Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
iv@nčicemi jedemo solidno al smo oept bili anemični moramo opet vadit nalaz jer smo završili sa terapijom,a ja sve odgađam jer mi ga se ne vodi tamo u one viruse dadada a slabo ti se željezo apsorbira iz voća i povrća najbitnije je meso crveno a i žumance je dobro,a i mlijeko slatko isto nije dobro piti ako je dijete anemično,tako je nama pedijatar rekao felix drži mi se ,nadam se da će ti lijekovi pomoći brzo a za svekrvu nemam komentara
ma to govorim radi c vitamina koji je potreban za razgradnju...a jos pije ad tj.hipp on je ipalk obogacen zeljezom...ovo se ja tjesim
pa super ako pije hipp to je onda ok mislim da u njemu bi trebalo biti dovoljno željeza al što kažeš svejedno i druga hrana je potrebna al šta s njima kad neće,ovaj moj malac nije voća okusio ima sigurno 3 mjeseca
mi smo danas bili u skitnji!mama,tajo i potomak isli do Sarajeva,muz se zarazio sa ribicama i akvarijumom ,pa je naso neki na netu i isli da ga kupimo!koje li slucajnosti,ovi ljudi imaju malecku od 17 mjeseci,10 dana starija od Leona,kad prica po prica to nasa forumasica n1kky sa svojom slatkicom Larom!malo smo procaskale o generaciji i tjesile "fazama"
poslije smo cak stigli i u prirodu popapati cevapcica ali smo se smrzli
felix drago mi je da je Anelko bolje
Poz zenice. Ma felix nek si ti nama zgodna ne daj se pij caja, meda i polako nije lako, i ja se trgam na sve strane al nikad smrsat I meni dodje nekad pa samo al se brzo trgnem stres cuda radi. Dadada dajes li mu ad kapi i ta cuda ja A. dajem i neki multivitamin ko bonbonica pola tog po preporuci doktora, ali evo danas najeo se pilece supice s povrcem, crnog hljeba, borovnica i dzidza zacudila sam se nije tako jeo fino ima 5 mjeseci .
Samo da vam javim da je A kod tetke, jao miline, mislila sam da se neću nikad moć ni sek. odvojit od svog sinčića al sam se baš prevarila sad ga sama odvedem
Samo da vam javim da je A kod tetke, jao miline, mislila sam da se neću nikad moć ni sek. odvojit od svog sinčića al sam se baš prevarila sad ga sama odvedem
Samo uživaj
jutro žene, odvela djecaka u vrtic,mahnuo mi je i poslao poljubac kad sam posla, istopila sam se sto se tice jela kod nas ,par dana jede dobro a onda dodje dan ne jede nista i sve tako.. pomalo kasljuca al to mi je vise standardno od vrtica, pa ne brinem puno.. nadam se da su sva djecica zdrava..
ivancice..da je malokrvan... ne bi me cudilo...mislim kakva mu je ishrana jednolicna....jedino sto ga vadi i sto mene tjesi jeste sto konzumira stvarno zadivljujuce puno voca
sto se tih preparata tice...ja nisam bas pristalica...ako mogu ikako da ih preskocim, preskocicu...jedino ako bas bas moramo...majarr mi je isto rekla za neki sirup a ja sve odgadjam...da kucnem...zdrav je...nije ni mrsav...dapace...a iskreno se nadam da ce i ovo brzo prestati...pravo da ti kazem vise razmisljam da ga dam u vrtic nebil se malo socializirao...a mozda pocne i jesti uz djecu
moj je stariji bio dobro malokrvan, suha kajsija ti je zakon za zeljezo,inace suho voce ako drugar hoce .a imam i ja kandidate za vrtica, posebno ovaj stariji on bi se samo sam igrao, pravo asocijalan iako ima brata, samo gleda da smugne od njega .
Jutrica vam od mog pospanka i mene... Kako su nam drugari i drugarice? Felix nadamo se da je Anel ozdravio... Mi smo ovu sedmicu rezervisali za tetkicu,konacno je na godisnjem,pa cemo punoooo da se druzimo. A sto se tice jela,ja imam jednu malu poguziju koja jede sve i uvijek moze da rucka... Cim neko sjedne da jede,on se odmah smjesti u krilo i rucka,bebelindzi moj. Jedino slabije jede kad ga zubici muce. Saljemo vam puno pusica svima...
mi smo pokusavali od rane zore da skupimo pisu za kontrolnu UK ali skupili tri kapi, sve otislo pored kesica, smrc. a treba da vidimo hocemo ostati na sirupu ili cemo morati dobiti inekcije!! felix nadam se da je drugar skupio pisu i da ste odnijeli na analizu...
zenice ima li ko kakvu ideju za dorucak i veceru, ja stalno isto ovoj svojoj djeci dajem vise nemam ideja....
Jutrica vam od mog pospanka i mene... Kako su nam drugari i drugarice? Felix nadamo se da je Anel ozdravio... Mi smo ovu sedmicu rezervisali za tetkicu,konacno je na godisnjem,pa cemo punoooo da se druzimo. A sto se tice jela,ja imam jednu malu poguziju koja jede sve i uvijek moze da rucka... Cim neko sjedne da jede,on se odmah smjesti u krilo i rucka,bebelindzi moj. Jedino slabije jede kad ga zubici muce. Saljemo vam puno pusica svima...
ovo mi je tako poznato, moj mladji odmah stane ispred i trazi da u das nije bitno sta jedes
Nama je krvna slika na granici što znači da je i mi moramo malo popraviti. Kupila sam joj groždjice, ali nešto nije odševljena, pojede par komada i to je to. Stvarno ne znam šta drugo da joj dajem a da već ne jede. Nije mi ni jasno kako joj je takva KS.
Nama je krvna slika na granici što znači da je i mi moramo malo popraviti. Kupila sam joj groždjice, ali nešto nije odševljena, pojede par komada i to je to. Stvarno ne znam šta drugo da joj dajem a da već ne jede. Nije mi ni jasno kako joj je takva KS.
Mya, jeste probali suhe kajsije, probaj joj kompot napraviti pa joj daj da pije taj sokic.a meni rekose da mlijeko "unistava" zeljezo! nisam ni ja znala da se ne smije piti sat prije i poslije obroka bogatim zeljezom jer ne moze da se aporbuije...a probaj i pahuljice razne u njima isto ima zeljeza.
Joj, Felix, i nama curi nos...i meni i njoj...njoj danas više nego ikad...kiše svakih par minuta i onda izleti brdo toga...mislim, znam da je bolje da to izlazi van, ali kao da nema kraja...
oka sklopila nisam sve me boli isla jutros dok . morala krajnici me bole nos nece da stane samo curi kisem kasljem anela sam zarazila i on kise kaslje jakooo i nos curi ma fujjjjjjjjjjj sam
joj baš mi je žao ,nadam se da ćeš brzo ozdraviti ,čuvajte se
Felix draga bas mi zao , bas vas safatalo. Joj da hoce vise ovo proljece, ja poludih, a i ovo dijete nervozno sto ne moze vani. Mi danas idemo na kontrolu usiju, tako me panika fata, kako smo prije isli svako deset dana i uvijek sam bila na neki nacin u toku sa stanjem njenog sluha, a sad nismo bili vise od mjesec dana. Nadam se da je sve ok, po njoj bi se reklo da nekad nista ne cuje, a nekad cuje i najmanji sum, tako to kad se ne okrece i ne reaguje ja se nadam da je njena nezainteresovanost u pitanju. Joj da nam se i toga vise rijesiti, svaki put pred pregled ja pakao prodjem, jednostavno ne mogu da se opustim nikako. Odsjekli smo noktice sada, tako da se nadamo da ce doktor biti bez ogrebotina.
Joj, Felix, i nama curi nos...i meni i njoj...njoj danas više nego ikad...kiše svakih par minuta i onda izleti brdo toga...mislim, znam da je bolje da to izlazi van, ali kao da nema kraja...
tako je i anel slini sto kazes kad kihen bale do zemlje se spuste a sve od mene dobio ma luda sam majkemi vise ludaaaaa
moj anel danas citav dan polijeze :( spava nije horan ama nimalo samo lezi suti niti se igra a tako bio ozdravio..... Nadam se boljem sutra valjda.....
danas oko 19. sat pre nego je zaspo ja ocu njemu pempu da menjam ,skinem ga pokrijem na trosjedu ostane --Ja odem do spavace da donesem pempu,vracam se nema A. na trosjedu Kad ja A. otisao za trosjed cucno,digo bodi drzi lokva pise ispod njega i oko njega klikercici kaka kaki djete ko cuko stao ...Ja kad sam vidjela sokirala se nista samo se nasmijem nedo Bg da je proliv vec su klikercici hahahahahhah Kad je obavio sve izasao bez trunke da se isprljo sem carapica presvukla ga obukla i zaspo... Ma smjesan je , ....nasmija se u svoj bolesti....a i on isto.....
felix da se sto prije rijesite prehlade... nikola ima neke tri bubuljice na licu, na obrazu ,e od cega bi to moglo biti kako izgledaju pljuskavice? nisu valjda