Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma ne brini..moze biti bilo sto...evo vjetar vani...poljubac..brada..hrana...kupka,prljave ruke...kontakt sa cistim tepisima u vrticu ...a ako su pljuske do ujutro ce ih biti jos svuda ...a i kod nas onda Mi ok..poso..vrtic..kuca..i dalje zeza sa hranom slanom na kasiku- tipa juhe, corbe, dok ostalo hoce na kasiku lina, kasice i ostalo...sve bi on nesto sam svojom rukom sam, kad ga ja pustim na miru i ostavim mu tanjur na stol sa isjeckanim ruckom i da u blizini nema kasike...i onda se ja ohladim i odmaknem, a on pomalo copka sam..i skoro sve pojede...protrci djir po kuci i vrati se po zalogaj..i tako traje to nekad i sat vremena.....a do neki dan divna djeteta...cim vidi hranu sjedne i najede se ko covjek, ne bira i ne zeza...a sad katastrofa sa naganjanjem oko hranjenja
< Poruku je uredio iv@ncica -- 21.2.2011 22:20:57 >
moj bebac danas dobio temperaturu, preko 39, a nije mu grlo jutros bilo crveno i pluca bila u redu. vodila ga doktoru zbog AD, sve ostalo bilo OK ionda mi predvece dobije temperaturu. pojma nemam sta bi moglo biti, bas sam bezveze zbog toga
felix to anel nadoknadjuje propusteno, ma samo nek spava, iscrpi se organizam bice on dobro
tajra kako izbaciste krevetic, ja na znema kako cu ovu svoju smizlu prebaciti u neki krevet ona se toliko vrti, okrece, da nema ograde ko zna gdje bi zavrsila
znaci i kod vas fora i fazona, ma ja svojoj umirem od smijeha sta ona sve zapamti i kako to ona ponovi sega su skroz
marijana sta bi, jesu li pljuskavice ili je ipak bila samo iritacija
Ja dok sam iscitala temu onaj nekakav teret ljubavi ili kako vec ...svasta pod Bozijom kapom....al morala sam do kraja proctati , uz kaficu...hihihi... HB dobro smo i zdravo, tata nam je bolestan, nadam se da nece na Lanciku preci... Jutros mi je prvi put rekla "tajo" - cao na njenom jeziku , a ujutro cim oci otvori kaze : daj ajo (da joj dam telefon)...zna da mi je pod jastukom...i tako ga uzme i prica prica...ajo oje (halo koje), ajo Kaja (halo Khala), kfhlfhouhgg - ovo podvuceno ne bih vam prevodila, sramota
pozz generaciji, uh mi smo imali čudnu noć kmečo ,kašljat počeo i jutros oko 5 ja ga pipnem i temp,mu mjerila 37,8 dala mu sirup evo dosad nije imo sad ću mu opet izmjerit da vidim,vodili smo ga odma doktoru pogledala ga kaže sve uredu pluća,grlo čisto vjerovatno viroza,,on meni prvi put kašlje pa mi baš čudno a i nosić ga zeza pa neće da spavaa..uh svim bolesnim bebarama želimo brzo ozdravljenje
Morala sam, jer je gimnasticarka naucila da se popne na ivicu i balansira... A moji zivci to nisu mogli izbalansirati
Sad je blize podu Lezaj joj je s tri strane okruzen zidom, a naprijed stavim jastuke...
caooo kako su nam drugari i drugarice,mi dobro hB,hodamo,uzivamo,nemoze ostati u kuci cim ustane vice kuko da ga vodim napolje da vidi cuku voli ga pravo
moj bebac danas dobio temperaturu, preko 39, a nije mu grlo jutros bilo crveno i pluca bila u redu. vodila ga doktoru zbog AD, sve ostalo bilo OK ionda mi predvece dobije temperaturu. pojma nemam sta bi moglo biti, bas sam bezveze zbog toga
nadam se da je maleni bolje danas i da je temp spala,evo i mi se broimo nije visoka al teško mu se skida stavila sam mu ćepić valjda će biti bolje
marinci- nemoj se sekirati, ako je dr. rekao da je sve cisto. znam da se brines zbog konvulzija...ali taj virus smo ti imali i mi prije 2 tjedna...temperatura neka bezveze do 37,5 do 38,5 i neda se skinuti..pa je ima pa nema i tako 5 dana, uz kasljucanje i kasalj, i odbijanje hrane...vladaju ti virusi..i evo ga ide opet novi val proljev i povracanje i pljuskavice po vrticima.
mene je tako strah sutra ici ponovo sa A. u bol. bojim se ti virusa da ponovo nepokupi nesto:( A, moram zbog brisa ici..... Marinci i mi kasljemo ko starci, kakvi i ja i anel al kod nas jje iskasljavanje a ne suhi kasalj kad se zakaslje dodje mu da povrati.
felix- mi ti svaki mjesec vadimo nalaze, urin + urinokulturex3 ...vise mi je zlo..
ja ti uvecer sve pripremim i okupam ga....ujutro ustanem oko 5 i 45 i upalim grijalicu u wc i ugrijem dnevnu sobu, namjesrtim vodu, napravim mu caj, upalim ctrani .....i onda nakon 15-20 minuta njega onako iza sna uzmem i pravac na pranje u wc...i obrisem dooobbrrrooo ispeglanom pelenom....i trkom u dnvnu sobu uvalim mu caj i zalijepim mu vrecucu i preko toga lagano pempas....i uzmem ga na sebe da legi i pokrijem dekicom , onako jos pospana da pije bocu i gleda crtani...a ja mu drzim nogice da ih ne skuplja , jer tako sve iscuri..uglavnom prije sam cekala podugo..a sad vec piski ako ne u roku 5-15 min. i odmah je skinem.. i stavim u frizider...i cim se spremim za posao i ostavim ga u vrtic..predam urin u laboratorij.... inace ne miruje ni on, vristi dok ga perem, dok mu stavim vrecicu, dok je skinnem..ma procedura..ali jedino mi tako miruje da ne iscuri dok se ne razbudi, jer inace taj nikad ne sjedi i miruje.