...da kucnem...zdrav je...nije ni mrsav...dapace...a iskreno se nadam da ce i ovo brzo prestati...pravo da ti kazem vise razmisljam da ga dam u vrtic nebil se malo socializirao...a mozda pocne i jesti uz djecu

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5424
20.2.2011 17:34:30   
marinčii
iv@nčice mi jedemo solidno al smo oept bili anemični moramo opet vadit nalaz jer smo završili sa terapijom,a ja sve odgađam jer mi ga se ne vodi tamo u one viruse
dadada a slabo ti se željezo apsorbira iz voća i povrća najbitnije je meso crveno a i žumance je dobro,a i mlijeko slatko isto nije dobro piti ako je dijete anemično,tako je nama pedijatar rekao
felix drži mi se ,nadam se da će ti lijekovi pomoći brzo a za svekrvu nemam komentarauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  215 216 [217] 218 219   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  215 216 [217] 218 219   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Portable Playstation

kada detetu kupiti , kada je po vama " to vreme" . Moj mali puni iduce sedmice 5 godina i zeli to jer je vidjao kod ostale dece al mu necu uzeti vise se sa knigama druzimo , sta mislite vi dal bi uzele tad ili mnogo kasnije

sa 5 god poklonila sinu (39%)

ne , ne bih kasnije tamo od 10 (28%)

ako stvarno zeli uzela bih al po malo mu davala da igra (20%)

kad sam zaradi ehehehe (13%)

Broj svih glasova: 82

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *